Πίνακας-ορθογώνιο – ορθολογισμός, ευκολία, εφευρετικότητα (24 φωτογραφίες)

Για τους περισσότερους ανθρώπους, το περβάζι παραθύρου είναι απλά ένα μέρος για λουλούδια. Μπορείτε επίσης να αυξήσετε τα κρεμμύδια σε αυτό. Λοιπόν, μερικές φορές μπορείτε να βάλετε ένα σίδερο ή μια στοίβα από βιβλία σε αυτό. Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες ενός μικρού διαμερίσματος, ειδικά αν είναι σε ένα Χρουστσιόφ και στην οικογένεια έχουν μικρά παιδιά, είναι δύσκολο να διαθέσει ένα ξεχωριστό τραπέζι για κάθε μέλος της οικογένειας για εργασία ή μελέτη? Η ιδέα για το πώς να φτιάξετε ένα τραπέζι από ένα περβάζι παραθύρου έρχεται συχνά αρκετά.

Πλαίσιο στο μπαλκόνι

Λευκό τραπεζομάντιλο

Παράθυρο-τραπέζι στο εσωτερικό: καλό ή όχι;

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πόσο επιτυχής θα είναι δυνατόν να συνδυαστεί η λειτουργία που εκτελείται από το περβάζι παραθύρου, με τις απαιτήσεις που παρουσιάζονται σε κάθε συγκεκριμένη περίπτωση στον πίνακα που δημιουργείται. Και επίσης για το πόσο όμορφο και άνετο θα είναι. Παρακάτω εξετάζονται τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των τραπεζιών που έχουν σχεδιαστεί με βάση τα περβάζια παραθύρων.

Μαύρο τραπεζομάντιλο

Ξύλινο τραπέζι-περβάζι

Οφέλη

Το πιο σημαντικό, το πλεονέκτημά του είναι ότι όπου και αν είναι χτισμένο, για παράδειγμα, στο υπνοδωμάτιο, στο σαλόνι ή στο παιδικό δωμάτιο, πάντα επιτρέπει την πιο ορθολογική χρήση του χώρου αυτού του δωματίου.

Ένα τραπέζι από το παράθυρο στο φυτώριο

Τραπέζι σε ένα εξοχικό σπίτι

Φυσικά, πολύς χώρος διαβίωσης με αυτόν τον τρόπο είναι απίθανο να σωθεί, αλλά για εκείνους που ζουν στον Χρουστσόφ και μερικές φορές ένα επιπλέον τετραγωνικό μέτρο είναι ένα ευχάριστο εύρημα. Ένα τέτοιο τραπέζι μπορεί να είναι όχι μόνο ένα άλλο στοιχείο του εσωτερικού, αλλά και ένας ξεχωριστός υπολογιστής ή γραφείο για τον γιο ενός εφήβου, τον οποίο ονειρεύτηκε από καιρό.

1

Πλαίσιο στο καθιστικό

Πέτρινο τραπέζι

Το περβάζι παραθύρου, όπως ένα τραπέζι στο νηπιαγωγείο μπορεί επίσης να δώσει στο παιδί σας μια θέση στην οποία θα αθόρυβα, χωρίς να ενοχλείτε τους άλλους, γλυπτική, σχέδιο, το σχεδιασμό. Τέτοια χώρο εργασίας γίνεται όλο και ενδιαφέρον γι 'αυτόν, έτσι ώστε να είναι πάντα δυνατός ο συνδυασμός των σπουδών τους με όχι λιγότερο ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις από τα διερχόμενα αυτοκίνητα τρέχουν μέσα από τους σκύλους και τις γάτες και τα κοράκια και περιστέρια που πετούν από. Το περβάζι παραθύρου στο φυτώριο μπορεί επίσης να έχει συρτάρια, τα οποία για παιδιά οποιουδήποτε φύλου θα είναι πολύ δημοφιλή εποικοδομητική προσθήκη:

  • για το κορίτσι θα υπάρχει η ευκαιρία να παραγγείλετε, επιτέλους, την αποθήκευση των "κοσμημάτων" και των φορεμάτων για τις κούκλες.
  • για το αγόρι θα υπάρχουν γκαράζ για μικροσκοπικά αυτοκίνητα και αποθήκευση για όπλα παιχνιδιού.

Ένας πίνακας αντί για ένα περβάζι παραθύρου για ένα διαμέρισμα στο Χρουστσόφ θα επιτρέψει να δημιουργηθεί χώρος για την κομοδίνα για εξοπλισμό βίντεο ή ήχου. Ένα περβάζι παραθύρου σε ένα μπαλκόνι ή μια loggia είναι επίσης εύκολο να μετατραπεί σε επιφάνεια εργασίας. Ως αποτέλεσμα, κάποιος που επιθυμεί να κάνει, για παράδειγμα, από ξύλο, θα έχει το δικό του ξεχωριστό εργαστήριο, στο οποίο μπορεί να δει και να σχεδιάσει χωρίς φόβο να ενοχλήσει τους άλλους.

Ένα τραπέζι γραφείου για έναν μαθητή θα του δώσει έναν καλό φωτισμό, πράγμα που σημαίνει ότι όχι μόνο θα βοηθήσει να διατηρήσει το όραμά του, αλλά και να εξοικονομήσει ενέργεια που καταναλώνεται στον φωτισμό.

Όπως μπορείτε να δείτε, το περβάζι παραθύρου στο δωμάτιο έχει ορισμένα πλεονεκτήματα και είναι βαρύ.

Πάγκος στην κουζίνα

Τραπέζι κουζίνας-περβάζι

Πάγκο τραπέζης

Μειονεκτήματα

Μαζί με τα πλεονεκτήματα αυτών των πινάκων, στα οποία μπορείτε να μετατρέψετε τα παράθυρα, δημιουργούν και κάποια ταλαιπωρία.

Για παράδειγμα, εξαιρετικό φωτισμό του περβάζι του παραθύρου με τη μορφή ενός πίνακα και «αντίστροφη» πλευρά: όταν ο ήλιος λάμπει μέσα από το παράθυρο, μπορεί να υπάρχει μια υπερβολή του φωτός, και είναι η ίδια ανεπιθύμητη κατάσταση, καθώς η έλλειψή της, έτσι ώστε το παράθυρο θα πρέπει να εγκαταστήσετε τα blinds.

Γράψιμο-τραπέζι-περβάζι

Σταθμός-παράθυρο στο στυλ της Προβηγκίας

Στα περισσότερα διαμερίσματα, τόσο σε μοντέρνα διάταξη όσο και σε hruschevkah, οι μπαταρίες βρίσκονται ακριβώς κάτω από τα περβάζια, γεγονός που θα βοηθήσει να ζεσταίνουν τα πόδια περισσότερο από ό, τι στο συνηθισμένο τραπέζι. Μια τέτοια κατάσταση σε μερικούς θα προκαλέσει ευχάριστες αισθήσεις, και κάποιος μπορεί να μην το συμπαθεί. Επιπλέον, η κυκλοφορία του προθερμανθέντος αέρα θα επιδεινωθεί ελαφρώς, καθώς η επιφάνεια του τραπεζιού αυτού του τραπεζιού εκτείνεται σε μεγάλη απόσταση από το παράθυρο και συνεπώς εμποδίζει την κατακόρυφη άνοδο του θερμού αέρα που προέρχεται από την μπαταρία.

Περσίδα επιφάνειας εργασίας

Γκρίζο τραπεζομάντιλο

Στην πραγματικότητα, για να λύσει αυτό το πρόβλημα είναι απλή: ο πάγκος εργασίας κοντά στην τοποθεσία της μπαταρίας πρέπει να κάνουν τρύπες (στρογγυλό ή επίμηκες σχήμα), η οποία θα εξασφαλίσει την ελεύθερη διέλευση διαμέσου αυτού του θερμού αέρα, αποκαθιστώντας έτσι τη συνήθη κυκλοφορία του αέρα στο δωμάτιο. Σήμερα στα καταστήματα είναι δυνατόν να βρεθούν για αυτές τις τεχνολογικές τρύπες πλαστικά ή μεταλλικά ένθετα που θα δώσουν αισθητική εμφάνιση στις τρύπες που κατασκευάζονται από τους ίδιους.

Ευρύ τραπέζι-περβάζι

Περσίδα σε σκανδιναβικό στιλ

Πλαίσιο στο υπνοδωμάτιο

Προχωρώντας στο τραπέζι, το παράθυρο παραθύρου έχει ένα μη τυποποιημένο ευρύ πλάτος, οπότε είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθούν μεγάλες κουρτίνες που είχαν προηγουμένως κρεμαστεί. Θα χρειαστεί είτε να μειώσουμε τις κουρτίνες είτε να εγκαταστήσουμε τυφλούς ή ρολά. Η τελευταία επιλογή με περσίδες και ρολά σε αυτή την κατάσταση φαίνεται πιο ελκυστική, αφού ένα τέτοιο σύστημα ελέγχου φωτισμού είναι βολικό για χρήση και μπορείτε να κλείσετε το παράθυρο χωρίς να διαταράξετε την παραγγελία στο τραπέζι.

Ο σχεδιασμός του περβάζι παραθύρων μπορεί να είναι τέτοιος που θα απαιτήσει την εργασία του καλλιτέχνη για να επιτύχει αισθητικό σχεδιασμό.

Κατ 'αρχήν, αυτό είναι ουσιαστικά όλα τα μειονεκτήματα που έχουν τα παράθυρα των τραπεζιών.

Τέτοια σχέδια μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιοδήποτε δωμάτιο, αλλά ανάλογα με το σκοπό του επιλέγονται:

  • ένα απλούστερο ή πιο περίπλοκο σχέδιο.
  • υλικό από το οποίο κατασκευάζεται το τραπέζι-
  • το χρώμα και τον διακοσμητικό σχεδιασμό του, σε συνδυασμό με το συνολικό ύφος της εσωτερικής διακόσμησης του δωματίου.

Στη συνέχεια, θα εξετάσουμε μία από τις πιο συνηθισμένες επιλογές για τη χρήση πινάκων που δημιουργούνται με βάση τα περβάζια παραθύρων.

Έπιπλα μπάνιου-παραπετάσματα

Οπίσθιο τραπέζι δίπλα στο παράθυρο

Πάγκος στην κουζίνα

Οποιοσδήποτε χώρος κάθε δωματίου αναλαμβάνει εύλογη διάταξη. Σε μια μικρή κουζίνα στον Χρουστσόφ είναι ακόμα πιο σημαντική. Μία από τις λύσεις που κερδίζουν, η οποία πραγματοποιείται πιο συχνά στην κουζίνα, είναι ο συνδυασμός ενός επιτραπέζιου καλύμματος και ενός περβάζι παραθύρου κ
ατά τέτοιο τρόπο ώστε ο τραπεζαρία να γίνει μέρος του σχεδιασμού του περβάζι.

Συχνά το περβάζι παραθύρου (ειδικά με σημαντικό πλάτος) καταλαμβάνει πολύ χώρο, η λειτουργική χρήση του οποίου είναι πολύ περιορισμένη: χώρος για τα φυτά, μερικές φορές πιάτα, αλεστικοί καφέδες κλπ. Δεν είναι λογικό να διοργανώσουμε μια έκθεση με λουλούδια στο παράθυρο και να συγκεντρωθούμε στα ερείπια της πλατείας. Μπορείτε να προσεγγίσετε πιο προσεκτικά την οργάνωση του χώρου της κουζίνας.

Παράθυρο, στον πάγκο θα είναι σχετική, όχι μόνο σε μια μικρή κουζίνα στο Χρουστσόφ, αλλά και στο εσωτερικό ενός πολυτελούς ευρύχωρα διαμερίσματα με μεγάλη κουζίνα μπορεί να είναι πολύ βολικό τραπέζι της κουζίνας ή η ομοιότητα του μπαρ. Σε αυτή την περίπτωση, το τραπέζι μπορεί να είναι όχι μόνο από ξύλο, αλλά και από PVC, ακόμα και από πέτρα. Τα ξύλινα τραπέζια, που έχουν φυσική ζεστασιά, είναι πιο ευχάριστα στην αφή, αλλά τα πλαστικά είναι ευκολότερα για την φροντίδα.

Επιτραπέζιο πέλμα

Τραπέζι-ντουλάπι

Ένα πτυσσόμενο παράθυρο-παράθυρο αντί για ένα περβάζι παραθύρου στην κουζίνα του συνηθισμένου θα είναι ιδιαίτερα βολικό στον Χρουστσόφ, γιατί σε αυτή την περίπτωση, όταν δεν χρησιμοποιούνται, απελευθερώνεται λίγος χώρος. Αλλά το γωνιακό τραπέζι, το οποίο αποτελεί συνέχεια του παραθύρου και καταλαμβάνει χώρο από το παράθυρο μέχρι τη γωνία του δωματίου και εκτείνεται περαιτέρω κατά μήκος του άλλου τοίχου, θα χωρέσει μόνο τις σύγχρονες κουζίνες, για τις οποίες η εξοικονόμηση χώρου δεν είναι πολύ σημαντική.

Ενσωματωμένο περβάζι παραθύρων

Κουβούκλιο με συρτάρια

Αν υπάρχει αρκετό πλάτος στα περβάζια μέσα σε αυτά, μπορείτε να χτίσετε στο ολισθαίνον επίπεδο, το οποίο όταν επεκταθεί, αποτελεί συνέχεια αυτού του περβάζι παραθύρου, σχηματίζοντας μαζί με τον τελευταίο ένα τραπέζι με αρκετά πλήρεις επιφάνειες.

Η βάση των σύγχρονων τάσεων διάταξη των δωματίων - το πιο επωφελή χρήση των κάθε τετραγωνικό δέκατο μέτρου του ζωτικού χώρου, έτσι ώστε το παράθυρο τώρα όλο αυτό δεν είναι πλέον απλώς ένα μέρος για ένα σπίτι λαχανόκηπο ή παρτέρια, και χώρο εργασίας για έναν άνδρα με ένα φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή για ένα φοιτητή ή ένα τραπέζι στην κουζίνα.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 3 = 7