Πέτρινες νεροχύτες (20 φωτογραφίες): μοντέρνα υλικά και σχήματα

Ο νεροχύτης κουζίνας αποτελεί απαραίτητο κομμάτι της σύγχρονης κουζίνας. Θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο βολικό, να ταιριάζει σε μέγεθος και να ταιριάζει στο γενικό εσωτερικό. Στη θέση του χάλυβα και τα γαλβανισμένα μοντέλα ήρθε ένας νεροχύτης από τεχνητή πέτρα. Πληρούν πλήρως τις λειτουργικές απαιτήσεις. Ένα τέτοιο νεροχύτη φαίνεται πάντα αισθητικά ενδιαφέρον, τονίζει αρμονικά την όλη ελκυστικότητα της κουζίνας.

Μπεζ νεροχύτης από τεχνητή πέτρα στην κουζίνα

Απαιτήσεις για έναν νεροχύτη από τεχνητή πέτρα

Ο νεροχύτης κουζίνας από τεχνητή πέτρα έχει γίνει μια πολύ κερδοφόρα και ελκυστική επιλογή για την αντικατάσταση ενός νεροχύτη από φυσική πέτρα. Δεν είναι λιγότερο αξιόπιστο, αλλά κοστίζει αρκετές φορές φθηνότερα. Στους νεροχύτες αυτού του τύπου υπάρχουν ορισμένες απαιτήσεις, καθώς και σε άλλα έπιπλα κουζίνας ή αξεσουάρ.

Βυθίστε από φυσική πέτρα στο μπάνιο

Υπάρχουν πολλά από αυτά, αλλά τα κυριότερα είναι:

 • Πρέπει να παράγεται από φιλικές προς το περιβάλλον πρώτες ύλες και να συμμορφώνεται με τα πρότυπα υγιεινής.
 • Η τεχνητή πέτρα πρέπει να είναι ανθεκτική, ανθεκτική στις μηχανικές βλάβες και τους κραδασμούς.
 • Το χρώμα του νεροχύτη της κουζίνας από τεχνητή πέτρα δεν πρέπει να είναι λερωμένο.
 • Το πλύσιμο πρέπει να είναι ανθεκτικό στις υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες, καθώς και στις διαφορές τους. Οι άνθρωποι στη διαδικασία χρήσης περιλαμβάνουν τόσο ζεστό όσο και κρύο νερό.
 • Δεν πρέπει να υπάρχουν προβλήματα στη λειτουργία, είναι εύκολο να τα επεξεργαστείτε με διάφορα χημικά μέσα (για πλύσιμο, καθαρισμό, απομάκρυνση των μπλοκαρισμάτων). Ταυτόχρονα, η φθορά των νεροχύτη δεν πρέπει να συμβεί, δεν πρέπει να τρίβονται ή να θρυμματίζονται.
Καφέ-πορτοκαλί νεροχύτης από τεχνητή πέτρα στο μπάνιο

Μαύρο νεροχύτη από τεχνητή πέτρα στο μπάνιο

Πλεονεκτήματα των νεροχύτη τεχνητών λίθων

Η τεχνητή πέτρα είναι ένα πολύ υψηλής ποιότητας υλικό για την κατασκευή νεροχύτη. Συνήθως χρησιμοποιούνται ως βάση τα φυσικά μέταλλα όπως ο γρανίτης, ο χαλαζίας, το μάρμαρο και τα συνθετικά συνδετικά. Η βάση για την κατασκευή των νεροχύτη κουζίνας που λαμβάνεται με αυτή τη μέθοδο είναι επαρκώς ελαστική και ανθεκτική στις κρούσεις. Ως εκ τούτου, τα παραγόμενα προϊόντα έχουν υψηλή ποιότητα και μια σειρά τεράστιων πλεονεκτημάτων σε σύγκριση με το ανταγωνιστικό προϊόν:

 • Η τεχνητή πέτρα έχει χαμηλότερο κόστος σε σύγκριση με τη φυσική πέτρα. Επομένως, το πλύσιμο από αυτό είναι φθηνότερο.
 • Η υψηλή ελαστικότητα της πρώτης ύλης σας επιτρέπει να δημιουργήσετε διαφορετικά μοντέλα νεροχύτη, τα οποία θα διαφέρουν ως προς το σχήμα και το μέγεθος. Μπορούν να είναι γωνιακά, στρογγυλά, οβάλ, τετράγωνα, ορθογώνια.
 • Υπάρχει μια επιλογή μοντέλων για το αρχικό υλικό.
 • Οι νεροχύτες από τεχνητή πέτρα είναι ανθεκτικοί στη θερμότητα, σχεδιασμένοι για μακροχρόνια χρήση, σύμφωνα με τις λειτουργίες τους.
 • Εύκολα αποκατασταθεί. Η τεχνητή πέτρα αποκαθίσταται γρήγορα μετά την επιφανειακή επεξεργασία με ειδική σύνθεση.
 • Μπορείτε να επιλέξετε το επιθυμητό μοντέλο, σχήμα και χρώμα του νεροχύτη.
 • Δυνατότητα επιλογής για υπάρχοντα μοντέλα μίκτη οποιουδήποτε τύπου και διαφορετικούς κατασκευαστές.
 • Δεν υπάρχει πρόβλημα στην επιλογή των κατάλληλων εξαρτημάτων για ροδέλες από τεχνητή πέτρα.
 • Καθαρίστε εύκολα και γρήγορα με κατάλληλη χημική επεξεργασία. Εύκολο στη λειτουργία?
 • Αισθητικά ελκυστική.
Βυθίστε από μια τεχνητή πέτρα στην κουζίνα

Μια μεγάλη γκάμα νεροχύτη από τεχνητή πέτρα σας επιτρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο μέγεθος.

Υπάρχουν μικρές και μεγάλες κουζίνες με στάνταρ ή μη τυπική διάταξη. Ως εκ τούτου, το μέγεθος του νεροχύτη της κουζίνας θα είναι κατάλληλο. Εάν το επιτρέπει η περιοχή, το πλύσιμο μπορεί να είναι διπλό - σε δύο τμήματα.

Μπεζ νεροχύτη από τεχνητή πέτρα στην κουζίνα

Οι νεροχύτες κουζίνας από τεχνητή πέτρα δεν εκτίθενται στο φως του ήλιου. Το μεγάλο συν τους σε σύγκριση με τα μοντέλα μετάλλων και χάλυβα είναι ότι ο ήχος τρεχούμενου νερού είναι σχεδόν τελείως τεντωμένος. Το φορτίο θορύβου στο σώμα αφαιρείται. Και η εισαγωγή διαφόρων προσθέτων, ειδικά σωματιδίων αργύρου, αποτρέπει τη συσσώρευση μικροοργανισμών στην επιφάνεια. Η τεχνητή πέτρα δεν συσσωρεύει από μόνη της τις μυρωδιές της κουζίνας. Επομένως, ένας τέτοιος νεροχύτης δεν θα έχει ποτέ μια δυσάρεστη έξοδο. Επίσης, δεν προκαλούν ενόχληση όταν αγγίζουν την επιφάνεια.

Μαύρο νεροχύτη από τεχνητή πέτρα στην κουζίνα

Οι νεροχύτες από ακρυλική πέτρα εναρμονίζονται αρμονικά στο εσωτερικό της κουζίνας. Συχνά προσφέρονται μαζί με την επιφάνεια του τραπεζιού. Ένα τέτοιο σετ έχει μια νικηφόρα εμφάνιση και η συμβατότητα επιτρέπει στην κουζίνα να φαίνεται πιο εμφανή. Χρησιμοποιείται με έναν νεροχύτη πάγκου που ονομάζεται ενσωματωμένος νεροχύτης. Συνδέονται μεταξύ τους με μια κολλημένη αόρατη ραφή. Το χρώμα της κόλλας ταιριάζει με τον τόνο της τεχνητής πέτρας. Είναι αόρατο και μοιάζει με αρμονικό ολόκληρο σχέδιο. Οι τύποι εξοπλισμού μπορούν να είναι γωνιακοί και ορθογώνιοι, και ο ίδιος ο νεροχύτης είναι κατώτερος. Το λευκό είναι κλασικό, αλλά το μαύρο μοντέλο μοιάζει πιο πλούσιο και πλούσιο σε εσωτερικό.

Λευκός νεροχύτης από τεχνητή πέτρα στην κουζίνα

Νεροχύτες από νεροχύτες τεχνητών λίθων

Παρά τα πλεονεκτήματα, οι νεροχύτες κουζίνας από τεχνητή πέτρα έχουν κάποια μειονεκτήματα. Ορισμένα από αυτά ονομάζονται τα εξής:

 • Η τιμή σε σύγκριση με τους νεροχύτες από χάλυβα ή κασσίτερο είναι υψηλότερη.
 • Έχουν πολύ βάρος. Συνεπώς, απαιτούνται ορισμένα ενισχυμένα στηρίγματα. Αυτό πρέπει να λαμβάνεται υπόψη στις εργασίες εγκατάστασης.
 • Σε αυτά, δεν μπορείτε να τοποθετήσετε ζεστό, αφαιρέστε αμέσως από τη φωτιά τηγάνι, τηγάνι ή κατσαρόλα.
Μεγάλος νεροχύτης από τεχνητή πέτρα

Εάν λάβετε υπόψη όλα τα προαναφερθέντα μειονεκτήματα κατά τη λειτουργία, το πλύσιμο τεχνητής πέτρας θα διαρκέσει αρκετά για τους ιδιοκτήτες του.

Μια νεροχύτη από τεχνητή πέτρα στο μπάνιο είναι κατασκευασμένη με την αρχή της πίεσης κάτω από ψίχουλα υψηλής πίεσης φυσικών ορυκτών και την εισαγωγή διαφόρων συνθετικών προσθέτων στη μάζα. Η αρχή της κατασκευής τους είναι η αρχή ενός τύπου παραγωγής νεροχυτών από τεχνητή πέτρα. Παρά το μεταβαλλόμενο τρόπο, αυτό το κέλυφος έχει σχεδιαστεί για αντοχή κατά τη χρήση.

Κόκκινο και μαύρο νεροχύτη από τεχνητή πέτρα

Μοντέλα από νεροχύτες τεχνητών λίθων

Οι νεροχύτες μπάνιου από τεχνητή πέτρα κατασκευάζονται σε διάφορες παραλλαγές και χρώματα. Συχνά χρησιμοποιούν στρογγυλό και ωοειδές σχήμα. Σε μικρά μεγέθη εγκαθίστανται γωνιακοί νεροχύτες. Αλλά αν το μπάνιο έχει μια μεγάλη περιοχή, τότε ένας ενσωματωμένος νιπτήρας φαίνεται πολύ καλός - αυτά είναι δύο συνδεδεμένα κελύφη. Η ραφή που τους συνδέει δεν είναι ορατή. Φαίνεται να είναι ένα. Αλλά απαιτούν ορισμένες ικανότητες κατά την εγκατάσταση. Αυτό το διπλό κέλυφος είναι βαρύτερο, έτσι μια βάση κάτω από αυτό είναι ένα ισχυρό και αξιόπιστο σχέδιο.

Διπλό νεροχύτη από τεχνητή πέτρα

Ο πιο συχνά ενσωματωμένος νεροχύτης από τεχνητή πέτρα εγκαθίσταται σε χώρους δημόσιας εστίασης, λουτρών, πισίνων και άλλων. Τέτοια μοντέλα ονομάζονται συνήθως μονολιθικά. Τα κύρια μειονεκτήματα τέτοιων μοντέλων είναι η πολυπλοκότητα της εγκατάστασης και η απουσία ενός αριθμού συσκευών δόνησης. Από τις δονήσεις με την πάροδο του χρόνου, υπάρχει μια ρωγμή της τεχνητής πέτρας και η καταστροφή του ίδιου του μοντέλου. Και στις ρωγμές που σχηματίζο
νται υπάρχουν σκουπίδια και βρωμιά, αναπτύσσονται μικροοργανισμοί. Επίσης, δεν μπορείτε να ρίξετε μέσα τους ζεστό βραστό νερό.

1
Αρχικό πορτοκαλί-λευκό νεροχύτη από τεχνητή πέτρα

Θετικές πλευρές των νεροχύτη τεχνητών λίθων

Οι νεροχύτες από τεχνητή πέτρα χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο λόγω των θετικών τους πτυχών. Είναι οι ακόλουθοι παράγοντες:

 • Αυξημένη απορρόφηση θορύβου από το ρέον νερό.
 • Ανθεκτικότητα όταν χρησιμοποιείται σωστά.
 • Αυξημένη αντοχή στην έκθεση στον ήλιο.
 • Φροντίδα για αυτούς είναι απλή?
 • Άνετα και άνετα.
 • Είναι εύκολο να επιλέξετε ένα μίξερ.
 • Είναι ασφαλείς από την άποψη της οικολογίας και της υγιεινής.
 • Μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων ανά χρώμα, σχήμα, μέγεθος, σχέδιο και εσωτερικό βάθος.
 • Αξιοπιστία και όμορφη αισθητική εμφάνιση.

Όλα τα μοντέλα νεροχύτη τεχνητής πέτρας είναι καλά γυαλισμένα, δεν έχουν αιχμηρές γωνίες. Είναι ευχάριστο να εκμεταλλευτούν.

Λευκός νεροχύτης από τεχνητή πέτρα στο εσωτερικό του μπάνιου
Διπλό νεροχύτη από τεχνητή πέτρα στο εσωτερικό της κουζίνας
Νιπτήρας από φυσική πέτρα στο εσωτερικό του μπάνιου
Κόκκινο και λευκό νιπτήρα στο εσωτερικό του μπάνιου

Μείγματα κοχύλια κατασκευασμένα από τεχνητή πέτρα

Υπάρχουν κάποια μειονεκτήματα στα κοχύλια τεχνητής πέτρας. Οι κατασκευαστές καλούν τα εξής:

 • Δεν υπάρχουν κραδασμοί κοντά στο νεροχύτη.
 • Μην στέκεστε τη θερμοκρασία του βρασμένου νερού.
 • Το μεγάλο βάρος του κελύφους πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά τη μεταφορά και την εγκατάσταση.

Η ποιότητα και η αξία κάθε προϊόντος από τεχνητή πέτρα εξαρτάται άμεσα από την πρώτη ύλη, τα συνθετικά πρόσθετα και τον κατασκευαστή. Αυτό πρέπει πάντα να λαμβάνεται υπόψη κατά την επιλογή των απαραίτητων.

Διπλό νεροχύτη στο εσωτερικό του μπάνιου
Μαύρο νεροχύτη πέτρα στο εσωτερικό του μπάνιου
Κόκκινο και λευκό νεροχύτη από τεχνητή πέτρα στο εσωτερικό του μπάνιου
Μαύρο και λευκό νεροχύτη από τεχνητή πέτρα στο εσωτερικό του μπάνιου
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

91 − 85 =