Μαύρες κουρτίνες στο εσωτερικό: αξιόπιστη προστασία από το φως και κομψή διακόσμηση (23 φωτογραφίες)

Χρήση σε εσωτερικό μαύρες κουρτίνες που δεν τολμούν όλοι. Πολλοί άνθρωποι φοβούνται να κάνουν ένα μαύρο αποχρώσεις πάρα πολύ φοβερή αίθουσα, αλλά το κύριο πράγμα που πρέπει να επιλέξετε το σωστό χρώμα του υπόλοιπου εσωτερικού, για να πάρει ένα όμορφο και κομψό δωμάτιο. Ας πούμε, δεν είναι απαραίτητο να πάρει το σκούρο έπιπλα για να πάρει όλα πάρα πολύ μαύρο. Το μαύρο χρώμα με μέτρο προσθέτει αισθητική και την κομψότητα.

Χρησιμοποιώντας μαύρες κουρτίνες στο εσωτερικό

Οι μαύρες κουρτίνες είναι καλύτερο να κρεμούν σε δωμάτια με μεγάλη έκταση. Αυτό θα απορροφήσει λιγότερο φως. Επιπλέον, μειώνει οπτικά το δωμάτιο.

Μαύρες βελούδινες κουρτίνες

Μαύρες Κουρτίνες Blackout

Όταν χρησιμοποιείτε μαύρες κουρτίνες σε ένα μικρό δωμάτιο, πρέπει να επιλέξετε εκείνες που είναι μικρότερες, καλύψτε μόνο ένα μέρος των παραθύρων. Το μαύρο χρώμα δεν πρέπει να είναι περισσότερο από 10% σε εσωτερικούς χώρους από άλλα χρώματα.

Μαύρες κουρτίνες στην αίθουσα χωροταξίας

Μαύρες κουρτίνες στο σαλόνι

Το σαλόνι δεν θα φαίνεται πυκνό μαύρο κουρτίνες και κουρτίνες συσκότισης, δεδομένου ότι θα υπάρχουν πολύ λίγα φώτα, τα ρολά δεν θα φαίνονται τα ίδια με τα ριμπάουντ τυφλά, λόγω του ότι είναι πολύ απλά και μικρά σε εμφάνιση.

Στο σαλόνι θα ταιριάξει για παράδειγμα τις κουρτίνες στα μάτια. Για το σαλόνι, μπορείτε να επιλέξετε επιλογές με μοτίβο ή χρώματα, το κυριότερο είναι ότι ταιριάζει με την κατάσταση. Τα μοτίβα με χρυσό θα δώσουν στο δωμάτιο ένα "βασιλικό βλέμμα". Οι χρυσαφένιες αποχρώσεις θα συνδυαστούν με έπιπλα με ζεστά χρώματα.

Μαύρη κουρτίνες συσκότιση στο υπνοδωμάτιο

Ασπρόμαυρες κουρτίνες

1

Κουρτίνες στην αίθουσα

Ο σχεδιασμός κουρτινών εδώ θα είναι παρόμοιος με τον σχεδιασμό κουρτινών στο σαλόνι. Μαύρες κουρτίνες επιτρέπονται στην αίθουσα, εάν το χρωματικό σχέδιο αυτού του δωματίου μοιάζει με ουράνιο τόξο. Δεν υπάρχει πλέον σάρωση. Όπως αναφέρθηκε, κουρτίνες συσκότισης απορροφούν το φως, και η αίθουσα θα πρέπει στην πραγματικότητα να είναι μια φωτεινή θέση.

Οι κουρτίνες με κυλίνδρους θα είναι εκτός χώρου, όπως μοιάζουν σε ένα κουραστικό γραφείο. Οι γκρι κουρτίνες εδώ δεν ταιριάζουν, ακόμα κι αν είναι διακοσμημένες με μαύρη εκτύπωση.

Μαύρες κουρτίνες στο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας

Μαύρες κουρτίνες με χρυσό μοτίβο

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφανείς κουρτίνες. Οι κουρτίνες με λαμπρέκι θα φαίνονται καλά. Με απλές συνθήκες, οι κουρτίνες νήματος μπορούν να πλησιάσουν. Το μαύρο χρώμα αυτών των κουρτινών θα φανεί πολύ ενδιαφέρον.

Μαύρες κουρτίνες σε τοξωτά παράθυρα

Μαύρες κουρτίνες στο υπνοδωμάτιο

Εδώ οι κουρτίνες είναι ήδη κατάλληλες, καθώς στο φωτισμό του υπνοδωματίου δεν είναι απαραίτητο, και για μερικούς είναι εντελώς δυσάρεστο. Ρωμαϊκή σκιά μπορεί ήδη να έρθει στο υπνοδωμάτιο με απλή επίπλωση καθώς και ρολά. Αν επιλέξετε με μοτίβα, στη συνέχεια όχι με φωτεινό, οπότε μην κόβετε τα μάτια σας.

Οι διαφανείς κουρτίνες και οι κουρτίνες δεν είναι κατάλληλες για μερικούς. Άφησαν στο φως και οι δεύτερες δεν φαίνονται το ίδιο.

Μαύρες κουρτίνες στην κουζίνα

Στην κουζίνα, δεν θα συνιστούσατε να κρεμάτε κουρτίνες με μαύρη απόχρωση. Είναι ωραίο, αλλά η κουζίνα είναι ένα μέρος για την ενίσχυση, και το μαύρο χρώμα δεν αυξάνει την όρεξη. Ωστόσο, αν θέλετε πραγματικά, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον συνδυασμό με κόκκινο.

Η κουζίνα είναι πιο κατάλληλη ρολό και ρωμαϊκές κουρτίνες. Οι διαφανείς κουρτίνες θα φαίνονται επίσης καλές.

Μαύρες κουρτίνες"день-ночь"

Μαύρες κουρτίνες σε κουκκίδες

Μαύρο χρώμα στο γραφείο

Εδώ, τα ρολά σίγουρα θα ταιριάζουν, καθώς είναι απλά στο σχεδιασμό τους. Δεν συνιστάται κατηγορηματικά κουρτίνες, γιατί όταν χρειάζεστε φως.

Σκούρες κουρτίνες σε άλλα δωμάτια:

 • Ξενοδοχεία. Εκεί, οι κουρτίνες χρησιμοποιούνται για την κομψότητα και την όμορφη διακόσμηση, αλλά, δυστυχώς, τα περισσότερα από αυτά τα ξενοδοχεία είναι ακριβά.
 • Ιδιωτικό σπίτι. Συνήθως σε μια ιδιωτική κατοικία υπάρχουν εκτεταμένα δωμάτια και πολλά παράθυρα, τα οποία επιτρέπουν τη χρήση μαύρων κουρτινών σε διαφορετικά δωμάτια.
 • Κτίρια γραφείων. Τα ρολά με μαύρο χρώμα φαίνονται καλά στις αίθουσες εργασίας, μην αποσπούν την προσοχή.

Μαύρες κουρτίνες στο σαλόνι

Μαύρες κουρτίνες από βαμβάκι

Μαύρες κουρτίνες στυλ

Συνήθως χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση δωματίων σε στυλ όπως:

 • Gothic;
 • Σκανδιναβικό στυλ.

Στον σκανδιναβικό στιλ, οι μαύρες κουρτίνες συνδυάζονται με αχρωματικά χρώματα. Εδώ, οποιαδήποτε πυκνότητα είναι κατάλληλη: αυτά που είναι διαφανή, ακόμη και οι κουρτίνες συσκότισης.

Μαύρες κουρτίνες στα γαλλικά παράθυρα

Μαύρα ρολά

Τα ρολά είναι επίσης δυνατά εδώ λόγω της απλότητας τους.

Στη Γοτθική, βέβαια, όλα είναι ζοφερά. Εδώ, χρησιμοποιούνται κυρίως κουρτίνες με λαμπρέκι, καθώς είναι πολύ κομψές.

Μαύρες κουρτίνες στο εσωτερικό του διαμερίσματος

Μαύρες κουρτίνες σε στυλ αρτ νουβό

Ποια χρώματα συνδυάζουν τις μαύρες κουρτίνες;

Η δυνατότητα επιλογής των σωστών χρωμάτων θα κάνει την κατάσταση πολύ όμορφη, έτσι οι μαύρες κουρτίνες συνδυάζονται με χρώματα όπως:

 • Λευκό. Αυτός θα είναι ο πιο κλασικός και αχρωματικός χρωματικός συνδυασμός. Είναι σχεδόν αδύνατο να κάνετε λάθος όταν διακοσμείτε ένα εσωτερικό.
 • Κόκκινο. Αυτός είναι επίσης αρκετά αποδεκτός συνδυασμός, διαφέρει από τον λευκό στο ότι είναι πιο δύσκολο να βρείτε τα σωστά χρώματα εδώ.
 • Χρυσή. Αυτός ο συνδυασμός θα φανεί "βασιλικά".
 • Μπεζ. Θα σκιάσει τα σκοτεινά χρώματα.
 • Ασημένια. Αυτός ο συνδυασμός θα φανεί πολυτελής και κομψός.

Μαύρες κουρτίνες νήματα

Μαύρες κουρτίνες από οργαντά

Τυφλών με μαύρα ριγωτά

Μειονεκτήματα

Όλα τα πράγματα έχουν τα μειονεκτήματά τους, έτσι και οι μαύρες κουρτίνες:

 • απορρόφηση του φωτός.
 • η δημοτικότητα;
 • πολύπλοκη συμβατότητα.

Αλλά ακόμη και αυτές οι αδυναμίες μπορούν να διορθωθούν εάν ένα άτομο θέλει πραγματικά.

Μαύρα κουρτίνες

Μαύρες διαφανείς κουρτίνες

Οφέλη

Αλλά αυτά είναι τα πλεονεκτήματα των μαύρων κουρτίνων:

 • κομψότητα;
 • μη τυποποιημένο.
 • πολυλειτουργικότητας.

Με τον τελευταίο μπορείτε βεβαίως να υποστηρίξετε, αλλά αν το σκεφτείτε, είναι πραγματικά πολύ λειτουργικό.

Μαύρες ευθείες κουρτίνες

Μαύρες ρωμαϊκές περσίδες

Και τέλος, ποτέ δεν πρέπει να φοβάται να πειραματιστεί με τίποτα, αν σας αρέσει η ιδέα της μαύρης κουρτίνες, μην φοβάστε, προσπαθήστε να τα κρεμάσετε στο δωμάτιο, αλλά πρώτα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι θα έρθε
ι στο δωμάτιο.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 65 = 67