Κρεμάστρα στο διάδρομο: σύγχρονες επιλογές (24 φωτογραφίες)

Στην είσοδο του σπιτιού ή του διαμερίσματος στο διάδρομο μπορείτε να κρεμάσετε ρούχα, τοποθετήστε αξεσουάρ στην κρεμάστρα. Είναι σχεδιασμένο για προσωρινή αποθήκευση των αντικειμένων, ο σχεδιασμός του επιτρέπει τη διατήρηση των καθορισμένων από τον χρήστη ιδιοτήτων των εξωτερικών ενδυμάτων, των καπέλων, των παπουτσιών. Στην κρεμάστρα, τα προϊόντα στεγνώνουν αν ήταν υπό χιόνι, βροχή.

Κρεμάστρα στο διάδρομο
Κρεμάστρα στο διάδρομο

Για κρεμάστρες στο δωμάτιο που αναζητούν ένα μόνιμο μέρος και το συνδέουν στον τοίχο. Κατά την επιλογή ενός σχεδιασμού με βάση τις ανάγκες της οικογένειας (για μια μεγάλη ανάγκη ένα προϊόν με πολλά άγκιστρα για ρούχα, ομπρέλες, τσάντες), το χώρο του σχεδιασμού. Όταν αγοράζετε ρούχα κρεμάστρα για τους εποίκους, συχνά επιλέγουν τα αρχικά κρεμάστρες τοίχου στο διάδρομο - ένα προϊόν με μια συστροφή προσαρμόζεται σε μια καλή διάθεση, την ατμόσφαιρα του σπιτιού θέτει τον τόνο χαρούμενο, υπαγορεύει μια ασυνήθιστη στυλ δωμάτια σχεδιαστών.

Κρεμάστρα στο διάδρομο

Κρεμάστρα στο διάδρομο

Κομψά κρεμάστρες στο διάδρομο

Λαμβάνοντας μια κρεμάστρα, οι αγοραστές λαμβάνουν υπόψη το μέγεθος της αίθουσας: σε ένα μικρό δωμάτιο αποκτούν ένα λειτουργικό και μέγιστο συμπαγές προϊόν. Εάν το μέγεθος του δωματίου επιτρέπει, η κρεμάστρα τοίχου επιλέγεται με μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης, με κομοδίνα, παπούτσι.

Κρεμάστρα στο διάδρομο

Οριζόντια και κάθετη

Οι οριζόντιες και κάθετες κρεμάστρες κατασκευάζονται σε ορθογώνιο και εξορθολογισμένο σχήμα, καθώς οι κεφαλές παρέχουν ένα ανώτερο ράφι. Οι γάντζοι μπορούν να τοποθετηθούν σε μία ή περισσότερες σειρές, επιτρέποντας στους χρήστες να διαθέτουν το χώρο πιο λειτουργικά. Η κρεμάστρα χωρίς πρόσθετα τμήματα καταλαμβάνει λίγο χώρο, μόνο ένα μέρος του χώρου στον τοίχο.

Κρεμάστρα στο διάδρομο

Με κομοδίνα

Ο σχεδιασμός της κρεμάστρας μπορεί να περιλαμβάνει νυχτερίδες, ο ελεύθερος χώρος σε αυτούς χρησιμοποιείται για την αποθήκευση των μέσων φροντίδας για παπούτσια, τσάντες, ομπρέλες. Η κορυφή του κομοδίνου είναι ένα επιπλέον ράφι, στο οποίο μπορείτε να βάλετε κλειδιά στην είσοδο του σπιτιού και να βάζετε μια τσάντα. Για την αποθήκευση διαφορετικών αντικειμένων στο κομοδίνο, υπάρχουν ράφια, τα αντικείμενα προστατεύονται από τη σκόνη με κούνιες ή συρόμενες πόρτες. Το ντουλάπι της νυχτερινής στέγης σε μια αναρτημένη θέση είναι στερεωμένο στον τοίχο, υπάρχουν δομές στα πόδια. Μοντέλα χωρίς πόδια αφήνουν μια ελεύθερη ζώνη κοντά στο πάτωμα, και το δωμάτιο γίνεται αντιληπτό πιο ελεύθερο, δεν γεμάτο με έπιπλα.

Κρεμάστρα στο διάδρομο

Με παπούτσι

Για να διατηρηθεί η τάξη στο σπίτι και να εξοικονομηθεί χώρος λόγω της έλλειψης πρόσθετων ράφια παπουτσιών, υπάρχει ένα ειδικό μοντέλο - μια κρεμάστρα στον τοίχο του διαδρόμου με ένα παπούτσι. Στις ανοιχτές ή κλειστές κόγχες του, είναι βολικό να τοποθετούνται ζευγάρια παπουτσιών για χρήση και προσεκτική αποθήκευση. Η εύρεση του σωστού ζεύγους απλοποιεί τη σύγχρονη λύση - εξοπλίζοντας το παπούτσι με έναν περιστρεφόμενο μηχανισμό. Η πρόσθετη ευκολία δημιουργεί ένα μαλακό συμπόσιο, το οποίο περιλαμβάνεται στο σετ επίπλων.

Κρεμάστρα στο διάδρομο

Με ράφι και καθρέφτη

Ελεύθερος χώρος ραφιού χρησιμοποιείται για την αποθήκευση αξεσουάρ. Εάν μια κρεμάστρα με καθρέ
φτη, ένα καπέλο, αφαιρεθεί από το ράφι, ένα μαντήλι, ένα μαντήλι λαιμού είναι βολικό να δοκιμάσετε και να καθορίσετε τη συμβατότητα με το ρούχο. Συχνά στο σχεδιασμό, ο καθρέφτης πλαισιώνεται από διαμερίσματα με επιπλέον ελεύθερο χώρο.

Κρεμάστρα στο διάδρομο

Σε κάθε διάδρομο υπάρχει ένας καθρέφτης - είναι απαραίτητο να εξετάσουμε πριν φύγετε από το σπίτι για να εξασφαλίσει την ομαλή της δημιούργησε την εικόνα και τη σωστή μακιγιάζ, να τον κοιτάζει, έρχεται στο σπίτι για να διορθώσετε τα μαλλιά της, να ανανεώσετε το πρόσωπο.

Ένα συμπαγές σχέδιο με καθρέφτη καταργεί την ανάγκη αγοράς ξεχωριστού καθρέφτη στο διάδρομο.

Κρεμάστρα στο διάδρομο

Με ένθετο καθρέφτη

Στο σχεδιασμό των δωματίων οι καθρέφτες χρησιμοποιούνται για την οπτική επέκταση του χώρου, δίνοντας στον χώρο μια εορταστική, ασυνήθιστη εμφάνιση λόγω της αντανακλάσεως στην επιφάνεια καθρέφτη του ηλιακού φωτός ή των λαμπτήρων. Έχουν φωτιστεί έπιπλα με καθρέφτες, υπάρχει επίσης φωτισμός για κρεμάστρες με στοιχεία καθρέφτη.

Κρεμάστρα στο διάδρομο
Κρεμάστρα στο διάδρομο

Τα ένθετα διακοσμούνται με μοτίβα, στολίδια με ιερά σύμβολα, φέρνοντας αρμονία στο χώρο του σπιτιού, μεμονωμένες γυάλινες πέτρες ή μια ομάδα πολύχρωμων γυαλιών. Το γυαλί και ο καθρέφτης υποστηρίζουν το ένα το άλλο για να ενισχύσουν το φως αποτέλεσμα, έτσι ώστε η κρεμάστρα με ένα καθρέφτη ένθετο μπορεί να γίνει εσωτερική προφορά.

1
Εξωτερική κρεμάστρα ρούχων

Σχεδιαστικές λύσεις

Υπάρχουν κρεμάστρες, που ενδιαφέρονται όχι μόνο για απλή αλλά πρωτότυπη κατασκευή. Βολικό στη χρήση και ασυνήθιστο στην αντίληψη μιας κρεμάστρας με λυγισμένα άγκιστρα. Ο σχεδιασμός μοιάζει με το φινίρισμα του τοίχου με ευθείες κάθετες ταινίες από μέταλλο ή ξύλο. Όταν χρειαστεί να κρεμάσετε πράγματα ή αξεσουάρ, το στοιχείο ζώνης κάμπτεται και χρησιμοποιείται ως άγκιστρο. Μπορείτε να λυγίσετε όσες λωρίδες χρειάζεστε. Η έννοια της κατασκευής είναι σύμφωνη με το μινιμαλιστικό στυλ του εσωτερικού, κατάλληλο για δωμάτια διακοσμημένα σε αστικό στιλ και όχι ξεπερασμένα κλασικά.

Ζωγραφισμένη ξύλινη κρεμάστρα
Σφυρήλατη κρεμάστρα τοίχου

Ασυνήθιστη σχεδιαστική απόφαση προσέλκυσε κρεμάστρες τοίχου με τα στοιχεία που λαμβάνονται από τη φύση: νιφάδες χιονιού, άγκιστρα, αιχμές προσαρμοστούν βάσει του αγκίστρου-ραμφοειδές πτηνά, σαρκοφάγα νύχια. Βελτιώνει την εντύπωση μιας μη τυποποιημένης λύσης χρησιμοποιώντας φωτεινό πλαστικό, δέρμα, ξύλο.

Μεταλλική κρεμάστρα τοίχου

Κρεμάστρες από σφυρήλατο σίδερο

Οι χρόνοι της υπέροχης αρχαιότητας θυμίζουν σχέδια με περίτεχνα μεταλλικά άγκιστρα, με σφυρηλατημένα στοιχεία ή έργα τέχνης σφυρηλατημένα. Μπορείτε να επιλέξετε μια σφυρήλατη κρεμάστρα για οποιοδήποτε εσωτερικό - είναι κατασκευασμένα με floral μοτίβα και συλλέγονται από τον κόσμο των ζώων, με μια σύνθετη αφηρημένη ύφανση των μεταλλικών νημάτων. Επιλέξτε μια μεταλλική κρεμάστρα μπορεί να καλύπτεται με μαύρο σμάλτο, για χρυσό ή ασήμι.

Γάντζοι για ρούχα
Γάντζοι για ρούχα

Οι φίλοι αρχαιότητα εκτιμούν τεχνητά ηλικίας χρυσό και ασήμι κρεμάστρες πατίνα με τριαντάφυλλα, χρυσάνθεμα, αμπέλι απόλυτα συμπληρωματικές πολυτελείς εσωτερικο
ύς χώρους. Τα έργα του συγγραφέα, που γίνονται από καλλιτεχνικά σφυρηλάτηση, εκτιμώνται από τους αισθητικούς και τους πρακτικούς ανθρώπους. Το πρώτο - για τα υψηλά διακοσμητικά προϊόντα, το δεύτερο - για τη δύναμη του μετάλλου και της ιδιοκτησίας να κρατήσει πολύ βάρος, μια μεγάλη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Γάντζοι για ρούχα
Κρεμάστρα τοίχου

Ξύλινα τοίχο κρεμάστρες στο διάδρομο

Τα ξύλινα προϊόντα προσελκύουν οικολογική συμβατότητα, ιδιαίτερη ζεστασιά και ενέργεια από ξύλο. Το υλικό είναι ευχάριστο όταν αγγίζεται, λόγω της ειδικής υφής στα ξύλινα αντικείμενα είναι ωραίο να κοιτάξουμε.

Krasnoderevshchiki τονίζουν την υφή των ελαιοτικών εμποτισμών ξύλου και βερνικιών, διακοσμούν τα κρεμάστρες με σκαλισμένα στοιχεία, συλλέγουν την κατασκευή μερών σύνθετων σχημάτων.

Διανομές κρεμάστρες με τη μορφή κλαδιών δέντρου και κορμού με κόμπους, κέρατα ελαφιών. Ακολουθώντας τη μόδα για λευκά έπιπλα, οι ξύλινοι κρεμάστρες είναι λευκασμένοι, ενώ η υφή τους γίνεται πιο καθαρή.

Αναρτημένη κρεμάστρα ρούχων
Κρεμάστρα τοίχου

Ξύλινα κρεμάστρες από σκούρες και ανοιχτές αποχρώσεις με καφέ, άμμο και κοκκινωπό τόνο. Για να δώσετε στο προϊόν ένα vintage, εξαιρετικό είδος, το ξύλο ωριμάζει. Κοιτάξτε ξύλινη σχεδίαση κρεμάστρες σπάνια, η τιμή τους δεν είναι υψηλή.

Το δέντρο παίρνει κατά μήκος καλά με γυαλί, πέτρα, μέταλλο, δεν εξετάσουμε περαιτέρω δωμάτια σε διαφορετικά στυλ, έτσι ξύλινη κρεμάστρα ενός προστατευόμενου έργου θα σχεδιάσει προφορά κάθε διάδρομο.

Κρεμάστρα τοίχου
Κρεμάστρα τοίχου

Υλικό για κρεμάστρες

Το ξύλο, το πλαστικό και το μέταλλο χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των στοιχείων των προϊόντων. Οι κάγκελα, τα ράφια, οι κόγχες είναι κατασκευασμένα από ξύλο, από MDF. Η διακόσμηση γίνεται με πατίνια, χρησιμοποιώντας υφασμάτινες και δερμάτινες ταπετσαρίες, κουκούλες, καθρέφτες και ένθετα καθρέφτη. Χάρη στη χρήση υλικών με διαφορετικές διακοσμητικές ιδιότητες και ευρύ φάσμα τιμών, όλα τα μοντέλα κρεμαστών έχουν ξεχωριστά πλεονεκτήματα - στιλ και τιμή.

Κρεμάστρα τοίχου
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

8 + 1 =