Κουρτίνες σε Velcro σε πλαστικό παράθυρο – μια καινοτομία ιδεών σχεδιασμού (20 φωτογραφίες)

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου δεν είναι δυνατόν να διακοσμήσετε το παράθυρο με συνηθισμένες κουρτίνες ή θέλετε να εισαγάγετε κάτι ασυνήθιστο και νέο στο εσωτερικό. Μια κατάλληλη επιλογή είναι οι κουρτίνες στο Velcro, στο πλαστικό παράθυρο, τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα να στερεώνονται εύκολα και να μην δημιουργούν προβλήματα με τη συνεχή φροντίδα (μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα και γρήγορα όταν είναι απαραίτητο για πλύση).

Μπαμπού κουρτίνες με Velcro

Κλασικά περσίδες τύπου velcro

Η καθολική πρόσδεση είναι ένα velcro κλωστοϋφαντουργίας velcro, με το οποίο πολλοί είναι εξοικειωμένοι λόγω της παρουσίας ενός τέτοιου εξαρτήματος σε ρούχα και παπούτσια, όπου εκτελεί τη λειτουργία ενός αξιόπιστου φερμουάρ. Αυτή η ζώνη αποτελείται από δύο μέρη, όπου το ένα έχει ένα μαλακό σωρό, και το δεύτερο είναι εφοδιασμένο με μικρά άγκιστρα με υψηλούς δείκτες κολλητικότητας. Ένας τέτοιος συμπλέκτης λειτουργεί αποκλειστικά στο σπάσιμο.

Κουρτίνες σε Velcro στο σαλόνι

Βαμβάκι κουρτίνες Velcro

Χαρακτηριστικά των κουρτινών στο Velcro

Όχι πολύ καιρό πριν, το αυτοκόλλητο Velcro άρχισε να χρησιμοποιείται ως σφιγκτήρας για υφασμάτινες κουρτίνες. Αναμφισβήτητα, υπάρχει η ευκολία αυτής της επιλογής και η νοικοκυρά το εκτιμούσε - δεν χρειάζεται να υποφέρετε να βάζετε πολλούς βρόχους στα μικρά άγκιστρα του γείσου. Το Velcro μπορεί να εγκατασταθεί στο γείσο με διάφορους τρόπους:

  • με τη βοήθεια κόλλας και μεταλλικών συνδετήρων του συρραπτικού κατασκευής.
  • απευθείας τοποθετημένο σε πλαστικό πλαίσιο και βιδωμένο με βίδες.

Για να κρεμάσετε τις κουρτίνες στα παράθυρα ή να αφαιρέσετε, πρέπει να κάνετε έναν απλό χειρισμό. Για να στερεώσετε τον καμβά, χρειάζεστε την ανώτερη άκρη του, στην οποία έχει ραμμένο ένα μέρος της ταινίας, πιέζετε το δεύτερο μέρος του "velcro", μετά από το οποίο συνδέονται αξιόπιστα μεταξύ τους. Είναι ακόμη πιο εύκολο να αφαιρέσετε την κουρτίνα, γι 'αυτό είναι απαραίτητο να τραβήξετε το ένα άκρο και αποσυνδέστε σταδιακά το πάνω μέρος του υφάσματος από την ταινία με μια αυτοκόλλητη ταινία.

Καφέ περβάζια velcro

Κόκκινες περσίδες τύπου velcro

1

Στερέωση κουρτινών με Velcro

Ποικιλίες στυλ κουρτινών σε velcro

Οι πιο πρακτικές είναι οι ρωμαϊκές κουρτίνες, οι οποίες είναι ένα ίσιο κομμάτι ύφασμα σύμφωνα με το μέγεθος του ανοίγματος παραθύρου. Τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα είναι ευπροσάρμοστα και, αν χρειαστεί, μπορούν να ανυψωθούν και να χαμηλώσουν γρήγορα με ένα κορδόνι, σχηματίζοντας ομαλές οριζόντιες πτυχώσεις στην κορυφή του παραθύρου. Οι κλασικές ρωμαϊκές κουρτίνες στην velcro ταιριάζουν απόλυτα στο εσωτερικό του δωματίου με διαφορετικά στυλ και κατευθύνσεις.

Κουρτίνες με Velcro και γάντζους

Κουρτίνες με λαστιχένιες βελόνες

Η δεύτερη επιλογή για τις δημοφιλείς κουρτίνες Velcro είναι οι ιαπωνικές, οι οποίες λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως οι συρόμενες πόρτες στις ντουλάπες συρόμενων θυρών. Οι κουρτίνες είναι τοποθετημένες σε ειδικό κινητό μηχανισμό - μια ράβδο με κολλητική ταινία. Αυτό το μοντέλο κουρτινών παρέχει την παρουσία δύο ή περισσοτέρων λωρίδων πλακών που καταλαμβάνουν ολόκληρο το χώρο του παραθύρου. Ωστόσο, αν χρειαστεί να απελευθερώσετε το άνοιγμα του παραθύρου, τα πλαίσια εύκολα μετακινούνται με έναν τρόπο στην επιθυμητή απόσταση.

Οι πυκνές ράφια μπορούν επίσης να εξοπλιστούν με ταινία Velcro, η οποία διευκολύνει σημαντικά τη χρήση και τη φροντίδα των καμβάδων. Απλός σχεδιασμός με στερέωση Velcro χωρίς καμία δυσκολία συνδέεται με το πλαίσιο του πλαστικού παραθύρου. Κατάλληλο για
όλες τις εποχές ή για προσωρινή χρήση.

Κουρτίνες στην αυτοκόλλητη ταινία

Κουρτίνες με Velcro

Ένα είδος ρολλών είναι αυτοκόλλητες περσίδες, αποτελούμενες από κυματοειδές παχύ χαρτόνι, το οποίο μπορεί να έχει διαφορετικά πλάτη. Συρρίκνωση του χαρτιού καμβά με τον συνήθη τρόπο είναι αδύνατο, έτσι ώστε να προσθέτει ως ένα ακορντεόν. Τα προϊόντα είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους και τα μεγέθη των παραθύρων. Η εγκατάσταση πραγματοποιείται χωρίς διάτρηση με τη βοήθεια κολλητικής ταινίας. Θα χρειαστεί πολύ λίγος χρόνος για να το κάνετε αυτό. Προσφέρεται μεγάλη ποικιλία παλετών - το χαρτί κουρτίνας "πτυχωμένο" είναι λευκό, μπεζ, μπλε, τυρκουάζ, ροζ, κρέμα και άλλες αποχρώσεις, που σας επιτρέπει να επιλέξετε την επιλογή για το χρώμα του εσωτερικού και του προφίλ.

Κουρτίνες σε κολλητικούς βρόχους

Κουρτίνες με Velcro

Ράψιμο κουρτινών με Velcro

Χρησιμοποιήθηκε "velcro" και για τις παραδοσιακές κουρτίνες, λόγω των οποίων να αντικατασταθούν οι τυφλοί βρόχοι υφασμάτων που αγκαλιάζουν το γείσο της ράβδου, άρχισαν να διαχωρίζονται. Αυτό το είδος βρόχων σάς επιτρέπει να αφαιρέσετε γρήγορα και εύκολα τις κουρτίνες, εάν θέλετε να τις πλύνετε ή πριν τις επισκευάσετε και δεν χρειάζεται να αποσυναρμολογήσετε το γείσο. Η μία πλευρά του βρόχου είναι ραμμένη σταθερά στον καμβά, και η δεύτερη είναι εφοδιασμένη με ένα κομμάτι κολλητικής ταινίας - όταν συνδέετε δύο θραύσματα, δημιουργείται ένα ασφαλές εξάρτημα.

Ρωμαϊκές κουρτίνες με Velcro

Τυφλών Velcro

Αυτοκόλλητες κουρτίνες

Οφέλη

Η επιλογή για υφασμάτινες κουρτίνες σε Velcro δεν είναι τυχαία, δεδομένου ότι ο κύριος λόγος είναι οι πολυάριθμες αρετές τους. Προϊόντα:

  • διαφέρουν από πρακτικότητα, συνάφεια και ευκολία χρήσης.
  • αρμονικά να ταιριάζει στο εσωτερικό με οποιοδήποτε στυλ?
  • Μην παρεμβάλλετε το άνοιγμα του παραθύρου και μην καταλαμβάνετε χώρο στο περβάζι.
  • είναι ένα σύγχρονο στοιχείο διακόσμησης και αρχικά διακοσμούν το άνοιγμα του παραθύρου.

Ένα ελαφρύ υλικό για κουρτίνες διατηρεί την κολλητική ταινία κολλημένη στο πλαίσιο καλά, έτσι μερικές φορές δεν απαιτείται μόνος χτύπημα, γεγονός που σπάει την ακεραιότητα του πλαισίου και την αισθητική.

Γκρι κουρτίνες Velcro

Μέθοδοι χρήσης κουρτίνες σε αυτοκόλλητη ταινία στο εσωτερικό

Τα ράφια Roll και Roman είναι μια ιδανική λύση για τη διακόσμηση καθιστικών, κουζινών, μπαλκονιών και μπαλκονιών. Για την κατασκευή τέτοιων προϊόντων, χρησιμοποιούνται κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και κουρτίνες velcro προσαρμόζονται στο πλαίσιο του παραθύρου, στον τοίχο, σε μια ξύλινη ράβδο, ξεχωριστές σχάρες ή ένα ειδικό βραχίονα. Εάν δεν υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης παραδοσιακής γείσο για κουρτίνες, τότε αυτή είναι η βέλτιστη επιλογή, βοηθώντας στην ταχεία επίλυση του προβλήματος του ανοίγματος παραθύρων. Η στερέωση των κουρτινών χωρίς κανένα πρόβλημα πραγματοποιείται και στο προφίλ του πλαστικού.

Σύνδεση κουρτινών Velcro

Σε οικιακούς και άλλους χώρους σε πλαστικά παράθυρα μπορείτε να κρεμάσετε κουρτίνες από πυκνά ή διαφανή υφάσματα. Η επιλογή τους εξαρτάται από το φως στο δωμάτιο: αν η ηλιόλουστη πλευρά, τότε πιο κατάλληλες χοντρές κουρτίνες, οι οποίες είναι καλά προστατευμένες από τις άμεσες ακτίνες. Για τα δωμάτια όπου ο ήλιος σχεδόν ποτέ δεν συμβαίνει, θα αρκεί για να διακοσμήσετε το άνοιγμα του παραθύρου με μια διαφανή κουρτίνα σε μεντεσέδες με Velcro. Εκτός από αυτά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ρολά ή ρωμαϊκές κουρτίνες, οι οποίες θα χαμηλώνονται μόνο στο σκοτάδι.

Κουρτίνες στο Velcro στο υπνοδωμάτιο

Ένα κούμπωμα κουρτινών κλωστοϋφαντουργίας είναι μια απλή λεπτομέρεια, με την οποία μπορείτε να πραγματοποιήσετε οποιεσδήποτε ιδέες χωρίς να αγοράσετε ακριβά εργοστάσια για κουρτίνες. Τι υφασμάτινα ή χαρτοπετσέτες στο μπαλκόνι σε Velcro και σε άλλα δωμάτια είναι τα καλύτερα προσαρμοσμένα εξαρτάται από τα δομικά χαρακτηριστικά του πλαισίου του παραθύρου και τις προσωπικές επιθυμίες των ιδιοκτητών του σπιτιού / γραφείου.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

4 + 4 =