Καφέ χρώμα στο εσωτερικό (60 φωτογραφίες): όμορφος συνδυασμός

Το καφέ στο εσωτερικό χρησιμοποιείται από πολλούς σχεδιαστές. Οι επαγγελματίες εγκαταλείπουν άλλες επιλογές, αγωνιζόμενοι για τη φυσικότητα και την ομορφιά των δωματίων. Είναι κατάλληλο για όλες τις εγκαταστάσεις με ορισμένες προσθήκες από μπεζ και άλλα χρώματα. Ο λόγος είναι η εγγύτητά του με το ξύλο, επειδή ο λευκός και μπλε καναπές φαίνεται αφύσικος, το οποίο είναι το μειονέκτημα του.

Καφέ τοίχους στην τραπεζαρία

Καφέ τόνους στο εσωτερικό

Ο συνδυασμός καφέ σε αγγλικό ύφος

Συνδυασμός καφέ με μπεζ στο εσωτερικό

Ο συνδυασμός του καφέ και του λευκού στο εσωτερικό

Ο συνδυασμός καφέ με τιρκουάζ στο εσωτερικό

Ο συνδυασμός καφέ με μαύρο στο εσωτερικό

Πού μπορώ να φτιάξω ένα καφέ εσωτερικό;

Τι χρώμα πρέπει να επιλέξετε για αυτό ή εκείνο το δωμάτιο; Brown, καθώς γίνεται πάντα μια απλή και αξιόπιστη λύση. Αφήστε να προσελκύσετε κουρτίνες ελιάς και φωτεινό ταπετσαρία, αλλά η χρήση τους στη διακόσμηση είναι περιορισμένη. Το φυσικό χρώμα του ξύλου ή της σοκολάτας φέρνει πάντα ζεστασιά και ηρεμία στο σπίτι. Από πού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σύγχρονες λύσεις;

 • Καθιστικό;
 • Υπνοδωμάτιο?
 • Κουζίνα;
 • Μπάνιο;
 • Αίθουσα εισόδου.

Μαζί με άλλους τόνους, το καφέ χρώμα στο εσωτερικό δημιουργεί μια άνετη ατμόσφαιρα. Ακόμη και όταν διακοσμούν τοίχους, παραμένει μια επιλογή που κερδίζει, καθώς συνδυάζεται με διαφορετικά υλικά. Αξίζει να εξετάσουμε την κατάσταση λεπτομερώς, να προτείνουμε ποιες κουρτίνες ή ταπετσαρίες να αγοράσετε για αυτο-επισκευή.

Καφέ, μπεζ και λευκό στο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας

Καφέ, μπεζ και λευκό στο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας
Καφέ έπιπλα στο γκρίζο σαλόνι

Ο συνδυασμός καφέ ξύλου στο εσωτερικό

Καφέ ξύλο στο εσωτερικό

1

Ο συνδυασμός καφέ καναπέ με άλλα χρώματα στο εσωτερικό

Ο συνδυασμός καφέ σε ένα εκλεκτικό εσωτερικό

Ο συνδυασμός του καφέ στο εσωτερικό του εκλεκτικισμού

Σαλόνι

Ο συνδυασμός καφέ στο εσωτερικό με άλλους τόνους στο σχεδιασμό του σαλόνι - η σωστή επιλογή των επαγγελματιών. Δεν παίρνουν μόνο τις μπεζ κουρτίνες, αλλά είναι δύσκολο για κάθε στιγμή, και συγκεκριμένα ο κίτρινος-γκρι τόνος δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας. Ακόμη και τα φυσικά υλικά πρέπει να συμπληρωθούν με άλλες επιλογές. Λόγω του τι ένα σκούρο καναπέ τυρκουάζ μπορεί τέλεια να χωρέσει στη μεγάλη εικόνα.

Οι αξεπέραστες δεξιώσεις επιτρέπουν τη χρήση λευκού και ανοιχτόχρωμου σκιά στο σαλόνι. Για να γίνει αυτό, πρέπει να δώσετε προσοχή στην ταπετσαρία, επειδή οι τοίχοι συχνά έχουν χρώμα μακριά από το δέντρο. Το κύριο πράγμα είναι να επιλέξετε σωστά τη σωστή γραμμή και, στη συνέχεια, να ξεκινήσετε από αυτήν. Έτσι, στο κόκκινο και ροζ εσωτερικό μπορείτε να προσθέσετε λίγο καφέ απόχρωση μεταβάλλοντας το χώρο.

Καφέ χρώμα στο εσωτερικό του καθιστικού
Καφέ τοίχους στο εσωτερικό του καθιστικού

Ο συνδυασμός καφέ και μπλε στο εσωτερικό

Ο συνδυασμός καφέ στο εσωτερικό του καθιστικού

Ο συνδυασμός καφέ στο εσωτερικό

Το υπνοδωμάτιο

Σκούρο και ανοιχτό καφέ στο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας - μια ενδιαφέρουσα επιλογή. Στην επαγγελματική πρακτική οι σχεδιαστές χρησιμοποιούν συνεχώς αυτή τη μέθοδο. Σε αυτή την περίπτωση, η ταπετσαρία για τους τοίχους επιλέγεται σύμφωνα με τις επιθυμίες του ατόμου. Είναι κατάλληλο για τυρκουάζ, ροζ, ακόμα και πράσινο.

Χρησιμοποιώντας διαφορετικές αποχρώσεις, που συνδυάζονται με άλλους βασικούς τόνους, οι σχεδιαστές δημιουργούν αξεπέραστους εσωτερικούς χώρους. Σε τέτοιες περιπτώσεις, τα έπιπλα γίνονται ελαφριά ή σκούρα καφέ, και το φόντο επιλέγεται κατά βούληση. Το αποτέλεσμα είναι μια περίπλοκη σύνθεση της κρεβατοκάμαρας, που μόνο εν μέρει θυμίζει φυσικό ξύλο. Για το σαλόνι, τέτοιες μέθοδοι δεν χρησιμοποιούνται, αφού απαιτούν σημαντική και κλασσική ομορφιά. Κατά συνέπεια, ο καναπές γίνεται μέρος της εικόνας και όχι το κύριο στοιχείο.

Καφέ-λευκή κρεβατοκάμαρα

Ο συνδυασμός καφέ στο εσωτερικό του θαλάμου

Ο συνδυασμός καφέ στο εσωτερικό της χώρας

Ο συνδυασμός του καφέ και του κόκκινου στο εσωτερικό

Ο συνδυασμός καφέ στο εσωτερικό της κουζίνας

Ο συνδυασμός καφέ στο εσωτερικό του διαμερίσματος

Κουζίνα

Επιλέγοντας κουρτίνες και ταπετσαρίες για την κουζίνα, οι άνθρωποι βασίζονται συνήθως στα πρότυπα. Για αυτούς, το κόκκινο-βιολετί εσωτερικό φαίνεται ελκυστικό. Σήμερα, οι σχεδιαστές συμβουλεύονται να αποτίσουν φόρο τιμής στα φυσικά υλικά, επιλέγοντας φυσικές καφέ αποχρώσεις. Ναι, για τους τοίχους μπορείτε να επιλέξετε γκρίζο-μπλε χρώμα, αλλά η βάση θα πρέπει να παραμείνει κλασική.

Στο εσωτερικό του υπνοδωματίου, τα έπιπλα είναι σπάνια σημαντικά, αφού δεν υπάρχει πολύ στο δωμάτιο. Στο σχεδιασμό της κουζίνας, οι αποχρώσεις της θα είναι το κύριο πρόβλημα. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε ένα έτοιμο έργο ή να επιλέξετε ανεξάρτητα τον βέλτιστο συνδυασμό, όπου το πράσινο χρώμα δεν θα εναλλάσσεται με μπλε χρώμα. Θα είναι ένα υπόβαθρο όπου ένα γκρι ή λευκό-καφέ σύνολο και μια τραπεζαρία ομάδα θα έρθει στο προσκήνιο. Και ένα μόνο χρώμα δεν αξίζει επίσης να ληφθεί, έτσι ώστε στο σχεδιασμό της κουζίνας υπήρχε ένα highlight.

Ανοιχτό καφέ στο εσωτερικό της κουζίνας
Καφέ έπιπλα στην κουζίνα

Ο συνδυασμός καφέ έπιπλα στο εσωτερικό

Ο συνδυασμός καφέ στο εσωτερικό του μινιμαλισμού

Συνδυασμός καφέ με πορτοκαλί στο εσωτερικό

Ο συνδυασμός καφέ πάνελ στο εσωτερικό

Ο συνδυασμός καφέ στο εσωτερικό με πανοραμικά παράθυρα

Το μπάνιο

Στο μπάνιο μπορείτε να πειραματιστείτε. Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν ακόμη και ένα κόκκινο-μπλε εσωτερικό γι 'αυτήν, αν και οι καφέ αποχρώσεις στο σχέδιο φαίνονται πολύ πιο ενδιαφέρουσες. Το μόνο πρόβλημα μπορεί να είναι μια μικρή περιοχή, σε αντίθεση με ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι ή κουζίνα.
Αυτή η δυσκολία σας κάνει να ξεχάσετε την ταπετσαρία μπεζ χρώμα και να γυρίσετε σε διαφορετικό φινίρισμα.

Το μοντέρνο στυλ του εσωτερικού χώρου του μπάνιου προσφέρει μια ποικιλία επίπλων και τη χρήση ξύλου. Είναι και πάλι δημοφιλές, έτσι για ένα υπνοδωμάτιο και ένα καθιστικό, είναι φυσικά χρώματα που γίνονται σχετικές. Επιλέγοντας μια ελκυστική εμφάνιση για το ακουστικό, μπορείτε να πάρετε ένα ροζ και τυρκουάζ χρώμα για τους τοίχους. Θα επισημάνουν με σαφήνεια τη βασική σκιά του μπάνιου, καθιστώντας το πιο ενδιαφέρον.

Καφέ μωσαϊκό στο εσωτερικό του μπάνιου
Ο συνδυασμός καφέ και ελαιόδεντρα στο μπάνιο

Ο συνδυασμός ενός καφέ δαπέδου στο εσωτερικό

Ο συνδυασμός καφέ στο εσωτερικό της Προβηγκίας

Ο συνδυασμός καφέ στο εσωτερικό του ρετρό

Ο συνδυασμός καφέ και ροζ στο εσωτερικό

Ο συνδυασμός καφέ και γκρι στο εσωτερικό

Αίθουσα εισόδου

Στο διάδρομο μια κόκκινη καφετιά σκιά θεωρείται σημάδι πολυτέλειας. Στην είσοδο μαζί με αυτό φαίνεται μεγάλη γκρι, μπεζ ή λευκό. Εάν επιλέξετε γκρι-πράσινο ή μπλε, μπορείτε να χάσετε την ομορφιά και την εσωτερική άνεση του εσωτερικού. Για την κρεβατοκάμαρα είναι ευκολότερο να επιλέξετε τον τόνο των τοίχων, καθώς οι κουρτίνες το λαμπρύνουν, αλλά στην περίπτωση αυτή τα έπιπλα παίζουν τον κυρίαρχο ρόλο ούτως ή άλλως.

Δεν θα πρέπει να υπάρχει κανένα γκρίζο ή μπεζ χρώμα στην ατμόσφαιρα. Το κλασικό εσωτερικό περιλαμβάνει μόνο καφέ, αλλά και λευκό για έναν καλύτερο συνδυασμό. Άλλες επιλογές αφήνονται καλύτερα για το μπάνιο ή την κουζίνα, αλλά στο διάδρομο τα πάντα πρέπει να υπόκεινται σε αυστηρούς κανόνες. Απλά μην ξεχνάτε τη μικρή περιοχή, η οποία θα περιορίσει περαιτέρω τη σκιά. Λόγω του τι χρειάζεστε για επιπλέον διακόσμηση, για παράδειγμα, καθρέφτες.

Καφέ στοιχεία στο εσωτερικό του διαδρόμου
Καφέ τοίχους στο διάδρομο

Ο συνδυασμός κουρτίνες καφέ στο εσωτερικό

Ο συνδυασμός καφέ στο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας

Καφέ τοίχους στο εσωτερικό

Καφέ αντί για φωτεινά χρώματα

Γιατί το πράσινο, το πορτοκαλί, το μοβ και το μπλε σπάνια βρίσκουν ένα μέρος δίπλα στο καφέ; Οι ειδικοί προσπάθησαν να τα συνδυάσουν, αλλά μετά από αυτό, πρέπει σίγουρα να εγκαταλείψετε την κύρια ιδέα. Το φυσικό ξύλο φαίνεται καλύτερα με κλασικές αποχρώσεις, οι οποίες είναι γκρι και λευκές. Αν θέλετε φωτεινότητα, θα πρέπει να επιλέξετε διαφορετικό τόνο.

Η άρνηση των κίτρινων-πράσινων εσωτερικών χώρων είναι απολύτως δικαιολογημένη. Το παιχνίδι με τα χρώματα του ουράνιου τόξου δεν δίνει πάντα καλό αποτέλεσμα. Αφήστε για τις κουρτίνες ο πορτοκαλί ήχος είναι καλός, αλλά ως βάση στο μπάνιο θα γίνει μια πραγματική αποτυχία. Οι σχεδιαστές προτιμούν απλούστερες και πιο αξιόπιστες επιλογές, για παράδειγμα, αποχρώσεις του γκρι. Υπάρχουν πολλά από αυτά, και κάθε ένα από αυτά είναι πρωτότυπο με τον δικό του τρόπο.

Καφέ χρώμα στο μεγάλο υπνοδωμάτιο

Ο συνδυασμός καφέ στο διαμέρισμα στούντιο

Ο συνδυασμός καφέ στο μπάνιο

Ο συνδυασμός καφέ wenge στο μπάνιο

Ο συνδυασμός καφέ σε ανατολίτικο ύφος

Συνδυασμός καφέ Zebrano

Ο συνδυασμός καφέ με πράσινο στο εσωτερικό

Πώς, τελικά, να συνδυάσετε καφέ με άλλα χρώματα;

Αν θέλετε ακόμα να χρησιμοποιήσετε πορτοκαλί ή λευκό και ροζ στο εσωτερικό σας, θα πρέπει να στραφείτε προς τη συμβουλή των επαγγελματιών. Εξηγούν πώς μπορείτε να κάνετε ακόμη και κίτρινους-πράσινους τόνους, χωρίς να διαταράσσετε το φινίρισμα του φυσικού ξύλου. Πώς μπορώ να προχωρήσω;

 • Τυρκουάζ ή ιώδες χρώμα εισάγεται στο εσωτερικό ως πρόσθετη διακόσμηση, για παράδειγμα, στο μπάνιο μπορεί να είναι ένα κλιμακωτό κεραμικό πλακάκι?
 • Μια λευκή γκρίζα σκιά μπορεί να επιλεγεί για μια ρύθμιση που δεν παραβιάζει την ακεραιότητα της ζωγραφικής σε φυσικό καφέ.
 • Οποιαδήποτε λαμπερά χρώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μικρές διακοσμητικές λεπτομέρειες, για παράδειγμα, χαρτοπετσέτες στο τραπέζι ή μαξιλάρια στον καναπέ.
Καθιστικό με καφέ δάπεδο και άλλα στοιχεία
Καφέ έπιπλα και κουρτίνες στο σαλόνι

Ο συνδυασμός καφέ με τερακότα στο εσωτερικό

Ο συνδυασμός του καφέ και του κίτρινου στο εσωτερικό

Ο συνδυασμός καφέ και χρυσού στο εσωτερικό

Έπιπλα στο εσωτερικό του καφέ χρώμα

Μετά την κατανόηση του εσωτερικού σχεδιασμού σε καφέ, θα πρέπει να πάτε στην εκτίμηση της κατάστασης. Αγοράζοντας έναν γκρίζο καναπέ, οι άνθρωποι συνήθως δεν σκέφτονται πόσο θα ταιριάζει για το κλασικό στυλ. Ναι, μια τέτοια επιλογή είναι δυνατή, αλλά πρέπει να σκεφτείτε το σχεδιασμό.

Ο καστανός τόνος υπαγορεύει το κλασικό ύφος του εσωτερικού σχεδιασμού. Δεν μπορεί να περιέχει κίτρινο-μπλε οροφή ή άλλες παρόμοιες λεπτομέρειες. Τα έπιπλα υπόκεινται επίσης σε αυστηρές απαιτήσεις, οι οποίες δεν πρέπει να παραβιάζονται. Πρέπει να θεωρηθούν ότι δείχνουν πρόσθετες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες:

 • Οπτική οξύτητα.
 • Κλασικός σχεδιασμός.
 • Ξύλινη κατασκευή.
Γωνιακός καφέ καναπές στο σαλόνι

Το γκρι χρώμα μπορεί να είναι η ταπετσαρία του καναπέ, αλλά η σπονδυλική στήλη των επίπλων πρέπει να είναι ξύλο. Το μέταλλο και το γυαλί πρέπει να αφήνονται για υψηλής τεχνολογίας και η εργασία με καφέ χρώμα απαιτεί μια σοβαρή προσέγγιση. Ένας έμπειρος σχεδιαστής θα προσπαθήσει να βρει την καλύτερη κατάσταση, με βάση τις συνήθεις μορφές, αλλά υπάρχουν ορισμένες υποθέσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Όταν χρειάζεται να αποθηκεύσετε στο μπάνιο, το διάδρομο ή την κουζίνα μπορείτε να βάλετε τα απλά φθηνά μοντέλα από πολυστρωματικές μοριοσανίδες. Οι σύγχρονοι κατασκευαστές κατάφεραν να επιτύχουν 100% απομίμηση φυσικού ξύλου, επομένως αυτές οι επιλογές επιτρέπονται ελεύθερα από τους σχεδιαστές. Μόνο εσείς πρέπει να βρείτε τη σωστή σκιά για να φτάσετε όσο πιο κοντά στο φυσικό δυνατόν.

Μια καφέ απόχρωση είναι μια φυσική ομορφιά που φτάνει στο εσωτερικό. Ο σχεδιασμός του δεν απαιτεί πλέον μεγάλη προσπάθεια αν ένα άτομο κατορθώσει να δώσει προτεραιότητα και να λάβει υπόψη τη διανομή των αποχρώσεων. Μετά από αυτό, στο περιβάλλον περιβάλλον, τα χρώματα του ουράνιου τόξου θα εμφανιστούν ελεύθερα, χωρίς να παραβιάζουν σε καμία περίπτωση την τελική ελκυστική εικόνα.

Μπάνιο με καφέ μωσαϊκό
Μπεζ καφέ κρεβατοκάμαρα
Ο συνδυασμός καφέ, λευκού και μαύρου λουλουδιού στο σαλόνι
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 1 = 5