Καθρέφτης οροφής στο δωμάτιο (17 φωτογραφίες): επέκταση του χώρου

Αν σας αρέσουν οι μη τετριμμένες λύσεις στο εσωτερικό, μπορείτε να επιλέξετε μια οροφή με καθρέφτη με οπίσθιο φωτισμό. Αφού τα διακοσμήσετε με τις εγκαταστάσεις του διαμερίσματός σας, θα αυξήσετε το πραγματικό τους μέγεθος και θα φέρετε στο σχεδιασμό του σπιτιού ένα ρομαντικό μυστήριο.

Καθρέφτης οροφής στο διάδρομο

Τι είναι οροφές τέντωμα καθρέφτη;

Οροφή καθρέφτη θα είναι μια εξαιρετική λύση για μικρά διαμερίσματα. Αυξάνει οπτικά τον χώρο. Αυτή η επίδραση βασίζεται στη φυσική αρχή: αντικατοπτρίζοντας τις ακτίνες του φωτός, η γυαλιστερή επιφάνεια διπλασιάζει το ποσό της. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους στενούς διαδρόμους και τους διαδρόμους. Ο καθρέφτης δεν έχει το δικό του χρώμα, αλλά αντανακλά τα χρώματα άλλων αντικειμένων, γεγονός που τους επιτρέπει να χωρέσουν σε οποιοδήποτε σχέδιο. Αν αποφασίσετε να κάνετε στο διαμέρισμά σας μια οροφή με φωτισμό, θα πρέπει να αποφασίσετε για την εμφάνισή του.

Τύποι οροφής καθρέφτη:

 • ένταση από την ταινία,
 • ρακόρ και οδοντωτό τροχό,
 • πάνελ,
 • πλακάκια.
Ασυνήθιστη οροφή καθρέφτη στο εσωτερικό

Τεντώστε

Η οροφή τεντωμάτων καθρέφτη είναι κατασκευασμένη από πυκνή ταινία PVC με ανακλαστική επίδραση. Είναι εγκατεστημένο σε ειδικά πλαίσια προφίλ. Η λέξη "καθρέφτης", που εφαρμόζεται σε οροφές με βάση υλικό από PVC, δεν είναι απολύτως αληθής. Αυτό δεν είναι γυάλινη οροφή, αυτό το αποτέλεσμα αποκτάται λόγω της γυαλάδας στην ταινία.

Μπορείτε να αγοράσετε γυαλιστερά ψευδοροφή από PVC υλικό διαφόρων χρωμάτων. Μια ευρεία επιλογή διαφορετικών συλλογών θα σας επιτρέψει να επιλέξετε μια άξια επιλογή. Τα ανώτατα όρια των ταινιών PVC από ευρωπαϊκούς κατασκευαστές έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά: μια ευχάριστη γυαλιστερή εμφάνιση, τέλεια ελαστικότητα και καλή ανακλαστικότητα.

Οροφή καθρεφτών καθισμάτων
Οροφή καθρεφτών καθισμάτων με μοτίβο

Rack

Το ανώτατο όριο της οροφής του καθρέφτη έχει απλό σχεδιασμό ράφια και μεταλλικές λωρίδες. Reiki από αλουμίνιο, έχουν επικάλυψη από το λεπτότερο στρώμα χρωμίου. Κατάλληλο για τοποθέτηση οροφών σε χώρους με υψηλή υγρασία. Τα κενά μεταξύ των πάνελ μπορεί να γεμίσει με ένθετα καθρέφτη ή εξαρτήματα, όπως ένθετα δημιουργήσει ένα επιπλέον οπτικό αποτέλεσμα του ανωτάτου ορίου που τέθηκαν και αντανακλούν τις φωτεινές ακτίνες του φωτός, έτσι το δωμάτιο παίρνει πολύ φωτεινό.

Πίνακας

Τα πάνελ καθρέφτη για την οροφή με φωτισμό ήταν τα πρώτα δημοφιλή σε γραφεία, κλαμπ και εμπορικά κέντρα. Σταδιακά, αυτή η καινοτομία μπήκε στην καθημερινή ζωή του μαζικού καταναλωτή. Άρχισαν να κάνουν ψευδοροφή για το καθιστικό, την κουζίνα και το μπάνιο. Συχνά, τέτοια πλαίσια βρίσκονται στο διάδρομο ή στο διάδρομο. Μπορείτε απλά να κολλήσετε τα πάνελ με μια αυτοκόλλητη μεμβράνη καθρέφτη. Αλλά να έχετε κατά νου ότι δεν ανέχεται τη γειτονιά των λαμπτήρων ζεστού φωτός, οπότε ο φωτισμός θα απαιτήσει ειδικά φώτα.

Οι κατασκευαστές προσφέρουν μια τεράστια ποικιλία από γυάλινα καθρέφτες με διαφορετικά σχέδια, χρώματα. Όταν επιλέγετε γυάλινες πλάκες, θεωρήστε ότι το γυάλινο υλικό είναι πολύ εύθραυστο και τραυματικό.

Οροφή καθρέφτη στον πίνακα

Πλακάκια

Τα κεραμίδια καθρέφτη στην οροφή παράγονται σε διάφορους τύπους:

 • πλαστικά πλακάκια οροφής με επιφάνεια καθρέφτη. Το αποτέλεσμα των κεραμιδιών γίνεται με τη βοήθεια ειδικού χρώματος με μεταλλικά σωματίδια.
 • κεραμίδια από συμβατικό καθρέφτη με λοξή άκρη. Είναι πολύ βαρύ και απαιτούν προσεκτικό χειρισμό.

Πλαστικά πλακάκια είναι δημοφιλή, καθώς είναι μια επιλογή προϋπολογισμού για τη δημιουργία οροφής με φωτισμό με φωτισμό. Τα πλακάκια καθρέφτη συχνά χρησιμοποιούνται με τη μορφή ένθετων.

Οροφή με πλακάκια που έχουν καθρέφτη στο καθιστικό
Πλακάκια καθρέφτη στην οροφή στο σαλόνι

Σε ποια δωμάτια έχουν καθρέφτες οροφές

Ένα καλά σχεδιασμένο σχέδιο σχεδιασμού θα αλλάξει ριζικά τις εγκαταστάσεις του διαμερίσματος, θα τους δώσει πολυτέλεια και πολυτέλεια. Οροφή καθρέφτη μπορεί να εγκατασταθεί ακόμη και στην τουαλέτα.

Στο σαλόνι

Καθιστικό - ένα ιδιαίτερο μέρος στο σπίτι, έτσι ώστε ο σχεδιασμός του οροφή σε αυτό διαδραματίζει σημαντικό ρόλο. Για το πιο αποτελεσματικό είδος φινιρίσματος της οροφής στην αίθουσα, ζητείται ο καθρέπτης. Για να μιλήσουμε για το πλεονέκτημα μιας τέτοιας διακόσμησης δεν υπάρχει ανάγκη, είναι πιο δύσκολο να επιλέξετε τη σωστή επιλογή. Σχεδόν όλα τα είδη οροφής με καθρέφτες δημιουργούν ένα εκλεπτυσμένο εσωτερικό του καθιστικού. Αν χρησιμοποιείτε πραγματικά καθρέφτες, τότε η οροφή στο δωμάτιο φαίνεται κομψή. Αλλά αυτός ο σχεδιασμός είναι πολύ ακριβός. Ως εκ τούτου, μπορείτε να επιλέξετε πλαστικά καλύμματα.

1
Οροφή καθρέφτη στο σαλόνι

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό των γυαλιστερό ταβάνια είναι ένα παιχνίδι με αποχρώσεις. Μπορείτε να επιλέξετε όχι μόνο φως, αλλά και κομψούς μαύρους καθρέφτες με οπίσθιο φωτισμό. Τέτοιες οροφές δεν έχουν άκαμπτες γωνίες και γεμίζουν ομαλά την αίθουσα με ένα ανακλώμενο χρώμα. Το φως, που αντανακλάται από την οροφή, εισχωρεί στις πιο απομακρυσμένες γωνιές του καθιστικού. Το παιχνίδι του φωτός θα γίνει συναρπαστικό, αν σε ένα εσωτερικό για να προσθέσετε κουκίδες.

Όμορφη οροφή καθρέφτη στο καθιστικό

Στο διάδρομο

Κατά την ανάπτυξη εσωτερικών χώρων σχεδιασμού έχουν συχνά πρόβλημα με το διάδρομο ή το διάδρομο με στενό και σκοτεινό χώρο. Ανάρτηση οροφής καθρέφτη με προβολείς όχι μόνο αυξάνει την ένταση του διαδρόμου ή διάδρομο, λειτουργεί ως όμορφη διακόσμηση οροφής. Χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό σχεδίων πολλαπλών επιπέδων, συνδυάζοντάς τα με διαφορετικά ένθετα, μπορείτε να δημιουργήσετε αποκλειστικά ανώτατα όρια.

Καθρέφτης οροφής στο διάδρομο

Στο μπάνιο

Η οροφή καθρέφτη στο μπάνιο είναι η ιδανική λύση για την οπτική πλήρωση του χώρου. Κατάλληλα εδώ είναι οι οροφές οροφής από προφίλ αλουμινίου. Χαρακτηριστικά αυτού του υλικού περιλαμβάνουν ιδιότητες απόδειξη υγρασίας.

Τέτοιες οροφές είναι εύκολο να συναρμολογηθούν, ώστε να μπορείτε να τις εγκαταστήσετε μόνοι σας. Η πολυπλοκότητα είναι μόνο η εγκατάσταση προβολέων. Αλλά δεν είναι για κάθε εσωτερικό του μπάνιου ένα καθρέφτη οροφή ράφι, όλα εξαρτώνται από το στυλ του.

Στο υπνοδωμάτιο

Η τοποθέτηση ενός γυαλιστερού οροφής στην κρεβατοκάμαρα είναι ένα αμφιλεγόμενο ζήτημα. Πολλοί σχεδιαστές δεν συνιστούν καθιστώντας μια οροφή καθρέφτη στην κρεβατοκάμαρα. Προκαλούν το γεγονός αυτό από το γεγονός ότι κοιμάται και ξυπνά κάτω από τον καθρέφτη είναι δύσκολο να αισθάνεται άνετα.

Αλλά αν δεν σας ενοχλεί, τότε είναι απολύτως επιτρεπτό να κάνετε ένα τέτοιο ανώτατο όριο. Καθρέφει το ανοιχτό χώρο και προσθέτει μια λαμπερή νότα στο σχέδιο του υπνοδωματίου. Συνδυάζονται με μοντέρνα στυλ.

Καθρέφτης οροφής στο υπνοδωμάτιο

Στην κουζίνα

Από μια τέτοια ομορφιά είναι καλύτερα να αρνηθεί και στην κουζίνα. Ισχυρή εξάτμιση, η θερμοκρασία αλλάζει οροφή καθρέφτη στην κουζίνα αντέχει, αλλά θα πρέπει να πλένονται συχνά, διαφορετικά αυτό το κάλυμμα ανώτατο όριο θα έχει μια ασυγκράτητη εμφάνιση. Επιπλέον, τα γυαλιστερά ταβάνια απαιτούν την τέλεια καθαριότητα στην κουζίνα.

Αν το σαλόνι, διάδρομο ή διάδρομο, μπάνιο, μια τέτοια οροφή είναι πολύ κατάλληλη, τότε στην τουαλέτα μερικοί ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων θα τολμούν να το κάνουν.

Καθρέφτης οροφής σε μια φωτεινή κουζίνα
Οροφή καθρέφτη στην τραπεζαρία
Καθρέφτης οροφής σε μαύρο και άσπρο κουζίνα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των οροφών με καθρέφτες

Όλα τα είδη οροφής καθρέφτη έχουν πολλά πλεονεκτήματα:

 • κάνουν την οροφή οπτικά υψηλή?
 • το δωμάτιο γίνεται πολύ ελαφρύτερο.
 • έχουν καλή αντίσταση στην υγρασία και τα χημικά ·
 • εύκολο στην εγκατάσταση?
 • επεκτείνει το χώρο?
 • έχουν καλή ηχομόνωση.
 • μπορεί να τοποθετηθεί σε ανώμαλες επιφάνειες.
Αρχική οροφή καθρέφτη

Παρόμοια σχέδια έχουν μειονεκτήματα:

 • οι γυάλινες οροφές είναι πολύ εύθραυστες, επομένως δεν συνιστώνται να τοποθετούνται σε παιδικά δωμάτια.
 • αν και η διαδικασία φροντίδας τέτοιων επικαλύψεων είναι πολύ απλή, πρέπει να πλένονται συχνά, καθώς τυχόν γυαλιστερές επιφάνειες μολύνουν γρήγορα.
 • καθρέφτες οροφής - αυτό δεν είναι μια επιλογή προϋπολογισμού, ακόμη και τα πάνελ από υλικό PVC έχουν ένα αρκετά υψηλό κόστος.

Λίγες ελαττώματα των οροφών με καθρέφτη απομακρύνονται εύκολα. Για να επιτευχθεί η ιδανική γυαλάδα θα βοηθήσει το διάλυμα σαπουνιού ή το υγρό για το πλύσιμο των γυαλιών. Το διάλυμα εφαρμόζεται ελαφρώς και σκουπίζεται αμέσως με ένα στεγνό μαλακό πανί.

Οροφή καθρέφτη γύρω από το σπίτι
Καθρέφτης οροφής στο μπάνιο
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 2 = 3