Καθρέπτες απέναντι μεταξύ τους: “ναι” και “όχι” (22 φωτογραφίες)

Ο καθρέφτης θεωρείται σωστά ως ένα από τα πιο μυστηριώδη αντικείμενα που χρειάζεται ένα άτομο. Συνοδεύεται από σημάδια, δεισιδαιμονίες, φήμες. Μια κακή φήμη είναι ένας καθρέφτης, που βρίσκεται απέναντι ο ένας στον άλλο. Από τι βασίζεται και μπορεί να κρέμεται με τέτοιο τρόπο; Ας προσπαθήσουμε να το καταλάβουμε.

Καθρέφτες απέναντι ο ένας στον άλλο σε ένα κλασικό εσωτερικό
Καθρέφτες απέναντι ο ένας στον άλλο με διακόσμηση

Ποιες είναι οι αιτίες του φόβου;

Οι περιορισμοί προειδοποιούνται από τους μάγους, τους μυστικιστές και άλλους συναδέλφους που δουλεύουν με μετρήσεις χώρου έξω από το συνηθισμένο. Είναι βέβαιοι ότι μια τέτοια διαμόρφωση δημιουργεί μια σήραγγα καθρέφτη με ασυνήθιστες ιδιότητες που ενισχύουν τη δύναμη του γυαλιού. Οι καθρέφτες απέναντι αλλήλων ευνοούν την τύχη λέγοντας, καλώντας αστρικές οντότητες, πηγαίνοντας σε μια άλλη διάσταση. Αυτό υποτίθεται ότι απολαμβάνουν οι κάτοικοι του παράλληλου κόσμου. Για παράδειγμα, για να πάρετε ένα διπλό καθρέπτη ενός ατόμου στην πραγματικότητά μας.

Καθρέπτες στην πόρτα
Καθρέφτης στο σαλόνι

Ο "Διάδρομος" απομακρύνει τη σαφήνεια της σκέψης, ενσταλάζει τον παράλογο φόβο, την κατάθλιψη, οδηγεί σε πράξεις εξανθήματος. Δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει μια διακεκριμένη προσωπικότητα, μέχρι την παραφροσύνη.

Οι ψυχίανοι λένε ότι δύο καθρέφτες-ομολόγους τους - είναι τύποι ενεργειακών βαμπίρ. Εκτός από την απώλεια δύναμης, ένα άτομο μπορεί να φανταστεί κάτι, και το βράδυ στο διαμέρισμα θα υπάρξει παράξενη.

Από την άποψη της βιοενέργειας, η διάταξη αυτή εμποδίζει την ελεύθερη κίνηση ενέργειας μέσω του οικιστικού χώρου. Ως αποτέλεσμα, το αρνητικό συσσωρεύεται.

Καθρέφτες απέναντι ο ένας στον άλλο στην αίθουσα
Καθρέφτες απέναντι ο ένας στον άλλο στο διάδρομο

Οι καθρέφτες-visa δεν είναι απαραίτητες για κανένα δωμάτιο

Προκειμένου να μην δημιουργηθεί ο "διάδρομος" σε ένα σπίτι ή διαμέρισμα, είναι δυνατόν να κρεμάσετε καθρέφτες με οποιονδήποτε τρόπο, απλώς όχι αντίθετα μεταξύ τους. Διαφορετικά, οι ιδιοκτήτες είναι εγγυημένα προβλήματα.

Αίθουσα εισόδου

Εδώ δεν μπορείτε να τοποθετήσετε ή να κρεμάσετε καθρέφτες όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά και μπροστά από την πόρτα εισόδου. Αυτή η εξάρθρωση συνεπάγεται δυσκολίες στην προσωπική ζωή, σταδιοδρομία, οικογενειακή διάσταση. Επιπλέον, ασταθής υγεία, η αποτυχία των ηλεκτρονικών, οι ληστείες. Όλα γιατί ακριβώς από το κατώφλι δημιουργείται ένα παράθυρο στον κόσμο πίσω από τον καθρέφτη.

Για να προστατευτεί το καταφύγιο από τους "διάδρομους" και τα "παράθυρα", ένας καθρέφτης είναι αρκετός για το πλήρες ύψος ενός ατόμου, χωρίς να παίρνει αντανακλάσεις από άλλα δωμάτια.

Καθρέφτης καθρέφτη στην κουζίνα
Καθρέφτες απέναντι ο ένας στον άλλο στο εσωτερικό του διαμερίσματος

Το υπνοδωμάτιο

Δεν συνιστάται να κολλάτε καθρέφτες, επειδή ενισχύουν το φως, παρεμβαίνοντας σε πλήρη ύπνο. Οι μυστικιστές λένε ότι ένας ύπνος δεν προστατεύεται ενεργά, οι άυλες οντότητες μπορούν εύκολα να αφαιρέσουν ενέργεια από αυτόν. Ως επιβεβαίωση έρχονται εφιάλτες, κακά όνειρα.

Αξίζει να φοβόμαστε το ασθενέστερο φύλο, ιδιαίτερα τις έγκυες γυναίκες. Οι δυνάμεις που βγαίνουν από τους καθρέφτες στο υπνοδωμάτιο τη νύχτα, περιπλέκουν την προσωπική ζωή, φέρνουν φρούτα, τοκετό. Οι άνδρες περιμένουν προσωπική αναταραχή, προβλήματα με τις επιχειρήσεις ή τις υπηρεσίες, την αίσθηση ότι οι δυνάμεις δεν πηγαίνο
υν πουθενά.

1
Καθρέφτες απέναντι ο ένας στον άλλο στο εσωτερικό του σύγχρονου
Καθρέφτες δαπέδου που βλέπουν το ένα το άλλο

Μπανιέρα

Το άτομο εδώ είναι επίσης αβοήθητο, επομένως οι αντανάκλαστες καθρέφτες απέναντι στο άλλο αντενδείκνυνται. Δημιουργούν ένα τέτοιο αστρικό υπόβαθρο του μπάνιου το οποίο, μαζί με τη φυσική λάσπη, προστατεύει εύκολα την ενεργειακή ασπίδα. Και για να το επαναφέρετε για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι προβληματική.

Οι νεαροί, σωματικά ισχυροί άνδρες θα παρουσιάσουν αδυναμία, πόθους για το αλκοόλ, τα ναρκωτικά. Υγιείς νεαρές γυναίκες που ονειρεύονται ένα παιδί δεν θα είναι σε θέση να συλλάβουν.

Κουζίνα

Η ιδιαιτερότητα της κακής επιρροής δύο κατόπτρων σε αυτό το έδαφος είναι τέτοια που αυξάνεται η πιθανότητα περικοπών, εγκαυμάτων και άλλων τραυματισμών. Τα προϊόντα χαλάζουν ταχύτερα, χάνουν χρήσιμες ιδιότητες. Οι ηλεκτρικές συσκευές μπορεί να καταστραφούν: φούρνο μικροκυμάτων, μπλέντερ, βραστήρας.

Τοίχους καθρέφτες απέναντι από το άλλο
Πίνακας καθρέφτη

Εξοχική κατοικία

Το πρόβλημα απειλεί την επικουρική γεωργία: την απώλεια ζώων, άλλων κατοικίδιων ζώων. Πιθανώς μια αποτυχία καλλιέργειας στον κήπο, στον κήπο, ακόμη και αν η φροντίδα γι 'αυτούς γίνεται σύμφωνα με όλους τους κανόνες.

Τι λέει ο Φενγκ Σούι;

Η δημοφιλής κατάσταση αξιολογεί λιγότερο κατηγορηματικά την κατάσταση.

Για το διάδρομο η διάταξη είναι πιο ευνοϊκή: δύο καθρέφτες, κρεμασμένοι στην είσοδο ο ένας στον άλλο, είναι σε θέση να τραβήξουν τύχη για το σπίτι. Και αν είναι κόκκινες, τότε η ταμειακή ροή είναι ασφαλής. Ο καθρέφτης κοντά στην πόρτα στο πλάι (όχι αντίθετα) "τραβά" από τις εισερχόμενες αρνητικές ή κακές προθέσεις.

Ωστόσο, σε σχέση με το υπνοδωμάτιο, υπάρχει συμφωνία με τη γενική μαγική γραμμή: εδώ δεν είναι απαραίτητο να κρέμεται καθρέφτες. Πιστεύεται ότι μέσω αυτών ο κοιμώνας εισέρχεται στις δυνάμεις του κόσμου των νεκρών, καθιστώντας ένα άτομο ιδεαστικό.

Καθρέφτης στο διάδρομο

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του ύπνου, η αρνητική ενέργεια που συσσωρεύεται κατά τη διάρκεια της ημέρας απελευθερώνεται από το σώμα. Αλλά απείρως ανακλώνται από την επιφάνεια των δύο καθρεφτών, εμπλοκή, επιστρέφει στο κρεβάτι. Το αποτέλεσμα είναι μια απόλυτη απώλεια ζωτικής ενέργειας, απώλεια ορόσημων για τη ζωή, τα βάσανα, τα προβλήματα.

Δεν μπορείτε να βάλετε έναν καθρέφτη με τέτοιο τρόπο ώστε ένα γαμήλιο κρεβάτι να πέσει σε αυτό. Ο Φενγκ Σούι αναφέρεται σε αυτό ως ένα "διπλό κρεβάτι", αντιμετωπίζοντας το ως μια άμεση πρόκληση της προδοσίας.

Ηλικιωμένος καθρέφτης στο εσωτερικό

Επικίνδυνη περιέργεια

Καθρέφτες απέναντι ο ένας στον άλλο για αιώνες χρησιμοποιούνται σε μυστικιστικές πρακτικές. Ένα πολύ γνωστό παράδειγμα, όταν στη Ρωσία τα κορίτσια προσπάθησαν με αυτόν τον τρόπο να δουν τον μελλοντικό σύζυγό τους. Αυτό έγινε την παραμονή των αργιών (ειδικά την παραμονή των Χριστουγέννων, δηλαδή από τα Χριστούγεννα μέχρι τα Θεοφάνεια, από τις 7 έως τις 20 Ιανουαρίου). Ο τυχερός καθόταν ανάμεσα σε δύο καθρέφτες, έβαλε ένα κερί μπροστά της, κοιτάζοντας έντονα στη γυαλιστερή επιφάνεια. Σε αυτό, και θα μπορούσε να φαίνεται suzheny. Φήμες λένε, είναι αλήθεια ότι μερικές φορές δημιουργήθηκε κάτι φοβερό αντί του γαμπρού.

Καθρέπτες, με ιδιαίτερο τρόπο, βοηθούν στην επικοινωνία με τα πνεύματα, δείτε το παρελθόν, το μέλλον, μπείτε στον παράλληλο κόσμο. Αυτό είναι δυνατό λόγω της ικανότητας του καθρέφτη να διαστρεβλώσει τα ανακλώμενα αντικείμενα και την απόσταση από αυτά. Ένα άλλο πράγμα είναι ότι το ταξίδι είναι μόνο ένας τρόπος.

Καθρέφτες απέναντι από το άλλο στην κρεβατοκάμαρα

< p>Η συχνή εύρεση μεταξύ των δύο καθρεφτών, η πιο τελετουργική μαγεία με αυτόν τον χώρο, μπορεί να μεταφράσει τη ζωή σε μια μαύρη διαδρομή. Είναι βρόχο, έτσι είναι άπειρο. Σταθερές αποτυχίες, ασθένειες, απώλειες δεν αφήνουν άλλη επιλογή εκτός από το χωρισμό με τη ζωή στη Γη.

Επομένως, αξίζει να σταθμίσουμε προσεκτικά, μπορεί κάποιος να κάνει τέτοια πράγματα πριν προχωρήσει σε αυτή τη διαδρομή.

Καθρέφτες απέναντι ο ένας στον άλλο στο εσωτερικό του υπνοδωματίου

Ειδική διακόσμηση

Ο καθρέφτης δεν είναι απλώς ένα αντικείμενο εσωτερικής διακόσμησης ή σχεδίασης, απαραίτητο καθημερινά. Κατά την εγκατάσταση, είναι επιθυμητό να ληφθούν υπόψη πολλοί κανόνες.

  • Ο κίνδυνος ενός μωσαϊκού καθρέφτη: διαχωρισμός της αντανάκλασης σε θραύσματα, μπορεί επίσης να σπάσει τη ζωή.
  • Ο καθρέφτης πρέπει να τοποθετηθεί έτσι ώστε να βλέπει κάποιος τον εαυτό του εντελώς, στο άκρο, στη μέση ή στο στήθος. Είναι απαράδεκτο να «κόψουμε» τα χέρια, τα πόδια, το κεφάλι, τους ώμους.
  • Τα καθίσματα που κρέμονται σε οποιοδήποτε συνδυασμό δεν θα φέρουν αρνητικά στο σπίτι, αν αντανακλούν όλα όσα είναι ευχάριστα στους ιδιοκτήτες, καθώς και ένα τραπέζι που καλύπτεται με ένα γεύμα. Δεν πρέπει να γίνονται γεμάτοι ή σφιχτά υποχρεωμένοι χώρος, κρεβάτι.

Αλλά είναι δυνατόν να καταστρέψει έναν δυσμενή διάδρομο καθρέφτη, και με τα προβλήματα; Ναι, πρέπει να αντισταθμίζετε τον δεύτερο καθρέφτη. Στο υπνοδωμάτιο είναι καλύτερο να το τοποθετήσετε στο εσωτερικό της πόρτας του ντουλάπας. Αξίζει να θυμηθούμε ότι οι καθρέφτες κρεμασμένοι σε ένα μικρό χώρο το καθιστούν πιο ευρύχωρο.

Καθρέφτης στον τοίχο
Καθρέφτες απέναντι ο ένας στον άλλο στο μπάνιο

Φυσική μιας σήραγγας καθρέφτη

Το φαινόμενο αυτό βασίζεται στην εντελώς επίγεια φυσική ιδιότητα της γυαλιστερού επιφάνειας για να αντικατοπτρίζει το προσπίπτον φως και μαζί με άλλες ροές ενέργειας. Περνώντας μέσα από τους καθρέφτες που τοποθετούνται μεταξύ τους, η ροή βυθίζεται. Η διαδικασία είναι ατελείωτη, μπορεί να αναπτυχθεί ή να αποδυναμωθεί.

Καθρέφτης στην τραπεζαρία
Καθρέφτης καθρέφτη

Οι επιστήμονες συμφωνούν: αυτοί οι διάδρομοι διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, την εμφάνιση ενός ατόμου, δημιουργούν πύλες που οδηγούν σε άγνωστα μέρη. Παραδείγματος χάριν, σε παράλληλες μετρήσεις, αναγνωρίζεται, παρεμπιπτόντως, από την επίσημη ακαδημαϊκή επιστήμη.

Ωστόσο, η είσοδος καθρέφτη δεν ανοίγει από μόνη της, απαιτεί προσπάθεια, γνώση. Διαφορετικά, η ροή θα εξασθενίσει και η πύλη θα παραμείνει κλειστή. Αυτή δεν είναι η δύναμη κάθε μάγος, για να μην αναφέρουμε τους απλούς ανθρώπους.

Καθρέφτες απέναντι ο ένας στον άλλο στο μπάνιο
Καθρέφτες απέναντι από το άλλο στο εσωτερικό του μπάνιου

Επομένως, δεν υπάρχει λόγος να φοβούνται οι δύο καθρέφτες να κρέμονται μεταξύ τους. Σε εμπορικά κέντρα, σαλόνια ομορφιάς, μαθήματα χορού ή μπαλέτου υπάρχουν όσα θέλετε. Σε συνηθισμένα σπίτια, οι καθρέφτες απέναντι ο ένας στον άλλο συναντά κανείς σπάνια, αλλά οι ιδιοκτήτες τους έχουν αρκετά προβλήματα.

Πώς να κρέμεται καθρέφτες στο εσωτερικό, είτε να εμπιστεύονται τις φήμες, ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του. Απλά ακούστε τον εαυτό σας, τα συναισθήματά σας.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

75 − = 68