Ιταλικό στυλ στο εσωτερικό (87 φωτογραφίες): μοντέρνος και κλασικός σχεδιασμός

Ποιο είναι το ιταλικό στυλ στο εσωτερικό; Αυτός είναι ένας συνδυασμός κλασσικού σχεδιασμού και αρχιτεκτονικής με απλότητα ρουστίκ στυλ. Για παράδειγμα, μπορείτε να ανακαλέσετε τις παλιές βίλες με διαφορετικές στο χρόνο δημιουργίας και στις αίθουσες και τα κτίρια των λειτουργιών τους. Εδώ εσείς και το στυλ Loft, και Χώρα, και, φυσικά, την Προβηγκία.

Πολυτελής κουζίνα με ιταλικό στιλ

Ιταλικό στυλ στο εσωτερικό με δοκούς

Ιταλικό στυλ στο εσωτερικό του κλασικού

Ιταλικό στυλ στην εσωτερική διακόσμηση

Ιταλικό στυλ σε ρουστίκ εσωτερικό

Ιταλικό στυλ στο εσωτερικό σχεδιασμό

Ιταλικό στυλ στο εσωτερικό του σπιτιού

Η σύγχρονη ιταλική διακόσμηση, κατά πρώτο λόγο, συνδέεται με την άνεση, την ηρεμία και μια μεγάλη φιλική οικογένεια.

Όμορφη ελαφριά κουζίνα σε ιταλικό στιλ

Λευκό σαλόνι σε ιταλικό στιλ

Βιβλιοθήκη σε ένα σπίτι σε ιταλικό στιλ

Ιταλικό εσωτερικό ιδιωτικής κατοικίας

1

Κλασικό ιταλικό εσωτερικό

Ιταλικό στυλ στο εσωτερικό του καθιστικού

Ιταλικό στυλ στο εσωτερικό

Ιταλικό στυλ στο εσωτερικό του υπουργικού συμβουλίου

Ιταλικό στυλ στο εσωτερικό με τζάκι

Χαρακτηριστικά σχεδιασμού

Για διακόσμηση στο ιταλικό στιλ που είναι πιο κατάλληλο για μεγάλα δωμάτια με την παρουσία τεράστιων παραθύρων, αφήνοντας το φως της ημέρας. Μπορεί να είναι σαν εξοχική κατοικία και ένα συνηθισμένο διαμέρισμα σε πολυώροφο κτίριο. Επιπλέον, οι ιδιαιτερότητες του ιταλικού στυλ περιλαμβάνονται επίσης σε μια ελάχιστη ποσότητα κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και ντεκόρ.

Προς το σημείωμα: έργα ιταλικών σπιτιών είναι διαθέσιμα σε όλους σχεδόν: υπάρχουν επιλογές οικονομίας και πολυτελείας.

Ευρύχωρο υπνοδωμάτιο ιταλικού στιλ
Μοντέρνα κουζίνα με ιταλικό πρωινό μπαρ
Μια απλή ρουστίκ κουζίνα Ιταλικού στιλ

Ξύλο σε εσωτερικό ιταλικό στυλ

Καναπές στο σαλόνι σε ιταλικό στιλ

Ιταλικό εσωτερικό σχέδιο

Σπίτι σε ιταλικό στιλ

Ιταλικό στυλ στο εσωτερικό της χώρας

Ιταλικό στυλ στο εσωτερικό της κουζίνας

Ιταλικό στυλ στο εσωτερικό του διαμερίσματος

Ιταλικό ύφος στον εσωτερικό μινιμαλισμό

Ιταλικό στιλ στο εσωτερικό του Art Nouveau

Ιταλικό στυλ στο εσωτερικό με διακόσμηση

Σαλόνια

Σαλόνι

Σε αυτή την περίπτωση, στο προσκήνιο τοίχο, ή μάλλον το ντεκόρ τους, κοντά στο στυλ της χώρας. Η καλύτερη επιλογή - ταπετσαρία με μεγάλο σχέδιο ή γυψομάρμαρο. Επίσης, το σαλόνι στο ιταλικό στιλ προβλέπει την παρουσία των έργων ζωγραφικής που χαρακτηρίζουν τα τοπία της Ιταλίας. Σε μια γωνία του δωματίου μπορείτε να τοποθετήσετε ένα μεγάλο φυτό σε ένα πήλινο δοχείο. Αλλά η διακόσμηση της αίθουσας με πολύ μεγάλη διακόσμηση δεν είναι επιθυμητή.

Επιπλέον, ένα σύγχρονο ιταλικό στυλ - είναι να χρησιμοποιήσετε τα έπιπλα ως ένα σημαντικό εξάρτημα .. ένα καναπέ, καναπέδες, χαμηλή συρταριέρα, κλπ Λαμβάνοντας υπόψη ένα τέτοιο αριθμός των μαζικών αντικειμένων, που ζουν σε ιταλικό στιλ δεν πρέπει να επιβαρύνεται με μικρά εξαρτήματα. Θα είναι αρκετό για να διακοσμήσετε την αίθουσα, για παράδειγμα, τεχνητά λουλούδια ιταλικών θεμάτων ή ένα χαμηλό βάζο από σκούρο γυαλί σε ένα τραπεζάκι του καφέ. Οι σκαλισμένες πόρτες των ζεστών τόνων θα φαίνονται καλά στην περίπτωση αυτή.

Ευρύχωρο σαλόνι σε ιταλικό στιλ
Καθιστικό σε μοντέρνο ιταλικό στιλ

Καθιστικό σε ιταλικό στιλ

Ερμάριο σε ιταλικό στιλ

Καθιστικό με τζάκι σε ιταλικό στιλ

Ιταλικό εσωτερικό στυλ

Ιταλική κουζίνα με στυλ

Το υπνοδωμάτιο

Το υπνοδωμάτιο στο ιταλικό στυλ - ένα ανοιχτόχρωμο καρό ή φωτεινή διακόσμηση κουρτίνες που κρέμονται από την άκρη του καναπέ ή στο κρεβάτι, τα τείχη φωτεινά χρώματα και ένα μεγάλο αριθμό από διακοσμητικά μαξιλάρια, ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών. Θα πρέπει να επιλέξετε μαξιλάρια που επαναλαμβάνουν τη διαβάθμιση χρώματος της πόρτας, της οροφής, του κρεβατιού, των τοίχων ή αντιστρόφως, ενώ η αντίθεση τους είναι έντονη. Τα κρεβάτια, συνήθως, καταλαμβάνουν το κέντρο του δωματίου.

Για να τελειώσει το εσωτερικό σε ιταλικό στυλ, μπορείτε να διακοσμήσετε τα παράθυρα υπνοδωμάτιο με κουρτίνες από organza (κατάλληλο για όλα τα στυλ: Loft, Provence, κλπ.). Οι κουρτίνες στο ιταλικό στυλ, όπως και άλλα υφάσματα, χρησιμοποιούνται συχνά για να επισημάνουν τέτοιες διακοσμήσεις τοίχων όπως πίνακες ή καθρέφτες και μερικές φορές κλίνουν τα κρεβάτια με τη βοήθειά τους.

Υπνοδωμάτιο ιταλικού στιλ σε λευκούς και μπεζ τόνους
Υπνοδωμάτιο σε φωτεινό ιταλικό στιλ

Ιταλικό στυλ στο εσωτερικό με πλακάκια

Ιταλικό στυλ στο εσωτερικό με σκαλιστά έπιπλα

Ιταλικό στυλ στο εσωτερικό με κουρτίνες

Ιταλικό στυλ σε ένα μοντέρνο εσωτερικό

Κουζίνα

Αλλά η κουζίνα του ιταλικού στυλ - είναι τόσο απλό όσο το ντεκόρ: ένα τεράστιο τραπέζι στο κέντρο του δωματίου, ντουλάπια με πιάτα, μοτίβο κουρτίνες, απλά ταπετσαρία και τις πόρτες, ξύλινες καρέκλες, καναπέδες και μικρά αξεσουάρ. Αξίζει επίσης να γνωρίζουν ότι η κουζίνα του ιταλικού στυλ, δεν πρέπει να γίνει σε πολύ φωτεινά χρώματα (και χώρο): διακριτική τοίχους, οροφή και το δάπεδο. Ο σχεδιασμός της κουζίνας σε ιταλικό στιλ είναι μινιμαλισμός!

Ιταλική κουζίνα με στυλ
Κουζίνα ρουστίκ ιταλικού στυλ
Κουζίνα σε μοντέρνο ιταλικό στιλ

Έπιπλα σε ιταλικό στιλ

Εσωτερικό σε μοντέρνο ιταλικό στιλ

Ιταλικό εσωτερικό με πίνακες στους τοίχους

Ιταλικό ρουστίκ εσωτερικό

Ιταλικό στυλ στο εσωτερικό του υπνοδωματίου

Ιταλικό στυλ στο εσωτερικό της τραπεζαρίας

Ιταλικό στυλ στο εσωτερικό του στούντιο διαμέρισμα

Ιταλικό στυλ στο εσωτερικό φως

Αίθουσα εισόδου

Κάντε το διάδρομο του ιταλικού στυλ είναι αρκετά απλή: κάθε διαδρόμους κοσμούν τη σύνθεση ενός ιστού ή μια μεγάλη εικόνα από την πόρτα, ένα κηροπήγιο ή ένα φωτεινό ύφασμα πάνω στο τραπέζι για κλειδιά, με σχέδια ταπετσαρία και τοίχου ξύλινη κρεμάστρα.

Σαλόνι και διάδρομο ιταλικού στυλ

Το μπάνιο

Εκτός από το διάδρομο, το μπάνιο απαιτεί εξοικονόμηση χώρου. Τα κύρια μεγάλα στοιχεία πρέπει να τοποθετηθούν στους τοίχους, έτσι ώστε να μην καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Αλλά, στην περίπτωση αυτή, το ιταλικό στυλ επιτρέπει λίγο πιο μικρά αντικείμενα παρά, για παράδειγμα, στο διάδρομο.

Επιπλέον, το μπάνιο χρησιμοποιεί μαλακά έπιπλα στο στυλ της χώρας ή της Προβηγκίας: εισπνοές, μικρούς καναπέδες, καρέκλες με καρεκλάκια, κλπ.

Μπάνιο σε ιταλικό στιλ - είναι ένα boudoir, δηλαδή ένα διαμέρισμα διαμέρισμα, σχεδιασμένο όχι μόνο για διαδικασίες νερού.

Μπαλκόνι

Αν το σπίτι έχει μπαλκόνι, είναι επίσης δυνατό να δημιουργηθεί ένα εσωτερικό ιταλικό στυλ: φράχτες, λουτρά κ.α. Αλλά για να γυαλί το μπαλκόνι σε αυτή την περίπτωση δεν είναι επιθυμητή.

Σημείωση: το μπαλκόνι στην Ιταλία χρησιμοποιείται συχνά ως βοτανικός κήπος, αλλά στις συνθήκες μας για αυτό δεν είναι ακριβώς το σωστό κλίμα.

Υπνοδωμάτιο ιταλικού στιλ

Φωτεινό ιταλικό εσωτερικό

Μπάνιο σε ιταλικό στιλ

Vintage ιταλικό εσωτερικό

Εξοχική κατοικία σε ιταλικό στιλ

Επιλέγοντας έπιπλα

Κλασικό ιταλικό οίκο σχεδιασμού ή διαμέρισμα παρέχει για έπιπλα (σε όλους τους χώρους, αν το δωμάτιο, διάδρομο ή λόμπι) σκούρ
ο ξύλο με μαλακά κυματιστές μπούκλες και τα πρότυπα: ντουλάπια, τεράστιο τραπέζι με λεπτή χαμηλά πόδια, μαλακό υψηλής υποστηρίζεται καρέκλες, Οθωμανοί και καναπέδες με στρογγυλό κεφαλάρι.

Για να κανονίσετε σωστά το δωμάτιο είναι σημαντικό να επιλέξετε τα σωστά έπιπλα στο ιταλικό στυλ: ταπετσαρία και χρώμα. Τα στοιχεία από επικαλυμμένα έπιπλα μπορούν επίσης να λειτουργήσουν ως κύριο στοιχείο χρωμάτων σε σκούρα μπεζ χρώματα.

Ξύλο και κεραμίδια στο εσωτερικό του διαμερίσματος σε ιταλικό στιλ
Κομψή κουζίνα σε ιταλικό στιλ

Φωτιστικές συσκευές

Τις περισσότερες φορές, το ιταλικό στιλ (χωλ, υπνοδωμάτιο, χωλ, κλπ) απαιτεί την παρουσία ενός απλίκα με σφυρήλατο σίδηρο στοιχεία και τα φώτα μενταγιόν. Σφυρήλατα πολυελαίους χαλκό ή κίτρινο, σφαιρικά διαχυτών ή μικρές διακοσμήσεις με τη μορφή των πλαστών φύλλων κισσού, ένα τσαμπί σταφύλι και τα παρόμοια. D.

Πολυέλαιοι από λευκά μέταλλα (Χωριό), λαμπτήρες με ελλειπτικές αποχρώσεις θα σας βοηθήσουν να τονίσετε το εσωτερικό του διαμερίσματος.

Όταν χρησιμοποιείτε το βασικό και πρόσθετο φωτισμό είναι σημαντικό λαμπτήρες ή πολυέλαιοι έγιναν σε ένα στυλ: σχεδίαση, χρησιμοποιώντας τα κύρια λάμπες φωτισμού και προαιρετικά - για παράδειγμα, δύο επιτραπέζιες λάμπες, που βρίσκονται σε αντίθετα άκρα του δωματίου. Επιπλέον, ο πρόσθετος φωτισμός μπορεί να παρουσιαστεί με τη μορφή λαμπτήρα κηροζίνης. Συχνά χρησιμοποιούνται ως πολυελαίοι και λαμπτήρες ασυνήθιστων σχημάτων.

Πολυέλαιος από σφυρήλατο σίδερο στο υπνοδωμάτιο σε ιταλικό στιλ

Πολυέλαιος από σφυρήλατο σίδερο στο υπνοδωμάτιο σε ιταλικό στιλ
Όμορφος πολυέλαιος σε ιταλικό στιλ

Επιφανειακή τελική επεξεργασία

Τείχη

Το κλασικό υλικό φινιρίσματος στο ιταλικό σχέδιο είναι ενετικό γύψο. Κατ 'αρχάς, με τη βοήθειά του μπορείτε να πάρετε απροσεξία, κοντά στο στυλ της χώρας, και δεύτερον, συμπληρώστε το εσωτερικό με την ατομικότητα της υφής που είναι χαρακτηριστικό του αρχαίου στυλ.

Επίσης, οι τοίχοι συχνά διακοσμούνται με ταπετσαρία από φελλό με ελαφρούς τόνους. Είναι καλύτερο να συνδυάσετε ταπετσαρία με τεράστια στοιχεία.

Οι ενεργές ζώνες στο εσωτερικό της Ιταλίας (τζάκι, χώρος εργασίας, κεφάλι του κρεβατιού κ.λπ.) επιλέγονται με διακοσμητική ζωγραφική ή ψηφιδωτό. Κατά την επιλογή του τελευταίου, το κύριο πράγμα - μια σαφής τήρηση της κλίμακας χρώματος, η οποία καθορίζει το στυλ της Ιταλίας. Επιπλέον, για να διατηρηθούν οι αισθητικές τάσεις θα πρέπει να αποφευχθούν οι τετραγωνικές και υπερβολικά μεγάλες μορφές.

Η κλασική διακοσμητική ζωγραφική γίνεται με ακρυλικά χρώματα. Στο οικόπεδο της ζωγραφικής πρέπει να υπάρχουν στρογγυλεμένες λεπτομέρειες και διακοσμημένες μπούκλες (η κατεύθυνση της Προβηγκίας).

Γκρίζοι τοίχοι στην τραπεζαρία ιταλικού στιλ
Ροδάκινο τοίχους στην τραπεζαρία-καθιστικό σε ιταλικό στιλ

Οροφή

Αντιμετωπίζοντας τα υλικά για το ανώτατο όριο στο ιταλικό design μπορεί να είναι σχεδόν οποιοδήποτε (εκτός, φυσικά, αυτό δεν είναι το στυλ της Σοφίτα): κρεμώδη, υπόλευκο ή μπεζ οροφές, συμβατική βαφή η επιφάνεια οροφής, υγρή ταπετσαρία, πλακάκια οροφής, κ.λπ.

Τούβλο ανώτατο όριο στην κουζίνα σε ιταλικό στιλ
Δοκάρια στην οροφή στο σαλόνι σε ιταλικό στιλ

Σεξ

Και, φυσικά, ολοκληρώνει το σχεδιασμό του διαμερίσματος σε ιταλικό στυλ (δεν έχει σημασία το Provence ή Χώρα) δάπεδο. Στην κλασική έκδοσ
η του ιταλικού σχεδιασμού, το πάτωμα γίνεται το ίδιο σε όλα τα δωμάτια και τις περιοχές. Το παραδοσιακό δάπεδο για την Ιταλία είναι ένα συγκεκριμένο κεραμίδι ακατέργαστης υφής ή σανίδα παρκέ. Το χρώμα του τελικού υλικού επιλέγεται επίσης σύμφωνα με το γενικό στυλ του δωματίου (Provence, Country, Loft, κλπ.).

Γυαλιστερά πλακάκια στην κρεβατοκάμαρα σε ιταλικό στιλ
Ξύλινο παρκέ στο καθιστικό με ιταλικό στιλ

Επιλογή φωτογραφιών

Σαλόνι-τραπεζαρία σε ιταλικό στιλ
Τραπέζι και καθρέφτη στο εσωτερικό της Ιταλίας
Μεγάλη αίθουσα με ιταλικό μοντέρνο στυλ
Αρχικό κρεβάτι στο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας
Τραπεζαρία σε κλασικό ιταλικό στιλ
Ιταλική διακόσμηση στο διάδρομο
Φωτεινό σαλόνι με τζάκι
Κουζίνα σε κλασικό ιταλικό στιλ
Μεγάλο σαλόνι με σκάλα σε ιταλικό στιλ
Τραπεζαρία σε παστέλ χρώματα
Παιδικό δωμάτιο Ιταλικού στιλ
Ιταλική διακόσμηση του καθιστικού
Υπνοδωμάτιο σε μπεζ-μπορντό χρώμα
Κλασική ιταλική τραπεζαρία

Ιταλικό στυλ στο εσωτερικό του ξύλινου

Ιταλικό στυλ στο εσωτερικό της εκλεκτικής

Ιταλικό στυλ στο εσωτερικό με πέτρα

Ιταλικό στιλ στο εσωτερικό της βεράντα

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

42 − 34 =