Ηλικιωμένα έπιπλα: δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα άνεσης (32 φωτογραφίες)

Τα παλαιά έπιπλα είναι μια πρωτότυπη λύση, η οποία χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο από τους σχεδιαστές. Στο εσωτερικό των καφετεριών, των κλαμπ και των εστιατορίων, τα έπιπλα αντίκες έχουν ήδη γίνει ένα γνωστό στοιχείο. Και όλα εξαιτίας του γεγονότος ότι βοηθά κάθε ίδρυμα να δημιουργήσει το δικό του ιδιαίτερο βλέμμα, οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν να αντισταθούν.

Έπιπλα από παλιά
Έπιπλα από παλιά

Επίσης τεχνητά παλιά έπιπλα διακοσμούν εξοχικά σπίτια. Συμφωνείτε ότι κάθε εσωτερικό dacha θα γίνει πιο ενδιαφέρον αν μοιάζει με μια εικόνα από ένα παλιό βιβλίο.

Έπιπλα από παλιά
Έπιπλα από παλιά

Τι προσελκύει έπιπλα κάτω από τα παλιά χρόνια;

Οι σχεδιαστές επιλέγουν έπιπλα από φυσικά υλικά για περισσότερο από ένα χρόνο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το υλικό αυτό έχει πολλές χρήσιμες ιδιότητες:

  • Εύκολα εναρμονίζεται με όλα τα χρώματα.
  • Χρησιμοποιείται σε απολύτως οποιοδήποτε στυλ.
  • Κάνει απολύτως κάθε κατάσταση άνετη.
  • Μην ξεφεύγετε από τη μόδα.

Μια ειδική θέση είναι τα έπιπλα από ξύλο ηλικίας. Διαφέρει όχι μόνο σε υψηλή ποιότητα, αλλά και σε μοναδική εμφάνιση. Τα προϊόντα κάτω από τις παλιές μέρες έχουν μια ανεξήγητη γοητεία και μυστήριο. Φέρνουν μέσα τους τα αινίγματα του παρελθόντος, επομένως, καθώς γερνούν, κερδίζουν όλο και περισσότερη αξία. Αυτό τους κάνει μια πραγματική αποκλειστικότητα.

Έπιπλα από παλιά
Έπιπλα από παλιά

Ηλικιωμένα έπιπλα σε διαφορετικά στυλ

Οι σχεδιαστές χρησιμοποιούν ξύλινα έπιπλα για τη δημιουργία ενός εσωτερικού διαφόρων στυλιστικών τάσεων.

Μερικές φορές η κατάσταση διατηρείται αυστηρά στο πλαίσιο μιας έννοιας, προκειμένου να μεταφερθούν τα αυθεντικά χαρακτηριστικά του επιλεγμένου χρόνου. Και συμβαίνει ότι το γηρασμένο προϊόν χρησιμοποιείται ως έμφαση. Για παράδειγμα, στο φόντο του σύγχρονου εσωτερικού μπορεί να σταθεί ένα στήθος σε ένα παλιό στυλ.

Αυτή η αντίθεση προσελκύει την προσοχή και δίνει στο δωμάτιο μια ταυτότητα.

Έπιπλα από παλιά
Έπιπλα από παλιά

Προβηγκία

Αυτό το στυλ προέρχεται από τις επαρχίες της Γαλλίας τον 17ο αιώνα. Το υποχρεωτικό στοιχείο είναι τα παλιά λευκά ή καφέ έπιπλα από ξύλο. Για μια αλλαγή, μπορεί να συνδυαστεί με ψάθινα έπιπλα. Μην περιτριγυρίζετε καλάθια, κρεμάστε ντουλάπια, πάγκους και μπουφέδες. Χαρακτηριστικά αυτής της κατεύθυνσης είναι η τραχύτητα και οι ρωγμές τόσο σε εσωτερικά αντικείμενα όσο και σε οροφές και τοίχους.

Έπιπλα από παλιά
Έπιπλα από παλιά

Τα έπιπλα στο στιλ της Προβηγκίας θα κάνουν κάθε σπίτι ζεστό και θα προσθέσει ένα είδος ρουστίκ γοητείας. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει απαλά παστέλ χρώματα, που μπορεί να αραιωθεί με φωτεινά αξεσουάρ για να προσθέσετε το χυμώδες. Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε έπιπλα με μοτίβα με φυτικά μοτίβα.

Έπιπλα από παλιά

Ένα παλιό τραπέζι σε κλασικό στυλ

Σύντηξη

Αυτό το στυλ συνδυάζει εντελώς διαφορετικά (και συχνά αντίθετα) στυλιστικά ρεύματα. Αυτό σημαίνει ότι αυτό το μοντέρνο στυλ επιτ
ρέπει και ακόμη χαιρετίζει την εισαγωγή αντικειμένων στο εσωτερικό του παρελθόντος. Η σύντηξη είναι ένα στυλ που οι νέοι συνήθως επιλέγουν. Μ 'αρέσει πραγματικά η φασαρία του.

Έπιπλα από παλιά
Έπιπλα από παλιά

Τα πράγματα από την ηλικία ξύλο δείξει διακριτικά άλλων ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού - ένας άνθρωπος με εκλεπτυσμένο γούστο. Επιπλέον, τα παλιά έπιπλα αξίζει πολλά χρήματα, και ως εκ τούτου, να δείξει το υλικό πλούτο του ιδιοκτήτη. Αποδεδειγμένη ως υψηλή θέση ενός ατόμου στην κοινωνία, και τις απόψεις του για τη ζωή που αγαπούν την ελευθερία.

1
Έπιπλα από παλιά

Χώρα

Στυλ, το όνομα του οποίου μεταφράζεται ως "χωριό". Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιείται για τη διακόσμηση κουζινών και τραπεζαρίας. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτού του στυλ των επίπλων - η τραχιά επιφάνεια, καθαρές γραμμές του κανονικού σχήματος, έπιπλα, αντίκες ή πολύ παλιά, χτύπησε με αγένεια.

Έπιπλα από παλιά
Έπιπλα από παλιά

Φανταστείτε ότι ήσασταν σε μια αρχαία ρωσική καλύβα. Αυτά τα εσωτερικά στοιχεία είναι χαρακτηριστικά αυτού του στυλ. Απολύτως αδιαπέραστη από οποιαδήποτε φωτεινά χρώματα. Μόνο φυσικό! Καφέ, μπεζ, λευκό. Επιτρέπεται να διακοσμήσετε τα παλαιά έπιπλα με χρυσά αξεσουάρ, τα οποία θα δώσουν στο δωμάτιο μια πιο κομψή εμφάνιση.

Έπιπλα από παλιά

Σαλέ

Τα σπίτια αλπικών ποιμένων διακρίνονταν από την απλότητα και την πρακτικότητα. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι τώρα το χαρακτηριστικό γνώρισμα του κλασικού ελβετικού σαλέ. Το εσωτερικό είναι κατασκευασμένο σε φυσικές αποχρώσεις (καφέ, κίτρινο, κρέμες), οι οποίες αραιώνονται σε γκρι ή μαύρο χρώμα. Τα έπιπλα από τα ίδια χρώματα επιλέγονται.

Έπιπλα από παλιά
Έπιπλα από παλιά

Το τραχύ και απλό στυλ φαίνεται πολύ ασυνήθιστο.

Τα έπιπλα ηλικίας βοηθούν στη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας άνεσης και ηρεμίας, όπως στους λόφους των βουνών. Εκτός από τα έπιπλα, οι δοκοί στην οροφή εκτίθενται στη γήρανση.

Είναι επίσης απαραίτητο να υπάρχει ξύλινη επένδυση δαπέδου με απομίμηση γήρατος.

Έπιπλα από παλιά
Έπιπλα από παλιά

Πού μπορώ να βρω έπιπλα αντίκες;

Υπάρχουν πολλές επιλογές για να απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση:

  1. Εάν επιτρέπονται τα οικονομικά, τότε κάθε κατάστημα αντίκες θα προσφέρει αρκετές επιλογές για τέτοια έπιπλα. Αλλά επειδή αυτά τα πράγματα είναι αποκλειστικά, δεν μπορούν όλοι να το αντέξουν οικονομικά.
  2. Αγοράστε μοντέρνα έπιπλα, τα οποία ήταν τεχνητά ηλικιωμένα. Το στοιχείο αυτό απαιτεί επίσης χρηματοοικονομικές επενδύσεις, αν και όχι τόσο μεγάλες όσο η προηγούμενη.
  3. Βρείτε γιαγιάδες ή dacha έπιπλα του περασμένου αιώνα, και στη συνέχεια να γεράσει από τον εαυτό της. Αν βρεθεί κάτι κατάλληλο, μπορούν να αγοραστούν με την Επιτροπή ή τα συνηθισμένα κατάστημα φθηνά αντικείμενα, και στη συνέχεια να τους κάνει τη δική του μοναδική αριστουργήματά του.
Έπιπλα από παλιά
Έπιπλα από παλιά

Πώς να φτιάξετε τα ίδια τα παλιά έπιπλα;

Όλοι μπορούν να φτιάξουν έπιπλα από μόνα τους. Αγορ
άσατε ή βρήκατε κάποιο είδος εσωτερικού χώρου. Είναι επιθυμητό να ήταν φθηνά έπιπλα από ακατέργαστο πεύκο. Αυτό το ξύλο έχει μαλακό ξύλο, το οποίο κάνει ευκολότερη τη δημιουργία ανακούφισης. Έπιπλα από μοριοσανίδες είναι επίσης κατάλληλο.

Έπιπλα από παλιά
Έπιπλα από παλιά

Διαδικασία της γήρανσης στο σπίτι με επιτυχία, θα πρέπει να αγοράσετε γυαλόχαρτο, χρώμα (από τις αποχρώσεις που θέλετε), μια καλή βούρτσα (για να μην έπεσε λαχνών), διαφανές βερνίκι για αλκυδικών και επικόλληση Υπολογιστής.

Έπιπλα από παλιά
Έπιπλα από παλιά

Πίνακας κάτω από τα λουλούδια στο σαλόνι με το στυλ της Προβηγκίας

Πού να ξεκινήσετε τις αλλαγές;

Καθαρισμός

Αν το αντικείμενο είναι καινούργιο, τότε δεν θα χρειαστεί να σκουπιστεί από τη βρωμιά. Διαφορετικά, αφαιρέστε κάθε βρωμιά από την επιφάνεια. Επιπλέον, οπλισμένοι με ένα χαρτί λείανσης, αφαιρέστε την πτώση από κομμάτια χρώματος και βερνίκι. Μη φοβάστε, αν παραμείνει εν μέρει.

Έπιπλα από παλιά

Ζωγραφική

Βάλτε το επιλεγμένο έπιπλο και αφήστε το να στεγνώσει τελείως. Πόσο χρόνο χρειάζεστε για αυτό, μπορείτε να μάθετε στην ετικέτα του δοχείου.

Έπιπλα από παλιά

Εφαρμογή της πάστας-πάστας

Στο στεγνό στρώμα χρώματος εφαρμόζεται πάστα. Εξωτερικά θα μοιάζει με ασβέστη.

Έπιπλα από παλιά

Λείανση

Μετά από 2-4 ώρες το στρώμα πάστας-πάστας θα στεγνώσει. Το χαρτί λείανσης κάνει το τρίψιμο όπου θέλετε. Μπορείτε να τρίψετε σχεδόν τα πάντα, μπορείτε να έχετε συγκεκριμένους χώρους. Όλα εξαρτώνται από τη φαντασία σας.

Έπιπλα από παλιά

Λακάρισμα

Για να διορθώσετε το αποτέλεσμα, καλύψτε το εσωτερικό με ένα στρώμα βερνικιού και περιμένετε να στεγνώσει.

Έπιπλα από παλιά

Ακόμα και ένα παλιό πράγμα στο σπίτι θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια πιο ζεστή ατμόσφαιρα. Τα έπιπλα κάτω από τα παλιά χρόνια αναμφισβήτητα θα απολαύσουν τα μάτια των οικοδεσποτών και θα ευχαριστήσουν τους επισκέπτες.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

86 − 78 =