Ελιά στο εσωτερικό (86 φωτογραφίες): όμορφες αποχρώσεις και συνδυασμοί

Τι χρώμα πρέπει να επιλέξετε για το εσωτερικό; Ποιες είναι οι "ενεργειακές" επιθυμίες να συνειδητοποιήσουμε; Τι αποχρώσεις πρέπει να επιλέξετε ως λαμπρές προθέσεις και ποιες - για να επανασυνδέσετε την χρωματική κλίμακα σε ένα ενιαίο σύνολο; Υπάρχουν πολλά ιδεώδη, αλλά το χρώμα της ελιάς στο εσωτερικό παραμένει η κορυφαία, φέρνοντας σε κάθε δωμάτιο ένα σημάδι αριστοκρατίας, λακωνισμού και αυτοσυγκράτησης. Είναι η βάση του κλασικού, του φυσικού ή του εθνοτικού στυλ. Συνδυασμός, φωτισμός, έπιπλα; Θα μιλήσουμε για τα πάντα εδώ!

Ελαιόλαδο καθιστικό

Εσωτερική καρέκλα ελιάς

Εσωτερική διακόσμηση ελιάς

Καναπές ελιάς στο εσωτερικό

Χρώμα ελιάς στο εσωτερικό του σπιτιού

Ελιά σε ένα εσωτερικό αμερικάνικου στιλ

Χρώμα ελιάς στο εσωτερικό του κλασικού

Ελιά στην εσωτερική διακόσμηση

Χρώμα ελιάς στο εσωτερικό του νηπιαγωγείου

1

Περιοχή επισκεπτών: τοποθετήστε σωστά τους τόνους

Το εντυπωσιακό χρώμα της ελιάς στο εσωτερικό του σαλόνι είναι μια win-win επιλογή σε περίπτωση που είναι μια καθιστή περιοχή για τα μέλη της οικογένειας και τους επισκέπτες, μια παιδική χαρά και ακόμη και ένα χώρο εργασίας. Αποδεικνύεται ότι το καθιστικό δεν είναι αίθουσα θαλάμου, το οποίο απαιτεί απομόνωση. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να έχει το μέγιστο του φωτός, επειδή το χρώμα της ελιάς εξακολουθεί να ισχύει για τα σκούρα χρώματα.

Ελαιόδεντρα στο σαλόνι

Εσωτερικές πόρτες ελιάς

Σετ κουζίνας ελιάς

Σαλόνι Ελιάς

Ελαιοχρωματισμένο στο γραφείο

Καναπές ελιάς στο εσωτερικό

Χρώμα ελιάς στο εσωτερικό του σπιτιού

Σουίτα ελιάς στο εσωτερικό της κουζίνας

Εστιατόριο ελιάς στο εσωτερικό της κουζίνας

Ο μέγιστος φυσικός φωτισμός, ένας μεγάλος αριθμός λαμπτήρων πολυέλαιων, λαμπτήρων, λαμπτήρων και λαμπτήρων - και στο καθιστικό είναι ζεστό και φρέσκο, ελαφρύ και ... συντρίβει θετικά συναισθήματα. Η αρμονία σε όλα - αυτή είναι η βάση των κανόνων. Ως εκ τούτου, εάν η επιλογή σας είναι έπιπλα από ελαιόλαδο, κάντε τους τοίχους λευκό, λινό, γαλακτοκομικά, μπεζ, επειδή το χρώμα των επίπλων δεν πρέπει να κατασταλεί και να κάνει το δωμάτιο ζοφερή. Αυτή η "γειτονιά" των χρωμάτων θα φέρει ισορροπία στο δωμάτιο σε ένα κλασικό στιλ, που συνδυάζει πλούσιες αποχρώσεις κονιάκ, σιτάρι, σοκολάτα, ανοιχτόχρωμα χρώματα με ελιά. Σε αυτή την περίπτωση, οι ευθείες γραμμές και οι μορφές επίπλων θα δώσουν έμφαση στον περιορισμό του χρώματος της ελιάς και, με τη σειρά του, θα τις μαλακώσει.

Ο καναπές είναι ελαιώνας στο σαλόνι

Ελιά στο σαλόνι με τζάκι

Ελιά ζωγραφική στο σαλόνι

Ελιά στο διάδρομο

Ελαστικό χαλί στο εσωτερικό

Χρώμα ελιάς στο εσωτερικό του καθιστικού

Χρώμα ελιάς με κρύα σκιά στο εσωτερικό

Ελαιοχρωστική κεφαλή ελιάς στο εσωτερικό

Ελαστικό χαλί στο εσωτερικό

Χρώμα ελιάς βαμμένων τοίχων στο εσωτερικό

Καρέκλα ελιάς στο εσωτερικό

Μια εξαιρετική προσθήκη στα έπιπλα στο χρώμα των ελιών θα είναι οι ίδιες κουρτίνες. Οι φωτεινές και ευάερες επιλογές θα φέρουν χώρο στο δωμάτιο, ευαισθησία, ηρεμία και άνεση. Εξαιρετική προσθήκη - διακοσμητικά αντικείμενα ή στοιχεία που κατασκευάζονται σε χρυσό, κόκκινο, μπορντό, λεμόνι και ακόμα και απαλά μπλε. Μην επινοείτε κάτι ιδιαίτερο, αν θέλετε να κάνετε το δωμάτιο ξεχωριστά. Επιλέξτε ένα πυκνό, ελαφρώς βρώμικο ύφασμα, μπεζ, μουστάρδα, φιστίκι, καφέ "μάρκες" - και δημιουργούνται πινελιές.

Επιλεγμένα κλινοσκεπάσματα ταπετσαρίας στην ελιά; Στη συνέχεια, προτιμάτε τα φωτεινά έπιπλα και τις φωτεινές λεπτομέρειες με τη μορφή μαξιλαριών καναπέδων, υφασμάτων, αγγείων, πλαισίων φωτογραφιών ή καθρεφτών σε πορτοκαλί, χρυσό, σοκολάτα. Για να αντιπαρατεθεί το δωμάτιο σε μια ενιαία μονάδα θα βοηθήσει μπεζ και γαλακτώδες, λευκό με μια πρασινωπή χροιά, άμμο.

Η ιδέα για τον πρωτοπόρο είναι ένα μείγμα ελιάς και γκρίζου στην εκδήλωση μεταλλικού, γραφίτη, χάλυβα, μέχρι το μπλε. Χρωματισμένα μέρη, καθρέφτες και γυάλινες επιφάνειες, βερνικωμένες περιοχές θα μας επιτρέψουν να εκφράσουμε κάποια στειρότητα, συγκράτηση της ελιάς σε όλη τη δόξα της, καθιστώντας το εσωτερικό αυστηρό, άκαμπτο "σαφώς οριοθετημένο". Ποιο είναι το καθιστικό σας στην ελιά - εξαρτάται από εσάς!

Τοίχωμα ελιάς στο σαλόνι
Έπιπλα από ελιά στο σαλόνι
Ελαιοί τοίχοι στο σαλόνι σε οικολογικό στιλ

Δερμάτινο καναπέ ελιάς

Καρέκλα ελιάς στο εσωτερικό

Κουζίνα ελιάς

Ελιά σε στυλ σοφίτας

Ελαιόλαδο κουζίνα στο εσωτερικό

Χρώμα ελιάς στο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας στη σοφίτα

Έπιπλα ελιάς στο εσωτερικό

Ελιά στο εσωτερικό του σύγχρονου

Εσωτερική έγχρωμη ταπετσαρία

Ταπετσαρία ελιάς στο εσωτερικό

Κρεβάτια ελιάς στο εσωτερικό

Ελαιοδιαμέρισμα στο εσωτερικό

Κουζίνα ή συνδυασμός δύο ενεργειακών

Πρακτικό, όχι μαρμάρινο χρώμα ελιάς στο εσωτερικό της "εστίας" του σπιτιού ή του διαμερίσματός σας θα ευχαριστήσει κάθε νοικοκυρά: έχει σταγόνες και λεκέδες, ραβδώσεις και γρατζουνιές θα είναι λιγότερο ορατές. Αλλά η επιλογή της ελιάς για την κουζίνα - όχι μόνο μια χρηστική ιδέα, αλλά και διακοσμητικά.

Ελαιοί τοίχοι στην τραπεζαρία

Έπιπλα από ελιά στο σαλόνι

Ταπετσαρία ελιάς στο εσωτερικό

Διακόσμηση ελιάς στο μπάνιο

Μαξιλάρια ελιάς στο εσωτερικό

Οθωμανική ελιά στο εσωτερικό

Εσωτερικό ελιές ροζ

Ελαιοελληνικές κουρτίνες στο εσωτερικό

Ελαιοχάλυβα στο εσωτερικό

Δώστε προσοχή στα εξής:

  • μια επιλογή από μια σκιά της ελιάς, μετά από όλα μπορεί να είναι ελιά-γκρι, σκοτεινή, ελαφριά ελιά. Ανάλογα με την επιλογή σας, θα πρέπει να συλλέξετε άλλους τόνους, εξίσου σημαντικούς και βαθιούς, όχι επιφανείς.
  • ζώνη της κουζίνας. Αν αυτό είναι το έδαφος των επιφανειών εργασίας και το κλασικό "τρίγωνο εργασίας", οι φωτεινές λεπτομέρειες, τα αντικείμενα και οι προθέσεις θα αποσπάσουν την προσοχή από το μαγείρεμα, δεν θα επιτρέψουν να επικεντρωθούμε στη συνταγή. Ως εκ τούτου, εδώ - η ελιά σε φως εκδηλώσεις, πολύ φως και ένα ελάχιστο διακοσμητικά "τσιπ", αρμονία σε συνδυασμό με μπεζ, γαλάζιο-κίτρινο, αμμώδες, γαλακτοκομείο. Η τραπεζαρία μπορεί να προσθέσει φωτεινότητα και χρώμα για όρεξη με τη βοήθεια κίτρινου, μπορντό, πορτοκαλί, τερακότα, κονιάκ - ανάλογα με την επιθυμητή ενέργεια και διάθεση.
  • βοηθητικούς τόνους. Ένα αρμονικό μείγμα της κουζίνας ελιάς με λευκά είδη - αυτό έρχεται να το μπαμπού, την αρμονία, την ηρεμία και την πλήρη του Ζεν, και της ελιάς και ματ λευκό - οι παλιές συνήθειες και όχι οι ξεθώριασμα παραδόσεις της Προβηγκίας στυλ, οικολογικό και εθνο. Αυτό είναι σωστό, fingering σκιά μετά την απόχρωση, μπορείτε να δημιουργήσετε εκ νέου στη φωτεινή κουζίνα και τολμηρή, ή ήρεμη, αλλά μια λαμπερή ατμόσφαιρα.
Σετ κουζίνας ελιάς
Μαύρο και ελαιόλαδο κουζίνα
Ο συνδυασμός μαύρου και ελαιόδεντρου στην κουζίνα
Ελιά-μπεζ κουζίνα
Ελαιόλαδο κουζίνα ρουστίκ στυλ
Ελαιόλαδο κουζίνα σε στιλ Προβηγκίας
Κουζίνα με ελιές στο εσωτερικό
Πρόσοψη κουζίνας ελιάς

Η ελιά σε στιλ Προβηγκίας

Οθωμανική ελιά

Ξύλινες περσίδες

Χρώμα ελιάς στο υπνοδωμάτιο

Ελαιόδεντρα στο σαλόνι

Ελιά στη κρεβατοκάμαρα, ή διατηρώντας ισορροπία σε όλα

Το υπνοδωμάτιο είναι ένας τόπος απόλυτης μοναξιάς, χαλάρωσης, χαλάρωσης. Ωστόσο, γι 'αυτό χρειάζεται πλήρης ξεκούραση, απουσία ήχων, φωτεινά και φωτεινά χρώματα, ενώ άλλοι χρειάζονται μια ισχυρή ενεργειακή κίνηση, η οποία ονομάζεται "ειρήνη σε κίνηση". Ως εκ τούτου, το χρώμα της ελιάς στο εσωτερικό μιας συγκεκριμένης κρεβατοκάμαρας μπορεί να έχει "φίλους" απολύτως αδιανόητους συνδυασμούς.

Κλασικά, συγκράτηση, απόσπαση και κάποια ψυχρότητα είναι η ελιά και ο χάλυβας, τα οποία αποτελούν άψογη επιλογή για συντηρητικό που δεν ανέχεται αλλαγές και νέους κανόνες. Προσθέστε σε αυτές τις αποχρώσεις το μαύρο, το λευκό ή το ματ καφέ - και να πάρετε ένα εσωτερικό υπνοδωμάτιο σε κλασικό στιλ, στο οποίο δεν υπάρχουν εξαιρετικά "σημεία", και όλα μειώνονται σε ένα μόνο συστατικό στοιχείο. Αν θέλετε να αραιώσετε μια τέτοια ακαμψία και οικειότητα - κανένα πρόβλημα! Φωτεινά μαξιλάρια στο κρεβάτι, τραπεζομάντιλο στο τραπέζι - και η εικόνα του δωματίου γίνεται αντιληπτή εντελώς διαφορετικά!

Ελαιοτοιχεία στην παιδική κρεβατοκάμαρα

Ελαιοί τοίχοι στην τραπεζαρία

Καρέκλες ελαιολάδου στην κουζίνα

Σκούρο χρώμα ελιάς στο εσωτερικό

Ελιά στο τροπικό εσωτερικό

Μαλακή γωνιά ελιάς

Ελιά στο μπάνιο

Χρώμα ελιάς στο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας

Ελαιοί τοίχοι στο εσωτερικό

Κλωστοϋφαντουργία ελιάς στο εσωτερικό

Ελιά σε εσωτερικό με σκούρα έπιπλα

Το ελαιόχρωμο χρώμα είναι σκοτεινό στο εσωτερικό

Πάρτε ένα οδηγό υπνοδωμάτιο σε ελαιόλαδο καινοτόμο θα επιτύχει, προσθέτοντας στο χρώμα των ελιών τολμηρή χρώματα, που απαιτούν το ενεργειακό κόστος. Η τολμηρή και προκλητική στην κρεβατοκάμαρα θα φανεί διακοσμητικά στοιχεία σε λεμόνι, πορτοκάλι, κόκκινο, τερακότα, πράσινο. Η ιδέα για θαυμαστές της εθνοτικής, οικολογικής, προγευματικής, ρουστίκ ή τοπικής στυλ είναι ένα μείγμα της βασικής ελιάς και ξηρού καρπού, βελανιδιάς, σημύδας. Είναι εύκολο να δημιουργήσετε ένα θαύμα με τη βοήθεια των επίπλων rattan ή των επίπλων από το αμπέλι με ταπετσαρία ελιάς. Η ομαλότητα των γραμμών των επίπλων, των άχυρων και των σκιών σίτου θα δημιουργήσει μια αίσθηση πληρότητας και πτήσης. Λίγο περισσότερο ελαιόλαδο, όπως μαξιλάρια για καρέκλες και πολυθρόνες, υφάσματα στα παράθυρα - και η μαγεία είναι ενσωματωμένη!

Πιο δημιουργικό; Συμμετάσχετε στον καμβά της ελιάς ταπετσαρία με ένα φύλλο γαλάζιο, που βρίσκεται στο κεφάλι του κρεβατιού, επιπλέον - ένα λαμπερό χαλί στο πάτωμα. Μια ματιά που έρχεται σε επαφή με τη γαλάζια σκιά θα γεμίσει με δημιουργικότητα και απροσεξία, τολμηρά σχέδια-ιδέες, ελιά - λίγο δροσερό ardor, που κατευθύνει την ενέργεια για να εκπληρώσει τα σχέδια. Είναι αρμονικό; Το αποτέλεσμα είναι ασυναγώνιστο!

Αποχρώσεις ελιάς στο υπνοδωμάτιο
Ελαιοχρωματιστές στο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας
Ελαιοί τοίχοι, κλινοσκεπάσματα και κουρτίνες στην κρεβατοκάμαρα
Ο συνδυασμός ελιάς, λευκού και κρεμ χρώματος στο υπνοδωμάτιο

Ελιά σε ανατολίτικο στυλ

Φωτεινό χρώμα ελιάς στο εσωτερικό

Εσωτερικό ελιά-κίτρινο

Εσωτερικό ελιάς και χρυσού

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 7 = 3