Γραφείο γραφείου σε σύγχρονες συνθήκες – βολική πολυλειτουργικότητα (27 φωτογραφίες)

Η ανάγκη να γράφετε με το χέρι, γεμίζοντας ένα τεράστιο αριθμό εγγράφων, απαντώντας σε επιστολές, υπογράφοντας ταχυδρομικά δελτάρια και πραγματοποιώντας γραπτές εργασίες κατάρτισης, έχει μείνει εδώ και πολύ καιρό πίσω. Πριν από την παραδοσιακή γραφή και τα γραφεία ηλεκτρονικών υπολογιστών, τα οποία εκτελούν πολλές λειτουργίες, υπήρχε ένας ειδικός τύπος επίπλων που ονομάζεται γραμματέας ή γραφειακό γραφείο. Το κύριο καθήκον του βασίστηκε στη βολική τοποθεσία ενός ατόμου να εκτελέσει οποιοδήποτε γραπτό ρομπότ. Ειδικά εάν απαιτεί μακρά διαδικασία και ακρίβεια. Η ίδια η επιφάνεια του τραπεζιού ανέβαινε πάντα και κάτω από αυτό σχηματίστηκε μια θέση για την αποθήκευση χαρτιών και εγγράφων.

Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου
Ο βερνικωμένος εκκρίτης

Λίγο ιστορία

Τα πρώτα έπιπλα αυτού του τύπου εμφανίστηκαν στα τέλη του 17ου αιώνα στη Γαλλία. Εκείνη την εποχή, τέτοια έπιπλα ήταν μια κασετίνα στα ψηλά πόδια. Στο εσωτερικό, κάτω από τον πάγκο, υπήρχε ένα μέρος για τη σύνταξη αναλωσίμων, το οποίο μερικές φορές χωριζόταν σε ειδικά διαμερίσματα διαφορετικών μεγεθών. Με την πάροδο του χρόνου, ο πίνακας συμπληρώθηκε με θυρίδες και πρόσθετα διαμερίσματα.

Γραφείο γραφείου για τον αρχιτέκτονα
Λευκό γραφείο

Το γραφειακό γραφείο τοποθετήθηκε στα γραφεία και τα υπνοδωμάτια. Αν βρισκόταν στην γυναικεία κρεβατοκάμαρα, το νεαρό κορίτσι το χρησιμοποίησε συχνά σαν ένα ντουλάπι, αποθηκεύοντας κουτιά, γράμματα, στολίδια και προσωπικά αντικείμενα μέσα στο κουτί.

Μαύρο γραφείο
Γραφείο με διακόσμηση

Η συμπαγής και λειτουργικότητα αυτού του θέματος το έκανε δημοφιλές και κοινό μεταξύ άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Τέτοιοι πίνακες άρχισαν να εκσυγχρονίζονται και να βελτιώνονται, κάνοντάς τους από διαφορετικούς τύπους ξύλου και να τις διακοσμούν με κάθε δυνατό τρόπο. Με την πάροδο του χρόνου, ήταν εξοπλισμένα με ένα βολικό αρθρωτό καπάκι, και έγινε το αντικείμενο της διακόσμησης του υπουργικού συμβουλίου του ίδιου του γάλλου ηγεμόνα. Από τότε, οι πίνακες άρχισαν να ονομάζονται "Προεδρείο του Βασιλιά".

Για λειτουργικότητα και ασυνήθιστη εμφάνιση, τέτοια έπιπλα έχουν επιβιώσει μέχρι σήμερα. Συγκεκριμένα, επιλέγεται από ανθρώπους με φαντασία και την επιθυμία να διακοσμήσουν το εσωτερικό του σπιτιού τους με ασυνήθιστο τρόπο.

Ξύλινο τραπέζι-γραφείο
Γραφείο γραφείου στο φυτώριο

Γραφείο γραφείου στο γραφείο

Είδη γραφείου γραφείου

Στην κλασική έκδοση του γραφείου παρουσιάζεται με τη μορφή ενός συμπαγούς πίνακα στα ψηλά πόδια, ο οποίος έχει ένα ξεχωριστό κρυφό σχέδιο για την αποθήκευση μικρών αντικειμένων και υλικού γραφής. Σε αυτή την περίπτωση, η επιφάνεια του τραπεζιού μπορεί να είναι είτε pull-out είτε πτυσσόμενη, είτε ακίνητη. Οι μοντέρνοι κατασκευαστές επίπλων από αυτό το μοντέλο πήραν μόνο τη βάση και, αφού βελτιώθηκαν, παρουσίασαν στο κοινό ένα άνετο, όμορφο και λειτουργικό γραφείο γραφείου νέας γενιάς. Σήμερα χρησιμοποιείται συχνά έπιπλα για τα υπνοδωμάτια, τα γραφεία, τα γραφεία του σπιτιού ή τα εργαστήρια των βελονών.

Γραφείο γραφείου γραφείου
Λακαρισμένο γραφείο-γραφείο
Γραφείο γραφείου σε στιλ αρτ νουβό

Τα σύγχρονα τραπέζια αυτού του είδους είναι επίσης γωνιακά. Φαίνονται πολύ πιο ελκυστικά από τα παραδοσιακά τραπέζια, με πολλά επίπεδα και αποθηκευτικούς χώρους, καθώς και ένα λειτουργικό πάγκο που μπορεί να πάρει οποιοδήποτε είδος και γωνία κλίσης. Οι περισσότερες φορές είναι κατασκευασμένες από συμπαγές ξύλο, αλλά υπάρχουν και απλά, προσιτά μοντέλα από το μοριοσανίδες.

Γραφείο γραφείου από καρυδιά
Γραφείο γραφείου με αρθρωτό κάλυμμα

Ανάλογα με το στυλ των τραπεζιών μπορούν να εξοπλιστούν με χαρακτηριστικά εξαρτήματα: πόδια, γλυπτά ή τοιχογραφίες τέχνης. Τις περισσότερες φορές, τα έπιπλα αυτού του είδους επιλέγονται για εσωτερική διακόσμηση στην κλασική έκδοση ή στυλ: boho, vintage ή retro.

Γραφείο γραφείου γραφείου
Τραπέζι γραφείου από πλαστικό

Πλεονεκτήματα γραφείου γραφείου

Αυτά τα εξαιρετικά τραπέζια παρουσιάζονται σε όλους τους καταλόγους επίπλων παγκοσμίου ελίτ. Αλλά στα παράθυρα των απλών καταστημάτων, υπάρχουν όλο και περισσότερα μινιμαλιστικά και πρακτικά μοντέλα. Δεν έχουν πολυτελή στοιχεία, αλλά είναι ένα λειτουργικό γραφείο για γραφή και χειροποίητα σε μονοφωνικό στυλ, το οποίο είναι κατάλληλο για οποιοδήποτε εσωτερικό ενός σπιτιού ή διαμερίσματος.

Γραφείο γραφείου επέκτασης
Γραφείο στο στιλ της Προβηγκίας
Γραφείο με σκαλισμένα πόδια

Το γραφείο συχνά παίζει το ρόλο ενός μικρού γυναικείου στήθους ή γωνίας για κεντήματα, μέσα στα οποία ένας τεχνίτης μπορεί να αποθηκεύσει τα αντικείμενα, τα εργαλεία ή τα υλικά του. Μια τέτοια γωνιά μπορεί να γίνει μια ζώνη προσωπικού χώρου για εργασία, ανάπαυση ή χόμπι για το δικό του χόμπι. Το γραφείο γραφείου ταιριάζει απόλυτα τόσο σε παιδί όσο και σε ενήλικα, είναι απαραίτητο μόνο να επιλέξετε ένα μοντέλο κατάλληλο για την ηλικία.

Χάλυβας γραμματέας ποδιών
Ο γραμματέας στα πόδια
Γραφείο με ράφια

Τα έπιπλα αυτά έχουν τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

  • εκφραστική μορφή και εννοιολογική ιδέα χρήσης.
  • προσαρμόζεται εύκολα σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο του δωματίου.
  • δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο στο δωμάτιο.
  • λειτουργικά τοποθετεί πολλά αντικείμενα μέσα.
  • Διαφέρει πρωτοτυπία και ασυνήθιστο ύφος.
Ηλικιωμένο γραφείο-γραφείο
Γραφείο γραφείου με μοντέρνο σχεδιασμό

Αυτές οι ιδιότητες καθιστούν το γραφείο γραφείου και πάλι δημοφιλές και σε ζήτηση. Ένας τεράστιος αριθμός πρόσθετων αντικειμένων, συρταριών και ράφια δίνουν σε αυτά τα έπιπλα πρακτικότητα, αξιοπιστία και υψηλή λειτουργικότητα όταν
χρησιμοποιούνται. Κομψές μορφές και εκκεντρικότητα της εμφάνισης αυτού του τραπεζιού το καθιστούν το κύριο στοιχείο στη διακόσμηση οποιουδήποτε δωματίου, ανεξάρτητα από τον προορισμό του στο σπίτι.

1
Γραφείο με μεταλλικό ντεκόρ
Γραφείο με συρτάρι
Γραφείο με καθρέφτη
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 57 = 65