Αυτοκόλλητη μεμβράνη για έπιπλα – καθολικές δυνατότητες (57 φωτογραφίες)

Μερικές φορές θέλετε να αλλάξετε το βαρετό εσωτερικό μιας κατοικίας. Αλλά δεν υπάρχουν χρήματα για νέα έπιπλα, καθώς και ελεύθερος χρόνος για επισκευές. Σε μια παρόμοια κατάσταση, το υλικό έρχεται στη διάσωση, η οποία εμφανίστηκε στην εφαρμογή μόλις πρόσφατα - αυτό είναι ένα αυτοκόλλητο φιλμ για έπιπλα. Η χρήση αυτοκόλλητων υλικών θα σας βοηθήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα να ενημερώσετε τα παλιά έπιπλα και να φέρετε μια ξεχωριστή διάθεση στο σαλόνι.

Αυτοκόλλητη μεμβράνη
Αυτοκόλλητη μεμβράνη

Αυτοκόλλητη μεμβράνη αλουμινίου

Αυτοκόλλητο φιλμ λευκό

Αυτοκόλλητο φιλμ μαύρο

Αυτοκόλλητο χρώμα φιλμ

Αυτοκόλλητο φιλμ με λουλούδια

Αυτοκόλλητη διακοσμητική μεμβράνη

Αυτοκόλλητη ταινία γεωγραφική

Τι είναι μια αυτοκόλλητη ταινία;

Το προϊόν είναι κατασκευασμένο σε μικρούς ρόλους και σε εμφάνιση μοιάζει με συμβατικό ταπετσαρία. Το κύριο χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι όταν εργάζεστε με ένα φιλμ κόλλας δεν απαιτείται, μόνο ένα χάρακα και ψαλίδι.

1
Αυτοκόλλητη μεμβράνη
Αυτοκόλλητη μεμβράνη

Αυτοκόλλητο φιλμ με γεωμετρική εκτύπωση

Αυτοκόλλητο φιλμ μπλε

Αυτοκόλλητη μεμβράνη στο ψυγείο

Αυτοκόλλητη ταινία για κόμικς

Αυτοκόλλητη μεμβράνη στο συρτάρι

Αυτοκόλλητη μεμβράνη στην κουζίνα

Αυτοκόλλητη ταινία μωσαϊκού

Το αυτοκόλλητο είναι ένα έγχρωμο ή διαφανές φιλμ από πολυβινυλοχλωρίδιο. Από την πλευρά του υπάρχουν διάφορες εικόνες ή υφές, από την άλλη - μια ειδική συγκολλητική σύνθεση. Για παράδειγμα, η δημοτικότητα της ταινίας κάτω από το δέντρο, που δίνει έπιπλα μια εμφανή εμφάνιση. Για να επικολλήσετε το προϊόν, είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε το στρώμα χαρτιού, το οποίο κλείνει την συγκολλητική επιφάνεια και στη συνέχεια να στερεώσετε την μεμβράνη στην πρόσοψη του επίπλου.

Αυτοκόλλητη μεμβράνη
Αυτοκόλλητη μεμβράνη

Ένα αυτοκόλλητο είναι μια από τις ποικιλίες ταινιών βινυλίου. Αλλά δεν είναι ένας ολοκληρωμένος καμβάς, αλλά ένα ειδικό μοτίβο, εικόνα, στολίδι ή μια πραγματική εικόνα με μια συγκεκριμένη πλοκή. Χρησιμοποιείται μια μεμβράνη για τη διακόσμηση διαφόρων επιφανειών.

Αυτοκόλλητη μεμβράνη
Αυτοκόλλητη μεμβράνη

Αυτοκόλλητη επικόλληση μεμβράνης

Αυτοκόλλητη μεμβράνη κολλητική

Αυτοκόλλητη πολύχρωμη μεμβράνη

Αποκατάσταση επίπλων με ταινία

Αυτοκόλλητη ταινία με μοτίβο

Αυτοκόλλητη μεμβράνη

Αυτοκόλλητο φιλμ γκρι

Τα προϊόντα παράγονται σε κυλίνδρους, το πλάτος των οποίων μπορεί να είναι 45, 67, 50 ή 90 cm. Το μήκος ενός τέτοιου ρολού είναι 2, 8 ή 15 μέτρα. Το κόστος του ρολού θα εξαρτηθεί από τις παραμέτρους και τα χαρακτηριστικά του υλικού που αναφέρονται. Κατά κανόνα, η τιμή κυμαίνεται μεταξύ 350 και 4500 ρούβλια. Το κόστος μιας μόνο αυτοκόλλητης ετικέτας διαμορφώνεται με βάση τις διαστάσεις και τα χαρακτηριστικά της εικόνας. Επί του παρόντος, μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα ειδικού συγγραφέα που δημιουργήθηκαν από γνωστούς σχεδιαστές. Η τιμή τους θα είναι αρκετά υψηλή.

Αυτοκόλλητη μεμβράνη

Αυτοκόλλητη μεμβράνη για την τεχνική της βιτρό στο γυαλί της πόρτας
Αυτοκόλλητη μεμβράνη

Αυτοκόλλητη μεμβράνη στην οθόνη

Τύποι διακοσμητικών ταινιών για έπιπλα

Μεταξύ των αυτοκόλλητων που βοηθούν στην ενημέρωση των επίπλων, μπορείτε να διακρίνετε τους παρακάτω τύπους:

 • Παραδοσιακές επιλογές ενός χρώματος.
 • Μεταλλικές μεμβράνες. Χαρακτηρίζεται από τη δύναμη, λάμπει όταν χτυπά το φως.
 • Διακοσμητικά. Τέτοιες παραλλαγές απίστευτα πιστευτές μιμούνται διαφορετικές υφές: ένα φιλμ για ξύλο διαφόρων φυλών, μέταλλο, υφάσματα, μωσαϊκό, δέρμα. και είναι συχνά διακοσμημένα με κάθε λογής εικόνες.
 • Με 3D εφέ. Δημιουργήστε ενδιαφέρουσες φυσικές οπτικές ψευδαισθήσεις.
 • Διαφανείς εκδόσεις με στολίδι ή μοτίβο, οι οποίες μπορούν να κολλήσουν τις γυάλινες επιφάνειες.
 • Βελούδο. Τα αυτοκόλλητα έχουν μια μαλακή βελούδινη επιφάνεια ευχάριστη στην αφή.
 • Φθορισμού. Τέτοια μοντέλα όχι μόνο παρέχουν μια ανανέωση του τύπου των επίπλων, αλλά και λάμψη στο σκοτάδι.
 • Με την επίδραση του σχολικού συμβουλίου. Κατάλληλο για παιδικά δωμάτια, επειδή μπορούν να γραφτούν ή να ζωγραφιστούν.
Αυτοκόλλητη μεμβράνη
Αυτοκόλλητη μεμβράνη

Αυτοκόλλητη μεμβράνη στο ντουλάπι

Αυτοκόλλητη μεμβράνη στο ράφι

Αυτοκόλλητη μεμβράνη στον τοίχο

Αυτοκόλλητο φιλμ για το τραπέζι

Αυτοκόλλητο φιλμ για σκαμνί

Είδη ανά χαρακτηριστικά επιφάνειας

Τα έπιπλα διακόσμησης εξαρτώνται άμεσα από τον τύπο και το επίπεδο ποιότητας του αυτοκόλλητου. Είναι σημαντικό το διακοσμητικό φιλμ για έπιπλα να εναρμονιστεί αρμονικά στο εσωτερικό των καθισμάτων. Υπάρχουν διάφοροι τύποι προϊόντων με έναν θεμελιωδ
ώς διαφορετικό τύπο επιφάνειας και εμφάνισης:

 • Γυαλιστερό φιλμ - ιδανικό για δωμάτια με ανεπαρκή φωτισμό.
 • ματ, αντίθετα, φαίνεται καλύτερα στους φωτεινούς ηλιόλουστους εσωτερικούς χώρους.
 • Η ταινία καθρέφτη θα είναι κατάλληλη για να δούμε σε απολύτως κάθε δωμάτιο, συμπεριλαμβανομένων των μικρών.
 • Holographic επιτρέπει όχι μόνο να ενημερώσετε τα έπιπλα, αλλά και να δώσει μια μοναδική εμφάνιση.
Αυτοκόλλητη μεμβράνη
Αυτοκόλλητη μεμβράνη

Τύποι ταινιών ανά τύπο δομής

Ανάλογα με τη συσκευή του καμβά, υπάρχουν δύο τύποι ταινιών βινυλίου.

Αυτοκόλλητη μεμβράνη
Αυτοκόλλητη μεμβράνη

Προϊόντα μονής στρώσης

Το υλικό για αυτά κατασκευάζεται από μείγματα αποτελούμενα από διάφορα συστατικά, συγκεκριμένα πλαστικοποιητές και PVC. Τα πρόσθετα συστατικά είναι χρωστικές και σταθεροποιητές, οι οποίες εξασφαλίζουν τη δύναμη του προϊόντος και το σχεδιασμό του. Όλες οι απαραίτητες ουσίες αναμειγνύονται μαζί σε μία ομοιογενή μάζα. Ως αποτέλεσμα της θερμικής επεξεργασίας, σχηματίζεται μια μεμβράνη. Χαρακτηριστικά και βασικές ιδιότητες των ετικετών θα εξαρτηθεί από την ποικιλία των πλαστικοποιητών που χρησιμοποιούνται.

Αυτοκόλλητη μεμβράνη
Αυτοκόλλητη μεμβράνη

Προϊόντα διπλής στρώσης

Για να δημιουργηθούν τέτοιες επικαλύψεις, δύο καμβά κατασκευάζονται χωριστά: βάση και προστατευτικό κάλυμμα. Για το πρώτο χαρτί ή τα υφάσματα χρησιμοποιούνται, για τη δεύτερη - ρητίνη πολυβινυλοχλωριδίου με διαφορετική σύνθεση. Για τη σύνδεσή τους, χρησιμοποιούνται εξώθηση, καλανδράρισμα και προσωρινή αποθήκευση. Τα τελικά προϊόντα χαρακτηρίζονται από υψηλή πλαστικότητα, η οποία συμβάλλει στην πιο άνετη εφαρμογή. Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, είναι κάπως χειρότερα σε σύγκριση με μοντέλα μονής στρώσης.

Η επιλογή μιας ταινίας κάτω από ένα δέντρο ή με ένα σχέδιο πρέπει να λαμβάνει υπόψη τις ιδιότητες που εξαρτώνται από τη δομή. Είναι η δομή που καθορίζει τον προσανατολισμό του στο στόχο. Η ορθότητα της επιλογής θα εξαρτηθεί από την ανθεκτικότητα του φινιρίσματος.

Αυτοκόλλητη μεμβράνη
Αυτοκόλλητη μεμβράνη

Διακοσμητικά χαρακτηριστικά

Από την άποψη αυτή, ο αριθμός των δυνατών επιλογών είναι σχεδόν απεριόριστος. Η ταινία κάτω από το δέρμα δίνει στο δωμάτιο μια εμφανή ακριβά εμφάνιση. Τα ίδια χαρακτηριστικά είναι χαρακτηριστικά των αυτοκόλλητων που μιμούνται φυσική πέτρα ή ξύλο. Για το μοντέρνο εσωτερικό, οι παραλλαγές της υφής των διαφόρων υφασμάτων είναι πιο κατάλληλες. Αρκεί μόνο να καλύψετε τα έπιπλα με μια ταινία κάτω από το βελούδο, και μια οικεία ατμόσφαιρα στο σπίτι θα βασιλεύει στο σπίτι σας. Χρυσά ή ασημένια προϊόντα με στιλπνότητα εναρμονίζονται αρμονικά με το ύφος της υψηλής τεχνολογίας.

Αυτοκόλλητη μεμβράνη
Αυτοκόλλητη μεμβράνη

Αυτοκόλλητο φιλμ για ντουλάπι

Αυτοκόλλητη ταινία με μοτίβο

Αυτοκόλλητη μεμβράνη για το κουτί

Αυτοκόλλητο φιλμ κίτρινο

Μπορείτε πάντα να επιλέξετε τη σωστή έκδοση της ταινίας για ένα δέντρο, το χρώμα του οποίου αντιστοιχεί στην πραγματική υφή των νέων επίπλων. Κατάλληλα αυτοκόλλητα για την αποκατάσταση του παλαιού περιβάλλοντος. Μπορείτε να ενημερώσετε οποιαδήποτε επιφάνεια.

Μια ταινία με σχέδια ενός συγκεκριμένου θέματος χρησιμοποιείται συχνά σε παιδικό δωμάτιο. Η διακοσμητική κάλυψη διαφέρει ανάλογα με την ηλικία και τα συμφέροντα του παιδιού. Ένα ντουλάπι ή ένα τραπέζι, που επικολλάται με μια ταινία με την επίδραση ενός «σχολικού συμβουλίου», θα βοηθήσει το παιδί να σχεδιάσει χωρίς να βλάψει την ταπετσαρία.

Αυτοκόλλητη μεμβράνη

Εφαρμογή της ταινίας

Πώς να κολλήσετε αυτοκόλλητη ταινία; Αυτή είναι μια απλή δουλειά, οπότε δεν υπάρχουν καθόλου δυσκολίες. Απαιτείται μόνο να ληφθούν υπόψη πολλές σημαντικές αποχρώσεις:

 1. Πρέπει να προετοιμαστεί η επιφάνεια που πρόκειται να επικολληθεί. Εάν δεν έχει παρατυπίες, αρκεί να σκουπίσετε την πρόσοψη των επίπλων, καθαρίζοντάς τα από σκόνη και σκόνη. Χρησιμοποιείται διάλυμα σαπουνιού ή αλκοόλης για απολίπανση. Οι επιφάνειες με ανωμαλίες, ρωγμές, ζημιές είναι αλεσμένες, ενσωματωμένες με ειδικό στόκο για έπιπλα και στη συνέχεια επεξεργασμένες με αστάρι. Η σκουριά και τα σωματίδια της αποφλοιωμένης βαφής θα πρέπει να αφαιρεθούν. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η επικόλληση επίπλων με βινυλική μεμβράνη θα είναι υποβαθμισμένη εάν εμπίπτει σε ακόμη και μικρά ξένα σωματίδια.
 2. Το τμήμα της πρόσοψης μετράται, ο τόπος της κόλλησης υποδηλώνεται με κουκκίδες.
 3. Από το ρολό, η απαιτούμενη ποσότητα ταινίας κόβεται, λαμβάνοντας υπόψη ένα μικρό περιθώριο - 2-3 cm.
 4. Το χαρτί με την κόλλα πρέπει να αφαιρεθεί προσεκτικά, έτσι ώστε να μην σκιστεί. Μετά από αυτό, μπορείτε να κολλήσετε την αυτοκόλλητη μεμβράνη στα έπιπλα. Με προσεκτικές κινήσεις, εξομαλύνεται στην επιφάνεια της πρόσοψης από την κορυφή προς τα κάτω. Είναι σημαντικό να μην επιτρέπεται ο σχηματισμός φυσαλίδων.
 5. Τα μικρά αυτοκόλλητα διαχωρίζονται από το προστατευτικό στρώμα εντελώς. Σε σύγκριση με μια ταινία κυλίνδρου, τέτοια σχέδια μπορούν να αποτελούνται από ένα ή περισσότερα μέρη. Εάν πρέπει να εργαστείτε με μεγάλα αυτοκόλλητα ή μήκη ταινιών, είναι καλύτερα να συμμετέχουν 2 άτομα στη διαδικασία.
Αυτοκόλλητη μεμβράνη
Αυτοκόλλητη μεμβράνη

Μπορείτε να κολλήσετε σύγχρονα αυτοκόλλητα στην επιθυμητή επιφάνεια για 12 ώρες μετά το διαχωρισμό του στρώματος χαρτιού, έτσι υπάρχει πάντα η δυνατότητα να διορθώσετε λάθη. Τα αυτοκόλλητα φιλμ σας επιτρέπουν να ενημερώσετε τα έπιπλά σας με ελάχιστο κόστος.

Αυτοκόλλητη μεμβράνη
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

17 − 11 =