Αντιανταναυσική ταπετσαρία ή ένας τρόπος για να κάνετε τις επισκευές λιγότερο συχνά (25 φωτογραφίες)

Αντιαντανακτική ταπετσαρία για τοίχους - ένα καθολικό υλικό φινιρίσματος, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε χώρο. Με την επιφάνεια μιας τέτοιας επίστρωσης, τα απορρυπαντικά μπορούν να αφαιρέσουν ίχνη χρώματος ή λίπους. Αυτές οι ταπετσαρίες έχουν υψηλή πυκνότητα και αντοχή στη φθορά. Το φάσμα της εφαρμογής τους είναι εκτεταμένο: χώρους όπου οι άνθρωποι περνούν πολύ χρόνο, όπου συχνά ζουν, όπου είναι δυνατόν να βλάψουν την εμφάνιση του δωματίου.

Μπεζ δερμάτινη ταπετσαρία

Αδιάβροχη ταπετσαρία απόδειξη βανδαλισμών

Ποικιλίες ταπετσαριών βανδαλισμού

Υπάρχουν αρκετές ποικιλίες αντι-βανδαλικής ταπετσαρίας για τους τοίχους. Όλα έχουν διαφορετικές, αλλά, γενικά, εξίσου καλά εκτελούν βασικές λειτουργίες τους: η οποία χαρακτηρίζεται από υψηλή πυκνότητα, μπορεί να αντέξει τις διαφορές θερμοκρασίας έχουν αυξημένη αντοχή σε εξωτερικές επιρροές.

Αντιβιοτική ταπετσαρία στο φυτώριο

Αντιαντανακτική ταπετσαρία σε κλασικό στιλ

Μη υφασμένα υπό ζωγραφική

Η μη υφασμένη αντι-βανδαλική ταπετσαρία παράγεται με θερμή σφράγιση. Μετά από αυτό, τα πλέγματα υφίστανται θερμική επεξεργασία με λέιζερ, γεγονός που τα καθιστά πιο ανθεκτικά από άλλα μοντέλα.

Αυτό το είδος ταπετσαρίας δεν διαρκεί, είναι ανθεκτικό στις μεταβολές της θερμοκρασίας και δεν παραμορφώνεται υπό την επίδραση άλλων εξωτερικών αιτιών. Τα μη υφασμένα υφάσματα από μαλλί καθαρίζονται καλά και έχουν υψηλή διαπερατότητα αέρα. Το κύριο πλεονέκτημα - μπορούν να βαφτούν επανειλημμένα, και αν είναι απαραίτητο, εύκολα να αφαιρεθεί από τον τοίχο. Είναι καλύτερα να αφήσετε λίγο χρώμα, έτσι ώστε να εξαλείψουμε τη ζημιά όπως είναι απαραίτητο.

Ωστόσο, εάν τα συγκρίνουμε με άλλα μοντέλα κατά της βανδαλίας, τότε αυτό το είδος είναι λιγότερο πυκνό. Για το λόγο αυτό, η μη υφαντική ταπετσαρία δεν συνιστάται για χρήση σε σπίτια όπου υπάρχουν κατοικίδια ζώα. Τα ζώα με τα αιχμηρά τους νύχια μπορούν να χαλάσουν ακριβά υλικά φινιρίσματος.

Αντιαντάνδη ταπετσαρία με γεωμετρικό σχέδιο

1

Αντιαντάνια ταπετσαρία με μπλε μοτίβο

Αντιαντάνιο ταπετσαρία στο σαλόνι

Υφάσματα από γυάλινες ίνες

Αυτές οι ταπετσαρίες είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές σε διάφορα φυσικά φαινόμενα. Αυτό το χαρακτηριστικό εξηγείται από το υλικό από το οποίο προετοιμάζονται τέτοιοι καμβάδες. Στην εμφάνιση, οι λεπτές ίνες γυαλιού είναι στην πραγματικότητα πολύ εύκαμπτες και ανθεκτικές. Σε πολλούς βιομηχανικούς κλάδους χρησιμοποιούνται ακόμη και ως εποικοδομητικό ή ενισχυτικό υλικό. Τα νήματα σε ειδική τεχνολογία υφαίνονται σε έναν ενιαίο καμβά με προκαθορισμένη υφή.

Δύο τύποι ταπετσαριών από υαλοβάμβακα παράγονται: με τελική υφή και εφαρμοσμένα σχέδια ή για ζωγραφική (βαμμένα μετά τη συγκόλληση). Μια ευρεία επιλογή τους καθιστά μια ευέλικτη επιλογή για κάθε χώρο. Fiberglass θα επιβιώσουν έως και 10 λεκέδες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε χρώμα, αλλά είναι σκόπιμο να πάρετε ένα πλένεται.

Fiberglass ταπετσαρία - αυτό είναι ένα ιδανικό anti-βανδάλω ταπετσαρία από γάτες. Η κάλυψη δεν θα χαθεί σε μια μάχη με ένα χνουδωτό θηρευτή. Επίσης, τα "ρούχα" για τοίχους από γυαλί δεν απορροφούν τη σκόνη, τις οσμές και είναι εξαιρετικά ανθεκτικές στην υγρασία. Έτσι, αυτές οι ταπετσαρίες μπορούν να αγοραστούν για την επικόλληση κουζίνας ή του μπάνιου.

Αντιαντανακτική ταπετσαρία στο εσωτερικό

Αντίβελτα ταπετσαρία επαφής

Αντιαντανακτική ταπετσαρία στην κουζίνα

Συμβατικό

Στα ράφια μπορείτε να βρείτε δύο είδη τέτοι
ων ταπετσαριών: εξ ολοκλήρου φύλλα βινυλίου και πολυβινυλοχλωρίδιο σε υφασμάτινη βάση. Και οι δύο επιλογές έχουν υψηλή πυκνότητα. Για την παραγωγή συμβατικών ταπετσαριών, χρησιμοποιείται αφρώδες βινύλιο, πιέζεται για συμβατική ταπετσαρία. Είναι χάρη σε αυτό το υλικό ότι αυτές οι αντι-βανδάλες ταπετσαρία και έχουν εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Vinyl anti-wallpaper ταπετσαρία είναι συνήθως μονότονα ζωγραφισμένα σε όλο το βάθος, έτσι ώστε οι μικρές ζημιές είναι εντελώς αόρατη. Η ποικιλία της παλέτας χρωμάτων και των υφασμάτων σε αυτή τη μορφή είναι μεγαλύτερη από ό, τι στην ταπετσαρία υαλοβάμβακα. Υπάρχουν μοντέλα που μπορούν να ζωγραφιστούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι καμβάδες από βινύλιο είναι ευρείες. Αυτό σας επιτρέπει να επιταχύνετε τη διαδικασία επικόλλησης του δωματίου, αλλά το κάνει πιο έντονο, επειδή πρέπει να προσαρμοστείτε στην εργασία με τέτοιες ταπετσαρίες.

Επίπεδη μεταλλική ταπετσαρία

Αντικυπαρχική ταπετσαρία σε στιλ αρτ νουβό

Αντικυπαρχική ταπετσαρία με επιγραφή

Στη δύναμη, το βινύλιο είναι κατώτερο από το fiberglass, αλλά ανώτερο από άλλα αντιβανταλλικά υλικά. Οι ταπετσαρίες των συμβάσεων έχουν υψηλή πυρασφάλεια και αντιμετωπίζονται με ειδική αντιμυκητιακή ένωση. Μπορούν να πλυθούν χρησιμοποιώντας σχεδόν οποιοδήποτε οικιακό καθαριστικό.

Ένα τέτοιο διακοσμητικό φινίρισμα είναι πιο συχνά χρησιμοποιείται σε δημόσια κτίρια: .. γραφείων, καταστημάτων, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, κ.λπ., αλλά ταιριάζει ταπετσαρία βινυλίου και οικιακούς χώρους, καθώς είναι όμορφο, φιλικό προς το περιβάλλον και ανθεκτικό σε μηχανικές καταπονήσεις.

Αντίπανα μονοφωνικά ταπετσαρία

Βαγόνι-ανθεκτικό ταπετσαρία για τη ζωγραφική

Λαμιναρισμένο

Αυτή η έκδοση του τελικού υλικού, στην πραγματικότητα, μια απλή ταπετσαρία χαρτιού, αλλά είναι καλυμμένα με μια ανθεκτική βινυλική επικάλυψη. Φυσικά, δεν είναι τόσο ισχυροί όσο το προηγούμενο είδος, αλλά είναι ανώτεροι στην αισθητική. Διαφέρουν σε μια τεράστια επιλογή χρωμάτων και δομικού σχεδιασμού, γεγονός που τους καθιστά την καλύτερη επιλογή για την υλοποίηση λύσεων αποκλειστικής σχεδίασης. Μεταξύ των μοντέλων αυτού του τύπου μπορεί να βρεθεί ακόμη συλλεκτική σειρά τοιχογραφιών και ταπετσαρίας.

Τα πλαστικοποιημένα ταπετσαρίες δεν είναι πολύ ανθεκτικά στις συχνές μηχανικές επιρροές. Έτσι τα νύχια των ζώων συντροφιάς θα βλάψουν εύκολα την επιφάνεια. Αλλά θα εμφανιστούν καλά σε ένα σπίτι με παιδιά. Το εξωτερικό κάλυμμα είναι εύκολο να καθαριστεί, έτσι ώστε η τέχνη των μωρών να μπορεί να απομακρυνθεί γρήγορα από τον τοίχο χρησιμοποιώντας απορρυπαντικά. Επίσης, αυτό το είδος επίστρωσης είναι ανθεκτικό στις επιπτώσεις του λίπους, πράγμα που σημαίνει ότι τέτοια ταπετσαρία μπορεί να αγοραστεί για την κουζίνα.

Αδιάβροχη ταπετσαρία

Μεταλλοποιείται

Αυτό το είδος ισχύει μόνο υπό όρους για αντι-βανδάλινες επενδύσεις τοίχων. Το ανώτερο προστατευτικό στρώμα είναι ένα λεπτό φύλλο αλουμινίου. Μια τέτοια επιφάνεια απορροφά τη σκόνη και πλένεται καλά, αλλά το στρώμα λεπτού φύλλου μπορεί να αντέξει μόνο τις ελάχιστες μηχανικές καταπονήσεις.

Οι λάθος που πολλοί αγοραστές είναι ότι είναι σίγουροι για την αντοχή του υλικού, εστιάζοντας μόνο στο όνομα, και μερικοί πωλητές που θέλουν να πουλήσουν τα αγαθά, δεν εξηγούν ποια είναι η λέξη «μέταλλο» δεν εγγυάται την ποιότητα και την υψηλή απόδοση. Πλέον τέτοια μοντέλα - διακοσμητικά.

Προστατευτική ταπετσαρία βανδαλισμού

Αντιβιοτική ταπετσαρία με μια φωτογραφία

Πλεονεκτήματα της αντι-βανδαλικής ταπετσαρίας

Αντιαντανακτική ταπετσαρία για τους τοίχους έχει έναν εντυπωσιακό κατάλογο των πλεονεκτημάτων:

  • Ανθεκτικότητα. Τοποθετημένο με τοίχο ταπετσαρίας, μπορείτε να ξεχάσετε την επισκευή για αρκετές δεκαετίες. Παρά τη μεγάλη διά
    ρκεια ζωής, αυτό το υλικό φινιρίσματος δεν θα χάσει την αρχική του εμφάνιση.
  • Αντοχή στην φθορά. Ένα πυκνό κάλυμμα τοίχου μπορεί να αντέξει τις μηχανικές επιπτώσεις ανθρώπων ή ζώων. Έχει επίσης φως σταθερότητα: αυτό σημαίνει ότι η ταπετσαρία δεν θα αλλάξει το χρώμα ακόμα και κάτω από το άμεσο ηλιακό φως.
  • Ευελιξία. Αντιαντάνια ταπετσαρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα δωμάτια: από νοσοκομεία και ξενοδοχεία μέχρι απλά διαμερίσματα. Θα βοηθήσουν στην απόκρυψη των παρατυπιών και των μικροκονιών των τοίχων.
  • Ευκολία φροντίδας. Αυτό το είδος ταπετσαρίας, σε αντίθεση με τα αντίστοιχα χαρτιά της, δεν απορροφά τις μυρωδιές. Σε περίπτωση ρύπανσης, μια άλλη ταπετσαρία μπορεί να πλυθεί με απλό σαπούνι ή απορρυπαντικό.
  • Υγιεινή και οικολογική. Το τελειωτικό υλικό που είναι ανθεκτικό στην βλάβη είναι ασφαλές για τους πάσχοντες από αλλεργίες. Μύκητας πάνω στην επικολλημένη επιφάνεια δεν ριζώνει, καθώς γι 'αυτόν, μη βρώσιμα υλικά από τα οποία γίνεται η ταπετσαρία.
  • Έχουν υψηλά χαρακτηριστικά αντοχής στη φωτιά. Το πανί από υαλοβάμβακα ή PVC δεν ταιριάζει. Μόνο μια παρατεταμένη έκθεση θα την αναγκάσει να τσιγαρίσει, απελευθερώνοντας διαβρωτικό υδρογόνο, καθιστώντας δύσκολη την αναπνοή.
  • Μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, μια μεγάλη ποικιλία υφών και εικόνων. Αυτό θα σας επιτρέψει να εφαρμόσετε οποιεσδήποτε λύσεις σχεδίασης και να αγοράσετε μια ταπετσαρία για βυρσοδεψία, μπορείτε εύκολα να ενημερώσετε το εσωτερικό του δωματίου, όταν θέλετε να αλλάξετε.

Είναι αδύνατο να μην πω για το κύριο μειονέκτημα - το υψηλό κόστος. Για λόγους δικαιοσύνης αξίζει να σημειωθεί ότι αποδίδει, καθώς το κόστος της διακόσμησης των τειχών ελαχιστοποιείται.

Αντιβαθμισμένη γκρι ταπετσαρία

Αντιαντάνιο ταπετσαρία στο υπνοδωμάτιο

Αδιάβροχη και βαφής ταπετσαρία

Δεν υπάρχουν ειδικές αποχρώσεις κατά την προσκόλληση αντι-βανδάλω ταπετσαρίας, η διαδικασία είναι απλή και βολική. Λόγω της υψηλής πυκνότητας του, το ύφασμα δεν αλλάζει σχήμα κατά τη λειτουργία, δεν απορροφά και δεν σπάει. Βανδαλισμούς ταπετσαρία να επικολλήσετε πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια: σκυρόδεμα, τούβλα, γυψοσανίδας ή βαμμένες τοίχους, ξύλινα πάνελ ή τα έπιπλα και ακόμη και το ανώτατο όριο.

Αντιδιαρροϊκοί τοίχοι από γυαλί

Βανδαλιστική ταπετσαρία στον τοίχο

Ανεξάρτητα από την ποικιλία των ταπετσαριών, χρησιμοποιήστε κόλλα για βαρύ φύλλο βινυλίου. Η κόλλα πρέπει να εφαρμόζεται απευθείας στον τοίχο. Φυσικά, κανείς δεν σας απαγορεύει να λιπαίνετε την ίδια την ταπετσαρία, αλλά αυτό δεν έχει νόημα, αφού το μη υφασμένο υπόστρωμα δεν απορροφά τίποτα.

Αντικυπαρχική ταπετσαρία με μοτίβο

Βινυλίου ταπετσαρία βινυλίου

Μπορείτε να ξεκινήσετε τη ζωγραφική μόνο μετά την πλήρη στεγνώρωση της ταπετσαρίας, η οποία θα διαρκέσει τουλάχιστον 24 ώρες. Κατά την επιλογή ενός χρώματος, προτιμήστε το ακρυλικό ή με βάση το νερό: δεν έχουν πικρή οσμή, στεγνώνουν γρήγορα και μπορούν να πλυθούν. Εάν το δωμάτιο είναι ευρύχωρο, δεν μπορεί να είναι αρκετό. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να επιλεγεί ταυτόχρονα ολόκληρη η ένταση, προκειμένου να αποφευχθούν πιθανές διαφορές στους τόνους. Αν δεν είναι αρκετό ένα στρώμα για την επιθυμητή σκιά, τότε μπορείτε να βάψετε ξανά το τείχος. Θυμηθείτε ότι η αντι-βανδαλική ταπετσαρία θα σας ευχαριστήσει περισσότερο από ένα χρόνο, τόσο σοβαρά εξετάστε την επιλογή των χρωμάτων.

Vandal-πράσινη ταπετσαρία

Στο τέλος του θέματος θέλω να πω ότι δεν πρέπει να εγκαταλείπετε τη χρήση τέτοιων επικαλύψεων στο σπίτι εάν συγχέεται με το κόστος τους. Μπορείτε να περιορίσετε μόνο σε μεμονωμένα δωμάτια (για παράδειγμα, κουζίνα ή μπάνιο). Αν έχετε παιδιά και κατοικίδια ζώα, συνιστούμε να εφαρμόζετε παντού παντελόνια κατά της βανδαλιστικής βλάβης, ώστε να ξεχάσετε την επισκευή για μεγάλο χρονικό διάστημα.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 6 = 1