Έπιπλα τέφρας στο εσωτερικό (50 φωτογραφίες): κομψά μοντέλα

Αυτή τη στιγμή, και πάλι έρχεται η μόδα για οικολογικά, φυσικά υλικά, συνθετικά είναι στο παρασκήνιο. Η εισαγωγή επίπλων από ξύλο στο εσωτερικό του σπιτιού σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκφράσετε αυτή τη θέση.

Καθημερινά έπιπλα στο υπνοδωμάτιο

Παραλλαγές χρήσης διαφορετικών τύπων δέντρων μπορεί να είναι μαζικές. Από αυτά, τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα από τέφρα, η οποία έχει καλή πλαστικότητα και ευελιξία, αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ ισχυρή και αξιόπιστη, δεν φοβάται την υγρασία. Ο χρωματισμός αυτών των επίπλων έχει ζεστή απόχρωση, όμορφη υφή (χάρη στην εναλλαγή των σκούρων και φωτεινών λωρίδων) και μια ευχάριστη φυσική λάμψη και χρώμα.

Πλεονεκτήματα των έπιπλων τέφρας:

  1. Χρησιμοποιήστε μόνο φιλικό προς το περιβάλλον υλικό που δεν βλάπτει την υγεία σας ή το περιβάλλον.
  2. Το ξύλο αυτού του δέντρου είναι πολύ ισχυρό και στεγνώνει εντελώς, και αυτό κάνει τα έπιπλα ανθεκτικά στην υγρασία και την καταστροφή.
  3. Η εύκολη επεξεργασία μιας σειράς τέφρας σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε πλοιάρχους ασυνήθιστων αναγλύφων στο σχεδιασμό επίπλων.
  4. Ιδανικά κατάλληλο για οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο, θα δημιουργήσει ζεστασιά και άνεση.
Μπεζ και λευκή κουζίνα από τέφρα
Παιδικά έπιπλα μπλε και λευκού χρώματος

Λευκό τοίχο τέφρα στο σαλόνι
Λευκά έπιπλα από τέφρα στην κρεβατοκάμαρα

Αποχρώσεις των επίπλων τέφρας

Αυτό το δέντρο έχει πολλές βασικές αποχρώσεις του χρώματος. Είναι ελαφρύ και σκοτεινό. Η ελαφριά τέφρα Shimo έχει ένα λεπτό χρώμα καφέ με λευκό γάλα, με μεταβαλλόμενες ταινίες αντίθεσης κατά μήκος της δομής του δέντρου. Τα έπιπλα αυτά είναι κατάλληλα για δωμάτια με στυλ:

  • μινιμαλισμό, όπου προτιμώνται τα ανοιχτά χρώματα και οι αποχρώσεις.
  • Provence, η οποία απαιτεί την παρουσία συνδυασμών παστέλ, λευκού χρώματος και σοκολάτας.
  • κλασικά - ανοιχτά χρώματα και ήρεμη ατμόσφαιρα λόγω των άνετων ξύλινων επίπλων.
Ash δωμάτιο

Οι πόρτες είναι κατασκευασμένες από ελαφριά τέφρα, η οποία μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Αυτά θα επεκτείνουν οπτικά το χώρο και θα διευκολύνουν το εσωτερικό.

Η σκοτεινή τέφρα του shimo έχει μια σκιά μαύρης σοκολάτας, με ραβδώσεις στη δομή του δέντρου. Σε μια σύνθετη εφαρμογή με μια ελαφριά συστοιχία τέφρας, μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικούς και πολύχρωμους εσωτερικούς χώρους με την αντίθεση αυτών των δύο αποχρώσεων ξύλου. Για το κλασσικό στυλ, αυτό θα είναι πολύ χρήσιμο.

Τα έπιπλα από συμπαγές τέφρα μπορούν να χωρέσουν αρμονικά στο σχεδιασμό του καθιστικού, της κουζίνας και του μπάνιου. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας κρεβάτια, τραπέζια, ντουλάπια, ντουλάπια - σκοτεινό και ελαφρύ.

Έπιπλα από μπλε και άσπρα τέφρα
Κομοδίνο στην τέφρα

Ροδάκινο έπιπλα από τέφρα
Μικρή γωνιά κουζίνας από τέφρα
Μπεζ σεντόνι από τέφρα
Μπεζ και χρυσά κλασικά έπιπλα για την κουζίνα της τέφρας

Μπεζ και χρυσά κλασικά έπιπλα για την κουζίνα της τέφρας
Μπεζ τοίχο στην αίθουσα τέφρας

Ash δωμάτιο

Λόγω της συνεχούς υψηλής υγρασίας στο μπάνιο, πολλά είδη δέντρων επιδεινώνονται γρήγορα και χάνουν τη σταθερότητά τους. Έπιπλα από συμπαγή τέφρα, καλύτερα αντέχουν τέτοιες συνθήκες και εξυπηρετεί πολύ περισσότερο ακόμη και στο μπάνιο.

Από μια σειρά από στάχτες δαπέδου τέφρας γίνονται. Οι χρωματικοί συνδυασμοί, χάρη στις σκούρες και ελαφριές λωρίδες, φαίνονται πολύ ελκυστικοί και ταιριάζουν σχεδόν σε όλα τα στυλ του εσωτερικού. Η απλότητα στην επεξεργασία σας επιτρέπει να καλύψετε με επιτυχία το υλικό με διαφορετικά μείγματα, βερνίκια, χρώματα, χωρίς να χάσετε τη σταθερότητα και τη δύναμη.

Έπιπλα μπάνιου με σκούρο τέφρα

Χάρη σε αυτό, το πάτωμα τέφρας θα ταιριάζει απόλυτα στο μπάνιο. Θα πρέπει να αντιμετωπίζεται μόνο με ένα ειδικό αντιμυκητιασικό και υδατοαπωθητικό βερνίκι και μπορεί να σας εξυπηρετήσει για χρόνια, ακόμη και περισσότερο από τα συνηθισμένα πλακάκια. Μπορείτε επίσης να κάνετε τοίχους και ακόμη και μια οροφή από ξύλο. Λόγω αυτού του συνδυασμού, το μπάνιο αποκτά μια νέα αρχική εμφάνιση.

Οι τρόποι χρήσης του δέντρου στο σχεδιασμό του μπάνιου μπορεί να είναι πολύ διαφορετικοί και εξαρτώνται μόνο από τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε να προσθέσετε διάφορα στοιχεία του ντεκόρ με τη μορφή ενός ξύλινου πλαισίου για έναν καθρέφτη με ένα εκλεπτυσμένο νήμα. Μια άλλη επιλογή - countertops, ράφια ή καταψύκτες από την τέφρα. Για περισσότερη υπερβολή, ράψτε το λουτρό σας με ένα δέντρο ή παραγγείλετε ένα ήδη παρασκευασμένο στερεό τέφρα.

Έπιπλα μπάνιου λευκής τέφρας
Κρεβάτι μπάνιου από τέφρα
Λευκό τασάκι για το μπάνιο
Λευκή τέφρα στέκεται σε μπεζ μπάνιο
Καστανό καστανόχρωμο σταχτοδοχείο για το μπάνιο

Ash έπιπλα δωμάτιο για σαλόνι και κρεβατοκάμαρα

Όσοι φιλοδοξούν να κάνουν τα σπίτια τους όσο το δυνατόν ασφαλέστερα για την υγεία τους δίνουν προσοχή στην ποιότητα και τη σύνθεση των επίπλων με τα οποία αλληλεπιδρούν πιο συχνά. Τα πιο επισκέψιμα δωμάτια είναι ένα υπνοδωμάτιο ή ένα καθιστικό, μια κουζίνα και μια μελέτη. Θα πρέπει να είναι εξοπλισμένα μόνο με αντικείμενα κατασκευασμένα από φυσικά υλικά.

1

Bed - ένα αναπόσπαστο χαρακτηριστικό της κρεβατοκάμαρας. Από τις ιδιότητες και την φυσικότητα του υλικού εξαρτάται από την υγεία μας και την ποιότητα του ύπνου. Η τέφρα έχει θετική επίδραση στην ψυχο-συναισθηματική κατάσταση της ανθρώπινης υγείας, βελτιώνει τον ενεργειακό τόνο και τη διάθεση. Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το σωστό χρώμα των επίπλων, έτσι ώστε να προσελκύει το γούστο σας.

Ash δωμάτιο για το σαλόνι

Τα κρεβάτια, φτιαγμένα από τέφρα, φαίνονται πολυτελή και ακριβά, θα σας ανοίξουν την ευκαιρία να αισθανθείτε σαν βασίλισσα. Ανάλογα με το χρώμα του ξύλου και την επεξεργασία ανακούφισης, το κρεβάτι μπορεί να ταιριάζει αρμονικά με οποιοδήποτε σχέδιο του καθιστικού και της κρεβατοκάμαρας.

Τοίχο και φινίρισμα του καθιστικού από τέφρα

Η δύναμη των ντουλαπιών, ειδικά για τις όμορφες γυναίκες της μόδας, έχει επίσης σημαντική σημασία. Ντουλάπια και συρταριέρες από συμπαγές τέφρα οποιουδήποτε χρώματος, πολύ ισχυρό και σταθερό, μπορούν να αντέξουν σημαντικό βάρος. Αυτό τους δίνει την ευκαιρία να μην κρεμάσουν κάτω από το βαρύ βάρος των ρούχων τους. Το ίδιο ισχύει για ράφια και ντουλάπια.

Χρησιμοποιώντας ξύλινα έπιπλα από
τέφρα διαφορετικών χρωμάτων, μπορείτε να διακοσμήσετε το εσωτερικό σας με τις πιο εκλεκτές μορφές. Θέλετε να κινηθείτε στη βικτοριανή εποχή ή την εποχή του μπαρόκ; Χάρη στις μοναδικές ιδιότητες και χρώματα αυτού του δέντρου, όλα θα γίνουν δυνατά. Μπορείτε να επιλέξετε σκούρες ή ανοιχτές αποχρώσεις των προϊόντων.

Κλασικό σαλόνι με έπιπλα από τέφρα
Μαύρο και μπεζ τζάκι στο καθιστικό
Όμορφα έπιπλα τέχνης για εσωτερικό υπνοδωμάτιο
Πάγκος από τέφρα και μέταλλο
Μπεζ και καφέ τέφρα
Μπεζ-καφέ γωνιακό ντουλάπι στο υπνοδωμάτιο
Μαύρο τραπέζι από την τέφρα
Ξύλινο κρεβάτι με φωτισμό
Γκρίζο-μαύρο τοίχο τέφρα
Μπεζ και λευκό τοίχο τέφρα
Καφέ-μπεζ τέφρα τοίχο σε ένα φωτεινό σαλόνι
Αρχικό δωμάτιο τέφρας για το σαλόνι

Κουζίνα εσωτερικό

Τα έπιπλα κουζίνας πρέπει να έχουν καλή αντοχή και να είναι ανθεκτικά στις αλλαγές θερμοκρασίας και υγρασίας. Αυτές οι ιδιότητες και έχει μια σειρά από τέφρα.

Θα ταιριάζει απόλυτα με το κλασικό στυλ, ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε εκτενώς τη γλυπτική, η οποία, φαίνεται, είναι πιο χαρακτηριστική του μπαρόκ. Στο εσωτερικό δίπλα στα χρώματα καφέ και γαλακτώδεις αποχρώσεις, χρησιμοποιούνται μοβ και πορτοκαλί χρώματα.

Όμορφη κουζίνα από τέφρα

Εξαιρετικά στοιχεία στο ντεκόρ θα είναι οι λευκές ή ανοιχτόχρωμες πόρτες και το σκούρο παρκέ από τέφρα. Τα πάντα στο εσωτερικό θα πρέπει να συνδυάζονται λογικά, δημιουργώντας ένα κοινό στυλ. Οι κουζίνες κατασκευασμένες από κατασκευαστές τέφρας θα διακοσμήσουν το εσωτερικό, κατάλληλο για συμπαγείς και ευρύχωρες κουζίνες.

Λευκή πρόσοψη της κουζίνας από την τέφρα
Καφέ τραπεζαρία
Έπιπλα στην τραπεζαρία από τέφρα
Μπεζ και καφέ ζεστή κουζίνα από τέφρα
Λευκή κουζίνα από τέφρα με μαύρο τραπέζι
Κρέμα πρόσοψη της κουζίνας από την τέφρα
Κόκκινη κουζίνα από τέφρα
Έπιπλα τραπεζαρίας από τέφρα
Τραπεζαρία σύγχρονη Ash πίνακα
Έπιπλα από μπεζ πέτρα στη μοντέρνα κουζίνα

Έπιπλα τέφρας - μια προσεκτική επιλογή για ένα άνετο σπίτι

Έπιπλα για κάθε δωμάτιο στο σπίτι ή στο διαμέρισμά σας είναι πιο κατάλληλα επιλεγμένα στον κατάλογο του ηλεκτρονικού καταστήματος. Εδώ δεν βλέπετε μόνο τη φωτογραφία, επιλέγετε το χρώμα των προϊόντων, αλλά διαβάζετε επίσης τα χαρακτηριστικά του προϊόντος. Δώστε προσοχή κατά την αγορά για ένα εμπορικό σήμα, δώστε προτίμηση σε κατασκευαστές που εργάζονται με φυσικό ξύλο. Πολλοί κατασκευαστές κατασκευάζουν έπιπλα με παραγγελία. Τότε το μέγεθος, το ύφος και το χρώμα του θα ικανοποιήσουν πλήρως το γούστο σας.

Κρέμα-καφέ τοίχο τέφρα

Η τέφρα έχει υψηλές επιχειρησιακές ιδιότητες, τα έπιπλα από αυτά θα είναι ανθεκτικά και αισθητικά ελκυστικά, θα έχουν ένα αποδεκτό κόστος μεταξύ αναλόγων από ξύλο πιο πολύτιμων φυλών. Θα δημιουργήσει μια οικειότητα στο σπίτι, θα του δώσει ένα φυσικό άρωμα και ζεστασιά. Τα ευχάριστα χρώματα τέτοιων επίπλων ευχαριστούν το μάτι και είναι κατάλληλα για οποιοδήποτε στυλ.

Παρκέ παρκέ στην κρεβατοκάμαρα
Σκαμπό τέφρας
Ερμάρια στη χώρα της τέφρας
Καρέκλα καφέ
Έπιπλα στο παιδικό δωμάτιο από την τέφρα
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

90 − = 89