Έπιπλα σε σοφίτα – βιομηχανική chic (55 φωτογραφίες)

Τα έπιπλα στο στυλ σοφίτας είναι μια μεγάλη ιδέα για όσους θέλουν να συνδυάσουν παλιά με μοντέρνα. Αυτή η κατεύθυνση σάς επιτρέπει να κάνετε το εσωτερικό διαφορετικό, ασυνήθιστο και μοναδικό. Στο στυλ σοφίτας, οποιαδήποτε γρατσουνιά ή τραχύτητα των επίπλων δεν θα είναι ελάττωμα, αλλά θα συμπληρώσει τέλεια ολόκληρη την εικόνα.

Έπιπλα στυλ σοφίτας
Έπιπλα στυλ σοφίτας
Έπιπλα στυλ σοφίτας

Μπαρ πατάρι μπαρ

Σοφίτα μπαρ σοφίτα

Μαύρο σοφίτα επίπλων

Καναπές πατάρι

Για την κατασκευή των εσωτερικών αντικειμένων σε αυτό το ύφος είναι πιο συχνά χρησιμοποιείται δέρμα, πλαστικό, ξύλο και διάφορες επιλογές κλωστοϋφαντουργίας. Όλα τα έπιπλα έχουν εντυπωσιακό μέγεθος, το οποίο αποτελεί χαρακτηριστικό του στυλ. Ένα άλλο χαρακτηριστικό στοιχείο είναι οι τροχοί, είναι παρόντες σε τραπέζια, πολυθρόνες, καναπέδες και άλλα εσωτερικά αντικείμενα.

Έπιπλα στυλ σοφίτας

Έπιπλα στυλ σοφίτας
Έπιπλα στυλ σοφίτας

Σχεδιασμός επίπλων

Σετ σοφίτας κουζίνας

Έπιπλα στο εσωτερικό της σοφίτας

Θωρακική σοφίτα

1

Πρέπει να υπάρχουν λεπτομερείς λεπτομέρειες, για παράδειγμα, ένα τραπέζι για τα σιδερένια πόδια, το οποίο θα ταιριάζει απόλυτα με τον παλιό, γρατζουνισμένο καναπέ. Στον στιλιστικό σχεδιασμό του δωματίου, οι λεπτομέρειες που έκανε ο ίδιος θα ταιριάζουν τέλεια μέσα. Μπορεί να είναι ένα κάλυμμα σε μια πολυθρόνα ή στην εικόνα που σχεδιάστηκε από μόνη της.

Έπιπλα στυλ σοφίτας
Έπιπλα στυλ σοφίτας

Πολυθρόνα Πολυθρόνας

Τι θα χωρέσει τέλεια στο εσωτερικό;

Ως έπιπλα για το καθιστικό, ένα τραπέζι σαλονιού από ξύλινες παλέτες είναι τέλειο. Επίσης μια καλή επιλογή θα είναι τα έπιπλα από τα παλιά ακατέργαστα σανίδες. Από αυτά μπορείτε να φτιάξετε ένα ράφι ή ένα περίπτερο, ένα πίσω μέρος ενός κρεβατιού ή έναν καναπέ. Για το στυλ σοφίτας, τα ασυνήθιστα αντικείμενα είναι χαρακτηριστικά, για παράδειγμα, ένα ράφι ή ράφια που δεν έχουν πόρτες. Μπορούν να κατασκευαστούν από οτιδήποτε, είτε από ξύλο είτε από μέταλλο.

Έπιπλα στυλ σοφίτας
Έπιπλα στυλ σοφίτας

Κουζίνα σοφίτα

Λάμπα λαμπτήρων

Τραπέζι σοφίτας

Μεταλλικό σοφίτα επίπλων

Επικαλυμμένη σοφίτα επίπλων

Σε αυτή την περίπτωση, τα προσωπικά αντικείμενα αποθηκεύονται σε χωριστά δωμάτια. Μπορείτε να κάνετε μια μικρή αποθήκη ή dressing room. Μια εξαιρετική λύση θα είναι να αποθηκεύσετε τα πράγματα σε κασέλες ή βαλίτσες. Το τελευταίο, παρεμπιπτόντως, ταιριάζει με επιτυχία στο συνολικό ύφος του δωματίου.

Έπιπλα στυλ σοφίτας
Έπιπλα στυλ σοφίτας

Τραπεζαρία τραπεζαρία

Γωνιά γραφείου γραφείου

Ράφια πατάρι

Περσίδα κάτω από την σοφίτα του νεροχύτη

Πάγκος πάγκου

Τύποι σοφίτας

Κατά την επιλογή αυτού του στυλ, πρέπει να εξετάσετε τις διαθέσιμες ποικιλίες: φυσικό σοφίτα και τεχνητό.

Έπιπλα στυλ σοφίτας
Έπιπλα στυλ σοφίτας

Τραπέζι σοφίτας

Έπιπλα τραπεζαρίας σοφίτα

Καρέκλες επίπλων

Οθωμανική σοφίτα

Bollard Loft

Φαίνεται, ποια είναι η διαφορά; Και είναι επίσης σημαντικό.

Μια φυσική σοφίτα περιλαμβάνει το σχεδιασμό μιας πρώην αποθήκης ή βιομηχανικών χώρων, δηλαδή, χωρίς αλλαγές, έφεραν έπιπλα και τοποθετήθηκαν σε γυμνούς τοίχους. Η κύρια έμφαση μιας τέτοιας αρχής γίνεται ακριβώς στην ουσία της αίθουσας και όχι στις λεπτομέρειες της.

Μια τεχνητή σοφίτα μπορεί να δημιουργηθεί ανεξάρτητα. Μπορεί να εκδοθεί σε οποιοδήποτε διαμέρισμα ή σπίτι. Για να γίνει αυτό, χρειάζεστε ειδικά χαρακτηριστικά που αντιστοιχούν στο επιλεγμένο στυλ.

Έπιπλα στυλ σοφίτας
Έπιπλα στυλ σοφίτας

Έπιπλα μπάνιου

Ενσωματωμένα έπιπλα σοφίτας

Σαλόνι έπιπλα από σίδερο

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Ένα χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό του στυλ είναι οι διαστάσεις. Το δωμάτιο πρέπει κατ 'ανάγκη να είναι μεγάλο και ευρύχωρο: ψηλά ταβάνια και μεγάλα παράθυρα. Συνήθως σχηματίζεται στο σύνολό του, ενώ χρησιμοποιείται τοίχωμα, το οποίο διαθέτει μπάνιο, υπνοδωμάτιο και βοηθητικά δωμάτια. Ως "διαχωριστικό" είναι εσωτερικά αντικείμενα, οθόνες και πολλά άλλα.

Έπιπλα στυλ σοφίτας
Έπιπλα στυλ σοφίτας

Ξεχωριστά, μπορείτε να επιλέξετε μια κουζίνα σε στιλ σοφίτας. Συνήθως συνδυάζεται με τραπεζαρία και σαλόνι. Μια καλή λύση είναι να χτιστεί ένας διάδρομος όπως μια κουζίνα, τραπεζαρία και σαλόνι. Συνήθως χρησιμοποιείται μια ράβδος διαχωρισμού ζωνών. Τα έπιπλα κουζίνας σε στυλ σοφίτας θα πρέπει να έχουν μεταλλικές κορνίζες, σωλήνες, πλάκες, αντικείμενα αντίκες και ακόμη και χυτοσίδηρο.

Έπιπλα στυλ σοφίτας
Έπιπλα στυλ σοφίτας

Αυτό το στυλ μπορεί να συγκριθεί με τον μινιμαλισμό. Ωστόσο, μια σημαντική διαφορά είναι η μεγάλη πολυπλοκότητα που διαθέτει η σοφίτα. Στο σαλόνι μπορείτε να βάλετε μόνο έναν καναπέ, αλλά ήδη θα προσελκύσει την προσοχή όλων με την ασυνήθιστη σχεδιαστική απόφαση.

Τα έπιπλα στο στυλ σοφίτας πρέπει απαραίτητα να συνδυάζουν τις διάφορες στυλιστικές τάσεις της νεωτερικότητας και της αρχαιότητας. Είναι απαραίτητο να συνδυάσετε ξύλο, γυαλί, μέταλλο και πολλά άλλα. Χωρίς τέτοια πράγματα, είναι απίθανο να δημιουργήσει ένα φωτεινό και μοναδικό σχέδιο. Σ 'αυτό χτίστηκε ολόκληρη η σοφίτα.

Ο σχεδιασμός απαιτεί την ύπαρξη ενός ανοιχτού χώρου, ενός γυμνού χώρου. Οι τοίχοι δεν χρειάζεται να βαφτούν και να καθαριστούν από σκόνη, μπορείτε να καλύψετε μόνο με ένα άχρωμο βερνίκι ή να διακοσμήσετε με τούβλα. Οι διάδρομοι συνδυάζονται συνήθως με το καθιστικό και είναι ένα ολόκληρο δωμάτιο. Μερικές φορές μπορούν να τοποθετηθούν σε ζώνες με ένα αντικείμενο, για παράδειγμα, ένα ράφι ή ένα ράφι.

Έπιπλα στυλ σοφίτας

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να συνδυάσετε επιδέξια το παλιό και το νέο, να τονίσω όλη την απλότητα και τη μοναδικότητα του στυλ. Ταίριασμα παλιά έπιπλα με κομψή και νέα δεν είναι πολύ απλή, αλλά μόνο έτσι μπορείτε να αναδημιουργήσετε το εσωτερικό ενός ονείρου. Έπιπλα σχεδιαστών μπορούν επίσης να χωρέσουν καλά στο εσωτερικό. Εδώ μπορείτε να βρείτε διάφορες επιλογές τόσο σε χρώμα όσο και σε αντικείμενα.

Έπιπλα στυλ σοφίτας

Πώς να επιλέξετε έπιπλα για στυλ σοφίτας;

Το πιο σημαντικό είναι να εξοικονομήσετε ελεύθερο χώρο, όπως σε κάθε βιομηχανικό χώρο. Έπιπλα θα πρέπει να είναι η ελάχιστη ποσότητα, μόνο το πιο απαραίτητο, για τη σοφίτα σαλόνι είναι αρκετά αρκετό για να είναι ένας καναπές, ένα ζευγάρι πολυθρόνες, ένα τραπέζι και ένα ράφι, αλλιώς, μπορείτε να τοποθετήσετε διακοσμήσεις εκεί.

Έπιπλα στυλ σοφίτας

Η σοφίτα κουζίνας πρέπει να είναι λειτουργική και οργανική. Η τεχνική είναι καλύτερα να κάνει ενσωματωμένο, ώστε να μπορείτε να εξοικονομήσετε περισσότερο ελεύθερο χώρο. Σύμφωνα με το σχεδιασμό των χρωμάτων τα πάντα πρέπει να είναι έγχρωμα: τόσο τα έπιπλα όσο και η τεχνολογία. Μια εξαιρετική προσθήκη θα είναι ένας μετρητής μπαρ, κοντά στο οποίο πλαστικές καρέκλες με μεταλλικό σκελετό θα φανεί εξαιρετική. Μπορείτε να συνδυάσετε την κλασική και τη νεωτερικότητα.

Έπιπλα στυλ σοφίτας

Εάν το επιτρέπει ο χώρος, είναι καλύτερο να αγοράσετε εξοπλισμό σε μεγαλύτερα μεγέθη, όπως στα εστιατόρια. Η κουζίνα πρέπει να διαθέτει όσο το δυνατόν περισσότερα ανοιχτά ράφια και ντουλάπια.

Έπιπλα στυλ σοφίτας

Έπιπλα για το επιλεγμένο στυλ είναι το πιο σημαντικό, δημιουργεί τόνους. Πολλοί αρχίζουν αμέσως να αναζητούν έπιπλα σχεδιαστών, χωρίς καν να σκεφτούν ότι μια αληθινή σοφίτα είναι ασυνήθιστη και συχνά γίνεται από τα χέρια των εσωτερικών αντικειμένων.

Τα εν λόγω έπιπλα πρέπει κατ 'ανάγκη να είναι παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιούνται στις αποθήκες ή στους βιομηχανικούς χώρους. Το τραπέζι μπορεί να έχει μεταλλικά πόδια και ξύλινα υποβραχιόνια καναπέδες. Μπορείτε να επιλέξετε ένα μοντέρνο ταπετσαρισμένο έπιπλο, το οποίο μπορείτε να διακοσμήσετε με οποιαδήποτε κουβέρτα από τον εαυτό σας. Δεν είναι απαραίτητο να είναι τελείως ομαλό, μπορείτε να ράψετε αρκετά κομμάτια υφάσματος ή να κόψετε ένα κομμάτι ύφασμα.

Δεν είναι απαραίτητο όλα τα έπιπλα να είναι κατασκευασμένα από ξύλο ή μέταλλο. Αρκεί να είναι μερικά αντικείμενα, για παράδειγμα, να χρησιμοποιείτε ταμπλάδες ή παλιές ντουλάπες, κασέλες ή βαλίτσες, παλιές πολυθρόνες ή μερικά εσωτερικά αντικείμενα.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στα θέματα με τα οποία μπορ
είτε να ζωνάρετε το δωμάτιο. Μπορεί να είναι ένας καναπές, ένα rack, ένα rack ή μια οθόνη. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι τα έπιπλα, κατά πρώτο λόγο, θα πρέπει να είναι λειτουργικά, και στη συνέχεια διακοσμητικά.

Έπιπλα στυλ σοφίτας

Διακόσμηση του δωματίου

Σκυρόδεμα, τούβλο και ασβέστη - αυτό είναι το τέλειο για αυτό το στυλ. Τα χρώματα που επιλέχθηκαν πρέπει να είναι μονόχρωμα: γκρι, λευκό, μπεζ. Τα έπιπλα με χρώμα πρέπει να συνδυαστούν με το φινίρισμα και το πάτωμα. Η ποδιά στην κουζίνα αξίζει ιδιαίτερη προσοχή, μπορεί να είναι ένα κεραμίδι με επίστρωση χρωμίου, καθώς και ένα τούβλο. Το δάπεδο και η ποδιά μπορούν να κατασκευαστούν από το ίδιο υλικό και την ίδια τοιχοποιία.

Το σχέδιο χρώματος πρέπει να είναι ελαφρύ, ώστε να μπορείτε να αυξήσετε οπτικά το χώρο. Η οροφή μπορεί να διακοσμηθεί με δοκούς από ξύλο ή μεταλλικούς σωλήνες. Για το πάτωμα, ένα φύλλο από πολυεπίπεδη ή παρκέ, κατά προτίμηση ένα ματ χρώμα, είναι κατάλληλο για να δημιουργήσει ένα αίσθημα κακομεταχείρισης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα κεραμίδι, παρόμοιο με μια πέτρα.

Έπιπλα στυλ σοφίτας

Κουρτίνες ως συμπλήρωμα στο στυλ

Σε γενικές γραμμές, η διαθεσιμότητα κουρτίνες είναι προαιρετική. Αλλά αυτό δεν είναι πολύ βολικό, έτσι ώστε για το στυλ πατάρι, μπορείτε να κάνετε μια μικρή εξαίρεση και να κρεμάσει ιαπωνικές κουρτίνες, μακριά μάτια ή ρολά. Το υλικό για κουρτίνες είναι το βαμβάκι, η οργάντζα, το μετάξι. Το σχέδιο χρώματος πρέπει να είναι λευκό, γκρι ή οποιοδήποτε άλλο φως.

Έπιπλα στυλ σοφίτας

Style loft - ένας συνδυασμός ασυνήθιστων, όπου μπορείτε ακόμα να συνδυάσετε την κλασική και τη νεωτερικότητα. Ένας τεράστιος χώρος, εντυπωσιακά μεγέθη επίπλων και πολλά ανοιχτά χρώματα - αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του εσωτερικού, τα οποία θα τα κάνουν ατομικά.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

89 − 81 =