Έπιπλα από πεύκο (31 φωτογραφίες): μοντέρνα και κλασικά μοντέλα

Μαλακό χρώμα κεχριμπάρι, απόλυτη ομαλότητα της επιφάνειας, ποιότητα και αξιοπιστία, πολλοί τρόποι διακόσμησης - όλα είναι πεύκα. Τα έπιπλα από πεύκο είναι αξιόπιστα, ανθεκτικά, συναρπαστικά με κάποιο είδος μνημειώδους και πρωτοτυπίας. Μια ντουλάπα, συρταριέρα, ένα τραπέζι από συμπαγές πεύκο - και αισθάνεσαι διπλά πιο ισχυρή ενέργεια ζωής, θετική και οργανική φύση.

Στήθος πεύκου στο εσωτερικό

Pine: το σύμβολο της δύναμης, ή η επιλογή ενός ανθρώπου της γνώσης

Μια φορά κι έναν καιρό, παλαιότερα, το πεύκο αποτιμάται όχι μόνο για τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητές του. Στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε όχι τόσο για να δημιουργηθούν έπιπλα, ώστε να δημιουργηθεί μια απαράμιλλη ατμόσφαιρα στο σπίτι. Αυτό το κωνοφόρο δέντρο ήταν σεβαστό σε βάρος της ισχυρής φυσικής ενέργειας, μια θετική αρχή, θεωρήθηκε ένα δέντρο του φωτός και του ήλιου. Πώς αλλιώς μπορεί να αντιληφθείτε το ελαφρύτερο χρώμα του ξύλου σε σύγκριση με άλλες φυλές;

Τραπεζαρία και καρέκλες από πεύκα στο εσωτερικό

Για να έχετε στο σπίτι έπιπλα από ένα αρχείο ενός πεύκου εκείνη την εποχή σημαίνει να είναι γνωστή ως ο σοφός άνθρωπος, επιθυμώντας την υγεία και τη μακροζωία στα δικά μέλη μιας οικογένειας και επισκεπτών. Οικολογική και βιολογική ασφάλεια ενός δέντρου - σε χρήσιμα fitontsidah, βοηθώντας να αντιμετωπίσετε ασθένειες αλλεργικού και αναπνευστικού χαρακτήρα, αυξάνοντας την ανοσία, ανυψώνοντας τη διάθεση. Με ένα τέτοιο έπιπλο, φαίνεται να παίρνετε αρωματοθεραπεία στο έδαφος ενός μοντέρνου θέρετρου υγείας.

Στήθος πεύκου

Οι χρήσιμες ρητίνες σε μεγάλες ποσότητες, που υπάρχουν στο ξύλο ακόμα και μετά τη βιομηχανική επεξεργασία, δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη μύκητα, μούχλας και φθοράς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα έπιπλα από πεύκο είναι μια εξαιρετική επιλογή για τα δωμάτια των παιδιών, για τα οποία απαιτείται άψογη καθαριότητα. Από αυτή τη γειτονιά, τα παιδιά θα κερδίσουν σε δίκλινα, επειδή τα έπιπλα από πεύκο όχι μόνο επηρεάζουν θετικά την υγεία και την ψυχο-συναισθηματική κατάσταση, αλλά αναπτύσσουν επίσης μια εξαιρετική γεύση. Τι περισσότερο θα θέλατε;

Ένα κρεβάτι και ένα πεζοδρόμιο από πεύκο σε ένα εσωτερικό ενός υπνοδωματίου
Γραφείο από πεύκο
Έπιπλα για ένα εξοχικό σπίτι από πεύκο
Συρταριέρα στο υπνοδωμάτιο

Πλεονεκτήματα των επίπλων από πεύκο, ή σύντομα δεν θα πείτε

Εάν σας ενδιαφέρει η αρχαία αξία του πεύκου, σας αρέσει με την ποιότητα και την αξιοπιστία, καθώς και το κόστος των επίπλων, θα εκτιμήσετε τα υπόλοιπα οφέλη. Και υπάρχουν πολλοί από αυτούς.

Μεγάλη διάρκεια ζωής. Ένα τέτοιο κριτήριο επίπλων πεύκου προκάλεσε χημικές-φυσικές ιδιότητες του ξύλου, η σωστή επιλογή του υλικού για την κατασκευή των βάθρων, ντουλάπια, καρέκλες και κομοδίνα (πεύκο, έγινε δεκτή προς μεταποίηση, θα πρέπει να είναι περισσότερο από 100 έτη), μια σημαντική πυκνότητα, την ειδική δομή των ινών. Αξίζει να εξετάζει την ευκολία της φροντίδας για τα έπιπλα και την επεξεργασία του ξύλου, η οποία σας επιτρέπει να διατηρήσει όλες τις οικολογικές ιδιότητες που επιτρέπει καμία αμφιβολία ότι αυτά τα έπιπλα θα διαρκέσει για δεκαετίες.

Κλασικό κρεβάτι και κρεβάτι πεύκου στο υπνοδωμάτιο

Ευχάριστη υφή και χρώμα, μοτίβο. Harmony προέρχεται από τη δομή των ινών πεύκης, η οποία έχει μια διαφορετική εικόνα, απόχρωση στο χρώμα σαμπάνιας με βαθύ πορ
τοκαλί, το οποίο δημιουργεί μια μοναδική εμφάνιση προσελκύει την προσοχή, γοητεύει και συναρπάζει. Το πεύκο μπορεί να διακριθεί από οποιοδήποτε άλλο είδος ξύλου λόγω της ελαφρύτερης απόχρωσης και των ομόκεντρων κύκλων του ίδιου πάχους που βρίσκονται κοντά ο ένας στον άλλο. Όταν επιλέγετε ένα κομμάτι των επίπλων από πεύκο, να ζητήσει από την αναπτυσσόμενη περιοχή δέντρο: ξηρό κλίμα και αμμώδες έδαφος θα δώσει μια πιο πυκνή υφή των ινών και πλούσιο χρώμα (myandovy επιλογή), και τα δέντρα που μεγαλώνουν σε χώρους με υψηλή υγρασία, θα είναι περισσότερο εκτεθειμένη στις μεταβολές της θερμοκρασίας οφείλεται σε μια χαλαρή δομή ( την παραλλαγή προφυλακτικού).

Μαύρο τραπέζι από πεύκο

Ευκολία επεξεργασίας. Λόγω της πιο χαλαρής δομής του από άλλες φυλές, είναι εύκολο να δουλέψετε με πεύκο, δημιουργώντας ράφια και κιβώτια, καρέκλες και τραπέζια, ντουλάπια και άλλα έπιπλα. Πρέπει να σημειωθεί ότι το πεύκο δεν απαιτεί βοηθητική επικάλυψη: ένα υψηλής ποιότητας διαυγές βερνίκι είναι αρκετό για να κάνει το κομμάτι των επίπλων φωτεινό, ατομικό και ακτινοβόλο για πολλά χρόνια. Για τον ίδιο λόγο, τα έπιπλα από πεύκο δεν είναι χρωματισμένα ή βαμμένα για τη δυνατότητα να απολαμβάνουν ένα φυσικό μοτίβο και ένα φυσικό χρώμα. Μια εξαίρεση είναι η διακόσμηση τέτοιων τεμαχίων επίπλων με τα χέρια τους ως πείραμα για ένα δωμάτιο σε ένα από τα εθνικά ή φυσικά στυλ.

Σετ από πεύκα στο υπνοδωμάτιο
Σετ κουζίνας πεύκου
Λευκά έπιπλα από πεύκο για καλοκαιρινή κατοικία
Έπιπλα από πεύκο σε φυτώριο

Έπιπλα από πεύκο: γεγονότα και διακριτικά χαρακτηριστικά

Πραγματικός αριθμός 1. Τα έπιπλα από πεύκα είναι μνημειώδη, διατηρημένα και λακωνικά. Είναι εύκολο να δει κανείς από την εξέταση του μοντέλου των σεβαστών παραγωγών: εδώ μόνο παχύ ανθεκτικό πόδια, επιτραπέζια πάχους 3-4 cm, και άλλα χαρακτηριστικά σχεδιασμού που δεν μας επιτρέπουν να καλέσετε αυτά τα πράγματα είναι πολύ ευαίσθητο σε σύγκριση, αν όχι η δρυς, οι καινοτόμες πλαστικά, μοριοσανίδες και MDF.

Αυτό οφείλεται σε μια δομή χαλαρά ινών και σημαντικό βάρος, η οποία επιτρέπει στον πλοίαρχο να δημιουργήσει κομμάτια των επίπλων, απόλυτα αντέχουν το βάρος του, και μπορεί να αποθηκευτεί σε ένα συρτάρι, ντουλάπα, ντουλάπι από πεύκο βασικά πράγματα. Ως εκ τούτου, συγκρίνοντας τις παραλλαγές των επίπλων από διαφορετικό ξύλο του ίδιου μεγέθους, θυμηθείτε ότι το εσωτερικό των συρταριών από πεύκο στο εσωτερικό θα έχει λιγότερο χρήσιμο χώρο από το ίδιο στήθος πολύτιμων ποικιλιών ξύλου, για παράδειγμα.

Σετ κουζίνας με βάση από πεύκο

Γεγονός αριθ. 2. Λόγω του γεγονότος ότι αυτά τα έπιπλα έχουν σημαντικό βάρος, επιλέξτε γι 'αυτήν τον τόπο της "μόνιμης εξάρθρωσης". Τα έπιπλα από τη συστοιχία, φυσικά, δεν είναι κινητά και δεν έχουν σχεδιαστεί για να κινούνται γύρω από το δωμάτιο ή το διαμέρισμα. Αλλά ξαφνικά πρέπει να μετακινήσετε το στήθος ή το κρεβάτι σε μια εποχή που κανείς δεν θα είναι στο σπίτι;

1
Έπιπλα από πεύκο για το εσωτερικό της τραπεζαρίας

Πραγματικός αριθμός 3. Η ετερογένεια της δομής δίνει σε προϊόντα από πεύκο διάφορες αποχρώσεις του χρώματος σε μία επιφάνεια, συσκότιση από κόμβους, αντιθέσεις ταινίες. Σε αυτό - φυσική φυσικότητα και γοητεία, που δεν θέλετε να χάσετε σε κανέναν. Διαφανές βερνίκι για να βοηθήσει - και ένα πεύκο συρταριέρα, κρεβάτι, ντουλάπα αιχμαλωτίζει την ενέργεια της θερμότητας, το φως και τον ήλιο, μαγευτική ηρεμία και μοιράζεται ένα μέρος της φυσικής.

Έπιπλα στο σαλόνι από πεύκο

Αυτά τα 3 γεγονότα διευκολύνουν την κατανόηση ότι τα στερεά, συμπαγή, μνημειώδη έπιπλα από πεύκο έχουν σχεδιαστεί για στυλ χώρας, ρουστίκ ή provence. Είναι στο δωμάτιο, γίνονται υπό το φως αποχρώσεις ματ, πορτοκαλί-χρυσό έπιπλα από ξύλο πεύκου θα εξυπηρετήσει όχι μόνο λειτουργικά στοιχεία, αλλά και διακοσμητικά. Προσθέστε σε αυτή τη γειτονιά μερικά φωτεινό εσωτερικό, ενδιαφέρουσες αξεσουάρ, υφάσματα, χαλιά και κουβέρτες στο συνονθύλευμα δικό του έργο - και θαυμάστε από κοινού υφολογική συστατικό τους, άπειρη και η τέλεια αρμονία στο δωμάτιο!

Τραπέζι ντυσίματος από πεύκο
Γωνιακή κουζίνα από πεύκο
Μπεζ έπιπλα από πεύκο στην τραπεζαρία

Εξοπλίστε ένα δωμάτιο με έπιπλα από πεύκο ή θυμηθείτε τους κανόνες

Επιλέγοντας ένα σετ επίπλων από πεύκο για ένα υπνοδωμάτιο, κουζίνα και διάδρομο με το ίδιο στυλ, ή αποφασίζοντας να δημιουργήσετε ένα είδος συγχώνευσης διαφόρων ειδών επίπλων, μην ξεχάσετε:

  • αίσθηση της αναλογίας. Καλή ποιότητα έπιπλα είναι μια χαρά. Ωστόσο, δεν πρέπει να γεμίσετε ολόκληρο το δωμάτιο μαζί του, ακόμα κι αν το επιτρέπει η περιοχή. Επιλέξτε τα απαραίτητα έπιπλα για το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο ρουστίκ στυλ, αφήνοντας περισσότερο χώρο για ευκολία και άνεση.
  • κατάλληλη διάταξη. Για τη συναρμολόγηση ενός σετ επίπλων από πεύκο σε μια γωνία ή στο μισό δωμάτιο πρέπει να αφαιρεθεί το δεύτερο μισό του. Μια τέτοια πλήρωση θα κάνει το δωμάτιο βαρύ, ζοφερό και αφόρητο, παρά το γεγονός ότι επιλέγεται καλό φυσικό υλικό. Σχεδιάστε μια διάταξη, ρυθμίστε τα έπιπλα σε αυτό με το μολύβι για να βρείτε την καλύτερη επιλογή - κομψή, πρακτική και βολική για όλους.
  • παραλλαγές της ρύθμισης. Σετ επίπλων διαφορετικών σχημάτων - τα πάντα εξαρτώνται από την περιοχή και το σχήμα του δωματίου. Σε κάθε περίπτωση, θα είναι σωστό να διαιρέσετε σε ζώνες με διαφορετικές λειτουργίες ένα χώρο ενός μικρού δωματίου.
Λευκό ντουλάπι από πεύκο
Λευκά και καφέ έπιπλα από πεύκο για τραπεζαρία
Έπιπλα τραπεζαρίας για ένα εξοχικό σπίτι από πεύκο
Καρέκλα από πεύκο
Λευκό ντουλάπι από πεύκο
Έπιπλα από πεύκο στο εσωτερικό του παιδικού δωματίου

Η νέα ζωή των παλαιών αντικειμένων, ή πού είναι η δημιουργικότητα

Έπιπλα από πεύκο, παρά τη χρήση βερνίκι υψηλής ποιότητας, αργά ή γρήγορα εξασθενεί. Επιστρέψτε στη φωτεινότητα και η λάμψη μπορεί να είναι με επαναλαμβανόμενη εφαρμογή λάκας. Και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παλιές και σύγχρονες τεχνικές για να διακοσμήσετε παλιά έπιπλα για να δώσετε στο εσωτερικό ένα νέο ήχο και να διακοσμήσετε με ενδιαφέροντα στοιχεία.

Κρεβάτι και πεζοδρόμια από πεύκο

Για να βοηθήσει όλους - η τεχνική της decoupage. Πρωτότυπα σχέδια, ειδώλια χαρτί, παλιά καρτ-ποστάλ, δαντέλα ή ύφασμα σχέδια ενός συγκεκριμένου χρώματος και υφής μπορεί να εφαρμοστεί στις εμπρός πόρτες της ντουλάπας ή ντουλάπι, συρταριέρα και υψηλή κεφαλάρι. Από τα υλικά που χρειάζονται απλά κόλλα, ψαλίδι, στερέωσης νυχιών, και ένας κύλινδρος σφουγγάρι για να αφαιρέσετε κόλλα και βερνίκι πλεόνασμα. Και το έπιπλο δεν θα είναι ένα από τα δεκάδες, αλλά μοναδικό.

Τραπέζι από πεύκο στο σαλόνι

Τεχνική craquelure θα προσθέσει μια ντουζίνα χρόνια στο αγαπημένο σας τραπέζι, ντουλάπα ή ράφια. Ειδική λάκα, ασφαλτική πατίνα - και στην επιφάνεια θα εμφανιστεί ένα λεπτό σχέδιο με αράχνες αράχνης, που δείχνει το εσωτερικό και το εξωτερικό χρώμα συνδυάζοντας τις ημέρες των παλιών και των σημερινών στιγμών. Η χρήση αυτής της τεχνικής είναι πολύ ενδιαφέρουσα για αντικείμενα επίπλων κατασκευασμένα από πεύκο πολύπλοκου σχήματος, στις γωνίες, έτσι ώστε αυτά τα scuffs να ήταν «απροσδόκητα» και να προσελκύουν τη μέγιστη προσοχή. Υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές για τη διακόσμηση επίπλων πεύκου, καθώς και τα μοντέλα των ίδιων των επίπλων.

Λευκή τραπεζαρία και πεύκα
Το σαλόνι είναι από πεύκο
Λευκά και καφέ έπιπλα από πεύκο σε στυλ χώρας για ένα υπνοδωμάτιο
Κρεβάτι, τοίχο και κολόνες από πεύκο στο υπνοδωμάτιο
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 4 = 4