Σπίτια σε στιλ υψηλής τεχνολογίας (50 φωτογραφίες): μοντέρνα πολυτέλεια

"Hi-tech" - σύντομη για την αγγλική υψηλή τεχνολογία - υψηλή τεχνολογία. Ο ήχος της λέξης μεταφέρει τον μινιμαλισμό, το κατηγορηματικό και το θεαματικό στυλ. Αυτό είναι ένα πείραμα, μια επίδειξη των επιτευγμάτων της ανθρωπιάς και της λειτουργικότητας.

Σπίτι από ξύλο υψηλής τεχνολογίας

Σπίτι αρχιτεκτονική σε στιλ υψηλής τεχνολογίας

Σπίτι σε στιλ υψηλής τεχνολογίας με μπαλκόνι

Σπίτι σε στιλ υψηλής τεχνολογίας με πισίνα

Λευκό σπίτι σε στιλ υψηλής τεχνολογίας

"Όπως και αν προέρχονται από άλλο πλανήτη" - αυτό είναι το πώς τα σχέδια των σπιτιών στο ύφος της υψηλής τεχνολογίας εμφάνιση. Η σύγχρονη εμφάνιση των κτιρίων "υψηλής τεχνολογίας" μας εκπλήσσει, εξοικειωμένοι με τα παραδοσιακά κλασικά. Γιατί πολλοί έχουν απομακρυνθεί κατηγορηματικά από την αρμονία του κλασικισμού και του κομψού μπαρόκ, αλλά γύρισαν τα πρόσωπά τους στις λακωνικές υψηλής τεχνολογίας προσόψεις;

Χαρακτηριστικά του διαστήματος

Αυτή η στροφή προς την υψηλή τεχνολογία δεν ήταν καθόλου απλή. Στο Λονδίνο, κατά τα 80-90 χρόνια του 20ού αιώνα, οι "νέοι" αρχιτέκτονες ήταν εχθρικοί, πιστεύοντας ότι ακρωτηριάζουν τους δρόμους. Σήμερα, σπίτια με το ύφος των hi-tech - κατοικίες δεν είναι το μέλλον, αλλά το παρόν, ένα σημάδι της ευημερίας και μια σύγχρονη άποψη της αρχιτεκτονικής.

Όμορφη διώροφη κατοικία σε στιλ υψηλής τεχνολογίας

Σκυρόδεμα με στυλ υψηλής τεχνολογίας

Αποκλεισμός σπιτιού σε στιλ υψηλής τεχνολογίας

Ασπρόμαυρη κατοικία σε στιλ υψηλής τεχνολογίας

1

Ξύλινο σπίτι σε στιλ υψηλής τεχνολογίας

εμφάνιση χώρο των κτιρίων δεν είναι αυτοσκοπός υψηλής τεχνολογίας. Έχει βαθύτερη φιλοσοφία:

  • Στο σχεδιασμό και την κατασκευή κτιρίων με το ύφος της υψηλής τεχνολογίας χρησιμοποιείται το μέγιστο των υψηλών τεχνολογιών. Όχι μόνο στην εμφάνιση, αλλά και στην εσωτερική διακόσμηση. Συνήθως αυτό είναι ένα έξυπνο σπίτι που εκτελεί όλα τα καθήκοντα του ιδιοκτήτη του.
  • Οι δομές χαρακτηρίζονται από ευθείες γραμμές και κανονικά γεωμετρικά σχήματα. Τα συνήθη χαρακτηριστικά: μια επίπεδη οροφή, μεγάλα παράθυρα, αντικατάσταση των τοίχων. Αλλά πίσω από την απλότητα βρίσκεται η στοχαστικότητα και η πρακτικότητα, σε συνδυασμό με τις καινοτομίες της τεχνικής σκέψης.
  • Ένα νέο βιομηχανικό στυλ χρησιμοποιεί μέταλλο, γυαλί και πλαστικό. Εδώ, σπάνια βρίσκετε ένα έργο από τα αρχεία καταγραφής. Η high-tech σπίτι σαν να κάνει ένα χαρακτήρα κλήσης, έρχεται σε αντίθεση με αυτήν.
  • Η απλότητα και η νεωτερικότητα συνδυάζονται στο σχεδιασμό. "Όχι" - παράξενα αναμνηστικά και μικρές λεπτομέρειες. Στον χώρο υψηλής τεχνολογίας και στον αέρα: μικρά έπιπλα, λίγο ερημωμένα. Η διακόσμηση είναι μοντέρνα, κομψή και ταυτόχρονα λειτουργικά στοιχεία: ανελκυστήρες, σκάλες, συστήματα καθαρισμού και σωλήνες.
  • Ο φωτισμός είναι μια σημαντική λεπτομέρεια σχεδιασμού, η οποία έχει μια αυστηρά επαληθευμένη φόρμουλα. Γεμίζει τέλεια το δωμάτιο.
  • Δεν είναι λιγότερο αυστηρές απαιτήσεις για το χρώμα. Είναι μεταλλικό ασήμι, λευκό, μαύρο, γκρι. Εάν χρησιμοποιείτε έγχρωμους τόνους, τότε μόνο μονόχρωμη.
  • Η πρακτικότητα βασίζεται σε όλα τα χαρακτηριστικά της υψηλής τεχνολογίας. Ένας κάτοικος μιας σύγχρονης μητρόπολης θέλει να απαλλαγεί από ματαιοδοξία και γρήγορο ρυθμό, δίνοντας το σπίτι του μερικές φορές ακόμη και υπερβολική απλότητα.
Κομψό σπίτι σε στιλ υψηλής τεχνολογίας
Μοντέρνα κατοικία με πισίνα σε στιλ υψηλής τεχνολογίας
Φωτεινό σπίτι με πισίνα σε στιλ υψηλής τεχνολογίας
Καλαίσθητο σπίτι σε στιλ υψηλής τεχνολογίας
Ένα μικρό ασυνήθιστο σπίτι σε στιλ υψηλής τεχνολογίας

Κατασκευή σπιτιού υψηλής τεχνολογίας

Φυλετικές σελίδες των ιστότοπων του Διαδικτύου, συνειδητοποιήσατε ότι το μελλοντικό σας σπίτι, συμπεριλαμβανομένου ενός εξοχικού σπιτιού, μπορεί να κατασκευαστεί μόνο με το ύφος της υψηλής τεχνολογίας; Σήμερα είναι εύκολο να εφαρμοστεί. Πολλές εταιρείες προσφέρουν υπηρεσίες για την κατασκευή σπιτιών του μέλλοντος. Είναι απαραίτητο μόνο να επιλέξετε ένα σχέδιο και ένα σχέδιο, να αποφασίσετε για τα υλικά και τον εξοπλισμό.

Τείχη και δάπεδα

Κατασκευασμένα από μονολιθικά πάνελ οπλισμένου σκυροδέματος, οι τοίχοι είναι ιδιαίτερα ισχυροί και ασφαλείς, συμπεριλαμβανομένης της πυρκαγιάς. Μπορούν να κρύψουν τις επικοινωνίες και την καλωδίωση.

Πλαίσιο με στυλ υψηλής τεχνολογίας

Σπίτι από ξύλο υψηλής τεχνολογίας

Σχεδιασμός σπιτιού υψηλής τεχνολογίας

Διώροφη κατοικία σε στιλ υψηλής τεχνολογίας

Σχεδιαστής σπιτιών υψηλής τεχνολογίας

Εναλλακτική λύση για τη βαριά κατασκευή σκυροδέματος. Το πλαίσιο μπορεί εύκολα να γεμίσει με κολλημένα φύλλα γουλιάς, τα οποία έχουν πολύπλοκη και πολυστρωματική δομή. Η βάση των συγκολλημένων φύλλων πιπίλας είναι τα ξύλινα ροκανίδια. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν μπλοκ αφρού για κατασκευή χωρίς πλαίσιο.

Η πιο πρόσφατη μοντέρνα τάση είναι το στυλ βιοτεχνολογίας, το οποίο συνδυάζει τις δυνατότητες της τεχνολογίας και της φύσης. Τα κτίρια πλαισίων στο ύφος της βιοτεχνολογίας κατασκευάζονται πιο συχνά από οικολογικά ξύλινα δοκάρια, κολλημένα φύλλα γκοφρέτας, κούτσουρα.

Μοντέρνα κατοικία σε στιλ υψηλής τεχνολογίας με μεγάλη πισίνα

Καφέ σπίτι σε στιλ υψηλής τεχνολογίας

Ένα λακωνικό σπίτι υψηλής τεχνολογίας

Σπίτι με σκάλα σε στιλ υψηλής τεχνολογίας

Ένα μινιμαλιστικό σπίτι σε στιλ υψηλής τεχνολογίας

Εξωτερικό φινίρισμα

Πολλά σπίτια στο ύφος της hi-tech είναι σαν ένας κύβος με καθρέφτη πρόσοψη και μια επίπεδη οροφή, ίσως με μια δέσμη ξύλου ή με την απομίμηση. Το εξωτερικό της πρόσοψης πρέπει να φέρει την ιδέα ολόκληρου του σπιτιού, σε συνδυασμό με την εσωτερική του διακόσμηση.

Windows

Αυτό είναι αναγκαστικά ένα πανοραμικό παράθυρο στον τοίχο. Στο σπίτι από τον ήλιο δεν γίνεται πολύ ζεστό, η εξωτερική πλευρά του γυαλιού καλύπτεται με υπεριώδη ακτινοβολία. Αντανακλά τις ακτίνες του ήλιου και σκουραίνει λίγο. Η ελαφρότητα της δομής του παραθύρου εξασφαλίζεται από αλουμίνιο.

Στέγη

Μια επίπεδη οροφή είναι ένα κλασικό στιλ. Μπορεί να γίνει μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια και εσωτερικό σχέδιο αν επιλέξετε γυαλί ως υλικό για μια επίπεδη οροφή.

Φωτεινό σπίτι σε στιλ υψηλής τεχνολογίας με επίπεδη οροφή

Σπίτι με κουβούκλιο σε στιλ υψηλής τεχνολογίας

Επένδυση του σπιτιού σε στιλ υψηλής τεχνολογίας

Το σπίτι είναι μικρό σε στιλ υψηλής τεχνολογίας

Σπίτι με παράθυρα σε στιλ υψηλής τεχνολογίας

Δάπεδα

Σπίτι με το ύφος της υψηλής τεχνολογίας - δεν είναι μόνο ένα μονοόροφο ή διώροφο σπίτι από κολλημένα πάνελ. Μεταφέροντας την ιδέα του κυβισμού, μπορεί να είναι μια στρώση. Αυτή η εξωτερική δυσαρμονία είναι λειτουργικά συνδεδεμένη μέσα στο κτίριο.

Περιοχή

Συνήθως αυτό είναι ένα μεγάλο δωμάτιο, ευρύχωρο, γεμάτο αέρα και ήλιο. Στο εσωτερικό, χρησιμοποιούνται ελάχιστα διαμερίσματα.

Ένα μικρό διώροφο σπίτι σε στιλ υψηλής τεχνολογίας

Σπίτι με πάνελ υψηλής τεχνολογίας

Σπίτι με πανοραμικά παράθυρα σε στιλ υψηλής τεχνολογίας

Σπίτι με κήπο υψηλής τεχνολογίας

Γκρίζο σπίτι σε στιλ υψηλής τεχνολογίας

Επικοινωνίες

Οι υψηλές τεχνολογίες χρησιμοποιούνται όχι μόνο για την κατασκευή εξοχικών κατοικιών αλλά και για την παροχή επικοινωνιών. Οι τελευταίες τεχνικές καινοτομίες μπορούν να εκπροσωπούνται από ηλιακούς συλλέκτες, ανεμογεννήτριες, θέρμανση αέρα, δικό τους πηγάδι, ενσωματωμένη ηλεκτρική σκούπα, θέρμανση αέρα, πισίνα.

Αρχικά ακριβό, το σπίτι σας στο περιεχόμενο θα πρέπει να γίνει οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον. Μεγιστοποιεί τη θερμότητα και το φωτισμό. Δεν είναι καθόλου ανυπόστατα τα σημερινά μίνι σπίτια που έχουν όλα όσα χρειάζεστε, χωρίς διακοσμητικά στοιχεία.

Τελειώνοντας το σπίτι με το ύφος της υψηλής τεχνολογίας πέτρα
Ασπρόμαυρη πρόσοψη σπιτιού σε στιλ υψηλής τεχνολογίας
Μικρή μοντέρνα κατοικία υψηλής τεχνολογίας
Κατοικία μονοκατοικία σε στιλ υψηλής τεχνολογίας
Ασπρόμαυρη πρόσοψη του σπιτιού σε στιλ υψηλής τεχνολογίας
Ένα μικρό σπίτι σε στιλ υψηλής τεχνολογίας

Αρχικό σπίτι σε στιλ υψηλής τεχνολογίας

Εσωτερικό σε στιλ υψηλής τεχνολογίας

Από την πρόσοψη και την επίπεδη οροφή των κτιριακών κτιρίων, η σαφήνεια των γραμμών πηγαίνει στο εσωτερικό του σχεδιασμό. Θα πρέπει να έχετε ένα σαφές σχέδιο για τη διακόσμηση του εσωτερικού. Πρέπει να συνδυαστεί με την εξωτερική διακόσμηση της πρόσοψης. Για παράδειγμα, οι λεπτομέρειες της ράβδου μπορούν να εισέλθουν αρμονικά στο σκελετό και να γίνουν μια κομψή προφορά. Τα λειτουργικά γραφεία, ενσωματωμένα για να εξοικονομούν χώρο, αραιώνονται με απαλές και ζεστές καναπέδες. Αυτό το κομμάτι των επίπλων μπορεί να είναι λίγο ακόμα φουτουριστικό. Η άνεση και η ζεστασιά θα προσθέσουν φυσικά υφάσματα: μαξιλάρια από λινό, μεταξωτά κλινοσκεπάσματα στο υπνοδωμάτιο. Τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα μπορούν να προσθέσουν χρώματα στο μονόχρωμο εσωτερικό. Αλλά δεν υπάρχουν μοτίβα, τηρούμε τον μινιμαλισμό.

Κουζίνα-σαλόνι σε στιλ υψηλής τεχνολογίας

Σπίτι με γυάλινο τοίχο υψηλής τεχνολογίας

Σπίτι με βεράντα υψηλής τεχνολογίας

Το σπίτι είναι στενό σε στιλ υψηλής τεχνολογίας

Σπίτι με επένδυση σε στιλ υψηλής τεχνολογίας

Σημειώστε ότι οι σχεδιαστές αποφεύγουν να κρεμούν κουρτίνες στα παράθυρα. Μειώνουν το χώρο και την ποσότητα φωτός. Η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη σύγχρονη παντζούρια ή ρολά.

Μεγάλο καθιστικό σε στιλ υψηλής τεχνολογίας

Σπίτι με πάνελ υψηλής τεχνολογίας

Σπίτι με πανοραμικά παράθυρα σε στιλ υψηλής τεχνολογίας

Σπίτι με κήπο υψηλής τεχνολογίας

Γκρίζο σπίτι σε στιλ υψηλής τεχνολογίας

Παρά όλη την προφανή απλότητα, ένα σπίτι στο ύφος της υψηλής τεχνολογίας είναι πολύ δύσκολο να οικοδομηθεί από μόνο του. Είναι σαν ένα παγόβουνο. Η ορθολογική του εμφάνιση είναι μόνο η συμβουλή. Οι πιο σύνθετες τεχνικές λύσεις υλοποιούνται μέσα στη δομή. Ένα τέτοιο σπίτι δεν είναι κατάλληλο για όλους, αλλά μόνο για σκόπιμες και καθορισμένες φύσεις.

Υπνοδωμάτιο υψηλής τεχνολογίας

Εξοχική κατοικία σε στιλ υψηλής τεχνολογίας

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 76 = 86