Διακόσμηση της πόρτας εισόδου στο μοντέρνο διάδρομο: ενδιαφέρουσες ιδέες (20 φωτογραφίες)

Η περιοχή εισόδου είναι ένα πλήρες «επαγγελματική κάρτα» από το σπίτι, γι 'αυτό είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή όχι μόνο στην ποιότητα του web από την άποψη της αντίστασης στη δημιουργία ρωγμών, αλλά να φροντίζει για την αισθητική του εξευγενισμό. Η σύγχρονη διακόσμηση της πόρτας εισόδου μπορεί να γίνει με το χέρι με τη χρήση υλικών όπως βαφή, πάνελ επένδυσης, απομιμήσεις δέρματος.

Τάσεις στη διευθέτηση των θυρών

Η μπροστινή πόρτα είναι μια μακρόχρονη απόκτηση και ο εξωτερικός της σχεδιασμός πρέπει να ανταποκρίνεται στις πρακτικές και στιλιστικές απαιτήσεις των ιδιοκτητών. Συχνά τα διαμερίσματα είναι εξοπλισμένα με δύο δομές, μεταξύ των οποίων τοποθετείται μια απόσταση ίση με το πάχος των τοίχων. Εδώ, η διακόσμηση της πόρτας εισόδου δεν έχει θεμελιώδη σημασία, και ο καμβάς, ο οποίος είναι εσωτερικός σε αυτό το ζεύγος, είναι κατασκευασμένος ως ένα συνηθισμένο εσωτερικό.

Διακόσμηση της μπροστινής πόρτας με λουλούδια
Ξύλινη διακόσμηση πόρτας

Εάν υπάρχει η επιθυμία να συγχωνευθεί το σχέδιο με τους παρακείμενους τοίχους, θα πρέπει να προτιμήσετε το κονστρουκτιβιστικό ή μινιμαλιστικό εσωτερικό στο διάδρομο. Σε αυτή την περίπτωση, η πόρτα είναι βαμμένη καθώς και άλλες κάθετες επιφάνειες.

Λόγω του περιορισμένου χώρου της αίθουσας ή όταν παίρνει πολύ λίγο φως του ήλιου, είναι δυνατό να δημιουργηθεί μια «παγίδα φωτός»: αποδίδουν στο φύλλο της πόρτας πλήρη καθρέφτη. Εάν αυτό δεν είναι δυνατόν, ακόμη και πολύ στενή λωρίδα καθρέφτη στην πόρτα - αν βρίσκεται μπροστά από το παράθυρο, θα δημιουργήσει το οπτικό αποτέλεσμα της παρουσίας των πρόσθετων άνοιγμα φωτός.

Διακόσμηση της θωρακισμένης πόρτας εισόδου

Η μπροστινή πόρτα είναι μπλε

Αν το διάδρομο αρκετά κοντά, θα πρέπει να υιοθετήσουν ειδικά διακοσμητικά στοιχεία αναδεικνύει και γυαλιστερές επιφάνειες: δίνουν την αίσθηση της πλήρους φωτισμού, το βάθος και ευάερο ελαφρότητα. Εδώ θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε μια λεία πόρτα και να την καλύψετε με ένα χρωματιστό γυαλιστερό βερνίκι, που αντιστοιχεί στην ποικιλία των επίπλων ή των τοίχων.

Στο εσωτερικό του διαδρόμου, το οποίο ήταν διακοσμημένο με λεπτές μεθόδους γραφικών φινιρίσματος, η ανάγλυφη υφή της μπροστινής πόρτας θα ήταν κατάλληλη. Εάν τοποθετήσετε σωστά το φως οροφής, θα δημιουργηθεί ένα πρωτότυπο παιχνίδι φωτός και σκιάς.

Σφυρηλατημένη διακόσμηση της πόρτας εισόδου
Διακόσμηση της πόρτας εισόδου με βαφή

Δυνατότητες χρήσης χρωστικών ενώσεων

Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να την μεταμόρφωση της πόρτας με τα χέρια του, επειδή μπορείτε να επιλέξετε την απόχρωση που ταιριάζει απόλυτα σε κάθε στυλ του δωματίου χάρη στην εκτεταμένη παλέτα των κατασκευαστών. Εάν η επιθυμητή απόχρωση δεν βρίσκεται στην περιοχή, είναι εύκολο να αναμειχθεί σε ένα ορισμένο ποσοστό χρωμάτων και βασικού βάρους - και θα διαμορφωθεί η επιθυμητή χρωματική γκάμα.

Νιτρο-χρώμα

Οι ιδιαιτερότητες του σύνθεση είναι τέτοια ώστε να είναι καλύτερα να το βάλει στο ύπαιθρο: α πικάντικη μυρωδιά, καθώς και την απελευθέρωση επιβλαβών ατμών κατά τη διάρκεια της περιόδου ξήρανσης, κάνουν αυτό το χρώμα είναι δυνητικά επικίνδυνο κατά τη διάρκεια της τελικής επεξεργασίας. Αλλά αφού η επιφάνεια στεγνώσει τελείως, η απειλή εξαφανίζεται, με αποτέλεσμα μια πολύ ανθεκτική επιφάνεια ξεθωριάσματος και μηχανικών επιδράσεων. Το κύριο εργαλείο εργασίας σε αυτή την περίπτωση είναι ένα πιστόλι ψεκασμού.

Διακόσμηση της βεράντας
Μεταλλική διακόσμηση της πόρτας εισόδου

Ακρυλικό με βάση το νερό

Η βάση νερού εξαλείφει δυσάρεστες οσμές και δημιουργεί συνθήκες για ταχεία ξήρανση της σύνθεσης. Το ακρυλικό υλικό πλήρωσης είναι υπεύθυνο για τη βελτιωμένη αντοχή χρώματος, το χρώμα είναι απολύτως ασφαλές τόσο για ανθρώπους όσο και για ζώα.

Λιπαρό

Σπάνια χρησιμοποιείται, επειδή είναι κατώτερη σε απόδοση στις κατηγορίες που περιγράφονται παραπάνω, ωστόσο, οι συνθέσεις λαδιού είναι εξαιρετικές τόσο για τις ξύλινες όσο και για τις μεταλλικές πόρτες.

Οι επαγγελματίες προτείνουν την εφαρμογή της βαφής σε διάφορα στρώματα με ένα ρολό, μια μεγάλη βούρτσα, έναν ψεκαστήρα. Κάθε νέα στρώση εκτελείται σε αναντιστοιχία που δεν συμπίπτει με την προηγούμενη κατεύθυνση και είναι απαραίτητο να περιμένουμε την πλήρη ξήρανση. Λεπτές βούρτσες, ακρυλικά χρώματα και σχέδια θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα μοναδικό μοτίβο στον καμβά.

1
Διακόσμηση της μπροστινής πόρτας σε μινιμαλιστικό ύφος

Πλεονεκτήματα επικόλλησης μεμβράνης

Εάν δεν υπάρχει τρόπος να αερίσετε πλήρως το διαμέρισμα και να στεγνώσετε τη δομή, μπορείτε να ολοκληρώσετε την μπροστινή πόρτα από μέσα με αυτοκόλλητη μεμβράνη. Αυτό το υλικό χρησιμοποιείται ενεργά σε πολλές περιοχές, λόγω του γεγονότος ότι βοηθά να διακοσμήσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα σχεδόν όλους τους τύπους επιφανειών. Το κύριο πλεονέκτημα της μεμβράνης είναι η παρουσία στη μία πλευρά ενός συγκολλητικού στρώματος καλυμμένο με ειδικό χαρτί. Αφαιρώντας απαλά το τελευταίο, μπορείτε εύκολα να στερεώσετε το υλικό στο laminate, metal, paint, wood.

Για να εκτελέσετε ποιοτικά τη διακόσμηση της πόρτας εισόδου, θα πρέπει να φροντίσετε εκ των προτέρων την προετοιμασία του πανιού. Πρέπει να το καθαρίσουμε προσεκτικά, στο πλαίσιο της εξάλειψης τυχόν παρατυπιών και προσκρούσεων. Αν παρατηρηθούν μάρκες και ρωγμές, συνιστάται να γεμίζονται με μαστίχα. Πριν από την άμεση κόλληση, απολιπάνετε την επιφάνεια, αφαιρέστε τη σκόνη από αυτήν.

Διακόσμηση της μπροστινής πόρτας σε στιλ αρτ νουβό

Τα κομμένα κομμάτια φιλμ αρχίζουν να στερεώνονται στον καμβά από την πάνω αριστερή γωνία, βαθμιαία ξεφλουδίζοντας το υπόστρωμα. Μια μαλακή σπάτουλα ή ρολό από καουτσούκ θα σας βοηθήσει να πιέσετε ομοιόμορφα το αυτοκόλλητο και να εξάγετε τις φυσαλίδες που προκύπτουν.

Πρωτοχρονιά διακόσμηση της πόρτας εισόδου

Χαρακτηριστικά της χρήσης διακοσμητικών επενδύσεων

Για την τοποθέτηση της εσωτερικής και εξωτερικής πόρτας εισόδου χρησιμοποιούνται συχνά διακοσμητικά μαξιλαράκια - λεπτές ξύλινες λουρίδες που μπορούν να στερεωθούν σε καμβά διαφόρων υλικών. Μια ειδική κόλλα είναι υπεύθυνη για την αξιοπιστία της εγκατάστασης και το ξύλο χρειάζεται ειδική επεξεργασία τόσο πριν όσο και μετά τη διακόσμηση της ομάδας εισόδου.

Για να διατηρηθεί η δομή και η φυσική αισθητική του ξύλου, είναι επιθυμητό να καλύπτεται με υδατοαπωθητικό, ειδικότερα λεκέ. Θα προστατεύσει το υλικό από τις επιπτώσεις των αρνητικών εξωτερικών παραγόντων και την καταστροφή, τονίζουν τη φυσική του απόχρωση. Top θα πρέπει να εφαρμόζεται γυαλιστερό, ημι-ματ ή ματ βερνίκι (σύμφωνα με το ύφος του εσωτερικού και των προσωπικών προτιμήσεων).

Μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση μπορεί να είναι η εισαγωγή ήδη σχηματισμένων στο εργοστάσιο MDF επενδύσεις. Τοποθετούνται σε ένα πλαίσιο (αν είναι διακοσμημένα με πλαγιές) ή απλώς σε κόλλα, έχουν ένα εκτεταμένο σχέδιο χρωμάτων, έχουν μια "ακριβή" εμφάνιση.

Φθινόπωρο διακόσμηση της πόρτας εισόδου
Διακόσμηση της πόρτας ταλάντευσης

Κοινά παραδείγματα σύγχρονης επένδυσης

Για να διακοσμήσετε τον χώρο εισόδου, χρησιμοποιούν
ται ενεργά υλικά επικάλυψης όπως καπλαμά, πλαστικό, PVC, πέτρα, οικολογικός αφρός, πολυστρωματικό υλικό. Οι περισσότεροι από τους τύπους που παρουσιάζονται είναι σταθεροί στην επιφάνεια υπό την επίδραση του ζεστού αέρα από ένα ισχυρό στεγνωτήριο μαλλιών ή οικιακής χρήσης. Για να διατηρηθεί η ακεραιότητα της επίστρωσης, πρέπει να ενεργήσετε άμεσα και πολύ προσεκτικά, έτσι συνήθως αυτό το είδος εργασίας προσελκύει εξειδικευμένους επαγγελματίες. Όταν εισάγετε μια διακοσμητική πέτρα στη σύνθεση, οπλίζονται με ειδικά συγκολλητικά.

Σκαλιστό διάκοσμο της πόρτας εισόδου
Ο πίνακας της πόρτας εισόδου

Αντιμετώπιση ελαττωμάτων με μαλακή ταπετσαρία

Αυτή η τεχνική είναι σταδιακά υποχωρεί στο παρελθόν καθίσταται άνευ σημασίας, αλλά εξακολουθεί να είναι μια καλή δυνατότητες ενημέρωσης, και επιπλέον μόνωση του φύλλου της πόρτας (στο πλαίσιο των επιλογών χρώματος, μπορείτε να αποκρύψετε μια μόνωση ποιότητας).

Διακόσμηση της μπροστινής πόρτας σε σκανδιναβικό στιλ

Το πρώτο βήμα εδώ είναι ο σχηματισμός του υποστρώματος και η διανομή της μόνωσης, στη συνέχεια, στις πλευρές είναι σταθεροί κύλινδροι, παρέχοντας μια πυκνή βεράντα. Η εξωτερική ταπετσαρία είναι στερεωμένη με καρφιά και κόλλα (η επιλογή εξαρτάται από τη φύση του υλικού, αλλά οι επιφάνειες που προσομοιώνουν το φυσικό δέρμα είναι πολύ συχνές).

Διακόσμηση της πόρτας εισόδου με γυαλί

Οι πρωτότυπες μέθοδοι συνδυασμού της πόρτας εισόδου με το εσωτερικό του διαδρόμου

Στην αγορά προφίλ, τα προϊόντα των κατασκευαστών που προσφέρουν τοίχους-φινίρισμα πίνακες και επιστρώσεις για την είσοδο πάνελ γίνονται σε ένα ενιαίο στυλιστική έννοια. Μια παρόμοια διακόσμηση μπορεί να μοιάζει με μίμηση φυσικής υφής, για παράδειγμα, υγρή άμμο, φλοιός ή ως μεγάλο αντίθετο στολίδι. Αυτή η λύση βοηθά στη δημιουργία μιας ενεργού, πρωτότυπης σύνθεσης στο διάδρομο.

Βάζα στη διακόσμηση της πόρτας εισόδου
Διακόσμηση της πόρτας εισόδου στο μοντέρνο διάδρομο: ενδιαφέρουσες ιδέες (20 φωτογραφίες)

Η διακόσμηση της πόρτας εισόδου, με τη μορφή αχρωματικού ή χρωματισμένου γυαλιού, είναι αρκετά μεγάλη. Αυτό το εξάρτημα στερεώνεται στο φύλλο της πόρτας, καθιστώντας την κεντρική προφορά στο εσωτερικό του διαδρόμου. Κοιτάξτε ελκυστική πόρτες διακοσμημένο με στρας, χρωματιστά ένθετα σμάλτο, κουφώματα, καπλαμά - επιλογή καθοδηγείται από τις σχετικές λεπτομέρειες για την κατάσταση. Επίσης, οι πόρτες με μικρά παράθυρα είναι σχετικές, αλλά εγκαθίστανται μόνο εάν υπάρχει ένας ασφαλής χώρος μεταξύ της δημόσιας σκάλας και του ίδιου του διαμερίσματος.

Η διακόσμηση του καθρέφτη της πόρτας εισόδου

Αν η προτεραιότητα της διακόσμησης του χώρου εισόδου με πλούσια χρώματα, είναι κατανοητό ότι η αίθουσα θα είναι εξοπλισμένο με ένα πλήρες έντονο φως - μόνο σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επισημανθεί προγραμματίζεται καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, και τα στοιχεία της σύνθεσης θα γίνει πιο αισθητή.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

6 + 4 =