Φορητά dacha ντους: ποικιλία, κανόνες χρήσης, βασικά χαρακτηριστικά (20 φωτογραφίες)

Ένας από τους σημαντικούς παράγοντες άνεσης στην ύπαιθρο είναι ένα φορητό ντους για ένα καλοκαιρινό εξοχικό σπίτι - αυτή είναι μια παγκόσμια λύση για τους ταξιδιώτες, τους ιδιοκτήτες σπιτιών, που δεν συνδέονται με την κεντρική παροχή νερού. Αυτή η συσκευή είναι χρήσιμη ακόμη και σε ένα διαμέρισμα της πόλης σε εκείνες τις περιόδους όπου μόνο κρύο νερό ρέει από τη βρύση.

Ντους διακοπών

Ντους διακοπών
Country ντους από ξύλο

Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού, διακρίνονται οι ακόλουθες ποικιλίες:

 • ικανότητα ·
 • ψυχιατρικές αντλίες;
 • φορητές καμπίνες.
Ξύλινο ντους στη χώρα

Πρωτότυπο ντιζάιν ντους

Τι είναι τα ντους;

Η βάση του προϊόντος είναι ένα πτυσσόμενο πλαίσιο, καλυμμένο με μουσαμά. Ένα δοχείο με νερό τοποθετείται στην κορυφή του, αφαιρείται από αυτό το ντους, συμπεριλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα και διατίθενται λεπτομερείς οδηγίες. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να ονομάζονται μόνο φορητά, επειδή είναι πιο βολικό να τα μεταφέρετε με αυτοκίνητο. Αυτός ο τύπος θερινής ντους για κατοικίες διαφέρει μόνο παρουσία ηλεκτρικής θέρμανσης σε αντίθεση με τις ξεπερασμένες επιλογές στις οποίες το νερό έχει αποκτήσει την επιθυμητή θερμοκρασία λόγω της φυσικής ηλιακής ενέργειας.

Καλοκαιρινό ντους σε ιδιωτικό σπίτι
Περίπτερο με ντους κήπου

Η ουσία των χωρητικών προϊόντων

Τέτοιες φορητές ντουζιέρες για εξοχικές κατοικίες και σπίτια μοιάζουν με αντλίες ή παρόμοια δοχεία, από τα οποία τροφοδοτείται νερό κάτω από την πίεση στην κεφαλή του ντους. Το υγρό εισέρχεται αφού ο χρήστης πιέσει το μοχλό στη λαβή του δοχείου ποτίσματος.

Κατά μέσο όρο, ο όγκος της δεξαμενής δεν υπερβαίνει τα 20 λίτρα - αυτός είναι ο πιο απαιτητός δείκτης, ο οποίος επαρκεί για τις ανάγκες ενός ατόμου. Για να χρησιμοποιήσετε αυτό το μοντέλο με ευκολία, πρέπει να το κρεμάσετε σε ύψος δύο μέτρων, για παράδειγμα, σε ένα κλαδί δέντρου.

Συμπαγής ντους
Καλοκαιρινό ντους

Οι ακόλουθες υποκατηγορίες μπορούν να διακριθούν από τη λειτουργική:

 • φορητό θερμαινόμενο ντους - σε αυτό το προϊόν η θερμοκρασία του νερού φτάνει μόνο 40 °, αυτό είναι αρκετό για να μην καείτε και πλύνετε σε μια άνετη θερμοκρασία.
 • χωρίς θέρμανση παράγονται τροποποιήσεις του προϋπολογισμού που έχουν ένα ευχάριστο χαμηλό κόστος. Η δεξαμενή είτε γεμίζεται με ένα θερμαινόμενο υγρό, είτε παραμένει γεμάτη στον ήλιο, έτσι ώστε το νερό να έχει τη σωστή θερμοκρασία.

Ένα τέτοιο ελαστικό κινητό ντους είναι ελαφρύ, διπλωμένο πολύ συμπαγές, δεν απαιτεί ειδικές συσκευές για σύνδεση, δεν χρειάζεται πηγή ενέργειας. Αλλά είναι δύσκολο να ρυθμίσετε την πίεση, πρέπει να πλύνετε πολύ γρήγορα, μέχρι το νερό να εξαντληθεί.

Κινητό ντους
Φορητό ντους με θερμοσίφωνα

Συσκευές κατηγορίας "Toptun"

Ο βασικός σύνδεσμος στην περίπτωση αυτή είναι η αντλία, το άτομο, ενεργοποιώντας το, τροφοδο
τεί το νερό σύμφωνα με τα δικά του αιτήματα. Προετοιμάζεται εκ των προτέρων οποιαδήποτε χωρητικότητα με ζεστό νερό: λεκάνη, δεξαμενή, κάνιστρο, κάδο. Στο υγρό, ο εύκαμπτος σωλήνας που συνδέεται με το ελαστικό πλέγμα (στο οποίο βρίσκεται η αντλία) κατεβαίνει. Ο χρήστης, περπατώντας στο χαλί, αντλεί νερό στο κεφάλι του ντους, σταθεροποιημένο σε ύψος. Για να σταματήσετε τη ροή, αρκεί να σταματήσετε.

Αυτή η συσκευή είναι βολική για χρήση και στο σπίτι. συχνά παίρνει μαζί του για να ξεκουραστεί. Τα πλεονεκτήματα είναι η κινητικότητα, η ευκολία εγκατάστασης και χρήσης, το προσιτό κόστος. Εάν θέλετε, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αυτοσχέδιο περίπτερο υγιεινής στο εξοχικό σπίτι και να απολαύσετε διαδικασίες νερού.

Εξωτερικό ντους
Φορητό ζεστό ντους

Ντους με ενσωματωμένο θερμαντήρα

Συχνά χρησιμοποιείται σε χώρους που στερούνται ζεστού νερού: σε αφαιρούμενο περίβλημα, γκαράζ, εξοχικό σπίτι, εργοτάξια. Η συναρμολόγηση του ντους σάουνας διαρκεί 10 λεπτά: η δεξαμενή είναι εξοπλισμένη με δύο σωλήνες, από τους οποίους το ένα συνδέεται με μια πηγή κρύου νερού, το άλλο στερεώνει τον εύκαμπτο σωλήνα. Μετά τη σύνδεση στο δίκτυο, η συσκευή μπορεί να θερμανθεί σε μια άνετη θερμοκρασία 10 λίτρων νερού μέσα σε 20 λεπτά.

Φορητό ντους

Καινοτόμες επιλογές "τσέπης"

Μια από τις κορυφαίες μάρκες στην αγορά προφίλ έχει δημιουργήσει ένα ειδικό είδος κινητού ντους, το οποίο τοποθετείται σε μια τσάντα. Εξωτερικά το φορητό ντους μοιάζει με μίνι ξυράφι, μέσα του υπάρχει μια δεξαμενή στην οποία τοποθετούνται περίπου 250 ml νερού. Με τη βοήθεια ειδικών προσαρτημάτων, μπορείτε να καθαρίσετε γρήγορα τα μαλλιά, το σώμα σας, το πρόσωπό σας. Το προϊόν εκπέμπει λίγο απορρυπαντικό με νερό, το διάλυμα απορροφάται αμέσως. Κάθε ακροφύσιο έχει μικρές οπές μέσω των οποίων απελευθερώνεται υγρό, απορροφητικές πλάκες απορροφούν ρύπους μαζί με υγρασία, βρώμικο νερό αποστέλλεται σε ξεχωριστή δεξαμενή.

1

Η συσκευή τροφοδοτείται από μια μπαταρία, σας επιτρέπει να ανανεώνετε γρήγορα τον εαυτό σας όπου δεν υπάρχει αρκετό νερό: σε μια πεζοπορία, ένα μακρινό ταξίδι σε ένα τρένο ή σε ένα λεωφορείο.

Φορητό θερμαινόμενο ντους

Κανόνες για την επιλογή μιας φορητής συσκευής: τα υπέρ και τα κατά

Το φορητό ντους λειτουργεί μόνο όταν υπάρχει δεξαμενή νερού, όταν αγοράζετε, πρέπει να βεβαιωθείτε για τη δύναμή του και την παρουσία ποιοτικών συνδετήρων. Αξίζει να προσέξετε τις συνολικές διαστάσεις και το συνολικό βάρος του δοχείου, στην αγορά προφίλ μπορείτε να βρείτε βολικά πτυσσόμενα μοντέλα τα οποία είναι ευκολότερα μεταφερόμενα. Ο βέλτιστος όγκος είναι 15-20 λίτρα. Εάν η δεξαμενή είναι βαμμένη σε σκούρο χρώμα, το νερό μέσα σε αυτό θα ζεσταθεί γρήγορα στον ήλιο.

Είναι καλύτερα να επιλέξετε τις επιλογές, οι οποίες περιλαμβάνουν ένα συμπαγές πλέγμα, θα είναι δυνατό να εγκαταστήσετε ένα ντους στο μέλλον. Στα μοντέλα προϋπολογισμού δεν υπάρχει, αλλά υπάρχει ένα καλώδιο ή ένα άγκιστρο, με το οποίο μπορείτε να προσαρτήσετε τη συσκευή στο επιθυμητό ύψος (ο κανονικός αριθμός είναι 2 μέτρα).

Ντους στον κήπο
Σταθερό ντους στο εξοχικό σπίτι

Πλεονεκτήματα των φορητών συστημάτων ντους:

 • Απλότητα χρήσης - ειδικές συνθήκες δεν είναι απαραίτητες για την εκμετάλλευση της ψυχής της ντάκας.
 • ευελιξία - η δυνατότητα εφαρμογής όχι μόνο σε προαστιακό χώρο, αλλά και στο δρόμο, για παράδειγμα, κατά τις στάσεις κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού αυτοκινήτου.
 • αποτελεσματικότητα της συναρμολόγησης και αποσυναρμολόγησης ·
 • ευρύ φάσμα τιμών και μια πλούσια γκάμα προϊόντων.
 • η δεξαμενή είναι μικρή, έτσι το νερό θερμαίνεται γρήγορα, δεν υπ
  άρχει καμία σύνδεση με τις καιρικές συνθήκες?
 • τη δυνατότητα χρήσης ηλεκτρικού ρεύματος από αναπτήρα τσιγάρων αυτοκινήτων.

Χάρη στον εντυπωσιακό κατάλογο των πλεονεκτημάτων φορητά ντους για εξοχικές κατοικίες και σπίτια είναι πολύ δημοφιλείς μεταξύ των κηπουρών και τουριστών. Εάν είναι απαραίτητο, με τη βοήθειά τους, μπορείτε να οργανώσετε ένα πλυντήριο, αν η αντλία είναι παρούσα στη δομή, κάντε το πότισμα του κήπου.

Ένα ζεστό ντους στη χώρα
Φορητό ντους

Υπάρχουν επίσης αδυναμίες:

 • για μια εταιρεία πολλών ατόμων, δεν θα αρκούν 20 λίτρα.
 • οι αποσυναρμολογημένοι θάλαμοι δεν έχουν αποδεκτό επίπεδο κινητικότητας, καθώς η δεξαμενή μπορεί να έχει εντυπωσιακές διαστάσεις.
 • Οι ψυχές που είναι εξοπλισμένες με αντλία δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν με νερό χαμηλής ποιότητας (μολυσμένο).

Στην αγορά προφίλ, υπάρχει μια εξαιρετική επιλογή προϊόντων από την οικονομία στο τμήμα premium, το οποίο μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των χρηστών με οποιοδήποτε ρυθμό ζωής. Όλα τα μοντέλα έχουν μια κοινή ιδιοκτησία - μπορούν να βελτιώσουν την άνεση της διαμονής χωρίς την κεντρική επικοινωνία, σας επιτρέπουν να ακολουθείτε τους κανόνες υγιεινής σε μια περιοχή που δεν είναι εξοπλισμένη με βοηθητικές συσκευές.

Κινητό ντους σε εξοχική κατοικία
Κλειστό ντους ντάμα
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 6 = 4