Θερμοπετάσματα πρόσοψης: κύριοι τύποι (20 φωτογραφίες)

Η εξωτερική διακόσμηση του σπιτιού είναι ένα σημαντικό στάδιο κατασκευής ή ανακαίνισης, σύγχρονα υλικά και τεχνολογίες επιτρέπουν να θερμάνει το κτίριο παράλληλα. Ευρέως διανεμημένες αεριζόμενες προσόψεις, αλλά χρησιμοποιούνται στη διαρρύθμισή τους για την επένδυση βινυλίου, γρανίτη και διάφορα υλικά πάνελ δεν ταιριάζουν σε όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων.

Πρόσοψη διακοσμητικά θερμοστάτες
Θερμοπάλλες πρόσοψης για ξύλο

Ένα ιδιαίτερο μνημειακό στοιχείο σε οποιοδήποτε κτίριο συνδέεται με ένα υψηλής ποιότητας τούβλο ή διακοσμητικό γύψο με μαρμάρινα τσιπς. Τα συστήματα δύο επιπέδων και των τριών στρωμάτων με τη χρήση αυτών των υλικών διακρίνονται από την πολυπλοκότητα της εγκατάστασης και τις υψηλές τιμές και τους μακροχρόνιους όρους των έργων. Αυτός ήταν ο λόγος για την εμφάνιση ενός τέτοιου πρωτότυπου υλικού ως θερμομονωτικών πάνελ πρόσοψης για εξωτερική διακόσμηση με βάση αφρό πολυουρεθάνης και διογκωμένο πολυστυρόλιο.

Μπροστινά θερμοπύλες για το σπίτι

Πρόσοψη του σπιτιού

Πάνελ θερμικής με διακοσμητικό κλίνκερ

Στη Δυτική Ευρώπη, το τούβλο κλίνκερ είναι το κύριο υλικό για την αντιμετώπιση προσόψεων κτιρίων. Τα σπίτια είναι άνω των 200 ετών και δεν χρειάζονται επισκευή λόγω της εξαιρετικής απόδοσης του κλίνκερ. Έχει μεγάλη αντοχή, αντοχή στις αλλαγές θερμοκρασίας και σοβαρό παγετό, δεν απορροφά νερό ή λάδι μηχανής. Το μόνο αρνητικό για τον εγχώριο καταναλωτή είναι η υψηλή τιμή των τούβλων κλίνκερ, τα οποία παράγουν ειδικούς τύπους αργίλου και υψηλής θερμοκρασίας τεχνολογίας πυροδότησης. Μια υπέροχη εναλλακτική λύση σε αυτό το υλικό φινιρίσματος ήταν τα πλακίδια κλίνκερ από κλίνκερ. Έχει μια πιο προσιτή τιμή, αλλά δεν διαφέρει στην εμφάνιση από το τούβλο.

Θερμομονωτικά πάνελ πρόσοψης για τούβλα
Θερμοπεράσματα πρόσοψης

Το μόνο πρόβλημα είναι η σχετικά περίπλοκη εγκατάσταση του κεραμιδιού - απαιτεί μια επίπεδη βάση, ειδική κόλλα, έναν υψηλά καταρτισμένο κύριο. Όλες αυτές οι αποχρώσεις εξαλείφθηκαν με την ανάπτυξη μπροστινών πάνελ για τούβλα με βάση πλακίδια κλίνκερ. Η παραγωγή τους δεν είναι δύσκολη: σε ειδικές μορφές πλακιδίων, οι προκύπτουσες ραφές καλύπτονται με χαλαζιακή άμμο και έπειτα τα πάντα γεμίζουν με αφρό πολυουρεθάνης. Αυτή η μόνωση έχει χαμηλό συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας, επομένως το πάχος του πάνελ σπανίως υπερβαίνει τα 40-60 mm.

Τα θερμικά πάνελ για τούβλο έχουν επιφάνεια περίπου 0,5 τετραγωνικών μέτρων, διευκολύνει την εγκατάσταση και τη μεταφορά υλικού πρόσοψης. Κατά την κατασκευή χρησιμοποιείται το κεραμίδι κλίνκερ από κορυφαίους γερμανούς, πολωνούς και εγχώριους κατασκευαστές. Αυτό σας επιτρέπει να επιλέξετε το υλικό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις των σχεδιαστών και τον προϋπολογισμό για την εργασία της πρόσοψης.

Πλακάκια κλίνκερ στην πρόσοψη
Θερμοπεράσματα πρόσοψης κατασκευασμένα από μαρμάρινα τσιπ

Αυτό το υλικό έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα; Τα πλεονεκτήματα των θερμοπάλων πρόσοψης περιλαμβάνουν:

  • απλή εγκατάσταση?
  • δυνατότητα φινιρίσματος ξύλινων κατοικιών.
  • μεγάλη διάρκεια ζωής.
  • ελάχιστες απαιτήσεις για την πιστοποίηση των κατασκευαστών ·
  • υψηλή αντοχή και ανθεκτικότητα του προσώπου.
  • χαμηλό φορτίο στα θεμέλια του κτιρίου.

Η χρήση αυτού του υλικού για την ανακατασκευή των κτιρίων θα μεταμορφώσει την εμφάνισή του, θα το κάνει αξιοπρεπή και ακριβότερη.

Εγκατάσταση θερμοπύλων πρόσοψης
Ολοκλήρωση της πρόσοψης με θερμοστάτες

Τα μειονεκτήματα της φινιρίσματος των θερμικών πλαισίων της πρόσοψης μπορούν να αποδοθούν στο υψηλό κόστος του υλικού. Από την άλλη πλευρά, συγκρίνοντάς τα με πλαϊνά ή πλαϊνά πάνελ, τα διακοσμητικά σοβά είναι απλά ανήθικα! Οι ανταγωνιστές των πάνελ πρόσοψης με πλακίδια κλίνκερ είναι τούβλα κλίνκερ, φυσική πέτρα, κεραμικά τούβλα υψηλής ποιότητας. Το κόστος τους είναι πολύ υψηλότερο, και για τη διεξαγωγή έργων που βλέπουν, είναι απαραίτητο να προσκαλέσουμε πλοιάρχους υψηλού επιπέδου. Το κόστος των υπηρεσιών τους μπορεί να υπερβεί το κόστος της αντιμετώπισης του θερμικού υαλοπίνακα αρκετές φορές.

Αφροί θερμοπύλες από αφρώδες πλαστικό

Θερμοπετάλια με μαρμάρινα τσιπς

Το τούβλο είναι ένα κλασικό υλικό τελειώματος για τις προσόψεις των κτιρίων για διάφορους σκοπούς. Δεν έχει μόνο θαυμαστές, αλλά και αντίπαλοι - κάποιο όνειρο να γυαλίσει το σπίτι με διακοσμητικό γύψο κάτω από πέτρα ή ξύλο, άλλοι με μάρμαρο ή τραβερτίνη. Η εργασία με αυτά τα υλικά είναι δύσκολη, απαιτεί προσεκτική προετοιμασία επιφανειών, επαγγελματικές δεξιότητες και εκτεταμένη εμπειρία. Το συμβιβασμό μπορεί να χρησιμεύσει ως θερμοπάνωες πρόσοψης με μαρμάρινα τσιπ που βασίζονται σε διογκωμένη πολυστερίνη.

Θερμοπεράσματα πρόσοψης με πλακάκια κλίνκερ
Θερμοπεράσματα πρόσοψης για ζωγραφική

Αυτό το υλικό πρόσοψης είναι η βάση μιας άκαμπτης μόνωσης, στην πρόσοψη της οποίας είναι ζωγραφισμένα μαρμάρινα τσιπς. Μπορεί να έχει οποιαδήποτε υφή, για παράδειγμα, οι θερμοπύλες κάτω από το δέντρο είναι πολύ δημοφιλείς.

Οι πίνακες συνδέονται με την κλειδαριά, έτσι ώστε να μην υπάρχουν κρύες γέφυρες. Η επιφάνεια προστατεύεται από πολυμερείς συνθέσεις από την αποβολή, την καύση και αρνητικούς κλιματολογικούς παράγοντες.

Στα τοιχώματα του σπιτιού τα πάνελ είναι στερεωμένα με φθηνές συγκολλητικές συνθέσεις, αυτό το έργο δεν απαιτεί υψηλά προσόντα των δασκάλων. Στο εξωτερικό του σπιτιού με τη βοήθεια αυτού του υλικού χρειάζονται 2-3 ημέρες. Μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων των θερμοπάλων με μαρμάρινα τσιπ είναι:

1
  • μια ευρεία γκάμα χρωμάτων.
  • υψηλά χαρακτηριστικά θερμικής και ηχητικής μόνωσης.
  • ελάχιστο φορτίο στα θεμέλια του κτιρίου και στους φέροντες τοίχους.
  • μείωση των δαπανών για μόνωση και φινίρισμα του σπιτιού.

Χρησιμοποιήστε θερμικοί πίνακες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τοίχους από τούβλα, πορομπετόν, αφρώδες σκυρόδεμα, ξύλο, σκυρόδεμα. Έχουν προσιτό κόστος, δεν απαιτούν μεγάλο κόστος μεταφοράς και αποθήκευσης.

Πολυμερές άμμο από θερμοπύλιο προσόψεως
Θερμοπεράσματα πρόσοψης κατασκευασμένα από πολυουρεθάνη

Πεδίο εφαρμογής θερμοστατών

Όλα τα θερμομονωτικά πάνελ χρησιμοποιούνται για φινίρισμα υψηλής ποιότητας των προσόψεων. Η παρουσία πρόσθετων και γωνιακών στοιχείων σας επιτρέπει να ολοκληρώνετε αποτελεσματικά τα έργα οποιασδήποτε πολυπλοκότητας. Πού είναι οι προσόψεις για γύψο ή τούβλο; Αυτό μπορεί να είναι ιδιωτικές κατοικίες, εξοχικές κατοικίες, αρχοντικά και δημοτικά πολυκατοικίες. Καλυμμένοι με θερμοπλάνα, θα ξεχωρίζουν από το γενικό υπόβαθρο όχι μόνο λόγω της εμφάνισής τους, αλλά και λόγω των θερμικών χαρακτηριστικών και ως εκ τούτου λόγω της υψηλής άνεσης.

Θέρμανση του σπιτιού με παρακαμπτήριος
Θερμοπολίες πρόσοψης για σοβάτισμα

Η υψηλή ποιότητα της επικάλυψης και η ανθεκτικότητα καθιστούν τα θερμοπλάνα ένα βέλτ
ιστο υλικό για το φινίρισμα των προσόψεων των καταστημάτων, των εμπορικών κέντρων, των αθλητικών συγκροτημάτων, των επιχειρηματικών κέντρων, των κτιρίων γραφείων και των γραφείων. Η φιλικότητα προς το περιβάλλον αυτού του προϊόντος καθιστά δυνατή τη χρήση του σε προαστιακές κατασκευές: στην κατασκευή εξοχικών κατοικιών, ιατρικών και προσχολικών ιδρυμάτων. Οι εμπορικές ακίνητες περιουσίες, που τελειώνουν με θερμοπύλες, θα προσελκύσουν την προσοχή δυνητικών πελατών. Το υλικό πρόσοψης θα δώσει την απαιτούμενη αξιοπιστία και σταθερότητα που οι επιχειρηματικοί εταίροι θα εκτιμήσουν.

Φωτιστικά θερμοπλαστικών προσόψεων
Θερμομόνωση του σπιτιού με πάνελ πρόσοψης

Κατά τη διάρκεια της εργασίας στην επένδυση με θερμικές πλάκες, δεν χρησιμοποιούνται μεταλλικά προφίλ - ο αριθμός των συνδετήρων είναι ελάχιστος. Αυτό σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από τις γέφυρες του κρύου, γεγονός που καθιστά το υλικό την καλύτερη επιλογή για την υλοποίηση έργων για τη μόνωση παλαιών κτιρίων. Στο σχεδιασμό των ίδιων των πάνελ, δεν υπάρχει επίσης μέταλλο, το οποίο μειώνει το βάρος τους και βελτιώνει τον συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας.

Θέρμανση της πρόσοψης με πάνελ

Θερμοπετάσματα πρόσοψης - πρακτικό, αισθητικά ελκυστικό και ανθεκτικό υλικό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επένδυση και μόνωση οικιστικών κτιρίων και εμπορικών ακινήτων.

Τα θερμικά πάνελ χαρακτηρίζονται από απλή εγκατάσταση, χαμηλό λειτουργικό κόστος και χαμηλό βάρος. Το υλικό αυτό ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες των πελατών, γεγονός που αποτελεί τη βάση για την αύξηση της δημοτικότητάς του στη χώρα μας.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

82 + = 91