Τα πάντα στη θέση του: πώς να οργανώσει την αποθήκευση των ρούχων

Για να εξασφαλιστεί ότι η εποχιακή αλλαγή των ντουλαπών δεν προκαλεί πονοκέφαλο, αρκεί να εξοπλιστείτε και να εξοπλίσετε άνετα μέρη για την αποθήκευση των πραγμάτων. Η σωστή οργάνωση της αποθήκευσης ενδυμάτων είναι μια καλά μελετημένη διάταξη των ράφια στην ντουλάπα, κατάλληλη συσκευασία. Οι συμπαγείς μέθοδοι αποθήκευσης θα βοηθήσουν στη δημιουργία χώρου και άνεσης στο διαμέρισμα.

Θήκες για ρούχα

Τύποι έπιπλα για την αποθήκευση των πραγμάτων

Μια ποικιλία επιλογών για τη διευθέτηση χώρων αποθήκευσης ρούχων σας επιτρέπει να επιλέξετε μοντέλα επίπλων για κάθε διαμέρισμα. Η κύρια προσοχή δίνεται στις συνθήκες αποθήκευσης των αντικειμένων και του εξοπλισμού της κατάστασης.

Ντουλάπα για ρούχα
Εξωτερική κρεμάστρα ρούχων

Τύποι υπουργικού συμβουλίου: σύντομη περιγραφή

Όλοι οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων επιδιώκουν την άνεση και την άνεση στο σπίτι τους. Επομένως, συνιστάται να αφαιρείτε τα λιγότερο συχνά χρησιμοποιούμενα αντικείμενα - σε ερμάρια. Τα έπιπλα χαρακτηρίζονται από έναν βέλτιστο συνδυασμό μεγεθών και λειτουργικότητας:

  • Η ενσωματωμένη ντουλάπα / ντουλάπα παρέχει την πιο συμπαγή αποθήκευση ρούχων. Αυτά τα στοιχεία γίνονται πιο συχνά στην τάξη, οπότε κατά την επιλογή μιας "πλήρωσης" οι επιθυμίες των ιδιοκτητών λαμβάνονται υπόψη. Κατά κανόνα, τα επάνω ράφια αποθηκεύουν μια μη εποχιακή ντουλάπα. Στο μεσαίο τμήμα υπάρχουν κρεμάστρες για κρεμάστρες με καθημερινά και ενδύματα εργασίας, ράφια με οργανωτές για την αποθήκευση του IKEA. Αυτά τα γραφεία δεν μπορούν να αναδιαμορφωθούν ή να μετακινηθούν, και αυτό πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά την επιλογή της θέσης τους.
  • μια νέα ιδέα για την αποθήκευση των ρούχων - το υφασμάτινο υπουργικό συμβούλιο της IKEA, αποτελούμενο από μεταλλικό πλαίσιο και κάλυμμα από λινό. Η εσωτερική γέμιση του προϊόντος μπορεί να είναι πολύ διαφορετική: δοχεία για ρούχα / παπούτσια, ράβδο για τοποθέτηση εξωτερικών ενδυμάτων. Τα πράγματα σε σάκους κενού μπορούν να στοιβάζονται στην κορυφή. Οι πόρτες του καμβά κλείνουν εύκολα με φερμουάρ και παρέχουν τα πράγματα με εξαιρετική ασφάλεια. Η επένδυση υφάσματος δημιουργεί φυσικό αερισμό. Το υφασμάτινο ντουλάπι είναι μια εξαιρετική ιδέα για προσωρινό καταφύγιο ή διαρρύθμιση χώρου αποθήκευσης στο μπαλκόνι.
  • Μια μεταλλική ντουλάπα για την αποθήκευση ρούχων εγκαθίσταται κυρίως σε μη οικιστικές εγκαταστάσεις (αθλητικά ντουλάπια, βοηθητικά δωμάτια). Ο εξαερισμός των φόρμουλα γίνεται μέσω των οπών στις πόρτες / τοίχους των επίπλων.

Εάν υπάρχουν δυσκολίες στην επιλογή ενός ντουλάπι, είναι καλύτερα να στραφούν σε ειδικούς που λαμβάνουν υπόψη τα χαρακτηριστικά του διαμερίσματος, τις επιθυμίες των ενοικιαστών.

Παιδική ντουλάπα

Δωμάτιο ντουλάπας

Ευτυχείς ιδιοκτήτες κατοικιών σε ένα νέο κτίριο μπορούν να σχεδιάσουν για ένα γκαρνταρόμπα ξεχωριστό δωμάτιο. Αλλά μικρά διαμερίσματα - δεν είναι μια πρόταση, επειδή μπορείτε να διαχωρίσετε ένα μέρος του δωματίου με τη βοήθεια του coupe πόρτα. Ο εξοπλισμός του dressing room επιλέγεται ξεχωριστά, αλλά είναι επιθυμητό να τηρούνται ορισμένοι κανόνες αποθήκευσης:

  • τα σπάνια χρησιμοποιούμενα ή εκτός εποχής αντικείμενα τοποθετούνται στα επάνω ράφια των σακιδίων αποθήκευσης.
  • Τα πιο δημοφιλή αντικείμενα εποχιακής αποθήκευσης τοποθετούνται σε ράφια / κρεμάστρες στο επίπεδο των ματιών. Εξαιρετικές ιδέες για την τοποθέτηση μικρών αντικειμένων - ψάθινα καλάθια, κιβώτια αποθήκευσης.
  • Τα κουτιά υποδημάτων τοποθετούνται από κάτω. Για να μην αναζητήσετε παπούτσια πανικού για εορταστική εκδήλωση, ευρύχωρα δωμάτια μπορούν να εξοπλιστούν με ξεχωριστά ράφια για παπούτσια, τσάντες.

Το dressing room είναι εξοπλισμένο με σταθερά έπιπλα κατασκευασμένα κυρίως από ξύλο. Ή μια εξαιρετική επιλογή - ένας αρθρωτός σχεδιαστής συστημάτων. Τα πολυλειτουργικά συστήματα της IKEA περιλαμβάνουν και ξεχωριστά ράφια για οικιακά ρούχα και συστήματα. Η βασική ιδέα του σχεδιασμού είναι η δυνατό
τητα αλλαγής της διάταξης των τμημάτων, προσθήκη / αφαίρεση μονάδων αποθήκευσης.

Ντουλάπα στο σπίτι

Όλα με καθαρή θέα: σύστημα αποθήκευσης σε ράφια

Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος να οργανωθεί αρκετός χώρος για την αποθήκευση αντικειμένων, πράξεων. Ενδιαφέρουσες ιδέες για τα ράφια μπορούν να θεωρηθούν ανοικτά συστήματα αποθήκευσης από το ΙΚΕΑ. Τα έπιπλα είναι εξοπλισμένα με κουτιά, ράφια, ράβδους για κρεμάστρες.

Ράφια για υποδήματα και ρούχα

Τοπική ντουλάπα στο διάδρομο

Τα ράφια είναι ιδανικά για ένα παιδικό δωμάτιο. Είναι βολικό να αποθηκεύετε παιδικά ρούχα, βιβλία, παιχνίδια - όλα τα αντικείμενα βρίσκονται σε ορατό, εύκολα προσβάσιμα. Μπορείτε να φτιάξετε κιβώτια έξυπνου χαρτονιού για μικρά πράγματα με τα χέρια σας.

Κουτιά για την αποθήκευση ρούχων

Τι να αποθηκεύσετε τα πράγματα: Επιλογές συσκευασίας

Τα πιο συνηθισμένα αξεσουάρ για την αποθήκευση είναι τα κιβώτια, τα κρεμάστρες, οι τσάντες. Σημαντικές καινοτομίες: χρησιμοποιούνται νέα υλικά για την παραγωγή συσκευασιών, εμφανίζονται ενδιαφέρουσες μέθοδοι αποθήκευσης (κενό).

Αποθήκευση κοστουμιών στο ντουλάπι

Πλαστικά κουτιά - η πιο κατάλληλη επιλογή για την αποθήκευση ρούχων, πράγματα. Αρετές της μάζας: ποικιλία μεγεθών, χρώματα, ελαφρύ βάρος, απλή φροντίδα. Μια ενδιαφέρουσα ιδέα είναι η κάθετη αποθήκευση των πραγμάτων, δηλαδή, αντικείμενα δεν μπορούν να στοιβάζονται, αλλά τοποθετούνται "στην άκρη". Αυτή η μέθοδος εξοικονομεί σημαντικό χώρο. Τα πλαστικά δοχεία με καπάκια στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο ή σε ράφια. Πολύ βολικό κουτί για την αποθήκευση διαφανών πλαστικών - σαφώς ορατά περιεχόμενα. Εξαιρετική επιλογή από το IKEA - κιβώτια για παπούτσια με παράθυρο από το δίχτυ.

Ντουλάπα στο διάδρομο
Ράβδοι και ράφια για ρούχα

Τα καλύμματα φοριούνται σε μια κρεμάστρα με ρούχα και υπάρχουν υφάσματα, πολυαιθυλένιο. Για τα μη τυποποιημένα ρούχα, μπορείτε να ράψετε το καπάκι μόνοι σας. Λόγω της διαπερατότητας του αέρα, της υψηλής αντοχής στη φθορά, της αποθήκευσης χειμερινών ενδυμάτων, είναι προτιμότερο να εμπιστευτείτε τα πακέτα υφασμάτων. Μια θήκη αποθήκευσης από πολυαιθυλένιο σας επιτρέπει να βλέπετε συσκευασμένα ρούχα, αλλά είναι κατάλληλη μόνο για βραχυπρόθεσμη αποθήκευση, καθώς δεν επιτρέπει την διέλευση του αέρα. Η θήκη αποθήκευσης χρησιμοποιείται για τη συσκευασία "περίπλοκων" πράξεων: διακοσμημένα φορέματα, ρούχα από λεπτά ακριβά υφάσματα.

1
Καμπίνα παπουτσιών
Αποθηκεύστε τα ρούχα στο γκαρνταρόμπα

Οι σακούλες κενού για αποθήκευση χάρη στην ειδική τεχνολογία σας επιτρέπουν να ελαχιστοποιήσετε το μέγεθος μιας στοίβας πραγμάτων. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος θα πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή, αφού ο "αέρας" χώρος μπορεί να καταστρέψει τις ίνες λεπτών μάλλινων υφασμάτων. Η καλύτερη επιλογή για αποθήκευση σε κενό είναι τα τζιν ή τα βαμβακερά ρούχα.

Κουτιά για ρούχα στο διάδρομο

Η αποθήκευση των ενδυμάτων δεν συνδέεται πλέον με το παλιό σκονισμένο ντουλάπι. Είναι από καιρό μέρος του εσωτερικού. Και τι να προτιμήσετε: ένα επιπόλαιό ράφι για καθημερινά ρούχα ή μια παραδοσιακή ντουλάπα με πόρτες που ανοίγουν - εξαρτάται από εσάς.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

9 + 1 =