Πανοραμικό μπαλκόνι στο εσωτερικό: κοιτάξτε την πόλη από διαφορετική γωνία (22 φωτογραφίες)

Σήμερα, το πανοραμικό μπαλκόνι του μπαλκονιού βρίσκεται στην κορυφή της ζήτησης. Οι αρχιτέκτονες έχουν αναπτύξει τεράστιο αριθμό έργων με ποικίλες επιλογές σχεδιασμού. Μην μείνετε μακριά από το σχεδιασμό του μπαλκονιού και του μπαλκονιού, καθώς οι αλλαγές συχνά οδηγούν στο γεγονός ότι γίνονται μια πρόσθετη περιοχή και μέρος του διαμερίσματος (σπίτι). Αυτή η τεχνολογία υαλοπινάκων σας επιτρέπει να διακοσμήσετε ταυτόχρονα το τμήμα της πρόσοψης του κτιρίου και να κάνετε τις πιο άνετες και άνετες κατοικίες.

Μπαλκόνι με πανοραμικά παράθυρα
Πανοραμική πανοραμική μπαλκονόπορτα

Πλεονεκτήματα μιας νέας τεχνολογίας για μπαλκόνια

Οι θετικές πτυχές της πανοραμικής τεχνολογίας είναι αρκετές, αλλά αξίζει να επισημανθούν οι βασικότερες που προσελκύουν την προσοχή και απομακρύνουν το θέμα της επιλογής του τρόπου υαλοπίνακας. Όποιος επιλέγει μπαλκόνι με πανοραμικό γυαλί μπορεί να βασιστεί:

  • Δυνατότητα να απολαύσετε μια όμορφη θέα από το παράθυρο, ανεξάρτητα από τον καιρό.
  • Η λύση στο πρόβλημα του φυσικού φωτός. Αυτό είναι πολύ σημαντικό όταν δεν υπάρχει αρκετό φωτισμό στο δωμάτιο.
  • Η παρουσία πρόσθετου χώρου, που σχηματίζεται από ένα συμπαγές σχέδιο γυαλιού, το οποίο δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο. Το πλαίσιο είναι στερεωμένο στις πλάκες δαπέδου στο κάτω μέρος και στην κορυφή.
  • Μείωση του κόστους που σχετίζεται με την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας για φωτισμό.
  • Παρέχεται πανοραμικό μπαλκόνι και εξαιρετική αισθητική. Το πρωτότυπο μοιάζει έξω από το σπίτι, και από το εσωτερικό.
  • Η αξιοπιστία ολόκληρου του συστήματος υαλοπινάκων, παρά την μεγάλη περιοχή του συστήματος.
  • Επιλέγοντας τη βέλτιστη επιλογή σχεδιασμού που ικανοποιεί τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος (σπίτι).

Όταν επιλέγετε ένα πανοραμικό μπαλκόνι από γυαλί, είναι απαραίτητο να εμπιστευτείτε αυτό το έργο σε επαγγελματίες που έχουν εμπειρία σε αυτόν τον τομέα. Ως εκ τούτου, πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά την αναζήτηση μιας εταιρείας που μπορεί να υλοποιήσει τα σχέδιά σας, και έτσι όλα τα πλεονεκτήματα ενός καθολικού συστήματος παραθύρων.

Πανοραμική παράθυρο μπαλκονιού χωρίς πλαίσιο
Πανοραμικό μπαλκόνι στο εξοχικό

Βεράντα με πανοραμικά παράθυρα

Δεδομένου ότι τα πανοραμικά παράθυρα καταλαμβάνουν ολόκληρο το άνοιγμα του μπαλκονιού και η περιοχή που είναι περιφραγμένη με συμπαγές γυαλί έχει καλό φωτισμό, είναι απαραίτητο να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή του στυλ του εσωτερικού και της σχεδιαστικής λύσης.

Αυτό το μέρος του διαμερίσματος δεν ανήκει στον καθιστικό και έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Είναι επιθυμητό να αναπτυχθούν διάφορες παραλλαγές του έργου και να επιλέξετε το βέλτιστο που θα συνδυαστεί πλήρως με το σύστημα παραθύρων και να μην έρχεται σε αντίθεση με την επιθυμία του ιδιοκτήτη.

Γαλλικά παράθυρα στη λεωφόρο
Πανοραμική παράθυρα μπαλκονιών με μηχανισμό ανοίγματος"гармошка"

Εξαιτίας αυτού του χρώματος και της εμφάνισης θα εξαρτηθεί από το πόσο άνετα και άνετα είναι να βρεθείτε στο μπαλκόνι ή στη λιμνοθάλασσα. Στο στάδιο του σχεδιασμού του μπαλκονιού υπάρχει μια επιλογή υλικών φινιρίσματος και δαπέδων. Η ποικιλία στην αγορά είναι πολύ μεγάλη. Τι είδους μπαλκόνι επιλέγει ένα χρωματικό σχέδιο, κάθε ιδιοκτήτης αποφασίζει ανεξάρτητα ή συμβουλεύει με τους ειδικούς.

Πανοραμική κουζίνα από γυαλί με μπαλκόνι
Πανοραμική μπαλκονόπορτα με πλατεία παράθυρα

Πανοραμικά παράθυρα στο μπαλκόνι του Χρουστσόφ

Το μειονέκτημα των παλαιών κατοικιών δεν είναι μόνο μια μικρή περιοχή των δωματίων, αλλά και ανεπαρκής πρόσβαση στο φως του δρόμου. Ως εκ τούτου, με την εγκατάσταση των πανοραμικών παράθυρα μπορείτε να διανυκτέρευση, μια για πάντα να απαλλαγούμε από αυτά τα δύο προβλήματα. Χρησιμοποιώντας πανοραμική τεχνολογία, το τζάμι του μπαλκονιού στο Χρουστσόφ θα γίνει το πιο πρακτικό και πραγματικό, καθώς μετατρέπει πλήρως το ακατοίκητο έδαφος που βρίσκεται έξω από το ίδιο το διαμέρισμα.

Πανοραμική μπαλκονόπορτα στο εσωτερικό του διαμερίσματος
Loggia με πανοραμικά παράθυρα

Loggia με πανοραμικά παράθυρα

Κατά τη λήψη μιας τέτοιας απόφασης, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για το γεγονός ότι συνεπάγεται πλήρη ανακατασκευή και μεγάλες επισκευές. Παρά το υψηλό κόστος που απαιτεί αυτή η τεχνολογία, αυτή είναι μία από τις αποτελεσματικές επιλογές για την τοποθέτηση μπαλκονιών και λότζων. Ως αποτέλεσμα τέτοιων αλλαγών από ένα μικρό άβολο και συχνά γεμισμένο μπαλκόνι τα πράγματα παίρνουν μια κομψή γωνιά καθισμάτων, μια μελέτη, ένα εργαστήριο στο σπίτι, μια βιβλιοθήκη ή έναν χειμερινό κήπο.

Μπαλκόνι με πανοραμικά παράθυρα σε μινιμαλιστικό στιλ
Δομοστοιχειωτά τζάμια στο μπαλκόνι με πανοραμικά παράθυρα
Πανοραμικά παράθυρα στο μπαλκόνι

Έπιπλα και μόνωση

Αλλά ότι η πρόσθετη περιοχή θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο, θα πρέπει να μονώσει την οροφή και το πάτωμα. Για τους σκοπούς αυτούς, αγοράζεται ένα σύγχρονο θερμομονωτικό υλικό (υπάρχει μεγάλη επιλογή στην αγορά κατασκευών). Δεν θα είναι περιττό να εγκαταστήσετε ένα σύστημα θέρμανσης, μια επιλογή μπορεί να είναι μια ηλεκτρική επιλογή - ένα "ζεστό δάπεδο".

Μπαλκονόπορτες με πανοραμικά παράθυρα
Μπαλκόνι με πανοραμική θέα

Η πραγματοποίηση μόνωσης του δαπέδου και της οροφής μπορεί να είναι διαφορετικά υλικά. Κατάλληλο για τα χαρακτηριστικά:

  • Στυροπρίονο, συμπεριλαμβανομένων διακοσμητικών με σχέδια για την οροφή.
  • Ορυκτοβάμβακας.

Αυτή η μόνωση είναι ελαφριά, οπότε η πλάκα μπαλκόνι δεν θα είναι βαρύτερη. Ως κορυφαία επένδυση δαπέδων, χρησιμοποιείται ένα ισχυρό μοριοσανίδων, στο οποίο εφαρμόζεται λινέλαιο ή έλασμα. Εάν τοποθετηθεί το "θερμό πάτωμα", τότε το πάνω στρώμα θα είναι το υλικό από πορσελάνη.

1
Μπαλκόνι με πανοραμικά πλαστικά παράθυρα
Ημικυκλικό μπαλκόνι με πανοραμικά παράθυρα

Υλικά φινιρίσματος

Κατά την επιλογή των υλικών φινιρίσματος, πρέπει να λαμβάνεται υπόψη ο καλός φωτισμός της περιοχής και οι άμεσες ακτίνες του ήλιου (αν η πλευρά είναι ηλιόλουστη). Επομένως, κατά την επιλογή, πρέπει να δοθεί προσοχή σε χαρακτηριστικά όπως η αντοχή στην καύση και η φιλικότητα προς το περιβάλλον. Για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από τις άμεσες ακτίνες, την καλοκαιρινή περίοδο, το πανοραμικό γυαλί του μπαλκονιού μπορεί να είναι εξοπλισμένο με περσίδες ή χοντρές κουρτίνες, οι οποίες συνδέονται πάνω από τα παράθυρα σε μια πλάκα από σκυρόδεμα.

Ημιδιαφανές πανοραμικό μπαλκόνι με φωτισμό
Συρόμενα πανοραμικά παράθυρα στο μπαλκόνι

Σε ένα μπαλκόνι που φωτίζεται έντονα από τον ήλιο, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, καθώς αυτό θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη φωτεινότητα και δεν θα υπάρξει κανονική αντίληψη. Η αντίθεση θα δημιουργήσει πιο σκούρα χρώματα που μπορούν να είναι τόσο στο πάτωμα όσο και στους τοίχους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον συνδυασμό, που θα δώσει στο εσωτερικό μια πρωτοτυπία και μοναδικότητα.

Μεγάλο μπαλκόνι με πανοραμικά παράθυρα
Σπίτι με πανοραμικό μπαλκόνι έξω

Τι είδους πανοραμικό μπαλκόνι πρέπει να αποφασιστεί μόνο από τον ιδιοκτήτη, αλλά αν είναι δύσκολο να βρεθεί μια λύση από μόνη της, οι ειδικοί θα έρθουν πάντα στη διάσωση και θα αναπτύξουν το έργο σύμφωνα με όλες τις απαιτήσεις και επιθυμίες του πελάτη. Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν όλοι οι υπολογισμοί σχετικά με τον αριθμό των υλικών, που θα σας εξοικονομήσουν χρήματα, χωρίς να πάρετε πάρα πολλά. Ολοκληρώνοντας το μπαλκόνι μπορεί να γίνει μόνος σας, αλλά η επαγγελματική επισκευή θα διαρκέσει πολύ περισσότερο. Οι ειδικοί γνωρίζουν όλες τις αποχρώσεις που είναι άγνωστες στους απλούς ανθρώπους που δεν γνωρίζουν αυτές τις δεξιότητες και δεξιότητες.

Πανοραμική τζάμια γωνιακό μπαλκόνι
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

27 − 26 =