Red Bedroom (17 φωτογραφίες): όμορφο σχέδιο και συνδυασμούς χρωμάτων

Σε κάθε σπίτι το υπνοδωμάτιο κατέχει μια ξεχωριστή θέση, γιατί είναι ο τόπος όπου πρέπει να χαλαρώσετε πριν από την επόμενη μέρα. Πολλοί προτιμούν τα απαλά χρώματα σε αυτό το δωμάτιο για ταπετσαρία, κουρτίνες, κρεβάτι και άλλα έπιπλα χαλάρωσης. Αλλά υπάρχουν λάτρεις των υπνοδωματίων που ενεργοποιούνται! Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει το κόκκινο υπνοδωμάτιο. Αν και λένε ότι το κόκκινο χρώμα είναι απαιτητικό και άσκοπα συναισθηματικό, εντούτοις, οι εντυπώσεις από ένα τέτοιο δωμάτιο είναι πάντα νόστιμες.

Υπνοδωμάτιο με κόκκινο τοίχο και έμφαση στα κλινοσκεπάσματα

Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείται έντονο κόκκινο χρώμα στο εσωτερικό του υπνοδωματίου. Η παλέτα αυτού του χρώματος είναι πολύ μεγάλη και μπορείτε να προσθέσετε στοιχεία και καφέ-κόκκινες αποχρώσεις, πλούσια μπορντό και ακόμη απαλά ροζ. Η επιλογή του κύριου ήχου εξαρτάται περισσότερο από τη φύση του ιδιοκτήτη. Ας πούμε ότι ροζ σκιές είναι πιο κατάλληλες για μια απαλή κυρία, και πιο σκούρες και πιο κορεσμένες για τους παθιασμένους άνδρες. Πολλοί χρησιμοποιούν ένα τόσο λαμπρό χρώμα μόνο για τον σκοπό της τόνωσης. Μπορεί να προστεθεί στο κρεβάτι, κουρτίνες, κουρτίνες. Stretch οροφή, ταπετσαρία και άλλες μεγάλες επιφάνειες που καλύπτουν σπάνια, αλλά διαφορετικές αποχρώσεις του κόκκινου είναι αρκετά κατάλληλες για αυτό.

Κόκκινο και μαύρο έπιπλο στο υπνοδωμάτιο

Χαρακτηριστικά στυλ με κόκκινο χρώμα

Όπως κάθε χρώμα, μια συγκεκριμένη παλέτα είναι προτιμότερη σε ορισμένα στυλ. Η κόκκινη κρεβατοκάμαρα θα φανεί πιο ενδιαφέρουσα αν κρατηθεί σε κάποια στυλιστική κατεύθυνση. Έτσι σε ποιες μορφές ο Κόκκινος αποκαλύπτει τον εαυτό του καλύτερα;

  • Ethnic;
  • Victorian;
  • Ανατολή;
  • Αγγλικά;
  • Αυτοκρατορία.
  • Μπαρόκ?
Κόκκινο και λευκό υπνοδωμάτιο

Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η δημιουργία οποιουδήποτε προσανατολισμού εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τη διατήρηση όλες τις λεπτομέρειες: μαξιλάρια, αναμνηστικά, χαλί, ανώτατο όριο, εικόνες και ταπετσαρία στους τοίχους. Όλα πρέπει να αντιμετωπίζονται με εξαιρετική προσοχή, έτσι ώστε να μην χαλάσει ούτε η μικρότερη λεπτομέρεια η συνολική εικόνα. Συχνά, αυτά τα στοιχεία μπορούν να σώσει ολόκληρο το εσωτερικό, αν δεν ήταν πολύ στοχαστικό. Σε κάθε στυλ, η κόκκινη κρεβατοκάμαρα θα είναι εντυπωσιακή με το παιχνίδι στις αντιθέσεις. Για να πάει σε κύκλους μόνο σε διαφορετικές αποχρώσεις του κόκκινου είναι ανόητο, μετά από όλα τόσα πολλά ενδιαφέροντα χρώματα interlaces.

Κόκκινες και χρυσές κουρτίνες και κλινοσκεπάσματα στο υπνοδωμάτιο
Κομψή κόκκινη και λευκή κρεβατοκάμαρα

Τέλειοι συνδυασμοί χρωμάτων

Το κόκκινο υπνοδωμάτιο σε μια παλέτα θα είναι βαρύ για την ψυχή, επομένως συνιστάται να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό συνδυασμό χρωμάτων. Αν και το χρώμα και αρκετά ιδιότροπο, αλλά ο νικηφόρος συνδυασμός είναι ακόμα εκεί. Είναι εκπληκτικό ότι αυτό το χρώμα αγαπά τις αντιθέσεις και είναι πιο φωτεινό με μια πλέξη των τόσο ελαφριών και σκούρων τόνων.

Το κόκκινο και λευκό υπνοδωμάτιο κατέχει ηγετική θέση στον κόσμο του σχεδιασμού. Προτίμηση δίνεται στο λευκό, και το κόκκινο έχει ήδη ασχοληθεί με τόνους. Όμορφες λευκές ταπετσαρίες και λαμπρές κόκκινες λυχνίες στους τοίχους είναι καταπληκτικές. Σε ένα λευκό δωμάτιο, μπορείτε να επιλέξετε παράθυρα παραγγέλλοντας κόκκινες κουρτίνες ή κουρτίνες. Μερικές φορές ο σχεδιασμός γυρίζει και η προτίμηση δίνεται στο κόκκινο. Στη συνέχεια οι λευκοί εμποτισμοί μαλακώνουν την υπερβολικά ζεστή ιδιοσυγκρασία του κόκκινου με την κρύα τους. Ξεχωρίζοντας έναν τοίχο με λευκούς κόκκινους και παρακείμενους τοίχους, μπορείτε να επεκτείνετε οπτικά τον χώρο που είναι απαραίτητος σε ένα μικρό δωμάτιο.

Μεγάλο κόκκινο και λευκό υπνοδωμάτιο

Η μαύρη και κόκκινη κρεβατοκάμαρα επιλέγονται από τις φύσεις πολύ αισθησιακές και παθιασμένες. Πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί το μαύρο μπορεί να κάνει το δωμάτιο πολύ ζοφερή. Για να μαλακώσετε αυτή την πτυχή είναι δυνατό περισσότεροι ήχοι φωτισμού σε ρούχα, μικρά αξεσουάρ. Το κορεσμένο-μαύρο μπορεί να συνδυαστεί με γκρι-ατσάλι ή μπεζ-κρέμα. Αυτή η αντίθεση είναι μαλακότερη, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ αποτελεσματική.

Μαύρο και κόκκινο υπνοδωμάτιο σε ανατολίτικο στιλ
Λευκή και κόκκινη κρεβατοκάμαρα με χαλί

Wall Solutions

Αν η επιλογή σας έχει σταματήσει στο κόκκινο χρώμα με το οποίο θέλετε να βάψετε ένα μόνο τοίχο, θα πρέπει να είναι ένας τοίχος, στον οποίο υπάρχει ένα κρεβάτι, όπου βρίσκεται το κεφάλι. Μπορείτε να παίξετε για την ακεραιότητα του επικεφαλής της επίδρασης του τοίχου και το χρώμα του υψηλού πίσω στο ίδιο χρώμα με το φόντο.
Οι οπαδοί της ακραίας σχεδιαστές συμβουλεύονται να αποφεύγουν όλα τα κόκκινο και φλογερό χρώματα, και η χρήση κεράσι, καφέ και cranberry, διακόσμηση τεύτλων. Μια τέτοια μετάβαση από κόκκινο-κίτρινο σε μπορντό θα παίξει θετικό ρόλο! Ιδανικός συνδυασμός κόκκινων λουλουδιών με άλλους, για παράδειγμα, λευκό. Θα δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο υπόβαθρο, στο οποίο ο κόκκινος θα είναι πιο εκλεπτυσμένος, και θα διευκολύνει επίσης την περισυλλογή του κόκκινου. Μπορείτε να προσθέσετε ριγωτή ταπετσαρία. Αυτό θα αμβλύνει επίσης τη μονοτονία πίεσης και θα δώσει λεπτομέρειες. Για να γεμίσει το δωμάτιο με αγάπη διάθεση ρομαντισμού σε κόκκινο χρώμα, απολύτως καμία ανάγκη να αλλάξει τους ανοιχτόχρωμους τοίχους, μπορείτε να δημιουργήσετε αυτή την αίσθηση με τη βοήθεια των επιμέρους στοιχείων του ντεκόρ, ή υφασμάτων, για παράδειγμα, ένα πάνελ, τοίχου, καλύμματα για καρέκλες και Οθωμανοί, κουρτίνες. Αυτό θα επιτρέψει, εάν είναι επιθυμητό, ​​να αποκατασταθεί η κατάσταση σε αντίστροφη σειρά χωρίς να διακυβεύεται η γενική εμφάνιση του εσωτερικού.

Μπεζ κόκκινη κρεβατοκάμαρα
Κόκκινο και λευκό ταπετσαρία με ένα σχέδιο στην κρεβατοκάμαρα
Μπεζ κόκκινες κουρτίνες στο ευρύχωρο υπνοδωμάτιο
Κόκκινο τείχος πίσω από το κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο

Φωτισμός και έπιπλα

Σε τέτοιες αίθουσες, μεγάλη σημασία έχει ακόμα ο φωτισμός. Ο πλούσιος και έντονος φωτισμός θα είναι πολύ σκληρός και δυσάρεστος. Πολύ πιο συναφές, κάτι διάσπαρτο και απαλό. Αυτό θα κάνει το υπνοδωμάτιο πιο ρομαντικό και άνετο. Ιδανικά ταιριασμένα φώτα νύχτας, κομψά φωτιστικά δαπέδου ή φωτισμός οροφής.

Κόκκινους τόνους στο υπνοδωμάτιο με φώτα τοίχου

Δεν είναι επίσης απαραίτητο να επιλέξετε υπερβολικά περίπλοκα και περίτεχνα έπιπλα σε ένα τέτοιο δωμάτιο. Το πιο σημαντικό πράγμα στην κρεβατοκάμαρα είναι το κρεβάτι και όλα τα υπόλοιπα έπιπλα θα πρέπει να συμπληρώνουν και να το τονίζουν. Συνήθως, κόκκινα έπιπλα προστίθενται στους κόκκινους εσωτερικούς χώρους, επειδή η καφέ-διακριτική παλέτα τους συνδυάζεται ιδανικά με κόκκινες αποχρώσεις. Φαίνεται καλό σε τέτοιους εσωτερικούς χώρους πολύ ελαφριά έπιπλα, αλλά δεν χρειάζεται να επιλέξετε κάτι χλωμό. Οι αυστηρές, ευθείες γραμμές είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες και κατάλληλες σε μια τόσο φωτεινή κρεβατοκάμαρα.

Αν έχετε ήδη αποφασίσει να διακοσμήσετε την κρεβατοκάμαρα με κόκκινους τόνους, τότε προσπαθήστε να δώσετε με ακρίβεια ένα τόσο λαμπερό χρώμα. Η κρεβατοκάμαρα δεν πρέπει να προκαλεί ερεθισμό και υπερβολική διέγερση της ψυχής. Ο σχεδιασμός, με σωστό σχεδιασμό, μπορεί εύκολα να αποδειχθεί άνετος και γεμάτος με αγάπη.

Σημειακά φώτα και λαμπτήρα τοίχου στην κρεβατοκάμαρα με κόκκινες κουρτίνες
Η αφθονία των διαφορετικών πηγών φωτός σε μια λευκή κρεβατοκάμαρα με κόκκινες προθέσεις
Κομοδίνα σε μπεζ κόκκινη κρεβατοκάμαρα
Πολυτελές κλασικό υπνοδωμάτιο με κόκκινες προθέσεις
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

72 + = 73