Στρώμα νερού για άνετη ξεκούραση (25 φωτογραφίες)

Τα στρώματα νερού έχουν τα καλύτερα ορθοπεδικά χαρακτηριστικά - αυτή είναι η μέγιστη άνεση για το σώμα κατά τη διάρκεια του ύπνου και της ανάπαυσης. Δεν είναι τόσο εύκολο να επιλέξετε ένα αξιόλογο μοντέλο σχεδιασμού θαύματος, καθώς η μαζική παραγωγή εμφανίστηκε σχετικά πρόσφατα και οι καταναλωτές εξακολουθούν να είναι ελάχιστα ενημερωμένοι σχετικά με τη διφορούμενη λειτουργικότητα του προϊόντος.

Κρεβάτι δίπλα στο παράθυρο
Κρεβάτι δίπλα στο παράθυρο

Χαρακτηριστικά συσκευής

Ένα στρώμα νερού για κατασκευή είναι μια δεξαμενή με μια ουσία που βασίζεται στο νερό. Τι είναι αυτό:

 • κέλυφος πολυβινυλοχλωριδίου, γεμισμένο με υγρό ·
 • Η περίμετρος της δομής πλαισιώνεται από ένα πλαίσιο ελατηρίου.
 • Έξω από τη δομή είναι εξοπλισμένο με ένα πυκνό κάλυμμα υφάσματος.

Η εσωτερική χωρητικότητα ενισχύεται από τα σταθεροποιητικά στρώματα για να μειωθεί η ένταση της ταλάντωσης του υγρού μέσου. Τα σύγχρονα στρώματα νερού είναι εξοπλισμένα με σύστημα θέρμανσης μέχρι δέκα θέσεις.

Ένα μπλε και λευκό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο
Μπεζ κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο

Ορθοπεδικά στρώμα νερού παρέχει την πιο σωστή θέση του σώματος κατά τη διάρκεια της ανάπαυσης, βοηθά στην εξάλειψη συσσωρευτεί στους μυς και τις αρθρώσεις του φορτίου, επιτρέποντάς σας να κοιμηθεί άνετα και να ξυπνήσετε ανανεωμένοι.

Στρώμα νερού
Στρώμα νερού σε μπεζ κρεβάτι

Εάν δεν είστε βέβαιοι για τα πλεονεκτήματα αυτής της προοδευτικής συσκευής, δοκιμάστε την σε ένα εξειδικευμένο κατάστημα ή στο show room. Ξαπλώστε για λίγα λεπτά σε ένα θερμαινόμενο με νερό στρώμα και αισθανθείτε τη διαφορά ανάμεσα σε ένα παραδοσιακό κρεβάτι με σταθερά εξαρτήματα και μια εξαιρετική συσκευή ύπνου με κυκλοφορητική γέμιση. Η εύκολη ταλάντευση του θεμελίωσης χαλαρώνει και δίνει ένα αίσθημα έλλειψης βαρύτητας. Το φορτίο στη σπονδυλική στήλη μειώνεται, οι μύες χαλαρώνουν, το σώμα περιβάλλει τις θερμαινόμενες - ευνοϊκές συνθήκες για την κατάλληλη ανάπαυση και ύπνο.

Στρώμα νερού σε λευκό δερμάτινο κρεβάτι

Τύποι στρώματα νερού

Για να επιλέξετε σωστά τη βέλτιστη έκδοση του προϊόντος, είναι απαραίτητο να κατανοήσετε τις προτάσεις κατασκευαστών ορθοπεδικών δομών. Η σειρά προϊόντων περιλαμβάνει ένα σύνολο για τους ενήλικες καταναλωτές και ένα παιδικό ακροατήριο. Οι παρακάτω τύποι στρωμάτων νερού διακρίνονται:

 • μονόχωρο.
 • πολυ-θάλαμο.
 • με ή χωρίς πλαίσιο.
 • με μπλοκ πολυουρεθάνης.
 • με ενδιάμεσα στρώματα από άλλα πληρωτικά.
 • παιδικά στρώματα νερού.
 • για νεογέννητα.
Στρώμα νερού σε ένα κρεβάτι χωρίς κεφαλάρι

Κάλυψη στρώματος νερού

Το μονόχωρο στρώμα νερού είναι σχεδιασμένο για χρήστες με χαμηλό βάρος. Η υγρή ουσία κάτω από το βάρος της ελεύθερης κυκλοφορίας κυκλοφορεί μέσα στο κάλυμμα του πολυμερούς. Λόγω των σχεδιαστικών χαρακτηριστικών σε αυτό το κρεβάτι είναι δύσκολο να κοιμηθούμε μαζί. Είναι σχεδόν αδύνατο να καθίσει σε αυτό - η περιοχή της κατανομής βάρους δεν επιτρέπει. Τα προϊόντα πωλούνται στην κατηγορία οικονομικής θέσης.

Στρώμα νερού στο κλασικό εσωτερικό του υπνοδωματίου

Το πολυ-θαλάμου στρώμα νερού είναι εξοπλισμένο με διάφορα διαμε
ρίσματα με υγρά πληρώσεως. Είναι άνετη η χρήση μαζί, η ένταση της δόνησης του περιεχομένου της ουσίας ελαχιστοποιείται, σε αντίθεση με το ανάλογο με μία κάμερα. Ο εξοπλισμός διαθέτει ρυθμιστή πίεσης, σύστημα θέρμανσης πολλαπλών σταδίων, πλαίσιο (παρέχεται σε ξεχωριστές εκδόσεις).

Στρώμα νερού σε ξύλινο κρεβάτι
Διπλό στρώμα νερού

Η τρέχουσα προσφορά από τους κατασκευαστές καινοτόμων λύσεων για την κρεβατοκάμαρα είναι ένα πολυ-θαλάμου στρώμα νερού με μπλοκ πολυουρεθάνης και ένα στρώμα καρύδας. Η συσκευή έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • Η επιφάνεια είναι σταθερή και σταθερή και παίρνει το ανατομικό σχήμα του ατόμου που βρίσκεται στο κρεβάτι.
 • Το βάρος ενός ατόμου κατανέμεται ομοιόμορφα στην περιοχή.
 • δεν υπάρχουν μεγάλες διακυμάνσεις της υγρής βάσης όταν το σώμα γυρίζει από τη μία πλευρά στην άλλη, το άτομο δεν παρεμβαίνει στον ύπνο.
 • Οι μύες της σπονδυλικής στήλης και της πλάτης διατηρούνται τέλεια.
Στρώμα νερού στο εσωτερικό
Στρώμα νερού στο κρεβάτι με τροχούς

Τα παιδικά ορθοπεδικά στρώματα με γέμισμα νερού κατασκευάζονται με βάση αρκετούς θαλάμους, εξοπλισμένους με ένα επιπλέον μαλακτικό στρώμα. Οι τροποποιήσεις για νεογέννητα περιλαμβάνουν ενσωματωμένη μονάδα ελέγχου θερμοκρασίας.

Στρώμα νερού σε δερμάτινο κρεβάτι

Επιλέγοντας προϊόντα ανάμεσα στις τρέχουσες προσφορές της αγοράς, είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη οι συνθήκες της επικείμενης επιχείρησης. Το βάρος της ορθοπεδικής εγκατάστασης με το υγρό είναι αρκετά εντυπωσιακό, αυτό το βάρος δεν μπορεί να αντέξει κάθε κρεβάτι. Η καλύτερη λύση είναι να παραγγείλετε ένα στρώμα νερού με μια βάση, η οποία είναι μια πλατφόρμα.

Τετράγωνο στρώμα νερού

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του στρώματος νερού

Σε αντίθεση με τους συνήθεις τύπους συσκευών για ύπνο και ανάπαυση, οι καινοτόμες ορθοπεδικές δομές με ένα υγρό έχουν μια μάζα πλεονεκτημάτων:

1
 • Η επιφάνεια κάμπτεται κάτω από το βάρος ενός ατόμου, το φορτίο στο πίσω μέρος μειώνεται.
 • λόγω της άνετης ρύθμισης του σώματος παρέχει μια πλήρη χαλάρωση των μυών?
 • η φάση του βαθιούς ύπνου σε ένα στρώμα νερού υπερβαίνει κατά πολύ τις ανάλογες παραμέτρους όταν χρησιμοποιούνται ορθοπεδικές βάσεις με άλλα έκδοχα.
 • δεν υπάρχει δυσφορία κατά τη διάρκεια της ανάπαυσης και ύπνου, ακόμη και με ένα δροσερό μικροκλίμα στην κρεβατοκάμαρα - η συσκευή είναι συνεχώς θερμαίνεται.
 • η ελαστικότητα της κλίνης επιλέγεται ξεχωριστά.
 • το προϊόν δεν προκαλεί αλλεργίες, ο κίνδυνος ακάρεων και βακτηριδίων εξαλείφεται, η σκόνη δεν συσσωρεύεται,
 • τα προϊόντα δεν απαιτούν φροντίδα, το εξωτερικό υφασμάτινο κάλυμμα μπορεί εύκολα να ανανεωθεί με πλύσιμο στο μηχάνημα.
 • ανθεκτικότητα - κατάλληλα επιλεγμένο κρεβάτι νερού με σωστή λειτουργία θα διαρκέσει έως και 20 χρόνια.

Εάν είναι απαραίτητο, είναι επίσης εύκολο να επιλέξετε ένα μοντέλο ορθοπεδικών προϊόντων με λειτουργία οσφυϊκής υποστήριξης.

Στρώμα με νερό
Στρώμα νερού στην κρεβατοκάμαρα στο αρ νουβό στιλ

Μεταξύ των αδυναμιών της κατασκευής ύπνου παρατηρούνται τα ακόλουθα σημεία:

 • το μεγάλο μειονέκτημα των αναπροσαρμογών του προϋπολογισμού - η αναγκαιότητα περιοδικής αλλαγής ενός υγρού, το πρόβλημα δεν αφορά παρόμοια προϊόντα κατηγορίας ασφαλίστρων. Η λειτουργικότητα των καινοτόμων μοντέλων παρέχει υγρή πλήρωση, η οποία ενημερώνεται κάθε 2-3 χρόνια. Σε μερικές τροποποιήσεις, προστίθεται ένα ειδικό κοντίσιονερ στο νερό για την καταπολέμηση μικροοργανισμών.
 • για άνετη λειτουργία το κρεβάτι με στ
  ρώμα νερού πρέπει να συνδεθεί με το δίκτυο. Χωρίς τη σωστή λειτουργία της θέρμανσης, ο ύπνος επάνω του είναι γεμάτος ανεπιθύμητες συνέπειες, ειδικά σε ένα δροσερό κλίμα.
 • βαριά κατασκευαστικό βάρος - όχι μόνο να μετακινηθείτε σε άλλο μέρος, δυσκολίες στην κίνηση διαμέρισμα, η ανάγκη για πρόσθετο κόστος για τις υπηρεσίες των εταιρειών μεταφορών?
 • υψηλό κόστος των προϊόντων - το κόστος της αγοράς κυμαίνεται από $ 500-2000.
Στρώμα στρώματος στο στρώμα νερού

Ορισμένοι αγοραστές ανησυχούν ότι τα κατοικίδια ζώα μπορούν εύκολα να απενεργοποιήσουν την ακριβή κατασκευή υπνοδωματίου. Οι φόβοι αυτοί είναι απολύτως αβάσιμοι. Το πυκνό πολυμερικό κέλυφος της δεξαμενής αποτελείται από πολλά στρώματα, τα οποία είναι δύσκολο να τρυπηθούν με κορμούς και νύχια ή γρατζουνιά. Ακόμη και στο χειρότερο αποτέλεσμα, το κατεστραμμένο κτίριο προσφέρεται για αναζωογόνηση, για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται ειδικές συγκολλητικές ενώσεις.

Στρώμα νερού σε νεοκλασικό υπνοδωμάτιο

Τα μοντέρνα μοντέλα προσφέρουν πρόσθετη προστασία στις πλευρές και πολυστρωματική σύνθεση εσωτερικών και εξωτερικών καλύψεων. Εάν ένα οικιακό κατοικίδιο ζώο είναι σε θέση να δαγκώσει τα συνηθισμένα υλικά, είναι μάλλον απίθανο να μπορέσει να αντιμετωπίσει αυτή την προστασία πολλαπλών σταδίων.

Στρώμα με βάση το νερό

Χαρακτηριστικά της εξαγοράς: η τιμή έκδοσης

Το κόστος μιας ορθοπεδικής κλίνης με υγρή πλήρωση μπερδεύει κάπως τον αγοραστή με μέσο επίπεδο ευημερίας. Στην πραγματικότητα, δεδομένου ότι η κατάσταση του σώματος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την άνετη ξεκούραση και τον κατάλληλο ύπνο, αξίζει να χρησιμοποιείτε υψηλής ποιότητας λειτουργικότητα για την κρεβατοκάμαρα.

Στρώμα νερού με λινό

Οι πιο λογικές τιμές παρέχονται στις προτάσεις των πολωνών κατασκευαστών ορθοπεδικών προϊόντων. Η παραγωγή από την Πολωνία δεν είναι κατώτερη σε ποιότητα από τις ελίτ κατασκευές ύπνου από την Ιταλία και τη Γερμανία. Δεν είναι ικανοποιημένος από τη δασμολογική κλίμακα του εταιρικού καταστήματος στο κέντρο της μητρόπολης; Επωφεληθείτε από τις προσφορές των ηλεκτρονικών καταστημάτων, οι επίσημοι διαδικτυακοί αντιπρόσωποι των κατασκευαστών παρέχουν στους πελάτες ποιοτικά προϊόντα στη χαμηλότερη τιμή.

Στρώμα νερού με κρεβάτι

Δεν αξίζει την εξοικονόμηση χρημάτων για κρεβάτια νερού με αξιοπρεπή λειτουργικότητα, ειδικά αν υπάρχουν παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος, αγγειακή δυστονία, ή αϋπνία ανησυχούν. Για τις έγκυες γυναίκες, καλό είναι να κάθονται σε μια άνετη επιφάνεια με τη μεγαλύτερη άνεση - πλήρης χαλάρωση για την πλάτη, είναι βολικό να βρίσκονται στη μία πλευρά.

Στρώμα νερού

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι τα ξεχωριστά στρώματα είναι φθηνότερα από ένα πλήρες κρεβάτι. Επίσης, οι τιμές για μοντέλα ενός θαλάμου και πολλαπλών διαμερισμάτων ποικίλλουν σημαντικά. Οι τροποποιήσεις με ένα ενσωματωμένο σύστημα θέρμανσης είναι ακριβότερες από τις αναλογίες με ένα συμβατικό ρυθμιστή. Θα πρέπει να πληρώσετε λίγο περισσότερο αν σχεδιάζετε να αγοράσετε μια νεροτσουλήθρα με καινοτόμα χαρακτηριστικά για αυξημένη άνεση.

Στρώμα υψηλής υγρασίας

Επιλέξτε ένα προϊόν μεταξύ των προτάσεων των επίσημων προμηθευτών ορθοπεδικών δομών. Βεβαιωθείτε ότι ενδιαφέρεστε για τη διαθεσιμότητα πιστοποιητικών ποιότητας, εγγύησης, όρων παράδοσης και εξυπηρέτησης των προϊόντων.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

21 − = 17