Диван еврокнижка в интерьере (50 φωτογραφίες): μοντέρνα και πρακτικά μοντέλα

Στην περιορισμένη περιοχή των διαμερισμάτων της πόλης μας, πολλοί άνθρωποι δεν έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα πλήρες κρεβάτι, έχοντας διαθέσει ένα ξεχωριστό δωμάτιο για ύπνο. Ως εκ τούτου, για την πλειοψηφία, η λογική διέξοδος είναι η αγορά ενός καναπέ, και τα δύο ταυτόχρονα θέσεις για ύπνο και για ξεκούραση. Στον καναπέ μπορείτε άνετα να φιλοξενήσετε τους επισκέπτες, να παρακολουθήσετε τηλεόραση, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να παίξετε με παιδιά. Ο καναπές είναι πρακτικός και λειτουργικός, ταιριάζει στις διαστάσεις οποιουδήποτε δωματίου και επιλέγει σωστά και διακοσμεί το δωμάτιο. Το θέμα του άρθρου είναι ο καναπές eurowinter.

Ανοιχτό καφέ ευρωπαϊκό βιβλίο καναπέ στο σαλόνι
Μπλε όμορφο ευρωπαϊκό καναπέ
Γκρι σύγχρονος καναπές eurowatch

Τύποι

Ποιοι είναι οι κύριοι τύποι δημοφιλή καναπέ-eurobook:

 • Γωνία. Αυτό το μαλακό έπιπλο έχει πολλά θετικά χαρακτηριστικά. Το μείον ένα είναι αρκετά ογκώδες. Ένα λευκό κομμάτι γωνίας, του οποίου το υλικό είναι δερμάτινο, είναι μια κομψή μοντέρνα λύση για ένα μοντέρνο εσωτερικό.
 • Ευθεία γραμμή. Το πιο δημοφιλές είδος. Με αυτόν τον καναπέ ο καθένας ξέρει τα πάντα. Είναι κατάλληλο για μια μικρή περιοχή, που παράγεται συχνά με ξύλινα υποβραχιόνια, και διαθέτει άνετο κρεβάτι.
 • Με μπράτσα. Αυτός ο τύπος καναπέ θα πάρει λίγο περισσότερο χώρο, αλλά τα υποβραχιόνια δίνουν μια ορισμένη «πληρότητα» του καναπέ, καθιστούν πιο σταθερή και αξιοσέβαστη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στα γραφεία δεν θα βρούμε καθόλου τα επικαλυμμένα έπιπλα χωρίς μπράτσα. Η αίσθηση της σταθερότητας και της αξιοπιστίας που δίνουν αυτές οι λεπτομέρειες στην επιχείρηση είναι σημαντική, όπως πουθενά αλλού. Και το λευκό χρώμα θα κάνει αυτό το μοντέλο λιγότερο ογκώδες.
 • Χωρίς υποβραχιόνια. Ιδανικό για μικρά διαμερίσματα - ένας μαλακός και άνετος καναπές χωρίς υποβραχιόνια, ο οποίος ταιριάζει σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.
Κίτρινο καναπέ ευρωπαϊκό βιβλίο
Απευθείας ευρωπαϊκό βιβλίο καναπέ
Γωνιακό καναπέ

Οικονομικά καφέ-μπεζ μπαλκόνια
Ροδάκινο ευρωπαϊκό βιβλίο καναπέ

Καφέ-καφέ ευρωπαϊκό καναπέ για το σαλόνι
Καφέ καφέ-καφέ καφέ με ταπετσαρία από δέρμα και ύφασμα
Γκρίζο-καφέ ευρωπαϊκό βιβλίο καναπέ με ξύλινα υποβραχιόνια
Λευκός και καφέ δερμάτινος καναπές

Χαρακτηριστικά

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ευχετήριου βιβλίου καναπέ:

 • Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα στη σύγχρονη αγορά. Ο καναπές-βιβλίο ταιριάζει απόλυτα σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο, δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο, έχει έναν άνετο χώρο ύπνου, κομψή και μοντέρνα εμφάνιση. Με ξύλινα υποβραχιόνια και μαλακά μαξιλάρια, ένα vintage εσωτερικό μπορεί να έρθει επάνω, και δερμάτινο μπεζ ή γκρι θα φέρει μια κομψή πινελιά στο μοντέρνο σχέδιο.
 • < li>Ο μηχανισμός που είναι εγγενής σε αυτόν τον καναπέ, καθιστά δυνατή την γρήγορη αποσύνδεσή του, χωρίς θόρυβο, εύκολα, χωρίς να γρατσουνίζει το πάτωμα και χωρίς να ασκεί τεράστιες προσπάθειες για αυτό. Μικροί τροχοί γλιστρούν στο πάτωμα, χωρίς να παραμορφώνονται. Το μικρό μέγεθος του δωματίου δεν παρεμποδίζει την ευκολία λειτουργίας.

 • Για να είναι βολικό να τοποθετείτε και να διπλώνετε τον καναπέ, είναι εξοπλισμένο με μαλακές ή μεταλλικές σκληρές χειρολαβές από ύφασμα. Χρησιμοποιώντας τα για να χειριστείτε τον καναπέ είναι πολύ πιο εύκολο. Και μπεζ και γκρι χρώμα - το πιο δημοφιλές μεταξύ όλων των ειδών ταπετσαρίας.
 • Εάν αναζητάτε ανεπιτυχώς το όνομα "eurobook" σε ξένους ιστότοπους, τότε μην προσπαθήσετε. Στις δυτικές χώρες, ένας τέτοιος μηχανισμός του καναπέ καλείται "tick-tak". Η ομοιότητα με το εκκρεμές - που πηγαίνει πέρα ​​δώθε ως λόγος για ένα τέτοιο όνομα. Στη Δύση, τα γωνιακά και τα άμεσα μοντέλα τέτοιων καναπέδων είναι δημοφιλή και ένα δερμάτινο αντίγραφο είναι το όνειρο πολλών ιδιοκτητών σπιτιού.
 • Ο περίεργος και στοχαστικός σχεδιασμός του καναπέ δεν του επιτρέπει να παραμορφώνεται και να παραμορφώνεται με συνεχή δίπλωση και ξεδίπλωση. Αυτό κάνει τον καναπέ πολύ μακροχρόνια απόκτηση. Δερμάτινα ή κλωστοϋφαντουργικά, γωνιακά ή ίσια, είναι πάντα ανθεκτικά και αξιόπιστα.
 • Τις περισσότερες φορές, ο καναπές ευρωπαϊκού τύπου παρέχεται με ελαστικά μαξιλάρια ή τροχούς, που καθιστούν δυνατή την αποτυχία της επένδυσης δαπέδου.
 • Το κάθισμα καναπέ είναι επίπεδο - χωρίς χτυπήματα, εξογκώματα και άβολα διογκωτικά στοιχεία. Αυτό το καθιστά εξαιρετικό υποκατάστατο για ένα πλήρες κρεβάτι.
 • Το κανονικό πλάτος ενός τέτοιου καναπέ - από 1,4 μέτρα και ευρύτερο, και το μήκος - από 1,9 μέτρα. Μπορείτε να παραλάβετε μικρά αντίγραφα, ακόμα και μικρά - για παιδιά.
 • Το πλαίσιο είναι συνήθως ξύλινο: ισχυρό, αξιόπιστο και φιλικό προς το περιβάλλον. Τα πιο συχνά κάνουν ένα πλαίσιο από άβαφες ξύλο, και η ταπετσαρία είναι μπεζ ή γκρι, ως πιο πρακτικές επιλογές.
 • Το ευρωπαϊκό βιβλίο καναπέ δημιουργείται με την προσδοκία ότι ο μηχανισμός μετασχηματισμού θα είναι "σε κίνηση" κάθε μέρα, επομένως το περιθώριο ασφαλείας είναι σημαντικό. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι ο καναπές θα αποτύχει γρήγορα και θα σταματήσει να αναδιπλώνεται.
Γκρίζο-κίτρινο ευρωπαϊκό καναπέ
Κόκκινο και λευκό καναπέ eurowatch
Μπεζ βεράντες
Γκρίζο ευρωπαϊκό βιβλίο καναπέ στο σαλόνι με τζάκι
Γκρι-μαύρος καναπές για σαλόνι
Γκρι-μαύρος καναπές με floral εκτύπωση
Μπεζ καναπέ γωνία στο σαλόνι
Μαύρο δερμάτινο καναπέ evroknizhka
Ευρωπαϊκό βιβλίο μπεζ-μαύρου καναπέ με ξύλινα υποβραχιόνια
Καναπές από δέρμα κρέμας

Πλεονεκτήματα

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του καναπέ της Eurowalk που διακρίνουν αυτό το μοντέλο από όλα τα άλλα:

 • Ο καναπές είναι πολύ απλός στη λειτουργία. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για οποιαδήποτε προσπάθεια - η αναδίπλωση του βιβλιαρίου δεν είναι δύσκολη, ανεξάρτητα από το μέγεθός του. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, αυτά τα έπιπλα θα χρησιμεύσουν ως ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε, και τη νύχτα να μετατραπεί σε ένα πλήρες ύπνο περιοχή.
 • Η αξιοπιστία του σχεδιασμού του καθ
  ιστά δυνατή την αποφυγή παραμορφώσεων, θραυσμάτων και "εμπλοκής" του μηχανισμού. Αυτό καθιστά όλα τα είδη καναπέ-eurobook μια βολική και πρακτική μακροπρόθεσμη απόκτηση.
 • Τα καλύτερα "eurobooks" έχουν ορθοπεδικά μαλακά μέρη. Πωλούνται σε ειδικά καταστήματα και είναι ιδανικά για άνετο και χρήσιμο ύπνο. Επίσης, συχνά παρέχεται και μαξιλάρια, δημιουργώντας πρόσθετη άνεση.
 • Οι περισσότεροι καναπέδες είναι εξοπλισμένοι με ένα επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Εκεί είναι βολικό να τοποθετήσετε κλινοσκεπάσματα, κουβέρτες και μαξιλάρια. Σας επιτρέπει επίσης να αποθηκεύετε άλλα αντικείμενα και υφάσματα. Ο δερμάτινος καναπές - λευκός ή μπεζ - ο οποίος παίζει το ρόλο των κομψών εσωτερικών στοιχείων - θα έχει ακόμα ένα τέτοιο χώρο αποθήκευσης.
 • Μια ποικιλία μεγεθών - το πλάτος και το μήκος των καναπέδων σας επιτρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο για το χώρο σας. Και στο ευρύχωρο και σε ένα μικρό διαμέρισμα υπάρχει πάντα ένα καναπέ-βιβλίο - γωνιακό ή άμεσο.
 • Ξύλινο καναπέ-βιβλίο για όλες τις λειτουργίες του είναι επίσης πολύ ελκυστική. Φαίνεται κομψό και ταιριάζει τέλεια σε κάθε εσωτερικό χώρο. Επιπλέον, διαφορετικά υλικά, χρώματα και μεγέθη ταπετσαριών σας επιτρέπουν να επιλέξετε ένα μοντέλο ξεχωριστά. Για παράδειγμα, ένας δερμάτινος γκρίζος ή λευκός καναπές θα διακοσμήσει κάθε εσωτερικό χώρο.
 • Για να φιλοξενήσετε το ευρωπαϊκό βιβλίο, δεν χρειάζεται να μετακινήσετε τον καναπέ από τον τοίχο. Τόσο τα γωνιακά όσο και τα απλά μοντέλα θα είναι καλά εξαπλωμένα, ο μηχανισμός τους το επιτρέπει. Επιπλέον, ακόμη και να στέκεται στη μέση του δωματίου, θα φανεί εξαιρετική, χωρίς να χάσει εξωτερικές αισθητικές ιδιότητες.
 • Όλα τα είδη αυτών των καναπέδων μπορεί να διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο στο εσωτερικό. Ειδικά αν το υλικό ταπετσαρίας είναι δερμάτινο.
 • Τα μοντέρνα μοντέλα έχουν αφαιρούμενα καλύμματα - πολλά έχουν δει παρόμοια μοντέλα από το "Ikea". Αυτές οι περιπτώσεις παρέχουν την ευκαιρία να διατηρηθεί η καθαρότητα του καναπέ. Μπορείτε να αφαιρέσετε το κάλυμμα και να το στείλετε στα στεγνοκαθαριστήρια για μερικές ημέρες - και στη συνέχεια τραβήξτε το ξανά στο ξύλινο πλαίσιο και απολαύστε μια νέα και καθαρή ταπετσαρία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το δέρμα, φυσικά, ειδικά - τεχνητό - απαιτεί πιο απλή συντήρηση.
 • Συχνά, τα μαλακά έπιπλα συμπληρώνονται με διακοσμητικά μικρά μαξιλαράκια, τα οποία προσδίδουν ακόμα πιο διακοσμητικό χαρακτήρα στο μοντέλο, καθιστώντας τέτοιους καναπέδες πολύ άνετους και άνετους.
 • Για εσωτερική πλήρωση μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικά υλικά: αυτά είναι ελατήρια και ορθοπεδικά "γέμισμα", και μοντέρνος αφρός πολυουρεθάνης. Εδώ, η επιλογή θα εξαρτηθεί από τις προτιμήσεις σας και το μέγεθος του πορτοφολιού σας. Είναι σαφές ότι οι ορθοπεδικοί καναπέδες, που έχουν πλήρη κρεβάτια, θα κοστίζουν ένα πιο "στρογγυλό" ποσό.
 • Τα Eurobooks μπορούν να είναι και απευθείας και γωνιακά. Η τελευταία επιλογή είναι πιο πρακτική, εργονομική και απλά φαίνεται πανέμορφη, διακοσμώντας οποιοδήποτε δωμάτιο.
 • Η απουσία σύνθετων μηχανισμών "γεμάτων" καθιστά το βιβλίο του ευρώ ένα απλό και αξιόπιστο σχέδιο που σπάνια αποτυγχάνει.
 • Ευρύ φάσμα τιμών. Η τιμή εξαρτάται από πολλές αποχρώσεις. Αυτό είναι το υλικό ταπετσαρίας (το δέρμα είναι πιο ακριβά), και τι είδους μαλακά υπνοδωμάτια χρησιμοποιούνται - ορθοπεδικά ή συμβατικά, και το μέγεθος του καναπέ. Απευθείας και γωνιακά είδη διαφέρουν επίσης σε αξία. Αυτό καθιστά δυνατή την επιλογή ενός μοντέλου για κάθε γούστο και πορτοφόλι, καθώς και την τοποθέτηση ενός καναπέ σε σχεδόν οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.
Μωβ eurowatch στο σαλόνι
Καφέ δερμάτινο καναπέ ευρωπαϊκό βιβλίο στο σαλόνι
Μπεζ βελούδινο καναπέ ευρωπαϊκό βιβλίο στο σαλόνι
Γαλάζιο καναπέ γωνιακό ευρωπαϊκό βιβλίο στο σαλόνι
Δερμάτινο καναπέ από μπεζ δέρμα
Μπλε βελούδινο καναπέ ευρωπαϊκό βιβλίο
Μπεζ καναπέ ευρωπαϊκό βιβλίο στο σαλόνι με στυλ Art Deco
Γκρι γωνιακός καναπές στο εσωτερικό του καθιστικού
Καφέ καναπέ ευρωπαϊκό βιβλίο στο φωτεινό σαλόνι
Γκρίζος καναπές στο εσωτερικό του στυλ σοφίτας

Ταπετσαρίες

Ποια υλικά χρησιμοποιούνται συχνότερα για το σχεδιασμό του καναπέ Eurowalk:

 • Βελούδο - μια εξαιρετική λύση για το παιδικό δωμάτιο. Επίσης, αυτό το μαλακό, ευχάριστο στην αφή υλικό θα φανεί καλό στο σαλόνι, κάνοντας τα έπιπλα στο δωμάτιο πιο άνετα.
 • Το κοπάδι - ένα ανθεκτικό υλικό που σας επιτρέπει να το ζωγραφίζετε με τα πιο φωτεινά χρώματα - μια εξαιρετική λύση για το παιδικό δωμάτιο. Οι χώροι ύπνου ταυτόχρονα είναι πολύ βολικοί και το ξύλινο πλαίσιο είναι καλυμμένο με μαλακές ταπετσαρίες.
 • Δέρμα, καλύτερα - φυσικό - η ιδανική λύση για το μοντέλο της κουζίνας. Όλα τα είδη γνήσιου δέρματος είναι πρακτικά, δεν συσσωρεύουν σκόνη και οι μυρωδιές δεν απορροφώνται. Επίσης, αυτό το υλικό θα είναι κατάλληλο για το γραφείο. Ο λευκός δερμάτινος καναπές είναι ένα κλασικό του είδους.
 • Suede - πολυτελές, αλλά όχι πολύ πρακτικό - μπορεί να είναι ένα μοντέλο ταπετσαρίας επιλογής για το καθιστικό. Αλλά σε αυτή την περίπτωση είναι καλύτερο το κάλυμμα να είναι αφαιρούμενο - θα είναι απαραίτητο να στεγνώνετε το σουέτ από καιρό σε καιρό, ειδικά αν είναι ελαφρύ. Επιπλέον, σκουπίζεται γρήγορα με εντατική χρήση. Ταυτόχρονα, το σουέτ έχει μια τέτοια ευγενή και πολυτελή εμφάνιση που μπορεί να συγχωρήσει όλες αυτές τις αδυναμίες. Suede καναπέ-βιβλίο - μια ζεστή και πολυτελή επιλογή με ένα κρεβάτι.
 • Θα φαίνεται επίσης καλό στο σαλόνι και στον καναπέ με μαξιλάρι με μαξιλάρι χωρίς μπράτσα.
Καναπές ταπετσαρίας ύφασμα
Ταπετσαρία από ύφασμα του βιολετί λευκού καναπέ
Καφέ-πορτοκαλί καναπέ ευρωπαϊκός
Μπεζ και μαύρα eurowindows
Λευκός καναπές σε φωτεινό εσωτερικό
Κόκκινο καναπέ ευρωπαϊκό βιβλίο στο λευκό καθιστικό
Κίτρινο δερμάτινο καναπέ στο εσωτερικό
Μπλέ καναπές σε μοντέρνο εσωτερικό
Μαύρος και καφέ καναπές με ύφασμα και δερμάτινη ταπετσαρία
Καναπές καναπές με ύφασμα και δερμάτινη ταπετσαρία

Πώς να αποσυντεθεί

Εξετάστε βήμα προς βήμα πώς να αποσυνθέσετε σωστά το ευρωπαϊκό βιβλίο:

 • Ανασηκώστε το κάθισμα και σπρώξτε το προς τα κάτω.
 • Μετά από αυτό, το κάθισμα βυθίζεται εύκολα στο πάτωμα.
 • Βάλτε το πίσω μέρος στο χώρο όπου πριν υπήρχε κάθισμα.
Γαλάζιο γωνιακό καναπέ

Αυτό είναι όλο - έχετε ένα πλήρες κρεβάτι για δύο άτομα. Γωνιακά μοντέλα, ακόμη και με αξιοπρεπείς διαστάσεις, επεκτείνονται καθώς και ευθείες. Ο μηχανισμός διπλώνεται με την αντίστροφη σειρά.

Πριν κάνετε μια αγορά, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει - αν λειτουργούν όλοι οι μηχανισμοί. Μην περιμένετε τον μηχανισμό να "αναπτυχθεί" με την πάροδο του χρόνου και να σταματήσει "η κατάσχεση". Εάν είναι ήδη στο κατάστημα δεν αποσυντίθεται από την πρώτη φορά, είναι απίθανο στο σπίτι θα σας εκπλήξει με την ευκολία του μετασχηματισμού. Επιλέξτε το πιο κατάλληλο χρώμα, που σας ευχαρίστησε για πολύ καιρό.

Καφέ καλαίσθητο καναπέ eurowatch
Καναπές ευρωπαϊκό βιβλίο σε ξεδιπλωμένη μορφή
Μπεζ-μαύρο ευρωπαϊκό βιβλίο καναπέ σε ξεδιπλωμένη μορφή
Λευκός και μαύρος καναπές eurowatch
Καφέ-πορτοκαλί καναπέ ευρωπαϊκός
Μαύρα και γκρίζα παράθυρα
Κίτρινο καναπέ ευρωπαϊκό βιβλίο με μπλε μαξιλάρια
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

12 + = 13