Πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά του καναπέ-μωρού (25 φωτογραφίες)

Το sofa-baby είναι ένα δημοφιλές μοντέλο ύπνου για παιδιά και εφήβους. Ξεδιπλώνεται μέχρι το μέγεθος ενός μονόκλινου πλήρους μεγέθους, ενώ στην διπλωμένη κατάσταση καταλαμβάνει σχεδόν το ίδιο σημείο με μια πολυθρόνα. Επίσης, αυτό το μοντέλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιπλέον κρεβάτι στη χώρα, στο δωμάτιο ή σε ένα μικρό διαμέρισμα. Μια ευρεία ποικιλία ποικιλιών, συνδυασμών χρωμάτων και ποιότητας ταπετσαριών θα ταιριάζει απόλυτα σε ένα πτυσσόμενο καναπέ στο εσωτερικό κάθε δωματίου.

Βελούδινο καναπέ μωρό

Λευκό μωρό καναπέ

Χαρακτηριστικά ενός καναπέ-μωρού

Τις περισσότερες φορές, ένας μικρός καναπέ-κρεβάτι αγοράζεται από τους ιδιοκτήτες ενός μικρού διαμερίσματος ή βίλας. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα πλήρες κρεβάτι για εκείνους που πρέπει να σκεφτούν για την ορθολογική χρήση του κάθε εκατοστό ενός μικρού δωματίου.

Καναπές μωρού με βαμβακερή ταπετσαρία

Καναπές μωρό στο εσωτερικό

Καναπές μωρό σε ένα κλουβί

Το κρεβάτι είναι το κεντρικό στοιχείο της αίθουσας, αλλά πρέπει να υπάρχει και άλλα έπιπλα στο δωμάτιο, οπότε είναι καλύτερα να επιλέξετε έναν μικρό καναπέ από το να βάζετε έναν τεράστιο γωνιακό καναπέ που θα καταλαμβάνει ολόκληρο τον χώρο. Ένας συμπαγής καναπές σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το χώρο για να σας αρέσει, μην ανησυχείτε για το πού να τοποθετήσετε ένα ογκώδες καναπέ.

Καναπές μωρό αναδίπλωση

Καναπές μωρό σε στυλ ρετρό

1

Καναπές μωρό ροζ

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι συνήθως ο καναπές του παιδιού είναι εγκατεστημένος στο παιδικό δωμάτιο, θα πρέπει να έχει φωτεινό χρώμα και να είναι κατάλληλος για το γενικό σχεδιασμό του δωματίου. Τέτοια έπιπλα μπορούν να είναι καθολικά ή προσανατολισμένα προς τα παιδιά.

Παιδικό καναπέ μωρού

Διπλό μωρό καναπέ

Όταν κατασκευάζετε έναν τέτοιο καναπέ, χρησιμοποιείται ο μηχανισμός μετασχηματισμού ακορντεόν. Αυτό επιτρέπει για λίγα λεπτά την αποσύνθεση και τη συλλογή. Με αυτό το έργο, το παιδί μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμη και χωρίς τη βοήθεια των γονέων, αλλά το κύριο πλεονέκτημα είναι το μικρό μέγεθος του, που επιτρέπει να αφήνετε στο δωμάτιο αρκετό χώρο για ενεργά παιδικά παιχνίδια και δημιουργικότητα για τα παιδιά.

Καναπές μωρό γκρι

Καναπές μπλε μωρό μπλε

Καναπές μωρό από βελούδο

Ξεχωριστά, θα πρέπει να σημειωθεί ο τύπος καναπέ-μωρού "clamshell". Αυτό το σχέδιο είναι λιγότερο αξιόπιστο και πιο δύσκολο να ξεδιπλωθεί. Ωστόσο, τα περισσότερα από αυτά τα μοντέλα έχουν λαμαρίνα και ένα στρώμα επαρκούς ποιότητας. Αυτό τα καθιστά κατάλληλα ως αγκυροβόλιο για ένα παιδί. Ταυτόχρονα, το κόστος μιας τέτοιας clamshell είναι χαμηλότερο από αυτό των καναπέδων σκελετών.

Δερμάτινο καναπέ

Καναπές μωρό κόκκινο

Καναπές μωρό σε σοφίτα στυλ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Ο παιδικός καναπές-μωρό είναι άνετος για χρήση και έχει επίσης συμπαγείς διαστάσεις, αλλά αυτό δεν είναι όλα τα πλεονεκτήματα που έχει αυτός ο τύπος επίπλων. Τα κύρια πλεονεκτήματα της χρήσης περιλαμβάνουν:

  • Καλές επιδόσεις. Οι
    διαχωριστικοί καναπέδες έχουν ένα ανθεκτικό κουτί και ένα μηχανισμό ακορντεόν που ξεδιπλώνεται, το οποίο μπορούν να αντιμετωπίσουν και τα παιδιά.
  • Πρακτικότητα. Εξαιρετική επιλογή για μικρά δωμάτια. Είναι βολικό να το τοποθετήσετε στο παιδικό δωμάτιο, στη χώρα, στο σαλόνι και ακόμη και στο γραφείο.
  • Προσιτό κόστος. Αν χρειάζεστε ανέξοδη έπιπλα, ο καναπές μωρού θα είναι μια καλή λύση.
  • Αξιοπιστία. Ο μηχανισμός του ακορντεόν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστος και έχει σχεδιαστεί για μόνιμη χρήση.

Υπάρχει ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα τέτοιων καναπέδων για παιδιά - είναι η ασφάλειά τους. Διακρίνονται από την αξιοπιστία της κατασκευής, τις καλές ορθοπεδικές ιδιότητες, τον άνετο και ανθεκτικό μηχανισμό ακορντεόν.

Μικρός καναπές

Καναπές μωρό σε αρ νουβό στιλ

Καναπές μωρό με οθωμανική

Συνήθως, τα μοντέλα τέτοιων καναπέδων δεν έχουν γωνίες και τα υποβραχιόνια τους είναι διακοσμημένα με ύφασμα. Για την παραγωγή καναπέδων για παιδιά, χρησιμοποιούνται φιλικά προς το περιβάλλον και ασφαλή υλικά που είναι άοσμο και δεν προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις. Ωστόσο, κατά την επιλογή αυτών των επίπλων, θα πρέπει να ελέγχετε ανεξάρτητα τα πιστοποιητικά ποιότητας.

Μωβ μωρό καναπέ

Καναπές μωρό με ένα γεωμετρικό μοτίβο

Καναπές μωρό στο σαλόνι

Κανόνες επιλογής

Η αγορά ενός ποιοτικού, ανθεκτικού, άνετου και ασφαλούς καναπέ για το μωρό δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όταν επιλέγετε τέτοια έπιπλα, πρέπει να ξέρετε τι ακριβώς πρέπει να δώσετε προσοχή πρώτα. Αυτό θα βοηθήσει στην αγορά ενός βέλτιστου καναπέ που θα διαρκέσει για πολλά χρόνια χωρίς απώλεια εμφάνισης και απόδοσης. Κατά την επιλογή ενός καναπέ του μωρού, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε τέτοιες πτυχές:

  • Οικολογική καθαριότητα υλικών. Το κύριο καθήκον των γονέων είναι να φροντίζουν την υγεία του παιδιού, έτσι ώστε τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του καναπέ πρέπει να πληρούν τα υγειονομικά και υγειονομικά πρότυπα.
  • Χαρακτηριστικά του μηχανισμού ξεδίπλωσης. Ο σχεδιασμός πρέπει να είναι άνετος και κατανοητός ακόμα και για το παιδί, έτσι ώστε ο ίδιος να μπορεί να διπλώσει και να βάλει τον υπνάκο του.
  • Διαστάσεις. Το κύριο πλεονέκτημα ενός καναπέ-μωρού είναι το μικρό του μέγεθος, οπότε κατά την επιλογή ενός καναπέ-μωρού είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη οι διαστάσεις του. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να συγκρίνετε την περιοχή του δωματίου, καθώς και το απαραίτητο μέγεθος του κρεβατιού.
  • Χαρακτηριστικά ενός στρώματος. Για άνετο ύπνο το στρώμα θα πρέπει να είναι κατασκευασμένο με βάση τα ελατήρια. Αυτό εξασφαλίζει έναν υγιή και υγιή ύπνο, καθώς και μια μεγάλη διάρκεια ζωής του καναπέ.

Ο καναπές-κρεβάτι-μωρό είναι η βέλτιστη λύση για ένα παιδικό δωμάτιο, μια καλοκαιρινή κατοικία, ένα γραφείο, ένα δωμάτιο για τους επισκέπτες ή μια αίθουσα. Είναι εξαιρετικά συμπαγής, αλλά την ίδια στιγμή στα αναδιπλωμένη μορφή που σχηματίζεται πλήρης κρεβάτια και μια μεγάλη ποικιλία από χρώματα, σχήματα και υφάσματα, θα πάρει το τέλειο καναπέ για την αίθουσα σε οποιοδήποτε στυλ.

Καναπές μωρό με συρτάρι

Καναπές πράσινο μωρό

Κίτρινο καναπέ μωρό

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

3 + 7 =