Καναπές “tick-tak”: πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά του μηχανισμού μετασχηματισμού (21 φωτογραφίες)

Ο καναπές teak-so έχει έναν άνετο και άνετο μηχανισμό αναδίπλωσης. Ο καναπές ξεδιπλώνεται διευρύνοντας το κάθισμα και αναδιπλώνοντας την πλάτη. Ένα χαρακτηριστικό αυτού του μηχανισμού είναι η μηχανική ανύψωση του καθίσματος πάνω από το πάτωμα στη διαδικασία μετασχηματισμού. Αυτό το διακρίνει από το καναπέ-χαρτοφυλάκιο Eurobook, διότι κατά τη διαδικασία της ξεδίπλωσης του καναπέ δεν θα χαλάσει το πάτωμα. Επιπλέον, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα παχύ χαλί στο πάτωμα και αυτό δεν παρεμποδίζει την κανονική λειτουργία του μηχανισμού.

Μπεζ καναπέ τικ έτσι

Καναπές χωρίς μπράτσα

Χαρακτηριστικά του μηχανισμού tick-tak

Ο μηχανισμός του Tick-Tak χρησιμοποιείται στους πιο σύγχρονους καναπέδες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ένας τέτοιος καναπές είναι εξαιρετικά απλός και το κόστος του μηχανισμού δεν υπερβαίνει άλλες μεθόδους μετασχηματισμού. Το Tick-To πήρε το όνομά του λόγω του ήχου που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μετασχηματισμού.

Καναπές τόσο σε στυλ ρετρό

Για να αποσυναρμολογήσετε τον καναπέ-κρεβάτι, πρέπει να αφαιρέσετε τα μεγάλα και μικρά μαξιλάρια, τους κυλίνδρους και άλλα διακοσμητικά στοιχεία και, στη συνέχεια, σηκώστε και τραβήξτε το κάθισμα στον εαυτό σας. Απομένει μόνο να τοποθετήσετε το κάθισμα στο πάτωμα και να χαμηλώσετε την πλάτη. Ο καναπές είναι απλός και δεν απαιτεί προσπάθεια. Αρκεί μόνο μία φορά να προσπαθήσουμε και η διαδικασία μετασχηματισμού θα συμβεί γρήγορα και χωρίς προβλήματα.

Μαύρο καναπέ τσιμπούρι έτσι

Καναπές τόσο ευθεία

Καναπές τόσο πτυσσόμενο

Ο μηχανισμός διαφέρει από το ευρωπαϊκό βιβλίο από το κάθισμα, το οποίο δεν ταξιδεύει στο πάτωμα, αλλά αυξάνεται στη διαδικασία μετασχηματισμού. Ο χώρος ύπνου τελείωσε ομαλά, χωρίς αλλαγές και στροφές. Στα πόδια υπάρχουν επένδυση από καουτσούκ, η οποία θα προστατεύει την επικάλυψη δαπέδου από ζημιές.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Οι μετασχηματιστές Tik-Tak καναπέδες είναι άνετοι και πρακτικοί για καθημερινή χρήση. Η χρήση ενός μηχανισμού αναδίπλωσης αυτού του τύπου έχει ένα αριθμό σημαντικών πλεονεκτημάτων:

1
 • Ευκολία χρήσης. Αυτό το μοντέλο καναπέ μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτός ο μηχανισμός δεν φθείρεται λόγω έλλειψης κυλίνδρων.
 • Αξιοπιστία. Τις περισσότερες φορές, ένας τέτοιος καναπές γίνεται Tik-Tak σε μεταλλικό πλαίσιο ή πλαίσιο από φυσικό ξύλο. Στη συνέχεια το πλαίσιο γεμίζεται με αφρώδες λάστιχο πάχους τουλάχιστον 5 cm.
 • Ευρύχωρο κουτί με λινό. Χαρακτηριστικά του μηχανισμού σας επιτρέπουν να αφήσετε αρκετό χώρο για την αποθήκευση κλινοσκεπασμάτων, μαξιλαριών, κουβερτών και άλλων στρωμάτων στο κουτί πλυντηρίων.
 • Διαμονή σε οποιοδήποτε σημείο του δωματίου. Ένας καναπές με ένα τέτοιο μηχανισμό μπορεί να τοποθετηθεί στο κέντρο του δωματίου, σε κάθε τοίχο ή σε μια γωνία.
 • Αρχική εμφάνιση. Εάν θέλετε, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα των καναπέδων, την εμφάνιση, τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού, το ύφασμα και το σχεδιασμό. Κατά κανόνα, το κιτ περιλαμβάνει μαξιλάρια διαφόρων μεγεθών, κυλίνδρους και άλλα διακοσμητικά στοιχεία.
 • Ευρύχωρο υπνοδωμάτιο. Οι συρόμενες καναπέδες κρεβάτια σας επιτρέπουν να έχετε ένα ευρύχωρο και άνετο μέρος για ύπνο. Αν επιλέξετε μια υψηλής ποιότητας και άκαμπτη μονάδα ελατηρίου, ένας τέτοιος καναπές δεν θα αποδώσει σε ένα κανονικό κρεβάτι με καλό στρώμα.
 • Ασφάλεια. Παρά το γεγονός ότι όλες οι γραμμές αυτών των καναπέδων είναι ίσια, οι γωνίες μεταξύ τους στρογγυλεύονται. Αυτό σας επιτρέπει να αποφύγετε τραυματισμούς και χτυπήματα, διατηρώντας επίσης την τακτοποιημένη εμφάνιση του καναπέ για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 • Αντοχή. Οι καναπέδες με τον μηχανισμό Tik-Tak μπορούν να αντέξουν φορτία μέχρι 240 κιλά, ώστε να μην παραμορφώνονται για πολύ καιρό όταν χρησιμοποιούν καναπέ για ύπνο και ανάπαυση.

Ξύλινο καναπέ teak έτσι

Καναπές teak έτσι από το οικολογικό δέρμα

Καναπές teak τόσο βιολετί

Παρά το γεγονός ότι το Tik-Tak διαθέτει σημαντικά πλεονεκτήματα, κατά την επιλογή ενός τέτοιου καναπέ, θα πρέπει επίσης να ληφθούν υπόψη οι ελλείψεις. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Υψηλό κόστος επισκευής. Εάν αποτύχει ο μηχανισμός Tick-Tak, η επισκευή του θα κοστίσει ένα σημαντικό ποσό. Επιπλέον, συχνότερα απαιτείται πλήρης αντικατάσταση του μηχανισμού μετασχηματισμού.
 • Ευρύ κάθισμα. Συνήθως, αυτοί οι καναπέδες έχουν πολύ ευρύ κάθισμα, οπότε ενώ ακουμπάτε ή παρακολουθείτε τηλεοπτικά προγράμματα, κάθοντάς το δεν είναι πολύ βολικό. Τα μεγάλα μαξιλάρια μπορούν να μειώσουν το πρόβλημα, γεγονός που θα μειώσει το πλάτος του καθίσματος.
 • Αρκετά υψηλό κόστος. Το άμεσο κόστος ενός καναπέ εξαρτάται από πολλά χαρακτηριστικά, τα κυριότερα από τα οποία είναι η ποιότητα του υφάσματος και της μονάδας ελατηρίου. Ωστόσο, ο μηχανισμός μετασχηματισμού επηρεάζει επίσης το κόστος κατασκευής. Sofa Teak-So θα κοστίσει περισσότερο από την τιμή ενός παρόμοιου προϊόντος με το μηχανισμό Eurobook.

Τα μειονεκτήματα τέτοιων καναπέδων στις περισσότερες περιπτώσεις μπορούν να αγνοηθούν, επειδή ένα άνετο και ευρύχωρο κρεβάτι, η ευκολία χρήσης και η ασφάλεια περισσότερο από το ξεπέρασμα μικρών ελαττωμάτων.

Καναπές έτσι στο σαλόνι

Καναπές teak έτσι με βαμβακερή ταπετσαρία

Τικ τόσο καφέ

Τύποι καναπέδων έτσι

Ο μηχανισμός Teak-Tak είναι καθολικός και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ευθείες και γωνιακές καναπέδες.

Γωνιακός καναπές με το μηχανισμό του teak-so είναι μια καινοτομία στην αγορά επίπλων. Γωνιακοί καναπέδες, ένας τέτοιος μηχανισμός εγγυάται την ευκολία ανάπτυξης, αξιοπιστίας και ασφάλειας της δομής. Επιπλέον, το προσιτό κόστος γωνιακών καναπέδων με τέτοιο μηχανισμό μετασχηματισμού έκανε τα μοντέλα αυτά πιο δημοφιλή.

Οι γωνιακοί καναπέδες Tik-Tak χωρίς υποβραχιόνια ή μαζί τους δεν προκαλούν προβλήματα στην λειτουργία και η εκλεπτυσμένη εμφάνιση τους επιτρέπει να αποτελέσουν την κεντρική λεπτομέρεια οποιουδήποτε θέματος. Η χρήση του μηχανισμού Tik-Tak καθιστά δυνατή την κατασκευή ενός καναπέ στον οποίο τρία άτομα μπορούν να χωρέσουν εύκολα στην ξεδιπλωμένη μορφή.

Τικ από δέρμα

Καναπές τόσο κόκκινο

Καναπές τόσο στο μεταλλικό πλαίσιο

Η δημοτικότητα απολαμβάνει επίσης ο άμεσος μηχανισμός καναπέ Tik-Tak. Συνιστάται σε μικρά δωμάτια στα οποία είναι αδύνατο να τοποθετηθεί ένας γωνιακός καναπές. Ευθείες καναπέδες Tik-Tak μπορούν να είναι διπλές ή τριπλές. Τέτοιες κατασκευές καταλαμβάνουν ένα μικρό χώρο και το μέγεθος ενός χώρου ύπνου δεν είναι κατώτερο από το μέγεθος ενός γωνιακού καναπέ ή ενός πλήρους κρεβατιού.

Καναπές teak τόσο σε αρ νουβό στιλ

Καναπές έτσι με έναν οθωμανικό

Καναπές με μπράτσα

Λόγω των συμπαγών διαστάσεων, ένας άμεσος καναπές μπορεί να τοποθετηθεί σε δωμάτια οποιουδήποτε μεγέθους και θα υπάρχει χώρος για άλλα έπιπλα. Επιπλέον, ένα μικρό μέγεθος απλοποιεί τη διαδικασία μεταφοράς επίπλων ή αναδιάταξης σε περίπτωση επισκευής ή αλλαγής εσωτερικού χώρου.

Καναπές teak τόσο γκρι

Καναπές teak τόσο μπλε

Καναπές teak έτσι με ζακάρδα ταπετσαρία

Ο καναπές με τον μηχανισμό tick-to-tak είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους δεν θέλουν να προσπαθήσουν να αποσυνθέσουν το σχέδιο. Επίσης, αυτός ο μηχανισμός θα διατηρήσει την εμφάνιση του καλύμματος δαπέδου, επειδή οι τροχοί μπορεί να γρατσουνίσουν το έλασμα, το λινέλαιο ή το παρκέ, και οι ίνες χαλιού θα επηρεάσουν ή θα επηρεάσουν τη διαδικασία μετασχηματισμού. Ο σχεδιασμός αυτών των καναπέδων είναι κατασκευασμένος από μεταλλικές και ξύλινες σανίδες, έτσι έχει αυξημένη αντοχή και ανθεκτικότητα. Αυτά τα προϊόντα ταιριάζουν απόλυτα στο εσωτερικό κάθε δωματίου και γίνονται επαγγελματική κάρτα του.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 2 = 2