Επιλέγοντας έναν καναπέ για ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου: συμβουλές και κόλπα

συμβολοσειρά (10) "σφάλμα stat"

Η βάση κάθε εσωτερικού χώρου στο δυτικό στυλ είναι έπιπλα. Και το κέντρο της σύνθεσης οποιουδήποτε σύγχρονου καθιστικού είναι ένας καναπές. Αλλά έτσι συνέβη ότι για τους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων ενός δωματίου - δεν είναι μόνο το σαλόνι, αλλά και το γραφείο, και το υπνοδωμάτιο, και ίσως ακόμη και τα παιδιά. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων ενός δωματίου παρουσιάζουν ειδικές, υψηλές απαιτήσεις στους καναπέδες. Τις περισσότερες φορές, βλέπουν σε αυτό το έπιπλο όχι μόνο ένα καθιστικό, αλλά και έναν υπνοδωμάτιο, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο απαιτητικές τις απαιτήσεις για τους σχεδιαστές επίπλων.

Μαύρο και άσπρο καναπέ

Πολυλειτουργικός καναπές

Πιθανότατα, επιλέγοντας έναν καναπέ, υποθέτετε ότι θα είναι και ο κύριος χώρος ύπνου σας. Και σχεδόν σίγουρα η επιλογή σας θα πέσει σε έναν παλιό φίλο, οικείο στους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων ενός δωματίου από τη σοβιετική εποχή - ένας πτυσσόμενος καναπές. Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει όλους τους καναπέδες που μπορούν να μετατραπούν από μια θέση σε ένα κρεβάτι χρησιμοποιώντας ένα μηχανισμό - είτε είναι Βιβλίο, Eurobook, Ακορντόνιο ή κάποιο άλλο. Ένας τέτοιος καναπές θα σας εξοικονομήσει από την ανάγκη να δημιουργήσετε έναν ξεχωριστό χώρο ύπνου και να εξοικονομήσετε τέλεια χώρο.

Όταν επιλέγετε έναν πτυσσόμενο καναπέ, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη δύναμη και την αξιοπιστία του μηχανισμού. Πιθανότατα θα πρέπει να το χρησιμοποιείτε συχνά και η ανθεκτικότητα του έπιπλα εξαρτάται άμεσα από την ποιότητά του.

Πράσινο καναπέ

Αν ο καναπές είναι απλά ένας καναπές

Αν θα μπορούσατε να οργανώσει σε διαμέρισμα στούντιο υπνοδωμάτιο του, στηρίζεται σε μια καρέκλα-κρεβάτι, συνήθιζε να κοιμάται στο πάτωμα ή για κάποιο άλλο λόγο δεν θεωρεί τον καναπέ ως ένα κρεβάτι, η επιλογή σας ευκολότερη κατ 'επανάληψη. Ωστόσο, το διαμέρισμά σας είναι ακόμα ένα δωμάτιο, και υπαγορεύει τους όρους του:

  • συμπαγή. Μάλλον ένα μέρος σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου θα είναι ένα αντικείμενο με τεράστια υποβραχιόνια και μια μαζική πλάτη.
  • ασφάλεια. Ανεξάρτητα από το πόσο ελεύθερο χώρο θα μπορούσατε να βρείτε, υπάρχει κίνδυνος να χτυπήσετε τυχαία σε μια γωνία. Έτσι, είναι καλύτερα ότι ο καναπές δεν έχει γωνίες (ιδιαίτερα αιχμηρές).
  • ευκολία. Ένας καναπές είναι πρώτα απ 'όλα ένα μέρος για ξεκούραση και, συνεπώς, πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετα.
  • αισθητική. Αφού κυνηγήσετε μετά από την αξιοπιστία και την εργονομία, μην ξεχνάτε ότι οποιοδήποτε έπιπλο πρέπει να συνδυαστεί με άλλα εσωτερικά αντικείμενα. Για έναν καναπέ που προσελκύει αμέσως την προσοχή, αυτό ισχύει ιδιαίτερα.
Κίτρινο καναπέ

Υπάρχει ένα ακόμη σημείο, ίσως το πιο σημαντικό. Ακόμα και αν το μοντέλο πληροί όλες τις παραπάνω απαιτήσεις, μην το αγοράζετε μόνο σε αυτή τη βάση. Τελικά, αυτό που έχει σημασία είναι αν σας αρέσει. Αλλά το αντίστροφο είναι επίσης αλήθεια: αν το μοντέλο σας αρέσει, αλλά αποτυγχάνει στις υπό όρους δοκιμές μας, αξίζει να ψάξετε για άλλες επιλογές. Μη φοβάστε να αναζητήσετε και να δοκιμάσετε.

Εξετάστε την επιλογή αγοράς ενός καναπέ. Θα σας επιτρέψει να αλλάξετε το εσωτερικό σας ανά πάσα στιγμή, που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων ενός δωματίου.

Γκρίζο καναπέ

Συμπέρασμα

Μην είστε επιπόλαιοι όταν πρόκειται για το τι πρέπει να είναι το κέντρο της προσοχής στο διαμέρισμά σας και να σας προσφέρει άνεση. Ο σύγχρονος άνθρωπος ζει μια ζωή γεμάτη άγχος και ένας άνετος χώρος για ξεκούραση είναι απολύτως απαραίτητος γι 'αυτόν. Ανεξάρτητα από το είδος του καναπέ που αποφασίζετε να εγκαταστήσετε στο διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου σας, κάντε μια προσεκτική επιλογή. Και ελπίζουμε ότι οι συμβουλές μας θα σας βοηθήσουν σε αυτό.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

58 − = 54