Εσωτερικές πόρτες από MDF: παραλλαγές εκτέλεσης (26 φωτογραφίες)

Η τιμή διαδραματίζει σημαντικό ρόλο για το κύριο μέρος των αγοραστών, επομένως, οι εσωτερικές πόρτες MDF είναι παραδοσιακά σε μεγάλη ζήτηση. Αυτό το προϊόν παράγεται από όλους τους κορυφαίους κατασκευαστές, προσφέροντας συλλογές για ζωγραφική, σμάλτο και ταινίες από PVC. Στο φάσμα των κωφών εσωτερικών πορτών και των τζάμια μοντέλων διαφόρων χρωμάτων, οι αγοραστές μπορούν να αγοράσουν κλασικές λευκές πόρτες ή να τις αντικαταστήσουν με λευκασμένη δρυς. Πώς μπορούν οι κατασκευαστές να παράγουν κομψά προϊόντα για το σπίτι και το γραφείο σε χαμηλή τιμή; Είναι όλα σχετικά με τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού των MDF πόρτες, η παραγωγή των οποίων χρησιμοποιεί φθηνά υλικά.

Αψιδωτή εσωτερική πόρτα MDF

Λευκή εσωτερική πόρτα MDF

Εσωτερική πόρτα MDF

Κατασκευασμένη από MDF πόρτες

Με την πρώτη ματιά, όλες οι πόρτες είναι οι ίδιες: έχουν τις ίδιες διαστάσεις, αποχρώσεις και διακοσμητική επένδυση. Όλα τα χαρακτηριστικά είναι κρυμμένα πίσω από την εξωτερική λάμψη, η εσωτερική πόρτα μπορεί να κατασκευαστεί από συμπαγές ξύλο ή να έχει μόνο ένα πλαίσιο από αυτό το υλικό. Στην παραγωγή μοντέλων χαμηλού κόστους, χρησιμοποιείται κωνοφόρο ξύλο, δημιουργείται από αυτό μία ράβδος πλαισίου. Ο εσωτερικός χώρος είναι γεμάτος με κηρήθρα από χαρτόνι ή κυματοειδές χαρτόνι, η οποία είναι υπεύθυνη για τα χαρακτηριστικά ηχομόνωσης. Αυτός ο σχεδιασμός είναι εύκολος στην κατασκευή και το ελάχιστο κόστος. Στην κορυφή, το φύλλο καλύπτεται από φύλλο MDF, οι πλάκες από αυτό το φιλικό προς το περιβάλλον υλικό μπορεί να έχουν διαφορετικό πάχος και αυτό συχνά καλύπτει το ζήτημα της τιμής και της ποιότητας του προϊόντος. Οι αθέμιτοι παραγωγοί χρησιμοποιούν φύλλα με πάχος 1,5-2,5 mm, οι πόρτες αυτές έχουν χαμηλή τιμή, αλλά έχουν χαρακτηριστικά χαμηλής αντοχής. Όσο πιο παχιά γίνεται η MDF, τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι πόρτες.

Εσωτερική πόρτα MDF κάτω από οξιά

Εσωτερική πόρτα MDF σε κλασικό στυλ

Εσωτερική σκοτεινή πόρτα MDF

Η κάλυψη των εσωτερικών θυρών που δημιουργούνται με βάση MDF, μπορεί να είναι διαφορετική. Οι περισσότερες φορές είναι ελασματοποιημένες με ταινίες διαφορετικών τύπων. Μπορεί να είναι μια φθηνή μεμβράνη από διάφορα στρώματα χαρτιού με εμποτισμό βασισμένη σε ρητίνες μελαμίνης ή σε ένα φύλλο PVC, το πάχος του οποίου σας επιτρέπει να δημιουργήσετε δομημένες επιφάνειες. Οι πόρτες της MFD μπορούν να καλυφθούν με καπλαμά διαφορετικών πολύτιμων τύπων ξύλου, γεγονός που τους καθιστά ελκυστικό για τους λάτρεις των φυσικών υλικών. Τα μοντέλα παράγονται χωρίς διακοσμητική επίστρωση για ζωγραφική - στην περίπτωση αυτή, ο καμβάς μπορεί να δοθεί σε οποιοδήποτε χρώμα που είναι πραγματικό για τα σπίτια, το εσωτερικό του οποίου δημιουργείται σε αρ νουβό στιλ. Κατασκευασμένα και τελικά βαμμένα μοντέλα, καλυμμένα με σμάλτο υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα αυτά έχουν προσιτό κόστος, μεγάλη διάρκεια ζωής, αρχική εμφάνιση.

Εσωτερική πόρτα MDF στο σπίτι

1

Εσωτερική πόρτα MDF κάτω από δρυς

Εσωτερική στενή MDF πόρτα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των MDF πόρτες

Το κύριο πλεονέκτημα αυτού του προϊόντος είναι η χαμηλή τιμή, αλλά υπάρχουν και άλλα πλεονεκτήματα στην πόρτα:

 • υψηλή αντοχή στις αλλαγές θερμοκρασίας και υγρασίας,
 • ευρεία ποικιλία;
 • το ελαφρύ βάρος απλοποιεί την εγκατάσταση, σας επιτρέπει να το εκτελέσετε μόνοι σας και να μειώσετε το κόστος επισκευής, το ελάχιστο φορτίο αυξάνει τη διάρκεια ζωής των μεντεσέδων.
 • οι πλάκες μεσαίας πυκνότητας υποστηρίζουν κακώς την καύση.
 • τα μοντέλα που είναι επικαλυμμένα με μεμβράνη PVC καθαρίζονται εύκολα.
 • το χρώμα δεν καίγεται στον ήλιο, δεν χάνει τα φωτεινά χρώμα
  τα του κατά τη λειτουργία.

Ανεξάρτητα από τον τύπο των MDF πόρτες, θα καταλαμβάνουν μια άξια θέση στο εσωτερικό του διαμερίσματος, του σπιτιού ή του γραφείου.

Διπλή εσωτερική πόρτα MDF

Εσωτερική πόρτα MDF κλασική μορφή

Τα μειονεκτήματα αυτού του προϊόντος είναι μικρότερα, αλλά υπάρχουν. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • χαμηλή συντηρησιμότητα, ως αποτέλεσμα της μηχανικής βλάβης στο φύλλο πόρτας είναι ευκολότερο να αντικατασταθεί?
 • χαμηλό επίπεδο ηχομόνωσης.
 • οι πόρτες είναι δύσκολο να αποδίδονται σε έγκυρα προϊόντα, ακόμη και αν έχουν επένδυση με καπλαμά.

Οι ποιοτικές εσωτερικές πόρτες MDF έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και, εάν έχουν εγκατασταθεί σωστά, μπορούν να απαλλαγούν από ορισμένα μειονεκτήματα αυτού του προϊόντος.

Εσωτερική πόρτα MDF

Εσωτερική MDF πόρτα στο σαλόνι

Τύποι εσωτερικών θυρών MDF

Η σανίδα MDF είναι πολύ πιο πρακτική από μια πλάκα από ίνες ξύλου, από την οποία κατασκευάστηκαν προηγουμένως φθηνές εσωτερικές πόρτες. Έχει υψηλότερα πρακτικά χαρακτηριστικά, είναι ευκολότερο να προετοιμαστεί και να βαφτεί, να επεξεργαστεί και να εφαρμοστεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι κατασκευαστές παράγουν προϊόντα MDF διαφορετικών τύπων και σκοπών. Στα καταστήματα σήμερα μπορείτε να αγοράσετε τα παρακάτω είδη πόρτας:

 • ταλάντευση;
 • συρόμενη ·
 • αναδίπλωση;
 • ομαλή?
 • επένδυση;
 • γυαλισμένο?
 • με διακοσμητικά ένθετα.
 • καλυμμένο με σμάλτο.
 • έτοιμο για ζωγραφική.

Η απλότητα κατασκευής επιτρέπει να αφήνετε τις εσωτερικές πόρτες στη σειρά του απαραίτητου τύπου, χρώματος και μεγέθους.

Εσωτερική θήκη MDF

Εσωτερική πόρτα MDF

Εσωτερική MDF πόρτας με μεταλλική διακόσμηση

Πού χρησιμοποιούνται οι εσωτερικές πόρτες MDF; Μια μεγάλη ποικιλία ταινιών σας επιτρέπει να επιλέξετε προϊόντα για ένα διαμέρισμα πόλης ή ένα σπίτι, το εσωτερικό του οποίου είναι κατασκευασμένο σε σύγχρονο ή κλασικό ύφος. Τα πλαστικοποιημένα μοντέλα εγκαθίστανται σε γραφεία, μπουτίκ, καταστήματα, κέντρα διασκέδασης, διοικητικά ιδρύματα. Οι ζωγραφισμένες πόρτες MDF χρησιμοποιούνται σε πολυκλινικές, νοσοκομεία, σπίτια διακοπών, προσχολικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Σε αντίθεση με την ταινία, το σμάλτο είναι ευκολότερο να καθαριστεί, να είναι υγιεινό και να ανταποκρίνεται στις αυστηρές υγειονομικές απαιτήσεις. Δεν είναι απαραίτητο να αγοράσετε άσπρες πόρτες, οι παραγωγοί παράγουν καμβά χρώμα καρυδιά, ελεφαντόδοντο, wenge, ευκάλυπτος. Αυτό θα σας επιτρέψει να επιλέξετε μοντέλα για οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.

Εσωτερική MDF πόρτα κάτω από καρυδιά

Εσωτερική πόρτα MDF στο διάδρομο

Χαρακτηριστικά της τοποθέτησης πόρτες από MDF

Η σωστή εγκατάσταση των εσωτερικών θυρών από MDF αποτελεί εγγύηση για τη συνέχιση της λειτουργίας τους. Οι κύριες αποχρώσεις της τεχνολογίας εγκατάστασης δεν διαφέρουν από την εγκατάσταση των ξύλινων θυρών, αλλά υπάρχουν πολλά σημεία. Το πρώτο από αυτά αφορά μοντέλα με κιβώτια από MDF: αυτό το πρακτικό και προσιτό υλικό παράγει όχι μόνο πλάκες. Τέτοια κιβώτια είναι εύκαμπτα, για το λόγο αυτό, όταν σφραγίζονται στο άνοιγμα με την τοποθέτηση αφρού, μπορούν να παραμορφωθούν. Για να αποφευχθεί αυτό, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν ειδικά στηρίγματα ή μεταλλικές πλάκες.

Εσωτερική MDF πόρτας με σκαλιστό ντεκόρ

Εσωτερική γκρι MDF πόρτα

Ένα άλλο χαρακτηριστικό της εγκατάστασης αφορά πόρτες που είναι εγκατεστημένες σε χώρους με υψηλή υγρασία. Επίσης, κάνει μια διαφορά για ένα κουτί από MDF, το οποίο είναι ελαφρώς, αλλά απορροφά το νερό. Αυτό αρκεί γι
α να παραμορφώσει το άνοιγμα και να δημιουργήσει προβλήματα για το κλείσιμο της πόρτας. Ένα κουτί από MDF καλύπτεται με προστατευτικό διακοσμητικό φιλμ, αλλά μόνο από το εξωτερικό. Ο υγρός αέρας διεισδύει παντού, επομένως πριν από την εγκατάσταση είναι απαραίτητο να φροντίσετε την προστασία του πίσω μέρους του κιβωτίου με υδρόφοβα υλικά. Αρκετά για να το λεκιάσετε με στεγανωτικό σιλικόνης και η πόρτα στο μπάνιο θα λειτουργήσει σωστά καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Εσωτερική πόρτα MDF

Εσωτερική πόρτα MDF στο υπνοδωμάτιο

Εσωτερική MDF πόρτα με γυαλί

Οι εσωτερικές πόρτες με βάση MDF είναι ελαφρές, πρακτικές και φθηνές. Επιλέγοντας τα προϊόντα των κατασκευαστών με καλή φήμη, μπορείτε να υπολογίζετε στη μεγάλη διάρκεια ζωής των θυρών. Εντυπωσιάστε με μια ποικιλία επικαλύψεων, συμπεριλαμβανομένων των ζωγραφισμένων μοντέλων. Αυτό σας επιτρέπει να επιλέξετε προϊόντα για οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο ή να επιλέξετε το σωστό χρώμα και να βάψετε μόνοι σας την πόρτα. Τα παραδοσιακά λευκά κλινοσκεπάσματα με τα αρχικά φύλλα έχουν γίνει πολύ πιο όμορφα, παρά την προσιτή τιμή. Πόρτες MDF - αυτή είναι η καλύτερη λύση για τις επισκευές του προϋπολογισμού σε ένα διαμέρισμα της πόλης, στη χώρα ή στην επιχείρηση.

Εσωτερική πόρτα MDF wenge

Εσωτερική βιτρό γυάλινη πόρτα MDF

Εσωτερική MDF πράσινη πόρτα

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 1 = 1