Νεροχύτες από ανοξείδωτο χάλυβα – Επισκόπηση των πλεονεκτημάτων

Νεροχύτες από ανοξείδωτο χάλυβα - Επισκόπηση των πλεονεκτημάτων

Σήμερα θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στα κύρια πλεονεκτήματα των νεροχύτη από ανοξείδωτο χάλυβα, μιλήστε για τους τύπους τους, και επίσης να σας πω τι να ψάξετε πριν αγοράσετε.

Προσιτό κόστος - αυτό είναι μόνο το πρώτο βάρος της αξιοπρέπειάς τους.

Προσθέστε αυτήν την αυξημένη υγιεινή, αξιοπιστία, χαμηλό βάρος, ευκολία χρήσης και θα έχετε την καλύτερη λύση που μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πιο σύγχρονων καταναλωτών.

Νεροχύτες από ανοξείδωτο χάλυβα - Επισκόπηση των πλεονεκτημάτων

Απομένει μόνο να επιλέξετε το πιο κατάλληλο μοντέλο για τον εαυτό σας. Κάντε τη σωστή επιλογή θα βοηθήσει τις συμβουλές των εμπειρογνωμόνων, καθώς και τη μελέτη των αναθεωρήσεων και των καταλόγων, συμπληρωμένη με λεπτομερείς φωτογραφίες.

Διακριτικά χαρακτηριστικά

Οι μοντέρνοι νεροχύτες κουζίνας για ανοξείδωτο χάλυβα μπορούν να ονομαστούν ένα καθολικό προϊόν. Συνδυάζουν αρμονικά στο σχεδιασμό μιας ποικιλίας στυλ, χρωμάτων και κατευθύνσεων.

Νεροχύτες από ανοξείδωτο χάλυβα - Επισκόπηση των πλεονεκτημάτων

Είναι εύκολο να επιλέξετε μια άξια επιλογή για μια εκλεπτυσμένη κλασική, στοχαστική υψηλής τεχνολογίας, απλή μινιμαλισμό, άνετη πατρίδα. Χρησιμοποιήθηκαν ιδιαίτερα ευρέως στις σύγχρονες κατευθύνσεις σχεδιασμού, που συμπληρώνονται από αφθονία γυαλιού και μετάλλου.

Νεροχύτες από ανοξείδωτο χάλυβα - Επισκόπηση των πλεονεκτημάτων

Χάρη στην προσθήκη χάλυβα στην κατασκευή του 18% χρώμιο και 10% νικέλιο, το μέταλλο είναι προικισμένο αξιοζήλευτες ιδιότητες: απόλυτη προστασία από τη διάβρωση, σημαντικές αλλαγές θερμοκρασίας, μηχανικές βλάβες, η επιφάνεια του προϊόντος αποκτά μια όμορφη λάμψη.

Στη σύγχρονη αγορά, στην πλειονότητά τους είναι ανοξείδωτοι νεροχύτες δύο ποικιλίες:

 • σφραγισμένο,
 • συγκολλημένα.

Σφραγισμένο Τα μοντέλα κατασκευάζονται από ένα μόνο φύλλο χάλυβα. Μια τέτοια τεχνολογική διαδικασία αποκλείει την ύπαρξη τυχόν ραφών, γεγονός που αποτελεί ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα.

Νεροχύτες από ανοξείδωτο χάλυβα - Επισκόπηση των πλεονεκτημάτων

Η απλότητα της παραγωγής είχε θετικό αντίκτυπο στο σχηματισμό της αξίας. Το μόνο μειονέκτημα - ένα σχετικά μικρό βάθος.

Τα περισσότερα μοντέλα γίνεται περίπου 15 εκατοστά βάθος, το οποίο δεν είναι πολύ βολικό για τις νοικοκυρές, οι οποίοι πρέπει τακτικά να πλένουν μεγάλο αριθμό πιάτων ή φρούτων λαχανικών.

Επιλέγοντας τον εαυτό σας σφραγισμένους νεροχύτες, δίνετε προτίμηση στα προϊόντα των αποδεδειγμένων κατασκευαστών, γιατί αλλιώς μπορείτε να τρέξετε σε προϊόντα χαμηλής ποιότητας με τοίχους άνισου πάχους.

Νεροχύτες από ανοξείδωτο χάλυβα - Επισκόπηση των πλεονεκτημάτων

Σε ορισμένα σημεία μπορεί να είναι αρκετά λεπτά, γεγονός που θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στη διάρκεια και την αξιοπιστία της λειτουργίας.

Οι ποιοτικές πρώτες ύλες σε συνδυασμό με την αυστηρή τήρηση της τεχνολογίας της παραγωγικής διαδικασίας αποτελούν εγγύηση για την απελευθέρωση αξιόλογων πλύσεων.

Συγκολλημένα μοντέλα θα σας κοστίσει λίγο πιο ακριβό, αλλά για λόγους ευκολίας στη διαδικασία της λειτουργίας είναι μια τάξη μεγέθους υψηλότερη από τις αντίστοιχες σφραγίδες τους. Η βάση και το ίδιο το δοχείο κατασκευάζονται ξεχωριστά, μετά τα οποία συνδέονται με συγκόλληση.

Νεροχύτες από ανοξείδωτο χάλυβα - Επισκόπηση των πλεονεκτημάτων

Επιπλέον, υποβάλλονται σε τελική λείανση και στίλβωση. Τέτοια τεχνολογικά χαρακτηριστικά επιτρέπουν την κατασκευή οστράκων διαφορετικών σχημάτων και βάθους.

Αξίζει επίσης να δοθεί προτίμηση στους αποδεδειγμένους κατασκευαστές, δεδομένου ότι μια κακή κατασκευή μπορεί τελικά να αρχίσει να διαρρέει, απαιτώντας ταχεία αντικατάσταση του προϊόντος για νέες ή σοβαρές εργασίες επισκευής.

Νεροχύτες από ανοξείδωτο χάλυβα - Επισκόπηση των πλεονεκτημάτων

Τέτοια κοχύλια μπορεί να είναι ματ ή γυαλιστερό. Οι νεροχύτες καθρέφτη του συγγραφέα είναι συχνά διακοσμημένοι με ανάγλυφο ανάγλυφο.

Οι νεροχύτες από βουρτσισμένο μέταλλο μπορούν να έχουν μια αρχική υφή ορισμένων υφασμένων υλικών. Η τελευταία είναι η πιο ακριβή επιλογή όλων των δυνατών, παρά το γεγονός ότι οι δείκτες απόδοσης τους θα είναι οι ίδιοι με τους αντίστοιχους δείκτες.

Βασικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Για τα πλεονεκτήματα νεροχύτες από ανοξείδωτο χάλυβα περιλαμβάνουν:

 1. 1 Προσιτό κόστος. Ακόμα και τα μοντέλα αποκλειστικής σχεδίασης, με αυξημένη λειτουργικότητα και αξιοζήλευτη αισθητική, μπορούν να αγοραστούν για ένα αρκετά δημοκρατικό ποσό.
 2. 2 Αντοχή σε διάβρωση και μηχανικές βλάβες. Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι ένα πλαστικό υλικό, οπότε όταν πέσετε σε ένα πλυντήριο πιάτων ή σε άλλα σκεύη κουζίνας, είναι πιθανό να παραμείνει άθικτο. Στην επιφάνεια δεν θα δείτε ποτέ μάρκες και άλλα παρόμοια ελαττώματα.
 3. 3 Εύκολο στον καθαρισμό. Για τον καθαρισμό και την απολύμανση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και επιθετικές οικιακές χημικές ουσίες. Δεν αφήνει ίχνη στην επιφάνεια, αλλά ανακουφίζει αξιόπιστα τους παθογόνους μικροοργανισμούς. Η πλήρης απουσία πόρων και μικροσυστοιχιών στον νεροχύτη εξαλείφει τη συσσώρευση ρύπων και βακτηρίων.
 4. 4 Θερμική αντίσταση. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να βάλετε στην επιφάνεια ζεστά κατσαρόλες και τηγάνια, χωρίς φόβο να καταστρέψετε την τέλεια εμφάνιση του προϊόντος. Ο ανοξείδωτος χάλυβας μπορεί να αντέξει θερμοκρασίες μέχρι 14500C, αλλά σε οικιακές συνθήκες με τέτοιους δείκτες δεν θα συναντήσετε.

Συνοψίζοντας πλεονεκτήματα, αξίζει να πείτε ότι οι νεροχύτες από ανοξείδωτο χάλυβα είναι προικισμένοι με υψηλή λειτουργικότητα, πρακτικότητα και ευκολία συντήρησης, επιτρέποντάς σας να εξοικονομήσετε χρόνο, προσπάθεια και νεύρα της οικοδέσποινας.

Νεροχύτες από ανοξείδωτο χάλυβα - Επισκόπηση των πλεονεκτημάτων

Οι ελλείψεις περιλαμβάνουν τον θόρυβο. Αλλά αν είναι πολύ νευρικό για τον ήχο του να χτυπήσει το νερό ή το ποδοβολητό των πιάτων, προτιμούν πιο δαπανηρή χοντρά τοιχώματα νεροχύτη, λεκάνη η οποία είναι επιπλέον εξοπλισμένα με ένα στρώμα υλικού απορρόφησης του ήχου.

Απόχρωση της επιλογής

Νεροχύτες από ανοξείδωτο χάλυβα - Επισκόπηση των πλεονεκτημάτων

Εδώ είναι μερικά μυστικά, μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό νεροχύτη:

 • Γυαλισμένοι νεροχύτες είναι εξαιρετικά αισθητικά, αλλά όλες οι γρατζουνιές και τα ίχνη αποξηραμένου νερού, τα οποία είναι δύσκολο να αποφευχθούν κατά τη διάρκεια της λειτουργίας τους, θα παρατηρηθούν σε αυτά. Σκουπίστε το νεροχύτη μετά τη χρήση. Αλλά το μεγαλύτερο μέρος της βρωμιάς από την γυαλισμένη επιφάνεια αφαιρείται στοιχειώδη. Με αναλογικά ματ, το αντίθετο ισχύει.
 • Ελέγξτε με μαγνήτη την ποιότητα του μετάλλου που χρησιμοποιήθηκε για να το κάνει. Εάν επιπλέει στην επιφάνεια, τότε, μπροστά σας ένα ποιοτικό προϊόν. Παρατηρήσαμε ότι ο μαγνήτης έχει κολλήσει στον χάλυβα, καλύτερη παράκαμψη αυτού του προϊόντος στο πλάι. Δεν είναι εκτός τόπου ότι ο πωλητής θα συμβουλευτεί. Σε πολλές περιπτώσεις, ο μαγνήτης μπορεί να προσελκύσει τις στροφές, γεγονός που εξηγείται από τις αποχρώσεις της τεχνολογικής διαδικασίας.
 • Προτού προσδιορίσετε τη διαμόρφωση πλύσης: κανονικό ή γωνία, ένα φλυτζάνι ή δύο για να στεγάσει το μίξερ, αν η πτέρυγα, θα έχουν ένα επιπλέον βρύση για το πόσιμο φιλτραρισμένο νερό είναι απαραίτητο αν σκοπεύετε να εγκαταστήσετε τη συσκευή για απορρυπαντικό και θραυστήρες.
 • Σύμφωνα με τους ειδικούς, Το ελάχιστο βάθος του κελύφους, παρέχοντας ευκολία στη λειτουργία - 18 cm. Εάν επιλέξετε μικρότερο μοντέλο, όταν πλένετε τα πιάτα, το νερό θα πέσει έξω, προκαλώντας επιπλέον ταλαιπωρία.
 • Με τη μέθοδο εγκατάστασης Το πλύσιμο μπορεί να είναι επικεφαλής και να φθίνει. Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει υπόψη αυτήν την απόχρωση, διότι εάν το μοντέλο αποστολής είναι κατάλληλο για οποιοδήποτε είδος ακουστικού, θα πρέπει να ρυθμίσετε ξεχωριστά τις διαστάσεις της οπής στην επιφάνεια του τραπεζιού απευθείας στο σημείο εγκατάστασης.
 • Επικοινωνήστε με τον έμπορο για εξουσιοδοτημένη αγορά. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι για την πρωτοτυπία, την αξιοζήλευτη ποιότητα και την αξιοπιστία του επιλεγμένου μοντέλου. Οι κατασκευαστές στις ιστοσελίδες τους παρέχουν πληροφορίες επικοινωνίας για τέτοιους οργανισμούς.

Προαιρετικά εξαρτήματα

Νεροχύτες από ανοξείδωτο χάλυβα - Επισκόπηση των πλεονεκτημάτων

Περαιτέρω πλύση για την κουζίνα μπορεί να εξοπλιστεί με ανοξείδωτο χάλυβα φιλτραρισμένο νερό βρύσης, κοπή του σκάφους, η δομή για τα φρούτα και λαχανικά ξήρανση (Σουρωτήρι) καθώς και τα κιβώτια για αυτούς, τον διανομέα απορρυπαντικού, οι κάτοχοι για τα πιάτα, κουτάλια, και πιρούνια.

Αν προγραμματίζετε περιοδικά να γεμίζετε μεγάλους νεροχύτες με νερό έξω από το νεροχύτη, ρίξτε μια ματιά στα μοντέλα που είναι εξοπλισμένα με ένα ειδικό καλώδιο προέκτασης.

Οι κορυφαίοι κατασκευαστές

Στην αγορά μας, οι νεροχύτες της Γερμανίας, της Ελβετίας, της Ιταλίας, της Ολλανδίας και της Φινλανδίας έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλείς και σε ζήτηση.

Νεροχύτες από ανοξείδωτο χάλυβα - Επισκόπηση των πλεονεκτημάτων

Μάρκες όπως Blanco, Teka, Eisinger, Τέλμα, Franke, Kohler, Schock, REGINOX, Elleci, Plados, Elleci γνωστό σε πολλούς. Επίσης στην πώληση μπορείτε να βρείτε προϊόντα οικιακών, κινεζικών και πολωνικών κατασκευαστών. Η επιλογή είναι δική σας.

Οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές απορριμμάτων από ανοξείδωτο χάλυβα στον κόσμο επενδύουν πολύ χρόνο και προσπάθεια στην ανάπτυξη ασυνήθιστων και αποκλειστικών σχεδίων.

Πειράζονται με μια εποικοδομητική λύση, επεκτείνοντας τη λειτουργικότητα του προϊόντος.

Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας είναι προϊόντα εκτός από ασήμαντα υφή και εξαιρετική μορφές που μπορεί να πάρει τη θέση που δικαιούται στην κουζίνα σας, καθώς και πρακτικό στοιχείο, και μια πραγματική διακόσμηση.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 8 = 1