Τριαντάφυλλα στο σχεδιασμό τοπίου (52 φωτογραφίες): ο σωστός και όμορφος σχεδιασμός του κήπου

Τι μπορεί πιο κομψά να διακοσμήσει τον κήπο, αν όχι η βασίλισσα των λουλουδιών - ένα τριαντάφυλλο. Αυτό το εργοστάσιο θα φανεί εξαιρετικό σε οποιαδήποτε τοποθεσία - μεγάλα και μικρά, ζυγό και ζεστά. Τριαντάφυλλα στο σχεδιασμό του τοπίου - ένα θέμα που μπορεί να συζητηθεί για πολύ καιρό, αλλά στο άρθρο, περιγράφουμε τα κύρια χαρακτηριστικά των διακοσμητικά κήπου και να δώσει χρήσιμες συμβουλές για όσους θέλουν να αυξηθεί στον κήπο του αυτά τα όμορφα λουλούδια.

Τοίχος με τριαντάφυλλα στο σχεδιασμό τοπίου του χώρου

Αψίδα τριαντάφυλλων στο σχεδιασμό τοπίου

Λευκά τριαντάφυλλα σε σχεδιασμό τοπίου

Τριαντάφυλλα τσαγιού σε σχεδιασμό τοπίου

Ανθισμένα τριαντάφυλλα στο σχεδιασμό τοπίου

Πλεονεκτήματα της διακόσμησης του χώρου με τριαντάφυλλα:

 • Τα λουλούδια αυτά κατέχουν ηγετική θέση σε όλα τα άλλα χρώματα. Το Rose χρησιμοποιείται για να διακοσμεί τον κήπο πιο συχνά από όλα τα άλλα λουλούδια.
 • Το τριαντάφυλλο ταιριάζει απόλυτα σε μια ποικιλία συνθέσεων στην προαστιακή περιοχή, συχνά παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτά, αλλά με μικρές ταξιανθίες και μικροσκοπικές ποικιλίες μπορεί επίσης να είναι στους δευτερεύοντες ρόλους. Ένα σωστά οργανωμένο μονολιθικό κρεβάτι με τριαντάφυλλα μπορεί να γίνει μια πραγματική διακόσμηση κήπου.
 • Η ποικιλία των ποικιλιών των τριαντάφυλλων καθιστά δυνατή την παραλαβή οποιουδήποτε από τα χρώματα και το μέγεθος των θάμνων, προκειμένου να διακοσμήσετε τον κήπο σας πιο αρμονικά. Σε αυτή την περίπτωση, ακόμη και σε μια μικρή περιοχή, ένα σύμπλεγμα ή ένα μικροσκοπικό τριαντάφυλλο θα φαίνονται εξαιρετικά και όμορφα.
 • Τα τριαντάφυλλα στον κήπο φαίνονται υπέροχα σε συνδυασμό με δέντρα, θάμνους, χόρτα και άλλα λουλούδια της εξοχικής γης.

Τριαντάφυλλα λουλουδιών στον σχεδιασμό τοπίου

Τριαντάφυλλα στο εξοχικό σπίτι

Παραλλαγές διακόσμησης ενός τόπου από τριαντάφυλλα

Αναρρίχηση σγουρά ποικιλίες λουλουδιών είναι κατάλληλα για τη διακόσμηση των διαφόρων σχημάτων στηρίγματα από σύρμα, διακοσμητικά οβελίσκοι και ούτω καθεξής. D. Κάθε, ακόμη και το μικροσκοπικό, υποστήριξη, κατάφυτη με τριαντάφυλλα, θα δούμε εντυπωσιακά διακοσμητικά και κομψή διακόσμηση Σχεδιασμός τοπίου του κήπου.

Τριαντάφυλλα στο εξοχικό σπίτι

Τριαντάφυλλα στο σχεδιασμό τοπίου στον κήπο

Τριαντάφυλλα στο σπίτι

1

Τριαντάφυλλα στην αυλή

Όποια και αν είναι η έκταση του κήπου, υπάρχει πάντα χώρος για έναν μικρό κήπο με τριανταφυλλιές. Αυτό είναι το μέρος του κήπου όπου ανθίζουν τα τριαντάφυλλα - διαφορετικές ποικιλίες, χρώματα και αποχρώσεις, μεγέθη - και αγγλικά, σφράγιση και πάρκο. Αυτό το μέρος είναι πάντα πολύ διακοσμητικό βλέμμα, είναι ένα πραγματικό στολίδι του σχεδιασμού. Μερικοί ανθοκόμοι με μια ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη γεύση συχνά επιδιώκουν να φυτέψουν ροζάρια αφιερωμένα σε κάποιον, ειδικά την αγαπημένη ποικιλία τριαντάφυλλου. Ένα τέτοιο λουλούδι-κήπο λουλουδιών, αν έχει σχεδιαστεί σωστά, μπορεί να φαίνεται πολύ γραφικό και, ταυτόχρονα, κομψό, χωρίς ποικιλία και μεταβλητότητα.

Ανθοπωλεία στη χώρα
Τριαντάφυλλα ως διακόσμηση ενός φράκτη χώρου

Μωβ τριαντάφυλλα στον σχεδιασμό του κήπου

Τριαντάφυλλα στο ντεκόρ φράχτη

Ένα φράκτη τριαντάφυλλων

Συνοριακό

Δεν είναι ένα πολύ υψηλό φράκτη, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση του χώρου. Για παράδειγμα, τα λευκά τριαντάφυλλα μπορούν να επισημανθούν με μονοπάτια και ένα ροζ θα διακοσμήσει τη θέση στο κληματαριά.

Εξαιρετική εμφάνιση σύνορα διακόσμηση των τριαντάφυλλων κατά μήκος των μονοπατιών στον κήπο, χώρους αναψυχής, arbors, και κατά μήκος του διακοσμητικού ρυακιού στην περιοχή.

Κάνοντας τριαντάφυλλα φράχτη και άλλα λουλούδια

Τριαντάφυλλα σε γλάστρες

Οι Κινέζοι αυξήθηκαν στο σχεδιασμό τοπίου

Τα σύνορα των τριαντάφυλλων στο εξοχικό σπίτι μπορούν να εναλλάσσονται με τις ίδιες κατασκευές από άλλα φυτά, με τα οποία είναι δυνατόν να διακριθεί σωστά, για παράδειγμα, οι ζώνες εργασίας του κήπου.

Ένα μικροσκοπικό τριαντάφυλλο μπορεί επίσης να πλαισιωθεί με τη μορφή ενός περιγράμματος - κίτρινο ή κόκκινο - ένα τέτοιο τριαντάφυλλο θα διαθέτει τέλεια μια παιδική χαρά ή μια ζώνη χαλάρωσης.

Ροζάρια με ζωντανό περίπτερο στον κήπο
Τριαντάφυλλα για τη βαφή ενός οικοπέδου και ενός φράχτη

Hedge και καμάρες

 • Πολύ αποτελεσματικός τρόπος διακόσμησης του χώρου. Επιπλέον, ένα ζωντανό ροζ φράχτη, σε αντίθεση με ένα ψηλό τούβλο, φαίνεται πάντα κατάλληλο και πολιτισμένο.
 • Η καμάρα είναι συνήθως ένα μικρό περίπτερο τεσσάρων συρμάτων που είναι τυλιγμένα σε τριαντάφυλλα. Ο κήπος με μια τέτοια καμάρα θα γίνει ιδιαίτερα ρομαντικός.
 • Για καμάρες, χρησιμοποιούνται σγουρές ποικιλίες, που ανθίζουν άφθονα και θαυμάσια. Τοποθετήστε επίσης κάποια διακοσμητικά γραμματόσημα, καθώς και αγγλικά και πάρκο.
 • Εάν θέλετε, μπορείτε να δημιουργήσετε καμάρες αυτού του μεγέθους, έτσι ώστε κάτω από τα λουλούδια μπορείτε να βάλετε μέσα σε ένα μικρό πάγκο - και θα υπάρχει ένα εξαιρετικό απομονωμένο μέρος για ξεκούραση στο οικόπεδο.
Φράχτη με τριαντάφυλλα
Arch με τριαντάφυλλα στο σχεδιασμό του site

Τριαντάφυλλα λουλουδιών στον κήπο

Κόκκινα τριαντάφυλλα στο σχεδιασμό τοπίου

Γύρω από λουλούδια από τριαντάφυλλα

Μοναδικό τριαντάφυλλο

 • Ένας μοναχικός θάμνος ενός τριαντάφυλλου είναι επίσης μια όμορφη διακόσμηση ενός καλοκαιριού, κατάλληλο για εκείνους τους χώρους όπου είναι αδύνατο να φυτευτούν πολλά λουλούδια.
 • Για σόλο δείγματα, πρέπει να επιλέξετε τις πιο διακοσμητικές, καλύτερες ποικιλίες και να παραλάβετε για φύτευση ανοιχτό και καλά εμφανισμένο από οπουδήποτε. Σε αυτή την περίπτωση, ένα σόλο τριαντάφυλλο θα γίνει μια πραγματική διακόσμηση του κήπου.
 • Μονόβιοι θάμνοι αποδίδουν τέλεια τη βιαιότητα των λόφων των Άλπεων, των τοίχων από πέτρα και τούβλα, ευαίσθητα λουλούδια φαίνονται υπέροχα παράλληλα με τις συνθέσεις ανακούφισης.
Θάμνοι τριαντάφυλλων στο σχεδιασμό τοπίου
Θάμνοι τριαντάφυλλων στο σχεδιασμό του χώρου

Μπουλντόζες τριαντάφυλλων στον κήπο

Εξωραϊσμός με τριαντάφυλλα

Ο Τέρρυ ανέβηκε στον κήπο

Κήπος σε δοχεία

 • Τα τριαντάφυλλα μπορούν να φυτευτούν όχι στη γη του τόπου, αλλά σε ειδικά δοχεία, στη συνέχεια, να τα τοποθετήσετε εκεί που θα φαίνονται πιο κατάλληλα. Ποιες είναι οι θέσεις - κοιτάξτε στον ιστότοπό σας.
 • Μια σκάλα κοιτάζει στο σπίτι, στα σκαλοπάτια των οποίων υπάρχουν τέτοια δοχεία με τριαντάφυλλα. Αυτό το σχέδιο θα κάνει την είσοδο στο σπίτι γιορτινή και κομψή.
 • Ένα μικροσκοπικό τριαντάφυλλο είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για δοχεία, καθώς και ποικιλία Floribunda. Οι ποικιλίες γραμματοσήμων - κόκκινο και λευκό - φαίνονται επίσης πολύ ωραίες. Αλλά το πάρκο και τα αγγλικά είδη σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιούνται λιγότερο συχνά.
Τριαντάφυλλα σε ένα δοχείο στην πλοκή

Τριαντάφυλλα στον κήπο του φθινοπώρου

Πέργκολα με τριαντάφυλλα

Αναρρίχηση αυξήθηκε στο σχεδιασμό τοπίου

Τριαντάφυλλο στον κήπο στο στυλ της Προβηγκίας

Το ροζ ρεύμα

 • Αυτό το ρεύμα, φυσικά, χωρίς νερό, αποτελείται αποκλειστικά από λουλούδια. Ονομάζεται επίσης "ξηρό". Στην πραγματικότητα, αυτό είναι το ίδιο παρτέρι, μόνο ειδικά διακοσμημένο.
 • Το σωστά σχεδιασμένο ρεύμα συνδέεται με ροζ καταρράκτες και ακόμη και καταρράκτες. Αυτές οι διακοσμητικές τεχνικές καθιστούν την τοποθεσία ένα πραγματικά πολυτελές μέρος.
 • Η καλλιέργεια τέτοιων συνθέσεων "ύδατος" περιλαμβάνει τη χρήση δειγμάτων εδάφους σε συνδυασμό με πέτρες, βότσαλα και χαλίκια.
Κόκκινα τριαντάφυλλα για να διακοσμήσετε το φράχτη

Ροζ αυξήθηκε στον σχεδιασμό του κήπου

Τριαντάφυλλα στο σχεδιασμό κήπων

Κήπος Rose

Τριαντάφυλλα στον Μεσογειακό Κήπο

Άλπεων λόφο

Αυτή είναι μια δημοφιλής και πολυτελής έκδοση του σχεδιασμού τοπίου του χώρου. Σε συνδυασμό με ευαίσθητα, εξαιρετικά χρώματα, οι μαζικές και τραχιά πέτρες φαίνονται ιδιαίτερα κομψές. Για τις αλπικές διαφάνειες στο εξοχικό σπίτι χρησιμοποιούν συνήθως μικροσκοπικές ποικιλίες λουλουδιών, επίσης φαίνονται υπέροχα τριαντάφυλλα κάλυψης εδάφους στο σχεδιασμό τοπίου. Αυτές οι όμορφες ποικιλίες έχουν τη δυνατότητα να μεταδίδουν "αποκλειστικότητα" και το χειρόγραφο του δημιουργού στο σχεδιασμό του site.

Alpine λόφο με τριαντάφυλλα και άλλα φυτά στο σχεδιασμό τοπίου

Οι φωτεινές ποικιλίες των λουλουδιών θα συνδυάζονται τέλεια σε αλπικό λόφο με λευκές πέτρες. Εάν σκέφτεστε ποιες ποικιλίες να χρησιμοποιήσετε, τότε η απάντηση είναι η εξής: μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικοί τύποι - και τα αγγλικά, και εξαιρετική σφράγιση, καθώς και ανεπιτήδευτο πάρκο, ακόμα και σγουρές ποικιλίες.

Όμορφη αλπική διαφάνεια

Όμορφη αλπική διαφάνεια

Ορισμένοι σχεδιαστές τοπίου συνιστούν να σπάσουν οι αλπικές διαφάνειες στην περιοχή με τη συμμετοχή μόνο ενός τριαντάφυλλου, χωρίς να εμπλέκονται άλλα φυτά. Αυτή η μοναδική διακόσμηση με τριαντάφυλλα φαίνεται ασυνήθιστα κομψή και όμορφη. Επιπλέον, μερικές ιδέες μπορούν να υλοποιηθούν μόνο με τη βοήθεια μιας τέτοιας τεχνικής για να συνδυάσουν διαφορετικά στυλ σχεδίασης.

Κινητό αλπικό διαφάνεια
Alpine λόφο με καταρράκτη στον κήπο
Κομψό αλπικό λόφο στην περιοχή

Συμβουλές

Λάβετε υπόψη ότι η ρύθμιση των λουλουδιών ο ένας δίπλα στον άλλο πρέπει να είναι με σύνεση. Εάν είστε ακόμα αρχάριος ανθοπωλείο, είναι καλύτερα να διαβάσετε σχετικές τοποθεσίες και τη λογοτεχνία - δεν είναι όλες οι ποικιλίες φαίνονται εξίσου καλά δίπλα στον κήπο. Οι έμπειροι καλλιεργητές συμβουλεύουν τους αρχάριους να φυτέψουν μια σειρά τσαγιού πολυτελείς ποικιλίες και τα υβρίδιά τους, και τα αντίγραφα κάλυψης εδάφους να αναπτυχθούν με μικροσκοπικές ποικιλίες. Αυτοί οι συνδυασμοί δοκιμάζονται ήδη και φαίνονται εξαιρετικοί. Αντιπροσωπεύουν μια πρακτικά γλυπτική σύνθεση με διαφορετικές κούνιες και σκάλες, καθιστώντας τη σύνθεση με τα τριαντάφυλλα πολύ γραφική. Η αναρρίχηση των αναρριχητικών ποικιλιών θα φανεί εξαιρετική τόσο σε σόλο όσο και σε συνδυασμό με άλλα φυτά.

Σχεδιάστε το Alpine slide στην περιοχή

Όταν διακοσμούν ένα κομπολόι ή συνθέσεις, φυτέψτε λουλούδια αρκετά στενά μεταξύ τους - έτσι η φύτευση θα φανεί πολύ πιο θεαματική. Ένα πυκνό κρεβάτι με λουλούδια είναι επίσης πιο διακοσμητικό από μια σπάνια φύτευση.

Όμορφο λόφο των Άλπεων στην περιοχή

Ένα σκούρο κόκκινο τριαντάφυλλο στο σχεδιασμό τοπίου

Τριαντάφυλλο στον κήπο

Τριαντάφυλλο κατά μήκος του φράχτη

Κίτρινο τριαντάφυλλο στο σχέδιο τοπίου

Για την κατακόρυφη διακόσμηση του χώρου στον κήπο πρέπει να χρησιμοποιηθούν ισχυρά υποστηρίγματα. Ο σχεδιασμός τους μπορεί να έχει οποιοδήποτε σχήμα. Χρησιμοποιώντας στηρίγματα, μπορείτε να διακοσμήσετε το χώρο με ασυνήθιστες, μερικές φορές φανταστικές συνθέσεις, που θα του δώσουν μια ατομικότητα. Φαίνεται εξαιρετικό, για παράδειγμα, ένα σπειροειδές στήριγμα, τυλιγμένο σε λευκά και κόκκινα κομψά χρώματα. Για κατακόρυφο σχεδιασμό τοπίου, συνήθως χρησιμοποιείται αναρριχητικό τριαντάφυλλο. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι με την έναρξη του κρύου καιρού δεν μπορείτε να αφαιρέσετε το μαστίγιο από την υποστήριξη, αλλά πρέπει να καλύψετε τους θάμνους μαζί με τα στηρίγματα.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

86 − = 78