Ταπετσαρίες για τα αγόρια: τύποι, χρώματα, κριτήρια επιλογής (24 φωτογραφίες)

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο σχηματισμός του σχεδιασμού των παιδιών είναι μια μάλλον σύνθετη διαδικασία που απαιτεί ειδικές γνώσεις. Το παιδί ξοδεύει πολύ χρόνο στο δικό του δωμάτιο, έτσι ώστε όλα τα υλικά φινιρίσματος πρέπει να είναι ποιοτικά και ασφαλή. Ένας σημαντικός παράγοντας είναι η επιρροή της επιλεγμένης χρωματικής κλίμακας στην ψυχή του παιδιού. Τα ταπετσαρίες για τα αγόρια μπορούν να διαφέρουν σε τύπους, σχέδια, θέματα. Τα υφάσματα πρέπει να φέρνουν την άνεση και την άνεση στο δωμάτιο.

Αφηρημένη ταπετσαρία για ένα αγόρι

Ταπετσαρίες για το μωρό

Ποικιλίες προϊόντων

Κατά την επιλογή ταπετσαρίας για ένα παιδικό δωμάτιο, πρέπει να λάβετε υπόψη τις βασικές απαιτήσεις που επιβάλλονται στα υλικά:

 • άνεση και ηρεμία.
 • περιβαλλοντική ασφάλεια ·
 • λειτουργικότητα ·
 • αισθητική έκκληση.

Είναι σημαντικό να ληφθούν υπόψη οι προτιμήσεις του μικρού ιδιοκτήτη του δωματίου. Αυτή η ερώτηση είναι ιδιαίτερα σημαντική όταν επιλέγετε ταπετσαρία για ένα παιδί της εφηβείας. Τα κορίτσια στην πρώτη θέση είναι η ομορφιά του δωματίου, και οι αναπτυσσόμενοι άνδρες χρειάζονται ευκολία για παιχνίδια, μελέτη και αναψυχή. Για το λόγο αυτό, το εσωτερικό για το δωμάτιο του αγοριού πρέπει να είναι πλήρες, αρμονικό και λειτουργικό.

Ταπετσαρίες των δεινοσαύρων για ένα αγόρι

Flizeline ταπετσαρία για την αγόρι Flizeline ταπετσαρία για το αγόρι

Στην αγορά δομικών υλικών, οι ακόλουθοι τύποι ταπετσαρίας είναι συνηθισμένοι:

 • φυσικό χαρτί υφάσματος?
 • επιχρίσματα βινυλίου που κατασκευάζονται χωρίς τη χρήση επιβλαβών συστατικών.
 • μη υφασμένα ταπετσαρία είναι επίσης ασφαλές, κατάλληλο για την επόμενη ζωγραφική?
 • υγρή ταπετσαρία - ένα φυσικό, αλλά αρκετά συγκεκριμένο υλικό.

Ανάλογα με τις δικές σας προτιμήσεις και τις επιθυμίες του μωρού, θα πρέπει να επιλέξετε την πιο κατάλληλη ταπετσαρία για το δωμάτιο.

Ταπετσαρίες με εκτύπωση φωτογραφιών για το αγόρι

1

Μπλε ταπετσαρίες για το αγόρι

Βασικά κριτήρια επιλογής

Πολλοί νέοι γονείς δεν γνωρίζουν ποια ταπετσαρία είναι κατάλληλη για παιδιά. Ανεξάρτητα από την ποικιλία των φινιρισμάτων, αξίζει να δοθεί προσοχή σε αρκετές σημαντικές παραμέτρους:

 1. Ποιότητα του υλικού. Πριν από την αγορά, πρέπει να μελετήσετε τις πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στο πιστοποιητικό. Η εμπιστοσύνη πρέπει να ελέγχεται μόνο από εγχώριους ή ξένους κατασκευαστές. Ιδιαίτερη προσοχή αξίζει την ικανότητα να "αναπνέει". Έτσι, για αυτή την ταπετσαρία των παιδιών σε βάση βινυλίου συμπληρώνονται με ειδικούς πόρους.
 2. Δυνατότητα καθαρισμού και πλύσης. Το παιδί που μεγαλώνει θα γράψει και θα τραβήξει. Συχνά τα παιδιά το κάνουν ακριβώς στην ταπετσαρία. Για να μην ανησυχείτε αργότερα λόγω κατεστραμμένης επισκευής, είναι προτιμότερο να πλένετε αμέσως το πανί πλύσης.
 3. Ανθεκτικότητα και ανθεκτικότητα του υλικού. Αν το φινίρισμα είναι επιρρεπές σε μηχανικές βλάβες, σύντομα θα πρέπει να αντικατασταθεί.
 4. Αρχικό σχέδιο. Για το δωμάτιο των παιδιών του παιδιού, η σύνδεση με διάφορες αποχρώσεις, υφές, ταπετσαρίες φωτογραφιών και άλλα στοιχεία είναι πραγματική. Η βασική προϋπόθεση είναι η δημιουργία ενός πανέμορφου εσωτερικού χώρου το οποίο το παιδί του αρέσει. Για την πλήρη ανάπτυξη του μωρού, χρησιμοποιούνται ενεργά αυτοκόλλητα με γράμματα, φιγούρες, γεωμετρικά σχήματα, λουλούδια και παραμύθια. Έτσι, αν το παιδί αγαπάει το κινούμενο σχέδιο "Αυτοκίνητα", το καλύτερο ντεκόρ θα είναι η εικόνα των φωτεινών αυτοκινήτων. Η χρήση αυτοκόλλητων ετικετών είναι ο πιο προσβάσιμος και εύκολος τρόπος για να δημιουργηθεί ένα ελκυστικό εσωτερικό παιδικό.
 5. Διατήρηση της περιοχής του δωματίου. Κατά την ανάπτυξη ενός κατάλληλου σχεδίου, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των χρωμάτων και των εικόνων. Μερικοί από αυτούς είναι ικανοί να τρώνε χώρο. Έτσι, ταπετσαρία με τρισδιάστατα σχέδια σε ένα μικρό δωμάτιο θα το κάνει ακόμη πιο μικρό. Για τον ίδιο
  λόγο δεν είναι κατάλληλα για τις φυλές και τις σκούρες αποχρώσεις. Με την επέκταση του χώρου, οι ριγωτές καμβάδες είναι καλές.
 6. Κόστος υλικών. Ασφαλώς, κάθε άτομο έχει τη γνώμη του σχετικά με την τιμή των επισκευών. Είναι σημαντικό να αγοράσετε υψηλής ποιότητας ταπετσαρία για το αγόρι χωρίς επιπλέον κόστος.

Περίπου μετά από 5-6 χρόνια, τα παιδιά σχηματίζουν τα δικά τους συμφέροντα, τα οποία πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή των τελειωμάτων. Κατά κανόνα, σε αυτή την ηλικία αγαπούν τα αεροπλάνα, τα αυτοκίνητα, τα πλοία, καθώς και χαρακτήρες κινουμένων σειρών. Τα Wallpapers με παρόμοιες εικόνες μπορούν να επικολληθούν σε ορισμένα τμήματα των τοίχων, συνδυάζοντας με επιτυχία εικόνες με καμβά διαφορετικού χρώματος.

Γκράφιτι για ταπετσαρία αγόρι

Ταπετσαρίες με χάρτη για το αγόρι

Επιλέγουμε το σωστό χρωματισμό

Οι αποχρώσεις είναι πολύ σημαντικές ψυχολογικά. Τα χρώματα επηρεάζουν όχι μόνο την οπτική αντίληψη του χώρου, αλλά και τη συναισθηματική κατάσταση, την ψυχή του παιδιού. Η βασική προϋπόθεση για την επιλογή ταπετσαρίας για ένα αγόρι είναι ο προσανατολισμός προς την ιδιοσυγκρασία του. Τα φλεγματικά και υποτονικά μωρά είναι τα πιο κατάλληλα για απαλή αποχρώσεις ή ζεστές αποχρώσεις.

Να ανακατευτεί ένα τεμπέλης, παθητικό παιδί επιρρεπές να βοηθήσει ένα πλούσιο φινίρισμα, που εκτελείται σε φωτεινά χαρούμενα αποχρώσεις. Κρύα χρώματα - η ιδανική λύση για ένα υπερκινητικό παιδί. Για να κρυώσει η παλέτα έχει αποκτήσει νοστιμιά και ζεστασιά, αραιώνεται με αποχρώσεις από μπεζ και ροδακινί.

Το κίτρινο χρώμα της ταπετσαρίας θα κάνει τον μαθητή πιο προσεκτικό και επιτυχημένο στις σπουδές του. Οι βέλτιστοι τόνοι για το σχεδιασμό μιας παιδικής κρεβατοκάμαρας θα είναι:

 • πράσινο;
 • μπλε;
 • κίτρινο.
 • μπλε;
 • καφέ?
 • πορτοκαλί.
 • μοβ.

Η οροφή και τα προαιρετικά εξαρτήματα μπορούν να είναι ουδέτερα λευκά. Η χρήση του μπλε και μπλε ταπετσαρία για τους τοίχους συνδέεται με το θαλάσσιο θέμα. Ο συνδυασμός του μπεζ και του πράσινου είναι σημαντικός για τη δημιουργία μιας γοητευτικής ατμόσφαιρας της ζούγκλας.

Επιφάνεια εργασίας για το δωμάτιο του αγοριού

Ταπετσαρίες για το αγόρι

Ταπετσαρία για το δωμάτιο του αγοριού στη σοφίτα

Συχνά οι γονείς, επιλέγοντας ταπετσαρία για τους εφήβους, αποφύγετε προσεκτικά το μαύρο. Οι σχεδιαστές είναι σίγουροι ότι αυτή η στάση δεν είναι εξ ολοκλήρου δίκαιη. Ο Μαύρος αντιπροσωπεύει μια πλήρη νυχτερινή ξεκούραση και γαλήνη Μερικοί ειδικοί υποστηρίζουν ότι ένας τέτοιος χρωματισμός αυξάνει την αρτηριακή πίεση και εμποδίζει την ανάπτυξη κρυολογήματος.

Ταπετσαρίες με αυτοκίνητα για το αγόρι

Ο ουρανός με έναν ουρανό για ένα αγόρι

Η μέτρια χρήση του μαύρου στο εσωτερικό δεν θα προκαλέσει κατάθλιψη και καταπίεση της αναδυόμενης ψυχής. Σε μαύρο φόντο, οι αφίσες που απεικονίζουν διασημότητες: μουσικοί, ηθοποιοί ή αθλητές φαίνονται εξαιρετικά. Η πιο αποτελεσματική εμφάνιση και γκράφιτι, τα οποία είναι τόσο δημοφιλή στους εφήβους.

Επιλέξτε ταπετσαρία με την ηλικία

Οι εμπειρογνώμονες συστήνουν σύμφωνα με τους κανόνες:

 • Νεογέννητα μωρά. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα παιδιά χρειάζονται ένα ήσυχο, ήπιο περιβάλλον, χωρίς ερεθιστικούς παράγοντες. Η ταπετσαρία για το νεογέννητο παιδί γίνεται σε παστέλ χρώματα. Οι προθέσεις είναι διατεταγμένες με τη βοήθεια φωτογραφιών με καθαρό χρώμα.
 • 2-4 χρόνια. Στο εσωτερικό, προστίθενται καθαρές φυσικές αποχρώσεις πράσινου, μπλε, κίτρινου χρώματος. Για τα ήσυχα παιδιά επιλέγονται φωτεινά χρώματα, για ενεργά - παστέλ χρώματα. Ως διακοσμητικά στοιχεία, χρησιμοποιούνται εικόνες παραμυθένων ήρωων.
 • 4-7 χρόνια. Είναι αποδεκτό να χρησιμοποιείται συνδυασμός διαφόρων χρωμάτων. Πραγματική διακόσμηση με στοιχεία εκπαίδευσης: εικόνες γραμμάτων, ζώων και φυτών.
 • Από 7-8 και μέχρι 9 ετών. Συνιστάται να επιλέξετε υφάσματα χωρίς σχέδια. Οι μονόχρωμοι τοίχοι βοηθούν το παιδί να συγκεντρωθεί και είναι πιο εύκολο να αντιμετωπίσει ένα τεράστιο όγκο νέων πληροφοριών.
 • 9-11 χρονών. Είναι αποδεκτό να προσθέσετε θέματα. Περίπου από την ηλικία των 10 ετών τα αγόρια έχουν συμφέροντα, επομένως, η θάλασσα, τα αθλήματα, τα ιστορικά και άλλα θέματα είναι πολύ δημοφιλή με τη διαμόρφωση του εσωτερικού.
 • Από την ηλικία των 12 ετών. Κατά την εφηβεία, ένα παιδί μπορεί να έχει το δικαίωμα να επιλέξει, επειδή έχει ήδη τις δικές του ανάγκες και προτιμήσεις. Ωστόσο, οι γονείς δεν πρέπει να συμφωνούν με υπερβολικά σκοτεινές, μονότονες ή πολύ κορεσμένες αποχρώσεις.

Η συμμόρφωση με τις λειτουργίες που σχετίζονται με την ηλικία θα συμβάλει στη δημιουργία ενός βέλτιστου εσωτερικού χώρου. Ως αποτέλεσμα, ένα παιδί σε κάθε έτος ζωής θα λάβει για την ανάπτυξή του ακριβώς αυτό που χρειάζεται σε μια ορισμένη χρονική περίοδο.

Ταπετσαρίες πιθήκων για ένα αγόρι

Πορτοκαλί ταπετσαρίες για το αγόρι

Ποιες φωτογραφίες είναι κατάλληλες για το δωμάτιο του αγοριού;

Το μερίδιο του λέοντος των παραγωγών που ειδικεύονται στην ταπετσαρία των παιδιών, τις διακοσμεί με εικόνες ήρωες δημοφιλών γελοιογραφιών, καθώς και με ζώα και πουλιά. Πολλοί γονείς προσπαθούν να πάρουν κάτι πολύχρωμα και πρωτότυπο για το παιδί. Σε αυτή την περίπτωση, οι μητέρες και οι μπαμπάδες ξεχνούν να αποσαφηνίσουν τη γνώμη του ιδιοκτήτη του δωματίου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τη γεύση του παιδιού. Ένα αγόρι λατρεύει φωτεινούς καμβάδες με κινούμενα σχέδια, άλλο - μονόχρωμους ουδέτερους τόνους.

Ταπετσαρία με σφραγίδα για ένα αγόρι

Ταπετσαρία για έναν έφηβο αγόρι

Οι γονείς δεν μπορούν να ξεχνούν ότι οι υπερβολικά συχνές, πολύχρωμες εικόνες έχουν ένα κουραστικό αποτέλεσμα και είναι πιο βαρετές για το μωρό. Η καλύτερη επιλογή θα ήταν μια ταπετσαρία με εικόνες ιστορίας ή μεμονωμένες εικόνες. Είναι κατάλληλα για ένα φυτώριο στο οποίο ζει ένα ενεργό ή, αντίθετα, μελαγχολικό αγόρι. Τα σχέδια στην ταπετσαρία πρέπει να αναπαράγονται με όλη την κατάσταση. Έτσι, οι πεταλούδες ή τα φωτεινά πουλιά συμπληρώνονται καλά από ένα πράσινο περίγραμμα ή από ένα τραπέζι που ενσωματώνει έναν καλοκαιρινό χλοοτάπητα.

Stripes ταπετσαρία για το αγόρι

Σχεδιάζοντας ταπετσαρίες για ένα αγόρι

Οι επιλεγμένες ταπετσαρίες δεν πρέπει να περιέχουν τα ακόλουθα στοιχεία:

 1. Αφηρημένη εικόνα. Επιδρά αρνητικά στην ψυχή του παιδιού. Τέτοιου είδους καμβά προσανατολίζονται σε ενήλικες με μια διαμορφωμένη προσωπικότητα.
 2. Καθαρή μοτίβα που επαναλαμβάνονται σε κάθε τοίχο. Η εγγραφή θα φέρει τα παιδιά. Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να επικολλήσετε ταπετσαρία με διακοσμητικά μόνο ένα τοίχο, και σε άλλα χρησιμοποιούν ένα μονόχρωμο φινίρισμα.

Μπλε ταπετσαρίες για το αγόρι

Grifelnaya τοίχο στο νηπιαγωγείο

Θέμα του εσωτερικού

Ιδιαίτερα δημοφιλή μεταξύ των αγοριών είναι οι ακόλουθοι τομείς:

 • Φύση. Επιλέξτε ταπετσαρία με φωτογραφίες από ηλιόλουστες παραλίες, surf, κοράλλια και κοχύλια. Η χρήση των όμορφων φυσικών ειδών είναι κατάλληλη για την αίθουσα ενός ισορροπημένου μελαγχολικού μωρού, που δίνει προτίμηση στην ψυχική δραστηριότητα.
 • Η θάλασσα και οι πειρατές. Οι μικρές τυχοδιώκτες θα χαρούν με ταπετσαρίες φωτογραφιών με πλοία, πειρατικές σημαίες και άλλα χαρακτηριστικά. Το Wallpaper 3D μεταφέρει όλη τη μοναδική ατμόσφαιρα της περιπλάνησης μέσα από τους ατέλειωτους θαλάσσιους χώρους.
 • Ιστορικοί χαρακτήρες. Ρομαντικοί, παθιασμένοι με τα εκμεταλλεύματα του παρελθόντος, αγαπούν τα θέματα ιπποτών, Ινδιάνων και καουμπόηδων.
 • Τεχνική. Τα αγόρια είναι διατεταγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να ενδιαφέρονται πάντα για αυτοκίνητα, πλοία, τρένα, αεροπλάνα.
 • Αθλητισμός. Οι αγωνιζόμενοι πίστης και αρχής ενδιαφέρο
  νται ιδιαίτερα για αυτή την κατεύθυνση.

Χρησιμοποιώντας διαφορετικά θέματα σε ένα δωμάτιο, θα βοηθήσετε τον χώρο να δημιουργηθεί ένα ελκυστικό εσωτερικό σε ένα δωμάτιο σχεδιασμένο για δύο αγόρια.

Η ταπετσαρία στο παιδικό δωμάτιο για αγόρια πρέπει να αντιστοιχεί πλήρως στην ηλικία, τα ενδιαφέροντα και την ιδιοσυγκρασία του αναπτυσσόμενου ανθρώπου. Η συμμόρφωση με αυτές τις συστάσεις θα συμβάλει στον ελκυστικό, άνετο και λειτουργικό σχεδιασμό του δωματίου.

Θεματική ταπετσαρία για το αγόρι

Φωτεινή ταπετσαρία για το αγόρι

Desktop με λαγούς για το αγόρι

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

28 − 20 =