Σχεδιασμός υπνοδωματίου 16 τετραγωνικών μέτρων μ. (50 φωτογραφίες): διαρρύθμιση και διαμόρφωση χώρου

Το υπνοδωμάτιο είναι το μέρος της μοναξιάς των δύο, επομένως εδώ θα πρέπει να είναι ρομαντικό, ζεστό, ελαφρύ και ευρύχωρο ή οικείο, κλειστό και απομονωμένο. Κάθε χρώμα και διάταξη επίπλων είναι κατάλληλη στην κρεβατοκάμαρα μιας μεγάλης περιοχής και ποια είναι η προτιμώμενη κρεβατοκάμαρα των 16 τετραγωνικών μέτρων; Αυτό δεν είναι τόσο μικρό, αλλά όχι τόσο, έτσι για μια τέτοια περιοχή αναψυχής, είναι απαραίτητο να επιλέξετε και να οργανώσετε τα έπιπλα σωστά και να επιλέξετε μια χρωματική παλέτα υλικών φινιρίσματος. Και επίσης να παραλάβετε τα trivia που θα ολοκληρώσουν και θα συγκεντρώσουν τις διαφορετικές λεπτομέρειες του στυλ. Και με στυλ είναι απαραίτητο να αποφασίσετε αρχικά: αν θα είναι λειτουργικός μινιμαλισμός, πολυτελή art deco ή ρουστίκ χώρα ...

Υπνοδωμάτιο 16 τ.μ. σε ανοιχτά χρώματα
Λευκή και μωβ κρεβατοκάμαρα με σμαράγδι κουρτίνες
Ασπρόμαυρο κλασικό υπνοδωμάτιο

Υπνοδωμάτιο 16 τ.μ.: ξεκίνησε η αρχή ή κατά μήκος του δρόμου με διάθεση

Δημιουργώντας ένα σχέδιο υπνοδωματίου σε 16 πλατείες, θυμηθείτε τις δικές σας επιθυμίες, αισθήσεις και ευκαιρίες. Η κρεβατοκάμαρα είναι ένας τόπος απόλυτης χαλάρωσης, η μοναξιά δύο, επομένως όλα εδώ πρέπει να είναι σωστά, εύκολα, απλά και χαλαρά. Και, αναμφισβήτητα, η επικράτεια θα πρέπει να αρέσει από δύο. Επομένως, όταν δημιουργείτε ένα εσωτερικό σε ένα τέτοιο δωμάτιο, δώστε προσοχή στα ακόλουθα σημαντικά σημεία:

  • Έγχρωμη σχεδίαση του υπνοδωματίου. 16 τετραγωνικά μέτρα - δεν είναι πολύ, ώστε να κάνουν το δωμάτιο πιο ευρύχωρο, ελαφρύτερο, πιο cozier με τα τελειώματα των ανοιχτόχρωμων χρωμάτων. Προτίμηση στο σχήμα δίνουν τη λωρίδα: οριζόντια σε πάχος 5 cm οπτικά επέκταση του χώρου, κατακόρυφο - διαιρέστε το δωμάτιο σε ζώνες και να αυξήσει την οροφή?
  • φυσικό φωτισμό. Εδώ δίνουμε προσοχή μόνο στις προσωπικές προτιμήσεις: θέλοντας να δημιουργήσουμε μια απομονωμένη γωνία, να χρησιμοποιήσουμε περσίδες για να δημιουργήσουμε μια ελάχιστη ροή φωτός, καθώς και τούλι, κουρτίνες και κουρτίνες. Για ένα φωτεινό δωμάτιο, με διάθεση, εξοπλίστε το παράθυρο με μικρές κουρτίνες ώστε να σας συναντά πάντα το μέγιστο του ήλιου. Φυσικά, αν και τα δύο αρέσουν.
  • έπιπλα και την κατάλληλη διάταξη. Διπλό κρεβάτι με βάθρο ή χωρίς, ντουλάπια ή συρταριέρα, τραπέζι με καθρέφτη ή ντουλάπα - όλα εξαρτώνται από τις επιθυμίες σας. Η ιδανική λύση είναι ένα σετ επίπλων και η σωστή ρύθμιση.
  • χώρος χωρισμού σε περίπτωση που μια γυναίκα θέλει ένα μίνι-έδαφος για την εφαρμογή μακιγιάζ, και ο άνθρωπος επιμένει σε ένα χώρο εργασίας. Οι παραλλαγές είναι όλων των ειδών.
  • διακόσμηση. Χωρίς ζευγάρι αγγεία, αγαλματίδια, υπέροχες καρδιές, ακόμη και μερικές φορές δεν ταιριάζουν στο στυλ του εσωτερικού, είναι αδύνατο να φανταστεί κανείς ένα υπνοδωμάτιο. Θα δημιουργήσουν τη γοητεία της άνεσης, της απαλότητας του στυλ και της διάθεσης. Και δεν θα είναι περιττό!
Λευκό υπνοδωμάτιο
Μπεζ και λευκό σχεδιασμό υπνοδωματίου
Υπνοδωμάτιο 16 τ.μ. σε μοντέρνο στιλ
Λευκό-γκρι υπνοδωμάτιο σε μοντέρνο στιλ
Μπεζ-λευκή κρεβατοκάμαρα σε νεοκλασικό στιλ

Μαύρος τοίχος σε υπνοδωμάτιο
Μοντέρνο υπνοδωμάτιο σε στιλ αρτ νουβό
Μπράουν, μπεζ και λευκό στο υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο 16 τ.μ. σε άσπρο και γκρι χρώμα
Μπεζ και καφέ σχεδιασμός υπνοδωματίου
Λευκό υπνοδωμάτιο με ξύλινους τοίχους
Κλασικό λευκό υπνοδωμάτιο

Για άλλη μια φορά για το χρώμα και τη ζώνη, ή απλά ένα ελαφρύ υπνοδωμάτιο των 16 τ.μ.

Έχοντας αποφασίσει για το ύφος του εσωτερικού και την επιλογή των υλικών φινιρίσματος, σκεφτείτε το χρώμα των τοίχων, οροφής και δαπέδου. 2 βασικές αποχρώσεις θα είναι αρκετές για να επεκτείνουν οπτικά το χώρο του δωματίου. Σε αυτή την περίπτωση, για εθνικά και φυσικά στυλ, μπορείτε να επιλέξετε τυρκουάζ, ροζ, λιλά, ελιά ή τερακότα και για μοντέρνα στυλ - μαλακό μέταλλο, ματ λευκό, μαύρο και όλες τις αποχρώσεις σοκολάτας.

Μπεζ-γκρι κρεβατοκάμαρα 16 τ.μ.

Όταν επιλέγετε ένα χρώμα, μην ξεχνάτε τις κύριες "σημειώσεις" της δικής σας φύσης, βρίσκοντας το βέλτιστο χρώμα ή πολλές αρμονικά συνδυασμένες επιλογές. Αν σας αρέσουν οι αποχρώσεις του κόκκινου ή πορτοκαλί - πηγαίνετε για αυτό, μπλε ή πράσινο - το κάνετε. Εδώ μια σημαντική προϋπόθεση είναι η ψυχο-συναισθηματική σας άνεση. Διαφορετικά δεν θα λειτουργήσει!

Μαύρο, λευκό και μπεζ χρώματα στο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας

Η τοποθέτηση ζωνών στο έδαφος με ταπετσαρία είναι ένας εύκολος τρόπος για να διαχωρίσετε την περιοχή ύπνου από την περιοχή εργασίας ή τον τόπο για να δημιουργήσετε ένα μακιγιάζ. Αρκεί να δημιουργηθεί ένας τοίχος κοντά στον οποίο ένα τραπέζι ή ένα μικρό γραφείο είναι τολμηρό, φωτεινό, εκφραστικό, ενώ το υπόλοιπο δωμάτιο θα είναι ήρεμο και φωτεινό. Έτσι εσείς και η ζώνη ορίζετε και η διάθεση για εργασία / δημιουργία ομορφιάς δημιουργεί!

Γκρίζο-λευκό υπνοδωμάτιο

Προσοχή: αποφύγετε δηλητηριώδεις αποχρώσεις, φωτεινές αποχρώσεις, μελιτζάνες, μπορντώ και παρόμοια χρώματα που είναι καταπιεστικά και κατασταλτικά. Ειρήνη στην κρεβατοκάμαρα των 16 τ.μ. - αυτό είναι το κλειδί για την επιτυχία του αύριο!

Καφέ-λευκή κρεβατοκάμαρα
Μπεζ, καφέ και άσπρο στο υπνοδωμάτιο
Καφέ-λευκή κρεβατοκάμαρα σε οικολογικό στιλ
Γκρίζο-λευκό υπνοδωμάτιο σε αρ νουβό στιλ
Λευκή και άσπρη κρεβατοκάμαρα σε στυλ χώρας
Μπεζ καφέ κρεβατοκάμαρα σε στυλ μινιμαλισμού
Κίτρινες προεκτάσεις σε λευκή και μπεζ κρεβατοκάμαρα
Καφέ-άσπρο στενό υπνοδωμάτιο
Ελαφρύ υπνοδωμάτιο σε παστέλ χρώματα

Έπιπλα ως τμήμα ενός υπνοδωματίου 16 τ.μ .: κανόνες επιλογής TOP-5

Είτε πρόκειται για ένα νέο μοντέλο υπνοδωμάτιο, σύγχρονες αρθρωτές επιλογές που σας επιτρέπουν να "συναρμολογήσετε" τον απαιτούμενο αριθμό επίπλων κατά βούληση ή μια μεμονωμένη παραγγελία στο δικό σας σχέδιο - εξαρτάται από εσάς. Προσκολλημένοι σε απλούς κανόνες, μπορείτε να επιλέξετε έπιπλα και να τα κανονίσετε σωστά και να μην επιβαρύνετε το δωμάτιο με περιττά πράγματα.

Άσπρο-γκρι άνετο υπνοδωμάτιο

Έτσι, προσοχή:

  1. Το κρεβάτι. Ένα σημαντικό σημείο επιλογής - το δικό σας μέγεθος και παράμετροι, επειδή "αποθηκεύστε" στο μέγεθος του κρεβατιού δεν λειτουργεί. Για ένα υπνοδωμάτιο 16 τ.μ. ορθογώνια κλασική έκδοση - το πιο πολύ. Ο εκκεντρικός κύκλος θα καταλαμβάνει όλο τον ελεύθερο χώρο, θα είναι κατάλληλο μόνο εάν το κρεβάτι βρίσκεται στο βάθρο και το δωμάτιο δεν προβλέπει άλλα έπιπλα.
  2. Υλικά. Η οικολογική συμβατότητα, η βιολογική και μηχανική ασφάλεια, η ανθεκτικότητα και η πρακτικότητα είναι τα κριτήρια επιλογής στα οποία είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο φυσικό ξύλο, πλαστά μέταλλα αλλά και MDF και καινοτόμα πλαστικά.
  3. Συμμετρία. Είναι συμμετρικά τοποθετημένα έπιπλα (μικρά ντουλάπια, ράφια, κομοδίνα) θα βοηθήσει να γίνει η κρεβατοκάμαρα το πιο πρακτικό και άνετο, σε αντίθεση με την, ας πούμε, μια τεράστια ντουλάπα στον τοίχο ή ντουλάπα, καταλαμβάνοντας σχεδόν όλο το ζωτικό χώρο του δωματίου?
  4. Υπάρχει χώρος για γκαρνταρόμπα. Η χρήση μιας γωνίας για τη δημιουργία ενός δωματίου είναι η καλύτερη επιλογή, η εκτέλεση της οποίας είναι μια ακτινική ντουλάπα. Αυτή η επιλογή θα δώσει την ευκαιρία να αποθηκεύσετε τα πάντα στο ντουλάπι, επειδή θα είναι εξοπλισμένα με κουτιά, ράφια, καθώς και ειδικές συσκευές για την αποθήκευση παπουτσιών, ομπρέλες και αξεσουάρ.
  5. Ταιριάξτε τα έπιπλα με το επιλεγμένο στυλ. Ταυτόχρονα, θυμηθείτε ότι τα έπιπλα είναι καλύτερα να επιλέγετε με έναν τόνο με την παλέτα χρωμάτων του δωματίου, ώστε να μην υπερφορτώνετε την κρεβατοκάμαρα, μην το κάνετε μνημειώδες, αλλά δίνετε ελαφρότητα, απλότητα και μέγιστο ελεύθερο χώρο!
Μπεζ-γκρι μινιμαλιστική κρεβατοκάμαρα

Προσοχή: Είναι δυνατόν να χωρίσετε ένα έδαφος από το άλλο μέσω ειδικού χώρου διαχωρισμού - από γυαλί, πλαστικό ή αμπέλια - ανάλογα με το ύφος του δωματίου. Σε αυτή την περίπτωση, το διαμέρισμα μπορεί να γίνει ένα εστιακό στοιχείο του δωματίου, αν έχει μια αντίθεση και το αρχικό μοτίβο. Θα πρέπει να προτιμάται η έκδοση για κινητά, η οποία μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί εάν είναι απαραίτητο και να αφαιρεθεί γρήγορα, συνδυάζοντας χώρο.

Μαύρο και άσπρο σοφίτα υπνοδωμάτιο
Λευκή και καφέ κρεβατοκάμαρα
Χρυσό, λευκό και καφέ στο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας 16 τ.μ.
Σχεδιασμός λευκού υπνοδωματίου με ταπετσαρίες φωτογραφιών
Υπνοδωμάτιο με τοίχο από τούβλα
Καλαίσθητο υπνοδωμάτιο με καφέ χρώματα
Υπνοδωμάτιο σε κυνηγετικό στυλ
Ασπρόμαυρη κρεβατοκάμαρα στο ύφος της ποπ τέχνης
Μπεζ καφέ κρεβατοκάμαρα σε στυλ σαλέ
Λευκή κρεβατοκάμαρα σε σκανδιναβικό στιλ

Διακόσμηση, ή χωρίς αισθητικό στοιχείο, δεν είναι πουθενά

Ένα υπνοδωμάτιο των 16 τετραγωνικών μέτρων είναι ένας χώρος της μοναξιάς σας, ένας τόπος δύναμης και εκπληρώνει τις προσδοκίες. Κάντε το παλμό του σπιτιού σας ή του διαμερίσματός σας, διακοσμώντας με οικογενειακές φωτογραφίες μέσα σε διακοσμητικά ψηφιδωτά πάνελ, που δημιουργούνται από τα χέρια σας, φωτογραφίες διακοπών ή άλλα κομψά "κόλπα".

Μαύρο, λευκό και καφέ στο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας 16 τ.μ.

Ως έδαφος για διακόσμηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον τοίχο πίσω από το κεφάλι του κρεβατιού, για παράδειγμα. Φωτεινή ταπετσαρία σε ένα συγκεκριμένο θέμα θα δημιουργήσει τη διάθεση που επιθυμείτε. Αλλά το ίδιο το κεφάλι, που δημιουργήθηκε με τη μορφή ενός μικρού τετραγώνου, μπορεί να πάρει μέρος για ειδώλια, ειδώλια, κούκλες και άλλα αγαπημένα μικρά αντικείμενα.

Λευκό, μπεζ, κόκκινο και καφέ στο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας

Η χρήση κόγχες και αυλακώσεις για να διακοσμήσετε την κρεβατοκάμαρα είναι μια μεγάλη ιδέα. Όχι μόνο οι διακοσμητικές συνθέσεις από ξηρά φυτά, αλλά και τα ζωντανά λουλούδια σε γλάστρες μπορούν να "ζουν" εδώ. Η μέγιστη επιθυμητή κάλυψη, αγαπημένη γεύση, μοναδική κλωστοϋφαντουργίας, μετά την αλλαγή των εποχών - και θα ερωτευτεί με το δικό του υπνοδωμάτιο του κάθε φορά που μόλις μπω σε αυτό!

1
Μπεζ, λευκό και καφέ στο υπνοδωμάτιο
Μαύρο και γκρι μοντέρνο υπνοδωμάτιο
Μπεζ καφέ εσωτερικό του υπνοδωματίου
Λευκό, πράσινο και μαύρο χρώμα στο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας
Λευκό, μπεζ, γκρι και καφέ στο εσωτερικό ενός μοντέρνου υπνοδωματίου
Μικρό και γκρίζο μινιμαλιστικό υπνοδωμάτιο
Ασπρόμαυρη κρεβατοκάμαρα σε σκανδιναβικό στιλ
Λευκό, μπεζ, πράσινο και καφέ στο υπνοδωμάτιο σε οικολογικό στιλ
Κλασικό καφέ-λευκό υπνοδωμάτιο
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

87 + = 93