Πρωτότυπα παιδιά σε θαλάσσιο στυλ – για ένα αγόρι ή για ένα κορίτσι

συμβολοσειρά (10) "σφάλμα stat"
συμβολοσειρά (10) "σφάλμα stat"

Παιδιά - ένα ειδικό δωμάτιο, το σχέδιο του οποίου πρέπει να διαφέρει ριζικά από άλλα δωμάτια του σπιτιού ή του διαμερίσματος. Εάν το παιδί σας βαρύνει προς το θαλάσσιο θέμα, γιατί να μην χρησιμοποιήσετε αυτήν την έννοια; Διακόσμηση στο πειρατικό στυλ, ίσως, είναι η καλύτερη επιλογή για έναν νεαρό φίλο. Yo-ho-ho, όπως λένε, αλλά θα απαλλαγούμε από ένα μπουκάλι.

Παιδικό στυλ στη θάλασσα

Η εσφαλμένη άποψη ότι μια τέτοια διακόσμηση θα ικανοποιήσει μόνο τα αγόρια. Τα κορίτσια, επίσης, δεν πειράζουν να βγάλουν ένα υπνοδωμάτιο στη θάλασσα. Το κύριο πράγμα είναι να τους ρωτήσετε για αυτό.

Σχεδιασμός ενός παιδιού σε θαλάσσιο στυλ

Βασικά στοιχεία

Ποιο εσωτερικό μπορεί να ονομαστεί θαλάσσιο, και ποια χαρακτηριστικά τον προσωποποιούν; Η διακόσμηση, τουλάχιστον, υποδηλώνει:

 • νερό, τόσο πραγματικό όσο και ζωγραφισμένο.
 • τα θαλάσσια αντικείμενα που μπορούν να κατασκευαστούν με το χέρι ή να αγοραστούν σε κατάστημα με σουβενίρ.
 • εργαλεία πλοίων σε πειρατικό πνεύμα.
 • θαλάσσιοι κάτοικοι όλων των λωρίδων.
 • κατάλληλες τεχνικές χρώματος και υλικά.

Σχέδιο παιδιού σε θαλάσσιο στυλ

Από τη βίδα; Κάνουμε ένα σαφή και δομημένο σχεδιασμό σε θαλάσσιο στυλ. Πρώτα, αποφασίστε ποια στοιχεία θέλετε να δείτε στο δωμάτιο, καθώς και το ντεκόρ, τα αξεσουάρ και άλλα μικρά αντικείμενα που συμπληρώνουν την εικόνα.

Παιδικό δωμάτιο σε θαλάσσιο στυλ

Τείχη

Αξίζει να ξεκινήσετε με αυτά τα στοιχεία. Ο τοίχος πρέπει να είναι μονοφωνικός, αν και μπορείτε να αραιώσετε ένα χρώμα με 1-2 αποχρώσεις, αλλά μην το παρακάνετε με αντίθεση. Συχνά ο σχεδιασμός συνεπάγεται τη χρήση τέτοιων τόνων όπως:

 • μπλε;
 • ώχρα (άμμος);
 • καφέ?
 • λευκό.

Παραλλαγές στο θέμα του σετ σχεδίου. Μπορείτε να πάρετε μια έτοιμη λύση στο στυλ του "In Search of Nemo" ή "The Underwater Brotherhood". Αν και τέτοια κόλπα είναι κατάλληλα για τους νεότερους. Για τα μεγαλύτερα παιδιά, μπορείτε να εφαρμόσετε ντεκόρ στο πνεύμα των «Πειρατών της Καραϊβικής Θάλασσας», «Νησί του Θησαυρού» ή «Οδύσσεια του Καπετάνιου Αίματος».

Παιδιά σε θαλάσσια στυλ με τα χέρια τους

1

Από την άλλη πλευρά, τίποτα δεν σας εμποδίζει να φτιάξετε τοίχους σε πειρατικό στυλ. Τα στοιχεία, γενικά, δεν είναι περίπλοκα: χαρούμενος Roger, μερικοί ενδιαφέροντες χαρακτήρες που μπορείτε να ζωγραφίσετε στους τοίχους μόνοι σας, καθώς και το παλιό Pew, όπου χωρίς αυτόν. Ένας από τους τοίχους μπορεί να διακοσμηθεί με έναν πραγματικό χάρτη θησαυρού. Μπορείτε να το τραβήξετε μόνοι σας ή να τραβήξετε το παιδί σας, το οποίο θα είναι πολύ ενδιαφέρον να συμμετάσχετε στη διαδικασία δημιουργίας ενός παιδικού σταθμού.

Σχέδιο παιδιού σε θαλάσσιο στυλ

Ράφια, κόγχες και κρεμαστά ντουλάπια μπορούν να γίνουν με τη μορφή πανιών. Η εμφάνιση θα είναι εξαιρετικά ασυνήθιστη και ενδιαφέρουσα. Επιπλέον, ο σχεδιασμός του δωματίου συμβάλλει σε αυτό. Ένα άλλο πράγμα είναι ότι αυτά τα έπιπλα θα πρέπει να παραγγελθούν. Μην σώζετε την υγεία του μωρού σας επιλέγοντας φθηνά υλικά. Δώστε προτίμηση σε ένα δέντρο. Πρώτον, θα διαρκέσει περισσότερο, διατηρώντας την αρχική της εμφάνιση. Δεύτερον, πού βλέπατε τους κορσάρδες, οργάζοντας τις θάλασσες στα σκούτερ από το DSP;

Παιδικό στυλ στη θάλασσα

Σεξ

Τώρα ας μιλήσουμε για τα φύλα. Στο πλοίο όλοι οι ιστός είναι ξύλινοι, αλλά μην ακολουθείτε τυφλά τους κανονόφους. Ως κάλυμμα δαπέδου μπορείτε να επιλέξετε:

 • ελασματοποιημένο φύλλο?
 • χαλί?
 • μονοπάτια χαλιών?
 • παρκέ σκάφους.

Τα μαρμάρινα δάπεδα, καθώς και το λινέλαιο, εξαφανίζονται αμέσως. Η πρώτη επιλογή είναι εξαιρετικά δαπανηρή και κρύα και ένα παιδί με χρόνια βρογχίτιδα ψύχεται μακριά από αυτό που προσπαθούμε να επιτύχουμε. Το λινοτάπημα είναι τοξικό από τη φύση και είναι κατάλληλο για διαδρόμους και κουζίνες, αλλά όχι για καμπίνα παιδιού σε θαλάσσιο ύφος.

Σχέδιο παιδιού σε θαλάσσιο στυλ

Αλλά laminate και παρκέ - το ίδιο πράγμα. Αυτά τα υλικά είναι ζεστά και αναπαριστούν τέλεια την υφή του καταστρώματος. Επιπλέον, μπορούν να γίνουν στο κρεβάτι με τα χέρια τους, εξοικονομώντας σημαντικά την εγκατάσταση.

Σχεδιασμός του εσωτερικού του παιδιού σε θαλάσσιο ύφος

Οροφή

Να καθοδηγείται από την αρχικά σχεδιασμένη ιδέα κατά την επιλογή του υλικού για την οροφή. Ο σχεδιασμός του πρέπει να ταιριάζει με τα υπόλοιπα στοιχεία. Εάν αποφασίσατε να διακοσμήσετε το εσωτερικό του νηπιαγωγείου με τη μορφή ενός πλοίου με πανιά, τότε πάνω από το παιδί πρέπει να «βλέπετε» τον καθαρό ουρανό και τον ήλιο. Μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία μόνοι σας, ή να λάβετε τη βοήθεια ενός καλλιτέχνη.

Για την οροφή κατάλληλα υλικά όπως:

 • PVC ταινία?
 • γυψοσανίδας ·
 • ανασταλεί δομές?
 • σοβά και στόκος.

Μωρό για ένα αγόρι σε θαλάσσιο στυλ

Θυμηθείτε ότι το τέντωμα οροφής - αυτό δεν είναι μια ταινία τεντωμένη τεντωμένη γύρω από την περίμετρο του δωματίου. Μπορεί να δώσει μια αφή στο θαλάσσιο ύφος, διατάζοντας μια θεματική εκτύπωση. Ιδιαίτερα δημοφιλής είναι ο «αστέρι του ουρανού», ο οποίος θα αλλάξει ριζικά το εσωτερικό. Ο μικρός κορσέρης στο πειρατικό πλοίο του θα είναι σε θέση να "αλέσει τη θάλασσα" ακόμα και τη νύχτα.

Έπιπλα και αξεσουάρ

Όταν η προετοιμασία των παιδιών τελειώσει, μπορείτε να πάτε στην αγορά επίπλων και αξεσουάρ, τα οποία, παρεμπιπτόντως, μπορούν να γίνουν με τα δικά τους χέρια, με την υποστήριξη του παιδιού. Σταματήστε την επιλογή σας σε φυσικά υλικά υψηλής ποιότητας. Το μόνο πράγμα που έρχεται στο μυαλό με τη λέξη "φυσικό" είναι το δέντρο στο οποίο θα σταματήσουμε. Τα πλεονεκτήματά του:

 • υποαλλεργικότητα;
 • δύναμη;
 • αντοχή;
 • αισθητική ομορφιά.
 • αντοχή σε ζημιές.

Απλά θέλω να πω ότι τα έπιπλα είναι καλύτερο να παραγγείλουν "να μεγαλώνουν", επειδή τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα, και η συχνή αλλαγή του εσωτερικού και των κρεβατιών μπορεί να καταστραφεί. Ταυτόχρονα, δεν αξίζει να τον κατηγορήσουμε ότι το κρεβάτι ή ο περίβολος είναι ακριβό. Αυτό θα προκαλέσει μόνο μια παρανόηση και παιδαριώδη φόβους για ενδεχόμενες καταστροφές.

Έπιπλα για παιδιά σε θαλάσσιο στυλ

Από τα απαραίτητα στοιχεία στον πειρατή πρέπει να υπάρχουν:

 • κρεβάτι
 • ντουλάπα
 • καμπύλη
 • γραφή πίνακα
 • πολλές καρέκλες

Τα υπόλοιπα για το αγόρι δεν είναι απαραίτητα. Τα παιδιά είναι πολύ δραστήριοι, οπότε δεν υπάρχει λόγος να γεμίσουν το δωμάτιο. Πάρτε αυτό υπόψη κατά την ανάπτυξη του σχεδιασμού και του εσωτερικού του φυτωρίου.

Έπιπλα για παιδιά σε θαλάσσιο στυλ

Όσον αφορά τα αξεσουάρ. Φυσικά, τα εργοστάσια επίπλων είναι έτοιμα να αναπτύξουν ένα κρεβάτι σε πειρατικό ύφος, δημιουργώντας ένα είδος πλοίου με άγκυρες, τιμόνι και άλλα χαρακτηριστικά. Αλλά αν δεν θέλετε να ακολουθήσετε τυφλά την ιδέα σας και φοβούνται ότι το εσωτερικό του εσωτερικού μπορεί να βαρεθεί με ένα παιδί, χρησιμοποιήστε την καθολική τεχνική υποδοχής, προσθέτοντας στο κανονικό κρεβάτι ή στο τραπέζι αρθρωτά στοιχεία που κατασκευάζονται από τον εαυτό τους. Ως εκ τούτου, μπορούν να αφαιρεθούν, μετατρέποντας το δωμάτιο σε πιο συνηθισμένο.

Παιδικό στυλ στη θάλασσα

Ως χρήσιμο και λειτουργικό αξεσουάρ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια αιώρα, απλωμένη κοντά στον τοίχο. Σε αυτό, το παιδί θα χαρεί να ξεκουραστεί, νιώθοντας σαν ναυτικός σε μακρύ ταξίδι. Στις κουρτίνες μπορεί να δοθεί η εμφάνιση των πανιών που αναπτύσσονται στον άνεμο. Και στο τέλος του κουτιού, στερεώστε τον τροχό και το κουδούνι στερεώνοντας την άγκυρα και τους οδηγούς στο πλάι. Και μην ξεχάσετε να αγοράσετε ένα καρφωμένο καπέλο σε ένα πειρατικό πνεύμα ή ένα καπάκι. Τα υπόλοιπα επιπρόσθετα στοιχεία και διακόσμηση, που μετατρέπει το εσωτερικό σε ένα νηπιαγωγείο σε θαλάσσιο στυλ σε μια πραγματική εμφάνιση ενός σκούτερ, χρησιμοποιήστε κατά την κρίση σας.

Θαλασσινό στυλ στο δωμάτιο των παιδιών

Λάθη

Κατά τη δημιουργία ενός βέλτιστου εσωτερικού χώρου, οι γονείς συχνά μετακινούνται, υπερβαίνοντας το δωμάτιο με περιττά στοιχεία ή παρασύρονται με το παιχνίδι χρωμάτων. Θυμηθείτε ότι το μπλε και το μπλε είναι κρύες αποχρώσεις, έτσι η υπερβολική χρήση τους είναι γεμάτη με δυσάρεστες συνέπειες. Το παιδί απλά δεν θέλει να ζήσει σε ένα τέτοιο δωμάτιο.

Μην το παρακάνετε με το σχέδιο. Τα θαλάσσια πλάσματα και οι κάτοικοι είναι όμορφα, αλλά η αφθονία των ψαριών, των πειρατών, των πλοίων και άλλων στοιχείων θα βάλει σταυρό στο ντεκόρ. Τα έπιπλα δεν πρέπει να είναι αυστηρά και γραφικά, αλλά το υπερβολικό στυλ είναι επίσης επιζήμιο. Αν νομίζετε ότι το βάθρο, που συμβολίζει τον σωσίβιο, θα είναι πολύ δημιουργικό, ξεχωρίζει στο φόντο του συνολικού σχεδιασμού, τότε είστε πολύ λάθος. Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να σκεφτείτε τη λειτουργικότητα.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

3 + 1 =