Πλακάκι στο σαλόνι: unobvious χαρακτηριστικά (32 φωτογραφίες)

Παλαιότερα πίστευαν ότι η χρήση των πλακιδίων στο σαλόνι θα πρέπει να γίνει σε ορισμένους τομείς, υπήρχε μια άποψη ότι δημιουργεί ένα κρύο και δεν είναι τόσο όμορφο στο εσωτερικό, τόσο πολύ την προσοχή στο κεραμίδι δεν έχει καταβληθεί, οι κατασκευαστές «σφραγίδα» του ίδιου τύπου πλακιδίων μέχρι το μέγεθος και της ίδιας ποιότητας (σύνθεση ). Την πάροδο του χρόνου, τα γούστα και τις προτιμήσεις άρχισαν να αλλάζουν, η χώρα επέστρεψε στη γεύση της ικανότητας του σχεδιαστή και ατομική εσωτερικούς χώρους. Πλακάκια χρησιμοποιήθηκε όχι μόνο στην κουζίνα και το μπάνιο.

Πλακάκι στο σαλόνι
Πλακάκι στο σαλόνι

Γεωμετρικό σχέδιο στον τοίχο μαύρων πλακιδίων στο εσωτερικό του καθιστικού

Σήμερα πλακάκια που χρησιμοποιούνται για τους τοίχους στο σαλόνι (κάθετα, οριζόντια, υπό μορφή σχεδίου, το σχεδιασμό προκατασκευασμένα), ένα δάπεδο, ένα ενσωματωμένο δοχείο τζάκι (πισίνα για ερπετά), καμάρες, παρτέρια.

Πλακάκι στο σαλόνι

Πλακάκι στο σαλόνι

Τις τελευταίες δεκαετίες, η επιλογή και η παραγωγή έχουν αυξηθεί τόσο πολύ που αντιπροσωπεύουν ένα ευρύ φάσμα. Ένας τεράστιος αριθμός διαφορετικών τύπων πλακιδίων, σχεδίων σε αυτό εντυπωσιάζει ακόμη και οι πιο επιλεκτικοί αγοραστές.

Πλακάκι στο σαλόνι

Πλακάκια σαλονιού

Αν αποφασίσετε να φέρετε την ποιότητα και την ανθεκτικότητα στο δωμάτιο όπου πραγματοποιείται η επιδιόρθωση, δίνοντας προτίμηση στο πλακάκι, μπορείτε να δοκιμάσετε με ασφάλεια τις έγχρωμες λύσεις. Συνδυάζοντας στυλ, δημιουργήστε το δικό σας προσωπικό σχέδιο.

Πλακάκι στο σαλόνι

Πλακάκι στο σαλόνι
Πλακάκι στο σαλόνι

Τα πλακάκια δαπέδου για το σαλόνι και τον τοίχο έχουν διαφορετικά μεγέθη, επιχρίσματα και ποιότητα. Το πιο κοινό τετράγωνο κεραμίδι - εύκολα πέφτει τόσο στο πάτωμα όσο και στον τοίχο, συλλέγονται τέλεια και ομοιόμορφα στην εικόνα. Τα ορθογώνια πλακάκια δαπέδου χρησιμοποιούνται συχνά για διακοσμητικές ή συμπαγείς γραμμές, τα άκρα της εικόνας, συμπληρώνουν την εικόνα και την εισάγουν σε μοναδικότητα.

Πιστεύεται ότι όσο λεπτότερο το κεραμίδι, τόσο το καλύτερο είναι, αλλά θα πρέπει να είναι πολύ ισχυρό.

Πλακάκια καθρέφτη στο εσωτερικό του σαλόνι - το κύριο πλεονέκτημα στην αύξηση του χώρου. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια υπέροχη θέα στο σαλόνι, προσθέτοντας μερικές περιοχές με ένα κεραμίδι καθρέφτη, θα φανεί εξαιρετικό. Κάποιος πρέπει να δοκιμάσει να δει στο εσωτερικό του ένα κεραμίδι καθρέφτη στο πάτωμα, και κάποιος προτιμά να το συνδυάσει με ένα άλλο κεραμίδι. Σε κάθε περίπτωση, είναι τόσο όμορφο που θα φανεί καλό σε οποιοδήποτε παιχνίδι σχεδιασμού.

Πλακάκι στο σαλόνι
Πλακάκι στο σαλόνι
Πλακάκι στο σαλόνι

Κεραμικά πλακάκια για το σαλόνι χρησιμοποιούνται ευρέως σε όλες τις παραλλαγές: διαγώνια, κάθετα, οριζόντια, πανοραμική και ούτω καθεξής. Είναι απίστευτα όμορφο να βλέπετε κεραμική επίστρωση σε μεγάλους χώρους, ειδικά εάν είναι έτοιμη εικόνα:

  • πανόραμα;
  • αφαίρεση;
  • τοπίο ·
  • ένα πάνελ?
  • πλαίσιο.

Μάρμαρα πλα
κάκια για το καθιστικό στο πάτωμα - αυτό είναι ένα πιο ακριβό είδος διακόσμησης του δωματίου, ένα αιώνιο κλασικό, αγαπημένο από πολλούς. Ένα τέτοιο κεραμίδι χρησιμοποιείται για την αύξηση του χώρου, δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Τα πλακάκια μαρμάρου είναι πολύ εύκολο να χωρέσει, η εικόνα φαίνεται τέλεια.

Τα κεραμίδια για το σαλόνι είναι μοντέρνα και άνετα, αυτό είναι το κύριο πλεονέκτημα του κεραμιδιού. Είναι ιδιαίτερα καλό ότι ένα τέτοιο πλακίδιο είναι πολύ λεπτό και δεν αφαιρεί το τετράγωνο. Από τέτοια πλακίδια συναρμολογείται ένα δημοφιλές μοτίβο σκακιού.

Πλακάκι στο σαλόνι
Πλακάκι στο σαλόνι

Πλακάκια δαπέδου για πέτρα
Πλακάκι στο σαλόνι

Ανοίγοντας τα κεραμίδια για το σαλόνι στο πάτωμα, το οποίο πολλοί προτιμούν να χρησιμοποιούν στο σπίτι, καθώς έχει μια ιδιότητα τραχύτητα και το είδος της φυσικής πέτρας, φαίνεται πολύ εντυπωσιακό και ασυνήθιστο.

Πλακάκι στο σαλόνι
Πλακάκι στο σαλόνι

Οπτική διόρθωση του χώρου με κεραμίδια

Με τη βοήθεια διαφόρων τύπων πλακιδίων, μπορείτε πολύ καλά να δημιουργήσετε την απαραίτητη επίδραση του χώρου. Κάντε περισσότερο ή λιγότερο μεμονωμένες περιοχές στέγασης, ειδικά το σαλόνι, επειδή συχνά έχει μια μεγάλη περιοχή.

1
Πλακάκι στο σαλόνι
Πλακάκι στο σαλόνι

Κεραμικά καφέ πλακάκια στο εσωτερικό του καθιστικού

Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να προσανατολίσουν τον εαυτό τους στο πώς να κάνουν καλύτερα, το χρώμα που επιλέγουν, το μοντέλο και το είδος των πλακιδίων. Αξίζει να γνωρίζουμε έναν ενιαίο κανόνα που θα είναι χρήσιμος για πάντα και απολύτως για όλους: οι φωτεινές αποχρώσεις αυξάνονται, οι σκοτεινές μειώνουν το χώρο. Μια τέτοια απλή τεχνολογία συνδυασμού θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από περιττό ενθουσιασμό και να λάβετε την απαραίτητη και σωστή απόφαση.

Πλακάκι στο σαλόνι
Πλακάκι στο σαλόνι

Για να μειώσετε την περιοχή, αρκεί να παίρνετε τις πιο σκούρες αποχρώσεις, αλλά για να αυξήσετε, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε πολλά τεχνάσματα. Ένα ελαφρύ χρώμα θα αυξήσει το χώρο, αλλά όχι τόσο όσο και αν χρησιμοποιείτε και τις δύο τεχνικές, τότε η ζώνη θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη.

Οι διαγώνιοι συνδυασμοί πλακιδίων θα επεκτείνουν το σαλόνι τρομακτικά και ένα ελαφρύ χρώμα θα το κάνει πιο ανοιχτό, ακτινοβόλο.

Θα είναι υπέροχο αν ταυτόχρονα τα πάντα χρησιμοποιούνται διακοσμητικά πλακάκια - τα σχέδια είναι ένα σημάδι πολυτέλειας και γεύσης!

Πλακάκι στο σαλόνι

Δάπεδα μαρμάρινα πλακάκια στο μοντέρνο εσωτερικό του καθιστικού
Πλακάκι στο σαλόνι

Διακοσμητικά διακοσμητικά κεραμιδιών και εσωτερικό του καθιστικού

Τοιχογραφίες από κεραμίδια

Φωτεινό και ασυνήθιστα σχέδια, συχνά φανταστικό, όπως 3D γραφικά και εμφανίστηκε στο κεραμίδι σχετικά πρόσφατα και έχει ήδη γίνει ένα αγαπημένο θέμα μεταξύ των νέων, αλλά και την παλαιότερη γενιά δεν είναι αντίθετος να προσθέσετε ποικιλία στο εσωτερικό σας!

Πλακάκι στο σαλόνι
Πλακάκι στο σαλόνι

3D πλακίδια

Αρκετά δαπανηρή, σπάνια και μέχρι τώρα μόνο αρχίζει να κερδίζει δυναμική στις πωλήσεις και την παραγωγή. Όνειρο για νοικοκυρές και επιχειρηματικές κυρίες, ολιγάρχες και απλοί εργάτες. Εκτός του ανταγωνισμού, αυτό είναι το πιο ακριβό και εξωπραγματικά όμορφο κεραμίδι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε περιοχή των καθισμάτων.

Πλακάκι στο σαλόνι

Διακοσμητικά πλακάκια

Χρησιμοποιείται για την τελική επεξεργασία και την ολοκλήρωση του σχεδιασμού, την έτοιμη ιδέα, δημιουργώντας μια εκπληκτική εικόνα. Μπορεί να είναι κάτω από την πέτρα, το δέρμα, τα στρας, χάντρες, αρχιτεκτονικά στοιχεία, προσομοιώνουν ένα τριμμένο τούβλο.

Πλακάκι στο σαλόνι
Πλακάκι στο σαλόνι

Αυτό είναι μόνο ένα μικρό κλάσμα και πιο δημοφιλή διακοσμητικά σχέδια κεραμιδιών. Τα παιδιά και οι ενήλικες απλά δεν μπορούν να κρατήσουν στο κατάστημα και φροντίστε να αγγίξετε τα αφρώδη προϊόντα.

Πλακάκι στο σαλόνι

Στυλ και συνδυασμός στυλ

Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα στυλ, τη σχέση τους και ακόμη και ένα καλειδοσκόπιο του στυλ. Φυσικά, για να δημιουργήσουμε κάτι απίστευτο, ειδικά και τέλεια, που συνδέει σε ένα σωρό στυλ, δεν μπορεί παρά επαγγελματίας σχεδιαστής σχεδιαστής τέχνη, αλλά από μόνοι τους να εργαστούν για ένα συγκεκριμένο στυλ μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε, και πολύ καλά.

Πλακάκι στο σαλόνι

Για παράδειγμα, το κλασικό δεν του αρέσει πολύ προθυμία και φωτεινότητα, απαιτείται συγκράτηση εδώ. Ένα κομμάτι ρομαντισμού δεν θα βλάψει τις αποχρώσεις του εκλεπτυσμένου, δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε πολλά στολίδια, μόνο ένα συνεχές σχέδιο και περισσότερη διακόσμηση. Το αρχαίο στυλ μιλάει για τον εαυτό του, εδώ ο καθένας αντιπροσωπεύει αμέσως αυτό που βλέπει σαν κομμάτια πιο αγαπημένα και θυμόμαστε από βιβλία, ταινίες, μουσεία. Ίσως, αυτά είναι τα πιο διάσημα στυλ, όπου μπορείτε εύκολα να συνδυάσετε το κεραμίδι και την ιδέα σας, το προσωπικό σχέδιο.

Πλακάκι στο σαλόνι

Χρήσιμες συμβουλές

Είναι αδύνατο να αγνοήσουμε τέτοιες ενδιαφέρουσες στιγμές, καθιστώντας το σαλόνι πιο άνετο, μοντέρνο και ευχάριστο.

  • Ζεστά δάπεδα είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα και να δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για τους επισκέπτες - παντόφλες, κρύο, δυσφορία πόδι (κρύο) θα παραμείνουν στο παρελθόν.
  • Τα ζωντανά λουλούδια, μεγάλα και όμορφα, σε γλάστρες ή κρεβάτια πλακιδίων θα ταιριάζουν τέλεια σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Θα σας εξυπηρετήσουν ως αποσμητικό, καθαριστής αέρα και θα φανεί πολυτελή.
  • Εάν υπάρχει σκάλισμα ή περσίδες στο σαλόνι, πρέπει να συμπληρωθούν είτε με διακοσμητικά πλακίδια είτε με πλακάκια σχεδιαστών. Είναι και αν και ακριβό, αλλά είναι σε θέση να φέρει σε ένα εσωτερικό απλά απίθανο chic!
Πλακάκι στο σαλόνι
Πλακάκι στο σαλόνι

Αυτές οι τρεις μικρές, με την πρώτη ματιά, λεπτότητα έχουν ένα ευρύ νόημα, χρησιμοποιώντας τους στο σαλόνι θα είναι μόνο ένα συν!

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

25 + = 26