Μωβ μπάνιο (20 φωτογραφίες): κομψό και αριστοκρατικό

Το μοβ χρώμα είναι γεμάτο από μαγεία και μυστήριο. Είναι κομψό και αριστοκρατικό, γεμάτο αντιφάσεις. Μωβ μπάνιο - είναι πάντα πρωτότυπο και πλούσιο σχέδιο σε συνδυασμό με φρέσκες ασυνήθιστες νότες.

Μπάνιο σε μωβ τόνους

Ακόμη και μια απλή κουρτίνα, ένα χαριτωμένο στρώμα κάτω από το νεροχύτη ή μια λωρίδα μωβ μωσαϊκού στον τοίχο μπορεί να αλλάξει δραματικά την κατάσταση στο μπάνιο. Το οποίο μιλά για πιο ριζοσπαστική χρήση των βασιλικών αποχρώσεων στο εσωτερικό.

Σύνθετη παλέτα

Το ίδιο το ιώδες χρώμα είναι πολύ περίπλοκο. Οι σχεδιαστές καλούνται να γεμίσουν το διαμέρισμα με φρέσκες χυμώδεις αποχρώσεις φρούτων. Ως αξεσουάρ ή δευτερεύοντα χαρακτηριστικά του εσωτερικού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γκρι-ιώδες τόνους, παλέτα μπεζ-λιλά.

Purple accents στο μπάνιο

Οι πιο δημοφιλείς αποχρώσεις:

 1. Φωτεινά βακκίνια (συχνά συνδυασμένα με μαύρα αξεσουάρ για να δώσουν βάθος στη συνολική σύνθεση).
 2. Ευχάριστα λιλάκια (όλοι οι μπεζ-ιώδεις αποχρώσεις με ζεστό podton).
 3. Κομμένο μωβ μούρο (στο εσωτερικό το βάθος του συχνά τονίζεται από λευκά στοιχεία)?
 4. Ουδέτερη λεβάντα (lavender και μπεζ χρώματα, κατά προτίμηση εκτελέσει την οροφή, ένα κοχύλι, ένα υπουργικό συμβούλιο πλακάκια, τα έπιπλα, αλλά δεν χρησιμοποιούν μικρά αξεσουάρ με την εναρμόνιση χρώμα)?
 5. Το χλωρό κρίνο (οι μπεζ αποχρώσεις μαντεύουν ένα κορεσμένο έντονο βιολετί χρώμα, και η χρήση των ασημικών και ασημικών εξαρτημάτων κάνει τον ήχο ακόμα πιο μαλακό και πιο ήρεμο).
 6. Συγκρατημένα δαμάσκηνο (πολύ όμορφη λεπτή χρώμα που οι σχεδιαστές προτείνουμε τη χρήση των μετρούμενων, κάνοντας στο μωσαϊκό μορφή κατά μήκος του κελύφους ή πέτρα, διακόσμηση του χώρου ενός κλείστρου ενός δωματίου ή μια υπερβολική χαλί)?
 7. Η πλούσια φούξια (κατάλληλη για τολμηρές και ασυνήθιστες λύσεις σχεδιασμού και χρησιμοποιείται επίσης ως θεαματικό εξάρτημα σε σκοτεινούς εσωτερικούς χώρους και πολύ φωτεινά διαμερίσματα όπου χρησιμοποιούνται κυρίως μπεζ ή λευκά χρώματα).
Μωβ πλακάκια στο μπάνιο

Παιχνίδια με το υποσυνείδητο

Στη βιολετί παλέτα υπάρχουν και άλλες πολυτελείς επιλογές: ένα διακριτικό χρώμα γλυκίνης, ένα σίγανο ινδικό με μια βιολετί βάση, μια συνύπαρξη λεβάντας-λεβάντας, μια κλασική μελιτζάνα.

Ανοιχτό μοβ και λευκό στο σχεδιασμό του μπάνιου

Κάθε τόνος με τον τρόπο του επηρεάζει το ανθρώπινο υποσυνείδητο, καθώς και συνδυασμούς με άλλα χρώματα. Ένα ανώτατο όριο, μωσαϊκό ή έπιπλα σε χρώμα λεβάντας θα παρουσιάσουν χαλάρωση και αρμονία.

Ο συνδυασμός του μπεζ και του τόνου των καρπών χαλαρώνει και χαρίζει μια ειρηνική αρμονία. Ένα χαλί, ένα γρανίτη, μια κουρτίνα ή ένα ράφι γεμάτο λιλά χρώμα θα θέσει μια ρομαντική διάθεση.

Μωβ μωβ στο μπάνιο

Χρώματα συνεργάτες

Το μοβ λουτρό επιτρέπει τον σχεδιασμό με τη μορφή "συνολικού", όπου όλα τα στοιχεία είναι διακοσμημένα σε διαφορετικές αποχρώσεις μιας παλέτας. Ωστόσο, ο σχεδιασμός είναι πολύ πιο ενδιαφέρον, όπου συνδυασμοί διαφόρων ριζικά διαφορετικών χρωμάτων χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα. Έτσι, μοβ πλακάκια για το μπάνιο γίνεται αμέσως πιο υφή και πολύχρωμα, αν το βάθος του ήχου αποκορύφωμα τη χρήση μπεζ έπιπλα και κατάλευκα είδη υγιεινής, καθώς και μικρές αξεσουάρ για να χρησιμοποιήσετε το χαλί και κουρτίνα χρώματα «Fuchsia».

Τα κύρια χρώματα των συντρόφων είναι λευκά, όλες οι αποχρώσεις του γκρι, του μπλε, του χρυσού και της ελιάς. Για να δημιουργήσετε ένα ασυνήθιστο σχέδιο του μπάνιου, μερικοί εμπειρογνώμονες προτιμούν να πειραματιστούν με την σμαραγδένια παλέτα.

Γκρίζα μωβ μπάνιο

Τα απαλά χρώματα κρέμας χρησιμοποιούνται για να δίνουν την εσωτερική απαλότητα. Φαί
νονται καλά ως βασικό χρώμα για προσόψεις επίπλων (για παράδειγμα, βάθρα), για τοίχους και οροφές (το κεραμικό υλικό χρησιμοποιείται ως υλικό επικάλυψης ή απλά οι επιφάνειες βαμμένες).

Για τους οπαδούς της βιαιότητας και των αυστηρών σχεδίων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιο ασυνήθιστους συνδυασμούς. Για παράδειγμα, το φόντο για να σχηματίσουν ένα κεραμικό πλακάκι μοβ ή λιλά χρώμα, προσθέτοντας έπιπλα κάτω από το μαόνι, εστιάζοντας στο βάθρο και νεροχύτη. Μικρά αξεσουάρ και μια λωρίδα μωσαϊκού σε έναν τοίχο και σε μια περίμετρο οροφής εκτελούν τους αργυρόχρους τόνους που προσομοιάζουν τη μεταλλική λάμψη.

Lilac μοβ τοίχο σχεδιασμό στο μπάνιο

Ταμπού για τη θλίψη

Ορισμένοι σχεδιαστές είναι κατηγορηματικά αντίθετοι με τη χρήση μαύρου στο εσωτερικό. Το πορφυρό μπάνιο αμέσως γίνεται ζοφερό και άβολο. Ακόμη και μια μικρή κουβέρτα ή μαύρη πρόσοψη επίπλων είναι ικανή να σπάσει την αρμονία χρώματος στο δωμάτιο.

1

Ένα πολύ τακτοποιημένο μαύρο χρώμα μπορεί να εισαχθεί σε ένα πολύπλοκο μωσαϊκό κεραμίδι από κεραμικά πλακίδια. Μια άλλη επιλογή - ένα μαύρο μοτίβο στο νεροχύτη, το οποίο θα φαίνεται οργανικό, λαμβάνοντας υπόψη τη γενική ιδέα του σχεδιασμού.

Σκούρο μωβ μπάνιο

Διαμόρφωση χώρου

Η πολυπλοκότητα της βιολετί παλέτα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε διαφορετικά στυλ στο μπάνιο, χρησιμοποιώντας μόνο το χρώμα και το παιχνίδι με υφές. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σχετικά απλό σχέδιο, αλλάζοντας από καιρό σε καιρό χρησιμοποιώντας νέα χαρακτηριστικά: ένα αποκλειστικό ντουλάπι, ένα φωτεινό χαλί ή κουρτίνες, αλλαγές μωσαϊκού, αλλαγή κεραμικών πλακιδίων κοντά στον νεροχύτη σε ένα φινίρισμα από φυσική πέτρα.

Μωβ περίγραμμα στο μπάνιο

Αρχική Τοποθεσία για SPA

Ο συνδυασμός των μοβ τόνων και των πράσινων αποχρώσεων δημιουργεί μια ατμόσφαιρα φρεσκάδας και ηρεμίας στο δωμάτιο. Ως βάση, χρησιμοποιείται καμβάς λεβάντας. Η διακόσμηση της οροφής και των τοίχων σε αυτό το χρώμα είναι ευπρόσδεκτη. Τα έπιπλα μπορεί να είναι σε αποχρώσεις μπεζ μπεζ.

Αξεσουάρ μπάνιου, πετσέτες, κουρτίνες και κεραμικό φινίρισμα γύρω από τη μπανιέρα και το νεροχύτη θα πρέπει να είναι κορεσμένο χρώμα δαμάσκηνου. Αλλά το μωσαϊκό, τα χαλιά και τα μικρά αξεσουάρ είναι ευπρόσδεκτα σε ένα λαμπερό σμαράγδι χρώμα. Η διάθεση δημιουργείται εύκολα με τη βοήθεια πολύχρωμων μικροσκοπίων: αρωματικά κεριά και ξηρά ανθοδέσμες με λεβάντα.

Μωβ αξεσουάρ μπάνιου
Μοντέρνο μπάνιο με βιολετί τόνους

Ο πειρασμός των ανατολικών παραδόσεων

Η ιαπωνική σχεδίαση αιχμαλωτίζει πάντα με τη φινέτσα και το ιδιαίτερο χρώμα της. Το ανατολικό εσωτερικό χαρακτηρίζεται από τη χρήση των ακόλουθων εξαρτημάτων:

 1. Ξύλινα έπιπλα.
 2. Ζεστούς τόνους ως βάση (για το φινίρισμα του δαπέδου, της οροφής, των περισσότερων από τους τοίχους)?
 3. Λιλά κεραμικά πλακάκια μωσαϊκά?
 4. Μια εικόνα των ανθών κερασιού, ως βασικό στοιχείο του σχεδιασμού του δωματίου?
 5. Ο συνδυασμός σκούρων μοβ και πολύ ελαφριές αποχρώσεις λιλά.
 6. Ιαπωνικά τοπία με κεραμικό μωσαϊκό.
 7. Οι διακοσμητικοί ανεμιστήρες της παραδοσιακής ανατολικής μορφής, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πλήρες διακοσμητικό αξεσουάρ.
 8. Εικόνες του Sakura σε μωβ μοτίβα?
 9. Στρώμα άχυρου και ψάθες σε ανατολίτικο στυλ.
 10. Αξεσουάρ από μπαμπού.
 11. Κουρτίνες με ανατολίτικα στολίδια.
 12. Δύσκολο φωτισμό της οροφής.
Ιαπωνικά μινιμαλιστικό στυλ στο μπάνιο με μωβ προφορά

"Αιώνιο" κλασικό σε βασιλικό χρώμα

Κλασσικός σχεδιασμός στο εσωτερικό του μπάνιου είναι η αρμονία της βιολετί παλέτας με λευκές, γκρι και χρυσές αποχρώσεις. Τα ασυνήθιστα σχέδια στα
βάθρα, στο μπάνιο, στην άκρη των τοίχων, στην οροφή και στους νεροχύτες είναι επίσης ευπρόσδεκτα.

Τα κλασικά είναι μια δαπανηρή κατεύθυνση. Κεραμική διακόσμηση, ιδιότητες ξύλου, σχεδιασμός συσκευών φωτισμού, υδραυλικά - όλα πρέπει να είναι ποιότητας και να φαίνονται αξιοσέβαστοι και πλούσιοι.

Μπουζούλα μπεζ-μπεζ σε κλασικό στυλ
Μπουζούλα μπεζ-μπεζ σε κλασικό στυλ

Χώρα - ζεστασιά και τρυφερότητα

Τα κύρια χαρακτηριστικά του στυλ "χωριού" είναι η χρήση ξύλινων επίπλων, η αφθονία της διακόσμησης λουλουδιών και η παρουσία μάζας μικρών λεπτομερειών. Κάτω από το νεροχύτη τοποθετήστε ένα χαριτωμένο καλάθι πλυντηρίου. Για κουρτίνες είναι χαρακτηριστική εκτύπωση "κλουβί" ή μια διασπορά των μικρών λουλουδιών. Πραγματικά φαίνεται υδραυλικά σε πασχαλιά.

Φως χώρα σε μωβ μπάνιο
Ανοιχτό μωβ και γκρι στο μπάνιο
Μωβ, μαύρο και άσπρο χρώμα στο σχεδιασμό του μπάνιου στο στυλ Art Nouveau
Μωβ τοίχο στο μπάνιο
Μπάνιο με βιολετί προφορά στο στυλ Art Deco
Μωβ ντουλάπι και ντουλάπι μπάνιου
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 1 = 4