Μπαρ σκαμπό για την κουζίνα (49 φωτογραφίες): πώς να επιλέξετε το σωστό σχήμα για το χρώμα

Η μοντέρνα κουζίνα δεν είναι μόνο ένα μέρος για μαγείρεμα, αλλά και ένας χώρος αναψυχής. Σε αυτό, τα πάντα θα πρέπει να είναι τέλεια, ξεκινώντας από το εσωτερικό και τελειώνοντας με τα αξεσουάρ που κοσμούν την κουζίνα. Οι νέες υψηλές τεχνολογίες έδωσαν ώθηση στη διακόσμηση κουζινών ασυνήθιστη για τους μετα-σοβιετικούς ανθρώπους με έπιπλα και συσκευές. Σε αυτό το στοιχείο μπορούν να αποδοθούν ξύλινοι μετρητές μπαρ. Οι περισσότεροι ή λιγότερο ευπαθείς πολίτες έχουν εξοπλίσει μακρά τις εγκαταστάσεις κουζίνας με αυτό το στοιχείο διακόσμησης.

Σκούρο ξύλινο σκαμπό μπαρ για την κουζίνα

Χαρακτηριστικά καρέκλες για ένα ράφι μπαρ

Το ύψος οποιασδήποτε ράβδου είναι μεγαλύτερο από αυτό ενός απλού πίνακα. Αυτό σημαίνει ότι τα σκαμπό μπαρ για την κουζίνα, που βρίσκεται κοντά του, πρέπει να πληρούν ορισμένα κριτήρια. Αυτό είναι απαραίτητο για την άνετη προσγείωση και τη δυνατότητα προσέγγισης σε οποιοδήποτε σημείο του ράφι. Οι καρέκλες για ράφι μπαρ, που δεν πληρούν αυτά τα κριτήρια, είναι ακατάλληλες για χρήση.

Κουζίνες πολυτελείας με ξύλινα καθίσματα και ξύλινα καθίσματα
 • Το ύψος της καρέκλας πρέπει να αντιστοιχεί στο ύψος του καροτσιού. Οι υπερβολικά υψηλές ή χαμηλές καρέκλες, δεν θα επιτρέψουν να καθίσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να αισθάνεστε κουρασμένοι.
 • Η καρέκλα πρέπει να έχει υποπόδιο. Αυτό είναι επίσης απαραίτητο για την ευκολία της προσγείωσης, αν δεν προβλέπεται στο σχεδιασμό της καρέκλας, τότε ο καθισμένος θα συνεχίσει να γλιστράει προς τα κάτω.
 • Είναι επιθυμητό οι ψηλές καρέκλες να έχουν έναν περιστρεφόμενο μηχανισμό. Αυτή είναι μια προαιρετική απαίτηση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι περιττή.
 • Ρυθμιζόμενο ύψος. Μια χρήσιμη λειτουργία, ο ρόλος και η σημασία της οποίας δεν χρειάζεται σχόλια.

Μπαρ σκαμπό για την κουζίνα, που πληρούν αυτά τα κριτήρια, σίγουρα θα ευχαριστήσω όλους τους επισκέπτες που επισκέπτονται το σπίτι.

Λευκά σκαμπό μπαρ για κουζίνα
Κλασικά σκαμπό μπαρ για κουζίνα από δέρμα και ξύλο
Υψηλά ξύλινα σκαμπό μπαρ

Υλικά για καρέκλες

Υπάρχουν πολλές επιλογές και κάθε μία από αυτές είναι υπέροχη με τον δικό της τρόπο. Οι καρέκλες είναι συνήθως κατασκευασμένες από ξύλο. Τέτοια ξύλινα καθίσματα, το ύψος των οποίων είναι τελείως ρυθμιζόμενα, φαίνονται στερεά και αριστοκρατικά. Επιπλέον, είναι φιλικές προς το περιβάλλον, διότι όλες οι ουσίες με τις οποίες επεξεργάζονται τα ξύλινα εξαρτήματα πληρούν αυστηρά πρότυπα ασφαλείας.

Όμορφα ξύλινα σκαμπό μπαρ

Το δεύτερο πιο κοινό υλικό είναι το μέταλλο. Τέτοιες καρέκλες ταιριάζουν καλά σε πολλά σχέδια κουζίνας, τα πλέον προτιμώμενα από τα οποία είναι:

 • Υψηλής τεχνολογίας?
 • Techno;
 • Cosmo.

Τέτοιες καρέκλες είναι πολύ ισχυρότερες από αυτές που είναι κατασκευασμένες από ξύλο. Πρέπει να πούμε ότι οι ψηλές καρέκλες από ξύλο δεν είναι πολύ αξιόπιστες από μόνα τους και εύκολα γρατζουνισμένες, αλλά και να χτυπηθούν ακόμη και από αδύναμα εγκεφαλικά επεισόδια.

Πρωτότυπα σκαμπό μπαρ από μέταλλο

Πλαστικά - το υλικό που συνοδεύει τους εσωτερικούς χώρους της κουζίνας από τη σοβιετική εποχή. Ακόμη και σήμερα, δεν έχει χάσει τη σημασία του. Χαίρομαι που σήμερα τα πλαστικά προϊόντα είναι πολύ καλύτερα από ό, τι πριν από δέκα περίπου χρόνια. Τέτοια σκαμπό μπαρ για την κουζίνα είναι σε απόλυτη αρμονία με τις σύγχρονες λύσεις σχεδιασμού, ειδικά εκείνες που κατασκευάζονται με ξύλο.

Κόκκινες καρέκλες μπαρ από πλαστικό και μέταλλο

Αυτές οι επιλογές σχεδιασμού, φυσικά, δεν είναι οι μόνες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή σκαμπό για μπαρ. Ορισμένα εξωτικά μοντέλα είναι κατασκευασμένα από πλεξιγκλάς ή πιεσμένο χαρτί. Αλλά τέτοια προϊόντα είναι πολύ ακριβά και δεν φαίνονται καλύτερα από τα ξύλινα.

Πρώτα απ 'όλα, τα υλικά από τα οποία παράγονται κλασικές καρέκλες για απορροή ράβδων πρέπει να είναι:

 1. Φιλικό προς το περιβάλλον.
 2. Ανθεκτικό στο νερό και το άμεσο ηλιακό φως.
 3. Ανθεκτικό.
 4. Ανθεκτικό.
 5. Έχετε μια ωραία εμφάνιση.

Επίσης, πρέπει να εξετάσετε τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού του εσωτερικού.

Μπαρ σκαμπό για κουζίνα με καθίσματα ψάθινα

Μπαρ σκαμπό για κουζίνα με καθίσματα ψάθινα
Μια τέτοια μαύρη καρέκλα είναι ιδανική για νεοκλασικό ή ακόμα και ρουστίκ στυλ κουζίνας
Λευκά σκαμπό μπαρ στο εσωτερικό της κουζίνας

Ποικιλίες καρέκλες για ράφι ράβδων

Οι χώροι φύτευσης για τους μετρητές μπαρ χωρίζονται συνήθως σε σκαμνιά και καρέκλες. Η διαφορά είναι ότι η πρώτη δεν έχει πλάτη. Αυτή είναι μια ατυχής απόφαση, δεδομένου ότι είναι αδύνατο να καθίσετε σε ένα τέτοιο σκαμνί για μεγάλο χρονικό διάστημα, η πλάτη είναι μούδιασμα, αν και το ύψος είναι το ίδιο, και οι διαστάσεις.

Ένα άλλο κριτήριο που χωρίζει τα σκαμπό μπαρ για την κουζίνα είναι η ευκαιρία να τα προσθέσετε. Αυτό είναι σημαντικό για εκείνους τους χώρους όπου υπάρχει έλλειμμα ελεύθερου χώρου. Αυτή η λύση δεν επιτρέπει τη μετατροπή της κουζίνας σε αποθήκη επίπλων.

1
Πράσινο σκαμπό μπαρ στο εσωτερικό μιας ελαφριάς κουζίνας

Φόρμα καθίσματος

Υπάρχουν πολλές επιλογές, ξεκινώντας από τις κλασικές, τελειώνοντας με πολύ εξαίσια: ένα αστερίσκο ή ένα τέχνασμα τίγρης. Περιττό να πούμε ότι τέτοιες καρέκλες δεν είναι πολύ άνετες, είναι καλύτερα να σταματήσετε στα κλασικά.

Οι στρογγυλές καρέκλες είναι κατάλληλες για φύτευση και δεν προκαλούν κόπωση της πλάτης με παρατεταμένη χρήση. Αντικείμενα επίπλων αυτής της φόρμας φαίνονται μοντέρνα και σε αρμονία με οποιοδήποτε εσωτερικό. Εκφράζουν ευκολία και κινητικότητα.

Τα τετράγωνα καθίσματα δεν είναι λιγότερο κοινά, αλλά έχουν μια ελαφρώς διαφορετική αντίληψη. Οι καρέκλες αυτής της μορφής φαίνονται σταθερές, είναι κατάλληλες για χαλαρούς ανθρώπους που προτιμούν vintage εσωτερικούς χώρους. Αυτές οι καρέκλες θεωρούνται οι πιο άνετες, το κύριο πράγμα είναι ότι το ύψος επιλέγεται σωστά.

Μαύρο σκαμπό μπαρ με τετράγωνη έδρα

Αριθμός ποδιών

Η κλασική έκδοση είναι μια καρέκλα με τέσσερα πόδια. Είναι ασφαλώς στερεωμένο στο πάτωμα και δεν ταλαντεύεται με ανακριβείς κινήσεις του ατόμου που κάθεται πάνω του. Τέτοιες καρέκλες είναι μεγάλες και συνεπώς δεν έχουν μεγάλη κινητικότητα.

Οι καρέκλες Trenogie είναι ελαφρύτερες και πιο κινητές από αυτές που έχουν τέσσερα πόδια. Έχουν επίσης μια πιο δυναμική εμφάνιση. Αυτή η επιλογή είναι περισσότερο για τους εσωτερικούς και τους εσωτερικούς χώρους.

Υπάρχουν ψηλές καρέκλες που δεν έχουν πόδια, και βρίσκονται στο πιάτο, λιγότερο συχνά - σε κάποια μίνι σύνθεση σύρματος πλεξούδα ή πλαστικό. Αυτή είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα επιλογή, σε συνδυασμό με διαφορετικούς εσωτερικούς χώρους. Ωστόσο, η κινητικότητα αυτών των καρεκλών αφήνει πολλά να είναι επιθυμητή, είναι ειλικρινά άβολο να τα μετακινήσετε.

Ανεξάρτητα από το σχήμα του καθίσματος, η καρέκλα μπορεί να είναι μαλακή και άκαμπτη. Όλα εξαρτώνται από το στυλ σχεδιασμού του δωματίου και από την επιθυμία του αγοραστή. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι καρέκλες που έχουν μαλακή ταπετσαρία, με παρατεταμένη συνεδρίαση προκαλούν μια αίσθηση κούρασης στην πλάτη. Αυτό αποφεύγεται εύκολα αν το ύψος της καρέκλας έχει επιλεγεί σωστά.

Τετράκλινες καρέκλες μπαρ με μαλακά καθίσματα
Μια όμορφη καρέκλα με τέσσερα πόδια και ένα κόκκινο κάθισμα

Επιλογή καρέκλες με εσωτερικό

Θα ήταν ανόητο να βάλουμε μια καρέκλα από μέταλλο "υψηλής τεχνολογίας" στην κουζίνα, φτιαγμένη με το στυλ της αγγλικής vintage. Harmony - αυτό είναι σημαντικό όταν επιλέγετε οποιοδήποτε κομμάτι έπιπλα, συμπεριλαμβανομένων καρέκλες για ένα μπαρ.

 • Για μια κουζίνα με φωτεινό φωτισμό και λευκούς τόνους, οι ψηλές καρέκλες από λευκό μέταλλο είναι καλύτερες. Συμπληρώνουν το γενικό εσωτερικό και προσθέτουν επιπλέον φωτεινές σημειώσεις σε αυτό. Οι καρέκλες από ελαφρύ ξύλο είναι επίσης κατάλληλες εδώ.
 • Οι ξύλινες καρέκλες είναι τέλειες για τις κουζίνες που μετριάζονται με μέτριους τόνους και φέρνουν σιωπή με σίγαση του φωτός.
 • Οι μη τυποποιημένες κουζίνες απαιτούν μη τυποποιημένα σκαμπό μπαρ. Αν το δωμάτιο είναι κατασκευασμένο με το στυλ ενός ναυαγίου, το οποίο δεν είναι μια τέτοια εξωτική λύση στην εποχή μας, πρέπει να βρούμε τα κατάλληλα μοντέλα έπιπλα μπαρ. Μπορείτε να παραγγείλετε από τον κατασκευαστή ένα μεμονωμένο σχέδιο, λαμβάνοντας υπόψη τις απαραίτητες διαστάσεις.

Μπαρ σκαμπό για την κουζίνα πρέπει να είναι άνετα και κομψά, συμπαγή και κινητά. Δεν είναι περιττό οι σχεδιαστικές έννοιες που δίνουν μια μοναδική εμφάνιση τόσο στο ίδιο το δωμάτιο όσο και στα έπιπλα σε αυτό. Η επιλογή μιας καρέκλας για έναν πάγκο bar είναι μια σημαντική απόφαση, στην οποία είναι απαραίτητη η προσεγγιστική και συνετή προσέγγιση!

Επιλογή φωτογραφιών

Λευκά σκαμπό μπαρ από πλαστικό και μέταλλο σε ελαφριά κουζίνα
Λευκά σκαμπό μπαρ από πλαστικό και ξύλο
Ελαφριά σκαμπό bar bar
Σκαμπό μπαρ με τόξα
Αρχικό λευκό σκαμπό μπαρ
Μπλε καρέκλες μπαρ στη φωτεινή κουζίνα
Διαφανή σκαμπό μπαρ για τη μοντέρνα κουζίνα
Κλασικό σκαμπό μπαρ στην κουζίνα
Καρέκλες ψάθινης για το σπίτι μπαρ
Ξύλινα σκαμπό μπαρ
Εσωτερικό κουζίνα σε μινιμαλιστικό στυλ με σκαμπό μπαρ
Πλαστικές διάφανες καρέκλες
Μαύρο κλασικό σκαμπό μπαρ
Σκαμπό μπαρ με ασυνήθιστο σχήμα
Άνετα ξύλινα σκαμπό μπαρ
Μπαρ σκαμπό στο εσωτερικό της σύγχρονης κουζίνας
Λευκά σκαμπό μπαρ με απαλές γωνίες
Σκαμπό μπαρ
Μπαρ σκαμπό στο κλασικό εσωτερικό της κουζίνας
Καρέκλες για ένα μπαρ με πλάτη
Κλασικά σκαμπό μπαρ στο εσωτερικό της κουζίνας
Χαμηλή σκαμπό μπαρ
Απλά σκαμπό μπαρ με μαλακό κάθισμα
Σκαμπό μπαρ σε αρ νουβό στιλ
Μινιμαλιστικό εσωτερικό κουζίνα με σκαμπό μπαρ
Μπαρ καρέκλες χωρίς πλάτη
Μοντέρνα κουζίνα με μπαρ και καρέκλες
Πρωτότυπα σκαμπό μπαρ στο εσωτερικό της μοντέρνας κουζίνας
Μπαρ σκαμπό στο εσωτερικό της κουζίνας-σαλόνι
Μαλακά σκαμπό μπαρ
Σκαμπό μπαρ με ημικυκλική πλάτη
Σκαμπό φως μπαρ
Ασυνήθιστες διαφανείς καρέκλες για ένα μπαρ
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

93 − 88 =