Κουζίνα Μεταλλικά: Πλεονεκτήματα και ποικιλία παλέτας χρωμάτων (26 φωτογραφίες)

Το μεταλλικό χρώμα στις περισσότερες περιπτώσεις συνδέεται με την παραδοσιακή γκρι απόχρωση. Το πρωτότυπο του είναι το αλουμίνιο. Είναι η επιφάνεια ανοδιωμένου αλουμινίου που έχει μια συγκεκριμένη ελκυστική γυαλάδα, η οποία δημιουργείται από τα μικρότερα σωματίδια που συνθέτουν τη σύνθεσή της. Οι κουζίνες μεταλλικού χρώματος μπορούν να βαφτούν όχι μόνο σε γκρι τόνους, αλλά και σε οποιεσδήποτε άλλες.

Κουζίνα μεταλλική
Κουζίνα μεταλλική
Κουζίνα μεταλλική

Για την κουζίνα, όχι μόνο πρακτικότητα, λειτουργικότητα, αλλά και εμφάνιση είναι σημαντική. Τα ελκυστικά σημεία και οι φωτεινές προσόψεις μπορούν να φανταστούν τις συνήθεις επιλογές επίπλων. Ας δούμε τα βασικά χαρακτηριστικά των μοντέλων μεταλλικών χρωμάτων, καθώς και την ποικιλία των χρωμάτων τους.

Κουζίνα μεταλλική
Κουζίνα μεταλλική
Κουζίνα μεταλλική

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Τα χαρακτηριστικά απόδοσης των κουζινών MDF, βαμμένα με σμάλτο με προσθήκη σκόνης αλουμινίου, δεν διαφέρουν από τις προσόψεις που καλύπτονται με συνηθισμένο σμάλτο. Για το λόγο αυτό, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτών των επίπλων δεν διαφέρουν. Διαφορές παρατηρούνται στις διακοσμητικές ιδιότητες.

Κουζίνα μεταλλική
Κουζίνα μεταλλική

Κουζίνα μεταλλική
Κουζίνα μεταλλική

Πλεονεκτήματα

Έπιπλα με ταινία PVC μεταλλικού χρώματος έχουν πολλά πλεονεκτήματα:

 • η επιφάνεια των προϊόντων είναι απόλυτα ομαλή στην αφή, οπότε ο καθαρισμός δεν απαιτεί ιδιαίτερες προσπάθειες.
 • στο κόκκινο, λιλά, γκρι μέταλλο, τα δακτυλικά αποτυπώματα είναι λιγότερο αισθητά σε σύγκριση με τα συμβατικά ακουστικά.
 • η επίστρωση έχει αντοχή, η οποία εκδηλώνεται με την κατάλληλη προσοχή, η ταινία είναι ισχυρή, για μεγάλο χρονικό διάστημα θα ευχαριστήσει τον ιδιοκτήτη σπιτιού με τις τεχνικές του ιδιότητες?
 • Το PVC έχει αντίσταση στην τριβή και στις επιδράσεις διαφόρων απορρυπαντικών.
 • μια ποικιλία από όλα τα είδη των υφή και την παλέτα χρωμάτων σας επιτρέπει να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή για οποιοδήποτε σπίτι?
 • το υλικό είναι ανθεκτικό στις ακτίνες UV.
 • Το PVC χαρακτηρίζεται από οικολογική ασφάλεια και ανεπιτήδευτο επίπεδο συντήρησης.
 • την ευκαιρία να υλοποιήσει σχεδόν όλες τις λύσεις σχεδιασμού.
 • ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα των προβολών ταινιών είναι το προσιτό κόστος τους σε σύγκριση με τις παράλογες επιλογές για φινίρισμα.
Κουζίνα μεταλλική
Κουζίνα μεταλλική
Κουζίνα μεταλλική

Μειονεκτήματα

Μαζί με τα πολυάριθμα πλεονεκτήματα του PVC έχει μερικά σημαντικά μειονεκτήματα:

 • η μεμβράνη είναι ικανή να παραμορφώνεται και να ξεφλουδίζει κατά την παρατεταμένη επαφή με υγρασία ή υπό την επίδραση υψηλών θερμοκρασιών.
 • Η επιφάνεια του υλικού μπορεί να καταστραφεί από τις λειαντικές ενώσεις καθαρισμού και τις μηχανικές επιδράσεις.
 • Είναι αδύνατο να αποκατασταθούν τα ελαττώματα που εμφανίστηκαν.

Οι κατασκευαστές επίπλων με πρόσοψη φιλμ συστήνουν τη χρήση στο εσωτερικό της κουκούλας κουζίνας, η οποία θα συμβάλει στην επέκταση της ζωής των επίπλων.

Κουζίνα μεταλλική
Κουζίνα μεταλλική
Κουζίνα μεταλλική

Ποικιλία παλέτας χρωμάτων

Η βαθμολόγηση των αποχρώσεων συμπίπτει σχεδόν πλήρως με τα δημοφιλή χρώματα που χρησιμοποιούνται για τη ζωγραφική αυτοκινήτων.

Κουζίνα μεταλλική

Λευκό μεταλλικό

Η λάμψη, χαρακτηριστική των αλουμινένιων επιφανειών, δίνει στο χρώμα αυτό μια ασημί απόχρωση. Το ίδιο συμβαίνει και με το κοινό χρώμα της σαμπάνιας. Ένας αποτελεσματικός συνδυασμός χρωμάτων επιτυγχάνεται όταν χρησιμοποιείτε λευκούς με τόνους αντίθεσης. Στο τεχνολογικό στυλ, το μεταλλικό λευκό είναι σε αρμονία με το μαύρο, το πορτοκαλί και το κόκκινο. Για το μοντέρνο, ένα συνδυασμό με λιλά, ροζ, μοβ.

Κουζίνα μεταλλική

Μαύρο

Gloss δίνει αυτό το κλασικό βάθος χρώματος και μια ιδιαίτερη συναρπαστική γοητεία.

Φαίνεται πραγματικά η κουζίνα "μαύρο μεταλλικό" με χαλύβδινο ακουστικό, ματ επιφάνειες. Ως αποτέλεσμα, η παλέτα του δωματίου θα είναι εντελώς σκοτεινή, αλλά αυτό δεν μειώνει την ελκυστικότητά του. Στο ύφος της υψηλής τεχνολογίας αραιώστε την κατάσταση θα βοηθήσει κόκκινο ή μπορντό, στο art deco - χρυσό.

Τα μαύρα έπιπλα θα ταιριάζουν μόνο στους γενναίους ανθρώπους που είναι σίγουροι για την επιλογή τους και έχουν καλή γεύση.

Κουζίνα μεταλλική

Πράσινο μεταλλικό

Συχνά, για το σχεδιασμό των προσόψεων κουζίνας χρησιμοποιούνται πολύπλοκες αποχρώσεις αυτού του χρώματος: ελιά, χρυσό πράσινο, γκρι-πράσινο. Η γυαλιστερή επίστρωση τους δίνει μια αριστοκρατική εμφάνιση. Σε σύγκριση με τους παραπάνω τόνους, το μεταλλικό ασβέστη φαίνεται λιγότερο ελκυστικό και λιγότερο συνηθισμένο. Για να επιλέξετε αρμονικούς συνδυασμούς με το πράσινο είναι μάλλον δύσκολο, οι περισσότεροι ειδικοί προτείνουν τη χρήση ουδέτερων λευκών ή γκρι.

1
Κουζίνα μεταλλική

Κόκκινο

Οι φωτεινές αποχρώσεις ή το κόκκινο χρώμα με μεταλλική λάμψη δεν φαίνονται πολύ ελκυστικές. Οι πιο κατάλληλοι είναι οι περίπλοκοι τόνοι του κόκκινου: ρόδι, μπορντό, πορφυρό, καραβόνα και η φωτεινότητα τους μπορεί να είναι διαφορετική. Βέλτιστος είναι ο συνδυασμός του κόκκινου με το λευκό, το μαύρο, το γκρι. Μια παρόμοια κατάσταση παρατηρείται με πορτοκαλί χρώμα. Για μεταλλικά, μόνο οι βαθιές αποχρώσεις είναι κατάλληλες: κόκκινο-πορτοκαλί, κολοκύθα.

Κουζίνα μεταλλική

Μπλε

Το μπλε χρώμα σε συνδυασμό με τη στιλπνότητα δεν φαίνεται πολύ εκφραστικό. Το αληθινό βάθος και το απαράμιλλο παιχνίδι των αποχρώσεων είναι χαρακτηριστικό για το χρώμα του κυματώματος της θάλασσας, μωβ-μπλε ή ήρεμο μπλε.

Κουζίνα μεταλλική

Βιολετί Μεταλλικό

Σε αυτή την περίπτωση, όλες οι αποχρώσεις είναι κατάλληλες, ανεξάρτητα από την ένταση και τη φωτεινότητα τους: πασ
χαλιά, λιλά, βιολετί και άλλα. Παρόμοιες αποχρώσεις θεωρούνται οι πιο μοντέρνες, καθώς εισέρχονται στην παλέτα χρωμάτων του Art Nouveau.

Κουζίνα μεταλλική

Χρυσό μεταλλικό

Φαίνεται μια τέτοια κουζίνα που πολυτελή. Επιπλέον, το χρώμα είναι καθολικό και εύκολα συνδυάζεται με οποιουσδήποτε άλλους. Η πιο αρμονική θα είναι καφέ, ροζ, κοράλλι, μπεζ και άλλους ζεστούς τόνους. Εξίσου ελκυστικό είναι το χρυσό χρώμα, μαζί με τα κλασικά χρώματα: γκρι, μαύρο και άσπρο. Έπιπλα, ζωγραφισμένα στο ευγενές σκιά, κατάλληλο για ένα κλασικό ή παλάτι εσωτερικούς χώρους, καθώς και μοντέρνα αρτ ντεκό, hi-tech, μινιμαλιστικό.

Κουζίνα μεταλλική

Ο σχεδιασμός της κουζίνας θα είναι πρωτότυπος και ελκυστικός αν χρησιμοποιείτε μεταλλικά χρώματα για τη δημιουργία του. Οι προσόψεις με μυστηριώδη μεταλλική λάμψη συνδυάζονται τέλεια με μια ποικιλία αποχρώσεων και επιφανειών. Η χρωματική παλέτα των επίπλων είναι τόσο μεγάλη ώστε κάθε καταναλωτής να μπορεί να επιλέξει το μοντέλο σύμφωνα με τις προτιμήσεις του.

Κουζίνα μεταλλική
Κουζίνα μεταλλική
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

95 − = 90