Ταπετσαρία: εξαιρετικά εσωτερικά στοιχεία

Ταπετσαρία: εξαιρετικά εσωτερικά στοιχεία

Για να κάνετε το εσωτερικό άνετο και πλήρες βοήθημα επιλεγμένα αξεσουάρ, διακοσμητικά στοιχεία και φυσικά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Ένας από τους εκλεκτούς τύπους είναι οι ταπετσαρίες - υφαντά με ειδικό τρόπο πίνακες, κουρτίνες, πάνελ, μαξιλαροθήκες και άλλα προϊόντα.

Στη βάση των σχεδίων είναι συσσωρευμένα έργα τέχνης, αφαίρεση ή στολίδια.

Ταπετσαρία: εξαιρετικά εσωτερικά στοιχεία

Οι πρώτες ταπετσαρίες με τη μορφή υφαντικών χαλιών δημιουργήθηκαν στη Γαλλία τον 17ο αιώνα από αδελφούς-κατασκευαστές. Τα προϊόντα κατασκευάστηκαν με το χέρι, έτσι ήταν δαπανηρά και ήταν διαθέσιμα μόνο στους εκπροσώπους της βασιλικής δυναστείας και της ευγένειας κοντά στο γήπεδο. Τα μαζικά χαλιά που κρέμονταν σε κτήματα και παλάτια όχι μόνο υπογράμμισαν την ιδιαίτερη κατάσταση του ιδιοκτήτη, αλλά και προστατεύονταν την κατοικία από το κρύο.

Οι σύγχρονες ταπετσαρίες γίνονται με μηχανή, και επομένως διατίθενται με κόστος. Διακρίνονται από την ελαφρότητα, την εντυπωσιακή ποικιλία, την πρακτικότητα. Από τα υφάσματα γίνονται όχι μόνο χαλιά, αλλά και μαξιλαροθήκες, τσάντες, πίνακες ζωγραφικής, χαρτοπετσέτες και ακόμη παντόφλες.

Ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς ειδών ταπετσαρίας στη Ρωσία είναι το "Studio Design Design" (Ivanovo). Στο εργοστάσιο, καλλιτέχνες, σχεδιαστές, τεχνολόγοι εργάζονται για να δημιουργήσουν αποκλειστικά σχέδια, στολίδια και καλλιτεχνικές γραμμές.

Μπορείτε να εξοικειωθείτε με τη γραμμή προϊόντων απευθείας στον ιστότοπο της εταιρείας http://gobelen-rus.ru/. Οι πωλήσεις πραγματοποιούνται χύμα.

Χαρακτηριστικά της επιλογής των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων

Στα πάνελ, τα καλύμματα κρεβατιού και άλλα είδη ταπετσαριών ταιριάζουν φυσικά στη γύρω περιοχή του δωματίου, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη ορισμένοι παράγοντες που επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτά είναι:

  • Χρώματα - κατά κανόνα, η παλέτα χρωμάτων υφασμάτων επιλέγεται σε ένα ενιαίο σύνολο με κουρτίνες, επικαλυμμένα έπιπλα, χαλιά. Για να επιλέξετε ένα προϊόν σε σχέση με το περιβάλλον της περιβάλλουσας κατάστασης, μπορείτε να παίξετε στην τόνωση της αντίθεσης, επιλέγοντας μια φωτεινότερη έκδοση της ταπετσαρίας. Σε αυτή την περίπτωση, θα επικεντρωθεί στον εαυτό του και θα προκαλέσει ακούσια τις απόψεις των άλλων.

    Εάν η κουβέρτα δεν ταιριάζει με το χρωματικό σχέδιο του γενικού κλωστοϋφαντουργικού προϊόντος στο δωμάτιο, πρέπει να το αγοράσετε πλήρες με μαξιλαροθήκες, χαρτοπετσέτες, τραπεζομάντιλο ή άλλα προϊόντα. Αυτό θα εξαλείψει την ασυμφωνία στο εσωτερικό.

  • Θέματα. Όταν επιλέγετε μια φωτογραφία, πρέπει να βασίζεστε στην προσωπική συμπάθεια και να εξετάζετε επίσης το σκοπό του δωματίου για τον οποίο αγοράζεται η ταπετσαρία. Τα πιο δημοφιλή είναι ζωγραφικοί πίνακες που απεικονίζουν τοπία, ζώα, πουλιά, αρχιτεκτονικά αξιοθέατα, λατρευτικές μορφές, πρόσωπα αγίων κ.α.

Για παράδειγμα, για τραπεζαρίες και κουζίνες, όλα τα είδη νεκρών είναι κατάλληλα, για υπνοδωμάτια - εικόνες με floral συνθέσεις, ζώα ή πουλιά, και για σαλόνια - αναπαραγωγές ζωγραφικής τέχνης.

Διακοσμήστε γραφεία και άλλους δημόσιους χώρους καλύτερα από ουδέτερες ιστορίες. Αυτές περιλαμβάνουν την εικόνα της αρχιτεκτονικής.

Χαρακτηριστικά της φροντίδας

Ταπετσαρία: εξαιρετικά εσωτερικά στοιχεία

Ανάλογα με τον σκοπό και τον τύπο της ταπετσαρίας, τόσο οι φυσικές όσο και οι συνθετικές ίνες χρησιμοποιούνται στην κατασκευή τους.

Κατά συνέπεια, η φροντίδα των προϊόντων είναι διαφορετική. Πιο πυκνά υφάσματα χρησιμοποιούνται για την παραγωγή χρωμάτων, πάνελ, χαλιών. Το ύφασμα περιλαμβάνει συνθετικές ίνες.

Η φροντίδα τέτοιων προϊόντων στο σπίτι περιορίζεται στο στεγνό καθάρισμα. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιείται μια ηλεκτρική σκούπα ή μια βούρτσα. Εάν δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από τη βρωμιά μόνοι σας, οι ταπετσαρίες στεγνώνουν.

Στην παραγωγή τραπεζομάντιλων, ποδιού, μαξιλαροθήκες, κλινοσκεπάσματα, φυσικές βαμβακερές ίνες χρησιμοποιούνται κυρίως. Ωστόσο, η χρήση συνθετικών είναι αποδεκτή.

Προστίθεται σε μικρές ποσότητες για να αυξήσει τις ανθεκτικές στη φθορά ιδιότητες του ιστού και να διατηρήσει το επιθυμητό σχήμα. Τέτοια προϊόντα μπορούν να πλυθούν με το χέρι ή σε ευαίσθητο τρόπο σε μια γραφομηχανή χρησιμοποιώντας ειδικά μέσα. Για να αποθηκεύσετε την εικόνα, τα πανιά δεν έχουν εξαντληθεί εντελώς, δεν στρίβουν με τη χρήση δύναμης.

Στεγνώνουν σε επίπεδη επιφάνεια, όπως πλεκτά. Αποφύγετε το άμεσο ηλιακό φως. Μπορείτε να σιδερώσετε αντικείμενα από μια ταπετσαρία. Προκειμένου να μην χαλάσει η ποιότητα της εικόνας, είναι καλύτερα να το κάνετε από λάθος πλευρά.

Αν συμμορφώνεστε με απλές συμβουλές φροντίδας, οι ταπετσαρίες θα σας ικανοποιήσουν με την ομορφιά και την ελκυστικότητά τους για ένα μόνο έτος.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

42 − = 33