Κατοικίες κουζίνας – ιδέες, συμβουλές και παραδείγματα

Pothooks για την κουζίνα με τα χέρια τους: μοτίβα, μοτίβα και παραδείγματα

Το να κάνεις κατόχους για την κουζίνα με τα χέρια σου είναι μια πολύ συναρπαστική δραστηριότητα. Επιπλέον, δεν απαιτούνται ειδικές δαπάνες για αυτό: χρησιμοποιούνται παλιά πράγματα και άλλα περιττά κομμάτια. Το κύριο πράγμα εδώ είναι ένα καλό μοτίβο και λίγη υπομονή.

Σε αυτό το άρθρο:

1 Αγκίστρια πανί
2 Από παλιά τζιν
3 Από τσόχα
4 Γάντζοι για πλέκω
5 Στερεώνεται από διάφορα υλικά

Χρειάζονται γραφείς σε κάθε κουζίνα, επομένως, μπορείτε να τις κάνετε όχι μόνο για τον εαυτό σας, αλλά και για δώρο σε συγγενείς και φίλους. Σε αυτό το άρθρο, προσπαθήσαμε να βρούμε όσο το δυνατόν περισσότερες ενδιαφέρουσες επιλογές.

Υπάρχουν και τα πιο απλά παραδείγματα που μπορούν να κάνουν ακόμη και οι μαθητές και υπάρχουν επίσης πολύπλοκα μοντέλα για τα οποία μπορούν να πάρουν μόνο όσοι έχουν τουλάχιστον στοιχειώδη προσόντα ραπτικής ή πλέξιμο. Για παράδειγμα, οι συρραφές συρραφής με τα χέρια τους, είναι αρκετά δύσκολο να εκτελεστούν, χρειάζονται υπομονή και ακρίβεια στην εργασία τους.

Λοιπόν, ας φτάσουμε στο σημείο!

Αγκίστρια πανί

Ράψιμο ρούχων - Παραδείγματα εργασίας και μοτίβα

Αρχικά, θα σας δώσουμε ορισμένες προκαταρκτικές συστάσεις που σχετίζονται με την ίδια τη διαδικασία. Θα είναι χρήσιμες σε κάθε περίπτωση, ποιο μοτίβο δεν θα επιλέξετε.

Έτσι, τι πρέπει να θυμάστε όταν αρχίζετε να φτιάχνετε αυτό το αξεσουάρ κουζίνας;

 1. 1 Το ύφασμα πρέπει να επιλέγεται έτσι ώστε να μην καταρρέει και να εξασθενεί εύκολα. Βάση βάμβακος ή λινάρι είναι η καλύτερη επιλογή.
 2. 2 Μην χρησιμοποιείτε εύφλεκτα υφάσματα: συνθετικά, σατέν. Ακόμα, μερικές φορές πρέπει να πάρετε τα πιάτα με ανοιχτή φλόγα και μπορείτε να την αγγίξετε τυχαία. Το βαμβάκι δεν πιάσει αμέσως, αλλά τα συνθετικά υφάσματα - αναβοσβήνουν αμέσως.
 3. 3 Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει οποιοδήποτε στρώμα μεταξύ των δύο στρωμάτων υφάσματος, διότι διαφορετικά θα εκτελούν μόνο μια διακοσμητική λειτουργία και δεν θα ζεσταίνουν με τη βοήθειά τους.
 4. 4 Πριν από την κοπή, προετοιμάστε τα επιλεγμένα πτερύγια: πλύνετε και σιδέρωμα Εάν αυτό δεν γίνει, τότε αφού το προϊόν είναι έτοιμο και το επεκτείνετε, μπορεί απλά να καθίσει.
 5. 5 Ελέγξτε αν το ύφασμα δεν ρίχνεται. Για να το κάνετε αυτό, απολαύστε το πτερύγιο σε ζεστό νερό. Εάν το νερό είναι βαμμένο, μην χρησιμοποιείτε αυτό το υλικό, όσο κι αν είναι. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν ράβετε μια κόλλα από διάφορα είδη υφασμάτων. Μετά από όλα, είναι κρίμα να πλένετε μια φορά και στη συνέχεια να πετάξετε κάτι που έχει χάσει την εμφάνισή του.
 6. 6ο Μην ξεχάσετε να κάνετε βρόχο για εύκολη αποθήκευση των κατόχων.
 7. 7ο Κατά τη δημιουργία ενός σχεδίου, βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει 1 cm στις άκρες του συνδετικού υλικού.

Εδώ, σε γενικές γραμμές, και όλους τους κανόνες που πρέπει να θυμόμαστε. Οι θεατές με τα χέρια σας, αυτό δεν είναι ράψιμο ένα παλτό, στο τέλος!

Pothook "Mitts"

Αυτή είναι η πλέον τυποποιημένη επιλογή, η οποία δεν ξεφεύγει ποτέ από τη μόδα. Το Pothold με τη μορφή γαντιού δεν είναι μόνο όμορφο, αλλά και πολύ πρακτικό.

Η καύση των χεριών της είναι σχεδόν αδύνατη. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σχέδιο μόνοι σας, λαμβάνοντας ως βάση το δικό του χέρι.

Τυλίξτε το σε χαρτί και, στη συνέχεια, απομακρύνετε από τα άκρα του μοτίβου 5-6 cm και σχηματίστε ένα στρογγυλεμένο περίγραμμα. Αλλά δεν το θέλουν, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έτοιμη λύση μας.

Σας παρουσιάζουμε μια παραλλαγή με ένα μοτίβο, το οποίο κατά τη γνώμη μας φαίνεται πολύ αξιοπρεπές και δεν είναι δύσκολο να το ράβω.

Για την κατασκευή χρειάζεστε:

 • Υφάσματα
 • Κάποιο είδος στεγανοποιητικού, για παράδειγμα sintepon
 • Συγκολλητική κόλλα fleece
 • Μεταλλικοί δακτύλιοι για διακόσμηση

Κατοικίες κουζίνας - ιδέες, συμβουλές και παραδείγματα

Βήμα 1. Στη συνέχεια, κάντε ένα μοτίβο, που φαίνεται στο παρακάτω σχήμα. Ποιο μέγεθος είναι, είναι απόλυτα ορατό στον κυβερνήτη από την πλευρά του.

Βήμα 2. Βάλτε το στο ύφασμα και κόψτε 4 κομμάτια για κάθε γάντι, μόνο 8 κομμάτια: το ένα ίσιο και το άλλο σε μια εικόνα καθρέφτη. Στη συνέχεια κόψτε για κάθε κομμάτι μια επένδυση κατασκευασμένη από μη υφασμένο ύφασμα, μόνο 4 τεμ.

Βήμα 3. Τώρα πρέπει να κόψετε τις ταινίες για το χείλος και το βρόχο, για κάθε γάντι. Το μέγεθός τους:

 • Κορνίζα - 7,5 cm έως 32,5 cm
 • Λωρίδες - 10cm έως 4cm

Βήμα 4. Κόψτε τα μη υφασμένα από τα ίδια στοιχεία. Βάλτε το φραγκοστάσιο. Συλλέξτε τα στοιχεία όπως φαίνεται στην εικόνα και το πάπλωμα.

Βήμα 5. Στη συνέχεια τους ράβω, γυρνώντας τους έξω. Ράψτε ένα διακοσμητικό και μια σγουρή κουμπότρυπα. Μπορείτε να περιστρέψετε τις λεπτομέρειες, ή μπορείτε να καρφώσετε με καρφίτσες πριν από τη ραφή.

Αυτό είναι έτοιμο!
Είναι εύκολο, έτσι;

Pothail "Πεταλούδα"

Κατοικίες κουζίνας - ιδέες, συμβουλές και παραδείγματα

Αυτό είναι ένα πολύ βολικό κόψιμο, το οποίο δεν είναι χειρότερο από ένα γάντι στην πρακτικότητα. Αλλά η θέα δεν είναι τόσο τυποποιημένη, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα.

Μοιάζει με αυτό:

Κατοικίες κουζίνας - ιδέες, συμβουλές και παραδείγματα

Και στο χέρι λαμβάνεται με τέτοιο τρόπο όπως στην εικόνα. Πολλοί αεροσυνοδοί που έραβαν αυτά είναι καρφί με τα χέρια τους, λένε ότι δεν θέλουν να τα χρησιμοποιήσετε μετά την κανονική γάντι, επειδή αυτή η έκδοση είναι πολύ πιο πρακτικό και να συλλάβει το καυτό θέμα της κουζίνας - ευκολότερη.

Εδώ είναι το μοτίβο της. Με τον ίδιο τρόπο όπως στην περίπτωση ενός γάντι, μετρήστε τον αριθμό των εξαρτημάτων.

Κατοικίες κουζίνας - ιδέες, συμβουλές και παραδείγματα

Κατοικίες κουζίνας - ιδέες, συμβουλές και παραδείγματα

Ποντίκι ποντικιού

Στην κουζίνα της οποιασδήποτε αυτοσεβαστής ερωμένη του ποντικιού - nedospustimy! Αλλά όχι αυτά τα μίλια, με τη μορφή κατόχων.

Κατοικίες κουζίνας - ιδέες, συμβουλές και παραδείγματα

Αλλά το απλό πρότυπο τους. Λεπτομέρειες εδώ δεν χρειάζονται πολλά, μόνο 2 για καθένα και επένδυση. Τα χρώματα μπορούν να επιλεγούν απόλυτα, και το πιο σημαντικό, ότι συνδυάζονται μεταξύ τους.

Κατοικίες κουζίνας - ιδέες, συμβουλές και παραδείγματα

Διακοσμητικά στυλ σε σχήμα Patchwork

Για αυτούς τους κολλητές πρέπει να έχετε υπομονή και δεξιότητες. Αλλά το αποτέλεσμα είναι απλά εκπληκτική! Για να κόψετε λεπτομέρειες σχετικά με τα προϊόντα αυτά, είναι απαραίτητο να έχετε μόνο ένα νήμα, διαφορετικά το προϊόν παραμορφώνεται.

Κατοικίες κουζίνας - ιδέες, συμβουλές και παραδείγματα

Αρχικά κόβουμε τα πτερύγια σε λωρίδες ή τετράγωνα, κατόπιν τα ράφουμε μαζί, τότε ράφουμε στη βάση ενός ενιαίου υφάσματος.

Και έπειτα σπρώχνουμε αυτό το κομμάτι με το πορτοφόλι του μοτίβου, χωρίς να ξεχνάμε να βάλουμε ένα sintepon.

Στην παρακάτω εικόνα, ένα παράδειγμα στο οποίο μπορείτε να πλοηγηθείτε όταν σχεδιάζετε ένα στολίδι.

Κατοικίες κουζίνας - ιδέες, συμβουλές και παραδείγματα

Κατοικίες κουζίνας - ιδέες, συμβουλές και παραδείγματα

Έπιπλα από παλιά τζιν

Πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή. Και το ράψιμο τους είναι ευκολότερο από τους άλλους γιατί δεν χρειάζεται πάντα ένα sintepon. Το ύφασμα Denim διπλωμένο σε δύο στρώματα από μόνο του είναι πολύ πυκνό και δεν θα χάσετε καμία θερμότητα. Στην παρακάτω εικόνα το πιο βασικό και βολικό μοντέλο:

Κατοικίες κουζίνας - ιδέες, συμβουλές και παραδείγματα

Απλά πρέπει να κόψετε τις τσέπες με επιδόματα, να τις ράψετε μαζί και να βελονίσετε με τον ίδιο τρόπο με το πίσω μέρος του υφάσματος.

Εκτός από αυτήν την επιλογή, μπορείτε να κάνετε τα τζιν μια πολύ απλή κόλλα, για τη δημιουργία της οποίας δεν χρειάζεται καν ραπτομηχανή.

Για να γίνει αυτό, πρέπει μόνο να κόψετε 3-4 τετράγωνα και να τραβήξετε τα νήματα κατά μήκος των άκρων τους, σχηματίζοντας ένα περιθώριο.

Στη συνέχεια απλά ράψτε τα μέρη μαζί με μια συμβατική ραφή, χρησιμοποιώντας ένα φωτεινό και παχύ νήμα.

Κατοικίες κουζίνας - ιδέες, συμβουλές και παραδείγματα

Αυτό είναι όλο! Απλά, γρήγορα και χωρίς θερμότητα στα χέρια δεν είναι τρομερό.

Εμπλουτισμένο τσόχα

Το φαγητό είναι καλό γιατί δεν καταρρέει. Μπορείτε να κάνετε οποιεσδήποτε εφαρμογές σε σήματα κόλλησης χωρίς να επεξεργαστείτε την άκρη. Επιπλέον, ακόμη και η παρουσία μιας ραπτομηχανής είναι προαιρετική! Το φτερό κρατά τέλεια το σχήμα, ακόμη και ραμμένο με τα χέρια του.

Δεν δίνουμε τα σχέδια εδώ, γιατί δεν έχει νόημα εδώ: είναι ευκολότερο να σχεδιάσεις τις λεπτομέρειες οι ίδιοι, κάνοντας οποιοδήποτε μέγεθος θέλετε. Ακολουθεί ένα παράδειγμα της βελονιάς "Φύλλο Φθινοπώρου".

Κατοικίες κουζίνας - ιδέες, συμβουλές και παραδείγματα

Θα πρέπει να βελονιά με αντίθεση, μάλλινα νήματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χάντρες, πλεξούδα, κλπ.

Γάντζοι για πλέκω

Για τους λάτρεις του πλέξιμο, προσφέρουμε πολλά ενδιαφέροντα, κροσέ, και ακόμη και τα δικά τους χέρια ραμμένα για την κουζίνα. Η διαδικασία δημιουργίας τους δεν θα πάρει ούτε το βράδυ! Λίγες ώρες και έτοιμοι. Φυσικά, αν μιλάμε για τις απλούστερες επιλογές.

Γάντζοι για πλέκω

Θα ήταν ωραίο αν το πλεκτό μέρος που συνδέσατε με το ύφασμα, την κελάρυσμα και το εσωτερικό έβαλε sintepon. Διαφορετικά, αυτά τα είδη καλουπιών χρησιμεύουν μόνο ως στολίδι του εσωτερικού και δεν θα πάρετε ένα ζεστό τηγάνι.

Ας δούμε ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς επιλογές.

Pothook "Απλό τετράγωνο"

Δεν υπάρχει καμία ανάγκη ακόμη και για οποιαδήποτε προγράμματα.

Απλά δημιουργήστε μια αλυσίδα με το σωστό μέγεθος και δημιουργήστε τις σειρές σε αυτό, αλλάζοντας το χρώμα του νήματος, ανάλογα με το επιλεγμένο μοτίβο. Στη συνέχεια, συνδέστε το τελειωμένο τετράγωνο με οποιαδήποτε σειρά.

Κατοικίες κουζίνας - ιδέες, συμβουλές και παραδείγματα

Δακτυλιωμένο "δαχτυλίδι"

Και τότε δεν υπάρχει ανάγκη για σχέδια. Κάντε μια μικρή αλυσίδα 5-6 συνδέσμων, συνδέστε την μεταξύ τους και αρχίστε να πλέκετε σε κύκλο, αλλάζοντας το νήμα.

Κατοικίες κουζίνας - ιδέες, συμβουλές και παραδείγματα

Όπως μπορείτε να δείτε, όλα είναι πολύ στοιχειώδη, αλλά ποιο αποτέλεσμα!

Pothook "Φέτες καρπούζι"

Και τότε δεν υπάρχει ανάγκη για σχέδια! Δεμένη κύκλο, αλλάζοντας το νήμα επί της κρούστας, και στη συνέχεια, μόλις το διπλώνουμε στη μέση, συνδέοντας στην άκρη μπορντούρα στενή και κέντημα κόκκους νήμα του μαύρου.

Κατοικίες κουζίνας - ιδέες, συμβουλές και παραδείγματα

Αυτό το κόψιμο είναι πιο πυκνό από το προηγούμενο, διότι είναι διπλό.

Ο ποδοσφαιριστής "Ladybug"

Δεν θα πιστέψετε, αλλά εδώ θα κάνουμε χωρίς σχέδια! Πλέκουμε έναν κύκλο και στη συνέχεια συνδέουμε το κεφάλι σε αυτό, αφαιρώντας τους μεντεσέδες στο μάτι, για να έχουμε το ίδιο σχήμα με την εικόνα.

Κατοικίες κουζίνας - ιδέες, συμβουλές και παραδείγματα

Ομοίως, με το μάτι, πλέκουμε κύκλους και μια ουρά.

Ηλιέλαιο

Και εδώ χρειαζόμαστε ένα σχέδιο. Το κόψιμο είναι πολύ όμορφο, αλλά είναι πέρα ​​από τη δύναμη του αρχάριου.

Αλλά, αν δεν καταλαβαίνετε τέτοια πολύπλοκα σχήματα, και θέλετε πραγματικά ένα ηλιοτρόπιο, τότε μπορείτε να το συσχετίσετε με τη δεύτερη επιλογή. Δεν είναι τόσο έξυπνος στην εμφάνιση, αλλά ακόμα ηλίανθος!

Κατοικίες κουζίνας - ιδέες, συμβουλές και παραδείγματα

Knit απλά πρέπει να στρογγυλοποιηθεί, αλλάζοντας το χρώμα των νημάτων στην εικόνα. Για να μην συγχέεται, αρχικά τραβήξτε έναν κύκλο σε ένα φύλλο σε ένα κλουβί και ζωγραφίστε τα απαραίτητα στοιχεία, οπότε θα είναι ευκολότερο για σας να μετρήσετε τότε.

Γάντζος "Cockerel"

Μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές, η οποία είναι σχετικά εύκολο να κάνει, αλλά φαίνεται πραγματικά δροσερό. Ακολουθεί ένα παράδειγμα με ένα μοτίβο.

Κατοικίες κουζίνας - ιδέες, συμβουλές και παραδείγματα

Οι έμπειροι πλεκτοβιομηχανίες δεν θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να συσχετίσει αυτό το "φτερωτό θαύμα". Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία χρωμάτων, μέχρι φωτεινά και πολύχρωμα.

Κατοικίες κουζίνας - ιδέες, συμβουλές και παραδείγματα

Κατοικίες κουζίνας - ιδέες, συμβουλές και παραδείγματα

Στερεώνεται από διάφορα υλικά

Λοιπόν, για ένα σνακ, σας προτείνουμε να κάνετε μια στάση κάτω από το ζεστό κύπελλο. Εάν τα κάνετε σε τόνο για να αντιμετωπίσει, τότε ένα ολόκληρο σύνολο θα βγει!

Τα μήλα που φαίνονται στο σχήμα παρακάτω πλέκονται σαν κανονικός κύκλος. Και εφαρμόζουμε το διάγραμμα του φύλλου.

Κατοικίες κουζίνας - ιδέες, συμβουλές και παραδείγματα

Το φύλλο πλέκεται σύμφωνα με το σχέδιο και η "ουρά" κατασκευάζεται από ένα ζεύγος γραμμών απλών βρόχων συνδεδεμένων μεταξύ τους.

Τώρα κοιτάξτε αισθητά περίπτερα.

Κάνοντας τους είναι πολύ απλό, αλλά οι επιλογές είναι μόνο μάζα. Κανένα σχέδιο δεν χρειάζεται εδώ, το σχήμα των λεπτομερειών και τόσο εμφανές στα σχέδια. Απλώς τραβήξτε τα στο χαρτί εκ των προτέρων, στη συνέχεια κόψτε το ύφασμα πάνω από το στένσιλ.

Κατοικίες κουζίνας - ιδέες, συμβουλές και παραδείγματα

Ή τέτοια μήλα:

Κατοικίες κουζίνας - ιδέες, συμβουλές και παραδείγματα

Μια πλεγμένη καρδιά είναι μια πιο περίπλοκη παραλλαγή με ένα μυαλό, αλλά στην πράξη είναι πολύ απλό να το δημιουργήσετε. Πώς ακριβώς - είναι ορατό στην εικόνα.

Κατοικίες κουζίνας - ιδέες, συμβουλές και παραδείγματα

Εάν έχετε αρκετή υπομονή και έχετε διαβάσει το άρθρο μας στο τέλος, γνωρίζετε ήδη ακριβώς πώς να φτιάξετε λακκούβες για την κουζίνα με τα δικά σας χέρια. Επιλέξτε οποιαδήποτε από τις προσφερόμενες επιλογές και κάντε το με ασφάλεια. Όλα σε σας θα αποδειχθεί!

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

68 − = 60