Βάσεις για χαρτοπετσέτες: τυποποιημένες εκδόσεις και πρωτότυπες ιδέες (21 φωτογραφίες)

Συχνά το μπάνιο και η τουαλέτα συνδυάζονται σε ένα συμπαγές δωμάτιο. Σε ένα μικρό δωμάτιο, κάθε πράγμα θα πρέπει να έχει τη δική του συγκεκριμένη θέση. Είναι η τάξη και η καθαριότητα που δίνουν την άνεση στην αίθουσα και η εργονομική διάταξη των αντικειμένων είναι πάντα χρήσιμη. Αυτό ισχύει πλήρως για τους κατόχους χαρτιού υγείας.

Βάση για το χαρτί τουαλέτας στο βαρέλι

Κάτοχος σχεδιαστή για χαρτί υγείας

Αυτά τα πράγματα είναι κατασκευασμένα από πλαστικό ή μέταλλο. Όταν επιλέγετε ένα υλικό, συνιστάται να λάβετε υπόψη ότι το πλαστικό ζυγίζει ελάχιστα, απλά στερεώνεται και καθαρίζεται εύκολα. Ωστόσο, γρήγορα εξασθενεί και εύκολα σπάει με απρόσεκτο χειρισμό. Τα μεταλλικά μοντέλα έχουν πιο εμφανή εμφάνιση και μπορούν να είναι επιχρωμιωμένα, ορειχάλκου ή χαλκού. Ωστόσο, συνιστάται να έχετε κατά νου ότι ο ψεκασμός μπορεί να βρίσκεται σε συνθήκες υψηλής υγρασίας.

Για να διατηρήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα την υποδοχή χαρτιού τουαλέτας και το αποσμητικό, αξίζει να επιλέξετε μια κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα (ακόμα και με υψηλότερη τιμή).

Βάση χαρτιού από ξύλο

Αναρτημένη βάση χαρτιού υγείας

Βάση για χαρτί υγείας με ράφι

Το στήριγμα χαρτιού τουαλέτας διατίθεται σε δύο τύπους στερέωσης (διαφορετικά σχέδια και υλικά). Ένα ρολό χαρτιού μπορεί να τοποθετηθεί στη θήκη κάθετα ή οριζόντια (η πιο κοινή παραλλαγή).

Βάση για χαρτί υγείας σε μορφή ειδώλου

Σφυρήλατος κάτοχος χαρτιού υγείας

1

Βάση χαρτιού υγείας σε στιλ Προβηγκίας

Κάτοχοι τοίχου για χαρτί υγείας

Αυτός είναι ο πιο συνηθισμένος και συμπαγής τύπος συνδετήρα για χαρτί. Τα κύρια πλεονεκτήματα: μια ποικιλία μοντέλων και κατασκευαστών, εύκολο να συνδεθεί σε ένα βολικό μέρος. Οι αγοραστές προσφέρονται πολλοί τύποι:

 • μια θήκη χαρτιού τουαλέτας με ένα καπάκι: το ρολό χαρτιού τοποθετείται στο στήριγμα γάντζου. Σε αυτήν τη συσκευή, το χαρτί παραμένει στην οπτική επαφή, αλλά καλύπτεται με καπάκι από τη σκόνη. Υπάρχουν πλαστικά (πολύχρωμα) και μέταλλα (χρώμιο, ματ, ορείχαλκος). Μια θήκη για χαρτί υγείας και αποσμητικά χώρου φαίνεται άνετη και πρωτότυπη. Η βάση καλαθοσφαίρισης βρίσκεται δίπλα στη θήκη. Πλεονεκτήματα: οπτικά μπορείτε να εκτιμήσετε το απόθεμα χαρτιού σε ρολό, ελαφρύ βάρος, απλά να τοποθετήσετε στον τοίχο. Μειονέκτημα: το χαρτί δεν προστατεύεται από το νερό, ο μεταλλικός υποδοχέας χαρτιού υγείας με το καπάκι είναι ευαίσθητο στην υγρασία.
 • Ο κλειστός φορέας: ο ρολός ενός χαρτιού παραμένει στον περιέκτη κλειστό με ένα κάλυμμα. Το τέλος του χαρτιού είναι προς τα έξω μέσα από την υποδοχή. Είναι κατασκευασμένο από πλαστικό με διαφορετικές αποχρώσεις. Αξιοπρέπεια: Το χαρτί δεν παίρνει σκόνη και πιτσίλισμα νερού, αισθητική εμφάνιση. Μειονέκτημα: δεν μπορείτε να αξιολογήσετε οπτικά πόσα χαρτί έχει απομείνει στο ρολό.
 • Η ενσωματωμένη υποδοχή για χαρτί υγείας μπορεί να ονομαστεί το πιο αισθητικό σχέδιο. Η συσκευή είναι εγκατεστημένη σε μια ειδική θέση και μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί αν είναι απαραίτητο. Η ταινία χαρτιού τραβιέται έξω μέσα από μια όμορφη διακοσμητική τρύπα σε μια ειδική επικάλυψη. Πλεονεκτήματα: Η συσκευή δεν βλέπει, το χαρτί προστατεύεται από τη σκόνη και την υγρασία. Μειονεκτήματα: μια ειδική θέση πρέπει να εξοπλιστεί κατά τη διάρκεια της φάσης επισκευής των εγκαταστάσεων: οπτικά δεν μπορεί να εκτιμήσει την ποσότητα του χαρτιού στο ρολό?

Σε ποιο ύψος μπορείτε να τοποθετήσετε τη συσκευή επιλέγεται ξεχωριστά. Εργονομικό είναι η προσάρτηση του κατόχου μπροστά από την τουαλέτα (σε απόσταση 25-35 cm από την άκρη) και σε ύψος 60-75 cm από το δάπεδο.

Βάση για χαρτί υγείας σε σοφίτα

Μεταλλική θήκη για χαρτί υγείας

Σφιγκτήρας για χαρτί υγείας

Βάση χαρτιού τουαλέτας

Αυτοί οι τύποι κατόχων είναι σκόπιμο να εγκαταστήσετε σε ευρύχωρα δωμάτια, όπου υπάρχει χώρος για διάφορα αντικείμενα. Μερικές φορές, υδραυλικά είναι εγκατεστημένο στη μέση του τοίχου και ο κάτοχος είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί σε μια προσιτή θέση, οπότε το κύριο πλεονέκτημα της δομής του δαπέδου - τη δυνατότητα να το τοποθετήσετε σε μια βολική και κοντά στην τουαλέτα. Οι κατασκευαστές προσφέρουν προϊόντα δύο ειδών.

 • Τυπική θήκη - βάση με ανοιχτή θήκη για ρολό χαρτιού. Κατά κανόνα, παρόμοια μοντέλα είναι κατασκευασμένα από μέταλλο. Πλεονεκτήματα: δεν χρειάζεται να κρεμάσετε στον τοίχο, να τοποθετήσετε / να μετακινήσετε σε οποιοδήποτε μέρος. Μειονέκτημα: τα πιτσίλισμα νερού μπορεί να πάρει σε χαρτί.
 • Η πολυλειτουργική θήκη μπορεί να έχει πρόσθετες ασφάλειες για τα πινέλα καθαρισμού και τα εφεδρικά ρολά χαρτιού. Το χαρτί τουαλέτας και η θήκη φρεσκαρίσματος είναι εξοπλισμένα με βάση για αποσμητικό μπαλονιών ή αυτόματη. Πλεονεκτήματα του σχεδιασμού: η συμπαγής ρύθμιση πολλών αντικειμένων, είναι εύκολο να επανατοποθετηθεί στη σωστή θέση.

Βάση χαρτιού τουαλέτας σε στυλ Art Nouveau

Βάση για χαρτί υγείας

Ράφια χαρτιού τουαλέτας

Πώς να φτιάξετε πρωτότυπα κατόχους χαρτιού υγείας με τα χέρια σας;

Συμβαίνει ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ανάγκη για ένα ακριβό / μόνιμο στήριγμα χαρτιού. Θα παραδεχτούμε, κατά τη μετακίνηση και την επερχόμενη επισκευή (όταν δεν υπάρχει ακόμη προγραμματισμός του μπάνιου). Ή στη ντάκα - δεν θέλετε να αγοράσετε συγκεκριμένα τον κάτοχο μόνο για την καλοκαιρινή τουαλέτα. Οι ασυνήθιστοι κάτοχοι χαρτιού υγείας είναι εύκολο να φτιάξετε μόνοι σας. Είναι πιο πρακτικό να κατασκευαστεί ένας κάτοχος πλαστικών φιαλών. Υλικά: πλαστικό μπουκάλι 3-5 λίτρων, ένα μαχαίρι, ένα ξύλινο σουβλάκι για ένα kebab shish.

 1. Το μπουκάλι σημειώνεται στη μέση και κόβεται με ένα μαχαίρι. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να προσπαθήσουμε να μην αφήσουμε αιχμηρά "hangnails" στο πλαστικό. Για τον κάτοχο χρησιμοποιήστε το τμήμα με το καπάκι.
 2. Στις πλευρές της φιάλης γίνονται οπές.
 3. Ένα ρολό χαρτιού τοποθετείται στο σουβλάκι και τοποθετείται μέσα στη φιάλη.
 4. Το σχέδιο απλά κρέμεται από τη λαβή στο καπάκι της φιάλης.

Βάση τοίχου για χαρτί υγείας

Υποδοχή χαρτιού υγείας σε μια εσοχή

Πλαστική θήκη για χαρτί υγείας

Επίσης μια ενδιαφέρουσα έκδοση του κατόχου του κλειστού τύπου μπορεί να γίνει από δύο πλαστικές φιάλες των 2 λίτρων. Μια άλλη εργασία θα χρειαστεί: ένα μαχαίρι, μια βίδα, ένα κατσαβίδι, ψαλίδι.

 1. Σε μπουκάλια από το κάτω μέρος σημειώνετε (το μήκος ενός κομματιού είναι ίσο με το μήκος ενός ρολού χαρτιού συν 1,5 cm). Τα φιαλίδια κόβονται.
 2. Κατά μήκος των φιαλών έχουν κομμένα ανοίγματα πλάτους 1-1,5 cm (το μήκος είναι ίσο με το μήκος του ρολού).
 3. Κοντά στο κάτω μέρος, μπροστά από το κενό, γίνεται μια μικρή στρογγυλή τρύπα και μέσα από αυτό το μπουκάλι σφίγγεται σφιχτά.
 4. Το ρολό χαρτιού τοποθετείται μέσα στη πλαστική υποδοχή και η ταινία χαρτιού τραβιέται έξω από τη μεγάλη τρύπα. Αυτή η φιάλη είναι κλειστή από μια άλλη φιάλη και οι εγκοπές χαρτιού πρέπει να συμπίπτουν.

Πρόσφατα, οι ψύκτες για χαρτί υγείας έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς. Είναι κατασκευασμένα από ξύλο, μέταλλο και μπορούν να ενσωματώνουν την εικόνα μιας ανθρώπινης μορφής ή ενός ασυνήθιστου αντικειμένου. Δηλαδή, ένα τέτοιο κοινό προϊόν γίνεται όλο και περισσότερο όχι μόνο ένα χρήσιμο στοιχείο, αλλά και μια διακόσμηση του μπάνιου.

Υποδοχή χαρτιού υγείας για υφάσματα

Βάσεις για χαρτοπετσέτες: τυποποιημένες εκδόσεις και πρωτότυπες ιδέες (21 φωτογραφίες)

Βάσεις για χαρτοπετσέτες: τυποποιημένες εκδόσεις και πρωτότυπες ιδέες (21 φωτογραφίες)

Βάσεις για χαρτοπετσέτες: τυποποιημένες εκδόσεις και πρωτότυπες ιδέες (21 φωτογραφίες)

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

36 − 30 =