Σπίτια για το σπίτι – ειλικρινής ανησυχία (53 φωτογραφίες)

Το σπίτι είναι το πιο σημαντικό μέρος για εμάς. Εδώ μπορούμε να κρύψουμε από τα προβλήματα του εξωτερικού κόσμου και των ξένων. Εδώ ζουν οι αγαπημένοι μας και αυτό που κάνει μια οικογένεια μια οικογένεια είναι καθημερινή - πνευματική και σωματική οικειότητα, φροντίζοντας ο ένας τον άλλον. Εδώ, για πρώτη φορά, τα παιδιά μας αρχίζουν να μαθαίνουν τον κόσμο και τη ζωή. Το σπίτι και το τι είναι σε αυτό είναι το πιο πολύτιμο υλικό για την πλειοψηφία του πληθυσμού. Προχωρώντας από αυτές τις πτυχές, είναι απαραίτητο να εξετάσουμε τα φυλακτά για το σπίτι και τη σημασία τους, τους τρόπους κατασκευής και τοποθέτησής τους.

Ward για το σπίτι
Ward για το σπίτι

Κατασκήνωση για το σπίτι των χάντρες

Ξύλινο σπίτι γοητεία

Ward για το οικολογικό σπίτι

Προστασία από κόντρα πλακέ

Contents

Χώροι για φυλαχτά στο σπίτι: οφέλη και δράση

Ένας χώρος για ένα φυλαχτό στο σπίτι είναι επιθυμητό να επιλέξει, ανάλογα με το τι πρέπει να σταλεί στις αμυντικές δυνάμεις του. Ας εξετάσουμε ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες:

 • Μια κοινή οικογένεια και σπίτι φρουρά από όλα τα προβλήματα και τις κακοτυχίες. Η καλύτερη τοποθέτηση - ένα κοινό δωμάτιο στο σπίτι ή τουλάχιστον το δωμάτιο όπου η οικογένεια πηγαίνει πιο συχνά. Μπορεί να είναι ακόμη και μια κουζίνα, εάν πρόκειται για ένα κοινό γεύμα, ή ένα υπνοδωμάτιο ενός ζευγαριού. Είναι σκόπιμο να προστατευθεί από όλα τα αρνητικά που μπορούν να διαταράξουν την ευημερία της οικογένειας, καθώς και ταλαντεύματα για αρμονία, υγεία και ευεξία.
 • Τμήματα από το χωρισμό (για αμοιβαία αγάπη). Το πιο συναφές για τις έγγαμες γυναίκες ή για τη διαμονή σε μόνιμη συνεργασία. Βρίσκεται πιο συχνά στο κοινό δωμάτιο ενός ζευγαριού - ένα υπνοδωμάτιο - σε άμεση γειτνίαση με ένα κρεβάτι. Λόγω της ιδιαιτερότητάς του, είναι σπάνια πολύ αισθητή ή συγκαλυμμένη ως διακόσμηση (για παράδειγμα, πάνελ ή διακοσμητική σύνθεση), για οικιακά σκεύη.
 • Φρουρός για το παιδί (παιδιά) που ζουν στο σπίτι (μερικές φορές μόνο από το κακό μάτι, αλλά για τα παιδιά). Βρίσκεται στο δωμάτιο όπου το παιδί κοιμάται, παίζει, κάνει. Δώστε προσοχή: τα καλύτερα, τα ισχυρότερα είναι παιδιά ταλμάσματα, που εκτελούνται ή τροποποιούνται από τη μητέρα ή άλλο στενό συγγενή, ισχυρά συνδεδεμένη με το παιδί. Η φροντίδα για το παιδί έχει τη δική του ενέργεια, η οποία στοχεύει στην ευημερία του: μην φοβάστε ότι η δημιουργία μιας τέτοιας φυλαχτού θα πάρει ενέργεια από τη μητέρα. Το θέμα είναι ότι η μητέρα-παιδί έχει ένα ισχυρό ενεργειακό δυναμικό, το οποίο είναι εύκολο να αποκαλυφθεί και θα χρησιμοποιηθεί από το φυλακτό για το παιδί. Τέτοια πράγματα γίνονται καλύτερα ενώ το παιδί είναι μικρό - περίπου 7 χρόνια.
 • Μια γοητεία για την υλική ευημερία. Βρίσκεται σε οποιοδήποτε από τα καθιστικά του σπιτιού, μπορείτε να το στο κελάρι. Πολύ ανεπιθύμητο - στο διάδρομο, το πέρασμα, κλπ.
 • Γούρι από κακούς ανθρώπους - εγκληματίες και ζηλιάρης της ζημίας και το κακό μάτι. Αυτός είναι ο φύλακας ενάντια στο κακό μάτι και ο φθόνος δεν θα πρέπει να κολλήσει σε ένα διάδρομο, σε περίοπτη θέση, στην ιδανική περίπτωση, μπροστά από την είσοδο, αλλά είναι δυνατόν και σε εκείνο το δωμάτιο, όπου οι περισσότεροι είναι ξένοι - στην αίθουσα, στο σαλόνι. Για τέτοια προϊόντα χαρακτηρίζονται φωτεινότητα εμφανή, γυαλιστερά τμήματα από γυαλί, μέταλλο.
 • Από μια φωτιά. Ναι, δεδομένου ότι αυτό το πρόβλημα ήταν πάντα θεωρείται ένα από τα πιο επικίνδυνα, δεν είναι καμία κατάπληξη την επιθυμία να προστατεύσει το σπίτι από την με κάθε τρόπο. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο, κατά προτίμηση στο μεγαλύτερο ή κεντρικό δωμάτιο. Μπορείτε να κρεμάσετε έξω, αλλά τότε υπάρχει ο κίνδυνος να χάσει ή να κλαπεί το φυλακτό.
Ward για το σπίτι
Ward για το σπίτι

Αποθήκη οικιακής χρήσης από πίλημα

Κεχριμπάρι για το Ινδικό σπίτι

Ward για το σπίτι με μια πέτρα

Ward για τη ζωγραφική σπίτι

1

Ward για το κεραμικό σπίτι

Επιπλέον, υπάρχει μια ποικιλία των ειδών φυλαχτά για κατοίκηση: εφιάλτες, ασθένεια, για να προσελκύσει τα χρήματα στο σπίτι (δεν πρέπει να συγχέεται με την ευημερία, είναι πραγματικά διαφορετικό, αν και επικάλυψη κατεύθυνση), για κατευνασμό του σπιτιού, τύχη, κ.λπ.

Ward για το σπίτι

Ward για το κλειδί του σπιτιού

Ward για το σπίτι κούκλα

Ward για τα όνειρα catcher σπίτι

Ένας προφυλακτήρας για το macrame

Ward για το σπίτι μέταλλο

Ward για τον τοίχο του σπιτιού

Πού να φτάσετε, να αγοράσετε ή να κάνετε;

Εκμεταλλευόμενοι ανανεωμένο ενδιαφέρον για λαϊκές παραδόσεις και έθιμα, ορισμένοι ιδιοκτήτες άρχισαν να παράγουν και να πωλούν διάφορα είδη από τα πιο δημοφιλή πράγματα που χρησιμοποιούνται ως φυλακτά.
Ο ευκολότερος τρόπος να βρείτε και να αγοράσετε φυλακτά

 • υπό μορφή αγάλματος του σπιτιού του σπιτιού.
 • διακοσμημένη τσάντα, που συμβολίζει την ευημερία στο σπίτι.
 • με τη μορφή ενός πετάλου - για την επίκληση της τύχης και της ευτυχίας στο σπίτι.
 • λαμπερά φυλακτά με στυλιζαρισμένη εικόνα του ματιού - αντίστοιχα από το κακό μάτι.
 • διακοσμημένες σκούπες - καλούνται να φέρουν μια αρμονία και αφθονία στο σπίτι ή να απομακρύνουν / σαρώνουν τα αρνητικά οποιουδήποτε είδους (χρησιμοποιούνται ως προστατευτικά κατά της αλλοίωσης).
 • παπούτσια από το βιστόνι - από περίεργους, κακοπαθείς, κακά πνεύματα.
Ward για το σπίτι

Ward για το σπίτι του νήματος

Ward για το σπίτι με φτερά

Αποθήκη για ψάθινο σπίτι

Ward για το σκαλιστό σπίτι

Είναι δυνατόν να αγοράσετε φυλακτά, έχει νόημα; Ναι, αγόρασα φυλαχτό έχει μια ορισμένη τιμή, με την προϋπόθεση ότι το άτομο που το αγόρασε και κρέμασε στο σπίτι ξέρει τι κάνει και τι ήθελε να το επιτύχουμε αυτό. Πρώτα απ 'όλα, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ποια είναι η έννοια της παρακολούθησης και φύλαξης (πωλούνται, κατά κανόνα, τα προϊόντα με ευδιάκριτες κατεύθυνση) και, στη βάση αυτή, να επιλέξετε το σωστό μέρος για αυτόν.

Ward για το σπίτι

Wardcraft για το σχέδιο στο σπίτι

Ward για το ασήμι σπίτι

Ward για το σπίτι με ελέφαντες

Ward για το γυαλί του σπιτιού

Γοητεία για οικιακό κερί

Ward για το σπίτι από ύφασμα

Πού και πώς μπορείτε να κρεμάσετε το φυλακτό;

Ένα ειδώλιο τοποθετείται πάντα μέσα στα καθιστικά. Ωστόσο, στην κουζίνα, όπου μαγειρεύουν και τρώνε, καθώς και στο κελάρι, αυτό είναι επίσης επιτρεπτό. Κρεμάστε το στο νηπιαγωγείο, βεβαιωθείτε ότι το παιδί δεν φοβίζει το φυλακτό και δεν προσπαθεί να παίξει μαζί του, να το χαλάσει, να το πετάξει μακριά. Ίσως είναι καλύτερο να πάρετε κάτι διαφορετικό στο νηπιαγωγείο.

Ward για το σπίτι

Ward για το στεφάνι του σπιτιού

Ένας αρχαίος φρουρός για την ανατολή

Ward για το σπίτι στον τοίχο

Ward για το σπίτι πλεκτό

Ward για το σπίτι με κεντήματα

Ward για καθρέφτη στο σπίτι

Μια τσάντα είναι καλύτερα να κρεμάσει στην κουζίνα ή σε άλλο δωμάτιο εκτός από το υπνοδωμάτιο. Η επάρκεια είναι καλή παντού, αλλά στην κρεβατοκάμαρα ένα μέρος για ξεκούραση και συζυγική αγάπη, παρά προβλήματα νοικοκυριού. Αν το δωμάτιο είναι ένα - τοποθετήστε το φυλακτό δίπλα στο κρεβάτι.

Ward για το σπίτι

Το πέταλο είναι καλό σε περίοπτη θέση. Μπορεί να κρεμαστεί ακόμα και στο διάδρομο, και οι ιδιοκτήτες του σπιτιού τους - ακόμη και έξω στον τοίχο ή πάνω από την είσοδο. Σύμφωνα με την κοινή πεποίθηση, το πέταλο προσελκύει τύχη, συμβολίζει το σίδηρο, το οποίο δεν αγαπάει το κακό πνεύμα, και τα άλογα, που επίσης δεν κάνουν φίλους με κακά πνεύματα και βοηθούν τον άνθρωπο από αμνημονεύτων χρόνων. Η φρουρά πέδιλου είναι ένα είδος ευχαρίστησης για τον εαυτό, την οικογένεια, το σπίτι και ταυτόχρονα επιθυμούν καλή τύχη σε άλλους, προστασία από το φθόνο κάποιου άλλου.

Είναι πιο λογικό να τοποθετούνται φυλαχτά από το κακό μάτι όπου είναι πιθανό να τα βλέπουν οι ξένοι ή όπου η προστασία είναι ιδιαίτερα σημαντική, για παράδειγμα, στο παιδικό δωμάτιο. Παρεμπιπτόντως, αυτό το φυλαχτό είναι επίσης κατάλληλο για την προστασία των μη οικιστικών χώρων όπου πρέπει να περάσετε πολύ χρόνο και συνεχώς υπάρχουν ξένοι, για παράδειγμα, σε ένα κατάστημα, κομμωτήριο κλπ.

Ward για το σπίτι

Ward για το σπίτι με σπόρους

Ward για το σπίτι του αστέρα

Σκούπες μπορεί να κρεμαστεί σε όλους σχεδόν τους τομείς, αλλά να είστε σίγουροι - το στυλό όπου «σαρώνουν» την ευημερία στο σπίτι, ή «σκούπισμα» αρνητική. Έξω από κρεμούν μόνο για την προστασία από το κακό, και στη συνέχεια η λαβή πρέπει να διπλωθεί προς τα κάτω. Σημειώστε ότι κρέμεται μέσα στην σκούπα μπορεί να συμπληρωθεί με την διακόσμηση με τη μορφή μιας δέσμης φύλλων αυτιά του καλαμποκιού, τα φασόλια (για τον πλούτο), σκελίδες σκόρδου (από τις δυνάμεις του κακού), ένα pod των καυτερή πιπεριά (για την υγεία των ανδρών), κορδέλες, χάντρες, νομίσματα και άλλα πράγματα. Χτυπάμε το εξωτερικό του σπιτιού δεν είναι διακοσμημένο, εκτός από το σκόρδο.

Ward για το σπίτι

Το Lapot ή ένα ζευγάρι παπούτσια (ένα ζευγάρι είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τους συζύγους) μπορεί να διακοσμηθεί ή ακόμα και να γίνει μέρος του ντεκόρ του φυλλαδίου-φυλακτό. Αλλά μια τέτοια γοητεία δεν λειτουργεί καλά, και χωρίς άλλες λεπτομέρειες - μόνο δύο ταινίες χαλαρά δεμένες από μια κορδέλα. Κατάλληλο για κάθε δωμάτιο όπου οι άνθρωποι είναι συχνά: στο υπνοδωμάτιο, στην κουζίνα, ακόμα και στο διάδρομο. Μαζί με τα φυλακτά από το κακό μάτι και το πέταλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο στο σπίτι, αλλά και στο χώρο εργασίας, όπου υπάρχουν πάντα άγνωστοι.

Ward για το σπίτι

Τι μπορώ να κάνω μόνος μου;

Δεδομένου ότι η ευημερία και η συναίνεση στο σπίτι εξαρτιόνταν πάντα από τους κατοίκους της, παραδοσιακά έκαναν φυλακτά για το σπίτι με τα χέρια τους. Παιδικοί και οικογενειακοί χώροι - συχνότερα από γυναίκες, νοικοκυρές και μητέρες. Για την ευημερία και την ασφάλεια - μερικές φορές οι άνδρες, οι υπερασπιστές και οι γκάζες. Ωστόσο, ακόμη και μια νεαρή κοπέλα, ακόμα μακριά από την ευθύνη των ενηλίκων, μπορεί επίσης να κάνει ένα φυλακτό που προστατεύει τον εαυτό της και τους αγαπημένους της από το κακό ή το κακό. Είναι σημαντικό να έχετε μια επιθυμία και μια ιδέα για το πώς να φτιάξετε ένα σπίτι φρουρά και τι είναι σημαντικό για αυτό.

Ward για το σπίτι
Ward για το σπίτι

Μια από τις απλές επιλογές - να αγοράσετε μια γοητεία ή κάτι κατάλληλο για την κατασκευή της, και στη συνέχεια να τελειοποιήσετε, βάζοντας τα συναισθήματά τους, την ενέργεια, την επιθυμία και λίγη γνώση για τη δημιουργία φυλακτών.

Αλλά το πιο ισχυρό γοητεύει είναι συνήθως εξ ολοκλήρου από τα χέρια τους. Μπορεί να είναι όχι μόνο τα προαναφερθέντα και γνωστά αντικείμενα. Talisman μπορεί να είναι μια απλή καρφίτσα ασφάλειας ή μια βελόνα, πάνω από την οποία, διαβάστε το εξάγωνο (σε αντίθεση με ζημιές συκοφαντία, τις συκοφαντίες στο θάλαμο είναι ασφαλή για το πρόσωπο που τα κάνει).

Ward για το σπίτι

Τα χέρια μπορούν να γίνουν Ονειροπαγίδα, διώχνει το κακό και φοβερά όνειρα, κέντημα με ορισμένα σύμβολα και εικόνες, ακόμη και οικιακά σκεύη - κοπής, μπολ, κατσαρόλα, το μαξιλάρι. Αλλά, φυσικά, αυτά τα πράγματα θα πρέπει να είναι δυνατόν να αναλάβει τη φροντίδα του και δεν χρησιμοποιείται ενεργά στην καθημερινή ζωή. Οι μόνες εξαιρέσεις είναι φυλαχτά, παιχνίδια για τα παιδιά. Εάν το παιδί αγαπά το παιχνίδι αυτό, να λάβει στο κρεβάτι συχνά παίζει μαζί της, τη μητέρα της απλά από καιρό σε καιρό να δώσει ένα τέτοιο φυλαχτό για - πλύσιμο, επιδιορθώσει, ίσως, τη συκοφαντία και πάλι.

Ward για το σπίτι

Πρέπει να χρησιμοποιήσω φυλακτά στο σπίτι;

Φυσικά, κανένα τάλμισμα και φυλαχτά δεν θα βοηθήσουν εκεί που οι άνθρωποι δεν προσπαθούν να διατηρήσουν τη δική τους ευτυχία και ευημερία. Για να είναι ευημερούσα, η λιτότητα και η επιμέλεια χρειάζονται, έτσι ώστε η συγκατάθεση, η υπομονή και η αγάπη να είναι στην οικογένεια. Για να διατηρήσετε την υγεία, πρέπει επίσης να κάνετε σωματικές και πνευματικές προσπάθειες.

Ward για το σπίτι
Ward για το σπίτι

Ωστόσο, με μια ψυχή φτιαγμένη ή επιλεγμένη φυλαχτό θα βελτιώσει πολύ τις δυνατότητές σας, αγκαλιάζοντας μια άυλη, αλλά πολύ σημαντική σφαίρα της ζωής. Και θυμηθείτε, σε μεγάλο βαθμό, ο φύλακας είναι ένα όχημα μεταξύ του εσωτερικού σας δυναμικού και του υλικού κόσμου. Επομένως, επενδύστε σε αυτό το είδος, τολμηρό και όμορφο που είναι μέσα σας, και το αποτέλεσμα θα είναι κατάλληλο.

Ward για το σπίτι
Ward για το σπίτι

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

42 − 36 =