Διακοσμητικά κεριά με τα χέρια τους: πρωτότυπες ιδέες (55 φωτογραφίες)

Η ατομικότητα είναι πάντα ευπρόσδεκτη τόσο στους σύγχρονους όσο και στους κλασικούς εσωτερικούς χώρους. Τα πράγματα που έγιναν από μόνα τους, γεμίζουν το δωμάτιο με ιδιαίτερη άνεση. Κεριά - αυτό είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι του εσωτερικού και ένα υπέροχο σουβενίρ που μπορεί να παρουσιαστεί για οποιεσδήποτε διακοπές. Σήμερα, το κερί είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα εορτασμού, εορτασμού, ρομαντισμού. Κάτω από το τρεμούλιασμα ενός ελαφρού φωτός είναι ευχάριστο να περάσετε και ρομαντικές βραδιές και εορταστικά γεγονότα.

Διακοσμητικά κεριά με χάντρες
Τα διακοσμητικά κεριά σπινθήρες

Διακοσμητικά κεριά με εφαρμογή

Διακοσμήστε κεριά από τις τράπεζες

Διακόσμηση κεριού με καρφίτσα

Κεριά διακόσμησης με χαρτί

Διακοσμήστε τις χάντρες των κεριών

Ένα κερί είναι ένα αρχικό κομμάτι διακόσμησης. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να μετατρέψετε χώρο. Αν χρησιμοποιείτε αρωματικά κεριά, τότε μπορούν να γίνουν ένα ψυχοθεραπευτικό εργαλείο.

Διακοσμήστε τις χάντρες των κεριών

Διακοσμητικά κεριά με λουλούδια

Διακοσμητικά κεριά με κύπελλα

Διακοσμήστε τα κεριά με ένα ειδώλιο

Διακοσμητικό κηροπήγιο

1

Διακοσμητικό κηροπήγιο από πέτρα

Διακοσμητικά κεριά σε στυλ χώρας

Ένα κερί με μια έτοιμη διακόσμηση είναι πολύ πιο ακριβό από ένα συνηθισμένο. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε υπερβολικά. Μπορείτε να διακοσμήσετε τα κεριά με τα χέρια σας. Κερί, zadekrirovanaya ίδια χέρια, θα είναι μια εξαιρετική λύση για ένα δώρο. Όταν λάβετε μια τέτοια παρουσίαση, ένα άτομο θα αισθανθεί τη ζεστασιά των χεριών σας και αργότερα θα απολαύσει μια ζεστή σπίθα.

Δεσπόζης κεριών
Ξύλινα διακοσμητικά κηροπήγια

Διακοσμητικά κεριά με κάστανα

Διακόσμηση κεριών με κόκκους καφέ

Κεριά διακόσμησης με κανέλα

Βαφή διακοσμητικά κεριά

Διακοσμητικά κεριά με κορδέλα

Με τη βοήθεια των κεριών μπορείτε να διακοσμήσετε ακόμη και το πιο μέτριο περιβάλλον, χωρίς να προσπαθήσετε να δώσετε έμφαση στο χρώμα των διαμερισμάτων ή σπιτιών. Τα κεριά διακόσμησης είναι μια ενδιαφέρουσα δραστηριότητα που δεν παίρνει πολύ χρόνο, αλλά φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Διακοσμητικά κεριά με κορδέλα
Θαλασσινά ντεκόρ κεριά
Πρωτοχρονιά διακόσμηση κεριού

Διακοσμητικά κεριά Νέο Έτος

Κεριά διακόσμησης πρωτότυπα

Κεριά διακόσμησης το φθινόπωρο

Διακοσμητικά κεριά με κηροπήγιο

Ιδέες για διακόσμηση

Σήμερα υπάρχουν πολλές ιδέες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για διακόσμηση. Εξετάστε τις πιο δημοφιλείς επιλογές:

 • Διακόσμηση με κιμωλία. Αυτή η μέθοδος είναι η λιγότερο τακτοποιημένη, αλλά αποτελεσματική. Πάνω από το κερί θα χρειαστεί να λιώσει η κιμωλία. Χρησιμοποιήστε κιμωλία διαφόρων χρωμάτων.
 • Σφραγίστε το κερί. Αυτή η μέθοδος είναι απλή και πρωτότυπη. Το κερί πρέπει να είναι καθαρό. Πρέπει να τρίβεται με αλκοόλ. Σε ένα φύλλο χαρτιού κεριού εφαρμόζεται ένα μικρό στρώμα ακρυλικής βαφής. Η σφραγίδα εμβαπτίζεται στο μελάνι και εγκαθίσταται με την μελάνη προς τα πάνω. Το κερί πρέπει να τυλίγεται αργά κατά μήκος της σφραγίδας. Η σφραγίδα πρέπει να στεγνώσει για 20 λεπτά.
 • Διακόσμηση με σχέδιο δαντέλας. Το κερί θερμαίνεται από στεγνωτήρα μαλλιών. Αυτό είναι απαραίτητο για να γίνει το κερί μαλακό. Πάρτε τη δαντέλα και πιέστε ελαφρά στο κερί λίγο. Μπορείτε να πιέσετε τη συμβολοσειρά σε οποιοδήποτε μοτίβο. Μπορείτε να πιέσετε το καλώδιο με ειδικό μαχαίρι χαρτιού.
 • Διακόσμηση με brads ή γραφικά κουμπιά. Αυτή η μέθοδος διακόσμησης είναι απλή και δεν παίρνει πολύ χρόνο. Brads και κουμπιά διαφορετικών χρωμάτων εισάγονται προσεκτικά στο κερί με τη μορφή γεωμετρικών σχημάτων, χρωμάτων, γραμμάτων. Μπορείτε να κάνετε μια απλή στεφάνη κοντά στο κάτω μέρος.
 • Διακόσμηση με μικρά μπισκότα. Το καλούπι εισάγεται προσεκτικά στο κερί με ένα μικρό σφυρί κατά 1,25 εκατοστά. Έτσι, μια μικρή εικόνα παραμένει στα κεριά.
 • Χρήση λουλουδιών, γρασίδι. Σε γρασίδι ή λουλούδια, εφαρμόστε κόλλα, το οποίο δεν είναι εύκολα εύφλεκτο. Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορες θεαματικές εικόνες.
 • Candy διακόσμηση κεριών. Αυτή η μέθοδος είναι μια από τις πιο απλές. Για να δημιουργήσετε μια ποικιλία συνθέσεων, θα χρειαστείτε καραμέλες, ραβδιά κανέλας και άλλα γλυκά. Τοποθετούνται σε ταινία διπλής όψης.
 • Κάνοντας κεριά με κορδέλα. Αυτή η μέθοδος διακόσμησης δεν θα διαρκέσει πολύ. Χρειάζεστε ταινία και κόλλα.
 • Διακόσμηση με χαρτί. Αυτό μπορεί να είναι μια τεχνική decoupage, εκτύπωση φωτογραφιών, κλπ.
 • Επικάλυψη κεριών με πούλιες, λάμψη, άμμο. Το κερί καλύπτεται με κόλλα. Διακοσμητικό υλικό χύνεται πάνω στην πλάκα ή το δίσκο ψησίματος. Το κερί πρέπει να τυλίγεται πάνω του από όλες τις πλευρές. Αφήστε το τεμάχιο εργασίας να στεγνώσει.
 • Δημιουργήστε το δικό σας σχέδιο χρησιμοποιώντας χαρτί υγείας. Πρέπει να πάρετε ένα λευκό χαρτί και να σχεδιάσετε σχεδίαση. Κρατήστε το χαρτί στο κερί. Επιπλέον, το κερί θερμαίνεται με στεγνωτήρα μαλλιών για 45 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια αφαιρείται το χαρτί και το σχέδιο είναι έτοιμο.
Φθινόπωρο διακόσμηση ενός κεριού
Διακοσμητικό κηροπήγιο

Διακοσμητικά κεριά κρέμονται

Διακοσμητικά κεριά με κοχύλια

Χριστούγεννα διακόσμηση κεριών

Διακοσμήστε ασημένια κεριά

Διακοσμητικά κεριά με κώνοι

Λάβετε υπόψη ότι κατά τη διαδικασία δημιουργίας μιας εικόνας πρέπει να ακολουθήσετε τους κανόνες ασφαλείας. Ειδικά αν η διακόσμηση γίνεται με πράγματα που είναι εύκολα εύφλεκτα. Οποιαδήποτε από τις παραπάνω μεθόδους απαιτεί προσοχή και προσοχή. Αν κάψετε τα δάχτυλά σας κ
ατά λάθος, κρατήστε το κρύο νερό στο χέρι.

Διακόσμηση με κεριά
Coral Candle Διακόσμηση
Lacy διακόσμηση ενός κεριού

Διακόσμηση κεριών με ύφασμα

Διακόσμηση για κεριά κολοκύθας

Διακοσμητικά κεριά με κορώνες

Διακόσμηση κεριών με αστέρια

Διακόσμηση κεριών για το γάμο και το νέο έτος: επιλογές

Στις διακοπές της Πρωτοχρονιάς, χρησιμοποιούμε συχνά ένα τέτοιο διακοσμητικό χαρακτηριστικό, όπως τα κεριά. Πολύ δημοφιλής είναι η μέθοδος διακόσμησης κεριών, όπως η χρήση χάντρες και βότσαλα. Για να γίνει αυτό, πάρτε ένα ζεστό κουτάλι και λειώστε το κερί σε ένα μεγάλο κερί. Στη συνέχεια, στην θερμαινόμενη επιφάνεια, θα πρέπει να εφαρμόσετε εναλλάξ χάντρες, βότσαλα ή χάντρες. Πρέπει να προσπαθήσουν να πνιγούν λίγο στο κερί. Τέτοια κεριά μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα εορταστικό τραπέζι, το διακοσμούν με αξιοπρέπεια.

Διακοσμητικά κεριά με κουμπιά και κορδέλες
Ζωγραφίζοντας ένα κερί

Τα ζωντανά λουλούδια θα σας βοηθήσουν να διακοσμήσετε οποιοδήποτε κερί, καθιστώντας το εξαιρετικό και χωρίς βαρύτητα. Τα φωτεινά λουλούδια είναι εύκολα τοποθετημένα σε κερί με τη βοήθεια ενός αυτοκόλλητου πιστολιού. Με τον ίδιο τρόπο, μπορείτε να διακοσμήσετε το κερί χρησιμοποιώντας ταινίες και υφάσματα. Αυτή η επιλογή θα φαίνεται πολύ ωραία και κομψή.

Επιπλέον, από το ύφασμα, μπορείτε να κάνετε μια ποικιλία από λουλούδια και να τα διορθώσετε απαλά στην επιφάνεια με τη βοήθεια κεριού. Ο συνδυασμός δαντέλας, λουλουδιών και σατέν κορδέλας θα φανεί πρωτότυπο.

Διακοσμητικά κεριά με τριαντάφυλλα

Φωτεινό και πρωτότυπο διακοσμούν το κερί για τις διακοπές μπορεί να είναι με τη βοήθεια του πολυμερούς πηλού. Αυτή η μέθοδος διακόσμησης είναι πιο επίπονη, αλλά σας επιτρέπει να έχετε μια πραγματικά εντυπωσιακή και κομψή επιλογή.

Διακοσμητικά κεριά με στρας

Τέτοιο υλικό όπως το λινάτσα, θα βοηθήσει στη δημιουργία ενός πολυτελούς σχεδίου στο ύφος της Προβηγκίας. Η απολύμανση μπορεί να συνδυαστεί με δαντέλες, χάντρες, κορδέλες. Αυτή η επιλογή φαίνεται κομψή.

Ασημένια διακοσμητικά κεριά

Τρόποι να διακοσμήσετε ένα κερί για διάφορες διακοπές

Πρωτότυπο διακοσμούν το τραπέζι και το εσωτερικό για τα γενέθλια μπορεί να είναι με κεριά. Διακόσμηση με καφέ κόκκους - την αρχική λύση. Ο καφές σε κόκκους πρέπει να χύνεται στο μπολ, μέσα στον οποίο στη συνέχεια τοποθετείται ένα κερί. Η παραφίνη τήξης θα πέσει στα σπόρια, και το δωμάτιο θα γεμίσει με ένα μοναδικό άρωμα.

Κεριά σε ένα ποτήρι
Διακοσμητικά κεριά με στρας

Η διακόσμηση με φυσικά υλικά είναι μια δημοφιλής και απλή μέθοδος. Ρίξτε βότσαλα, κοχύλια, όμορφα βότσαλα στο μπολ και εισάγετε ένα κερί εκεί. Επίσης όμορφα δείτε στο τραπέζι όμορφες συνθέσεις από διάφορα δώρα του δάσους και του κήπου. Για τους σκοπούς αυτούς χρησιμοποιούνται τα μήλα, οι ρίζες, οι κώνοι, τα όμορφα κλαδιά δέντρων.

Γάμος διακοσμητικά κεριά
Διακοσμητικά κεριά με πλεξούδα

Τέχνη ζωγραφική για το κερί - μια win-win λύση. Μπορεί να είναι διακοσμητικό, οικόπεδο, αφηρημένο είδος. Όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο καλά γνωρίζετε την τεχνική του σχεδίου. Η ζωγραφική γίνεται με ειδικά περιγράμματα παραφίνης. Επίσης, ταιριάζει απόλυτα με χρώματα από βιτρό.

Πλεκτά διακόσμηση κεριών
Διακοσμητικά κεριά με τη μορφή κέικ

Τα όμορφα και αρχικά σχεδιασμένα κεριά με τα χέρια τους μπορούν να αποτελέσουν μια εξαιρετική λύση για το εσωτερικό σας. Επίσης, αυτό το κομμάτι του εσωτερικού μπορεί να παρουσιαστεί ως δώρο. Πολύ δημοφιλή σήμερα είναι αρωματικά κεριά, διακοσμημένα με διαφορετικό τρόπο. Για να κάνετε μια διακόσμηση από μόνοι σας, δεν χρειάζεται πολύ χρόνο και οικονομικές επενδύσεις.

Διακόσμηση κεριών με κόκκους καφέ
Χρυσά διακοσμητικά κεριά
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

94 − = 89