Καθρέπτες στο εσωτερικό του διαδρόμου (61 φωτογραφίες): πώς να κρεμάσετε και να διακοσμήσετε σωστά

Για το διάδρομο, ένας καθρέφτης είναι σαν ένα κρεβάτι για ένα υπνοδωμάτιο και άλλα έπιπλα είναι ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό. Είναι αυτό που μας συνοδεύει και μας δείχνει αν όλα είναι εντάξει με την ενδυμασία όταν βγαίνουμε από το σπίτι. Και μας συναντά, μαζί με την μπροστινή πόρτα, όταν είμαστε κουρασμένοι να επιστρέφουμε από την εργασία ή από μια βόλτα. Και αν ο καθρέφτης στο διάδρομο έχει σχεδιαστεί σωστά - σε συνδυασμό με το ράφι ή τοποθετημένος στα εξαρτήματα του πλαισίου - δεν θα είναι μόνο ένα λειτουργικό κομμάτι έπιπλα, αλλά θα είναι και κομψό σχέδιο. Ακόμη και ένας μικρός διάδρομος, αν έχει πέργκολα, έναν καθρέφτη σε πλαίσιο wenge, πρωτότυπα καθρέφτες με ράφι κρεμά, κομψές λάμπες φαίνονται ευρύχωρα και κομψά.

Μεγάλο καθρέφτη στο μπλε διάδρομο

Καθρέφτης σε λευκό πλαίσιο στο διάδρομο

Μεγάλο καθρέφτη στο διάδρομο

Δυσκολίες

Συχνά συμβαίνει ότι η επιλογή του σωστού καθρέφτη για το διάδρομο είναι ένα δύσκολο έργο. Γιατί:

 • Στους περισσότερους διαδρόμους δεν υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να το κανονίσετε σωστά.
 • Συχνά, λόγω της θέσης της πόρτας εισόδου, είναι δύσκολο να σχεδιάσετε το σχέδιο του διαδρόμου.
 • Σε έναν περιορισμένο χώρο είναι απαραίτητο να φιλοξενηθεί ένα άλλο έπιπλο: μια ντουλάπα, κρεμάστε κρεμάστρες με ένα ράφι για καλύμματα κεφαλής, βάθρα, οθωμανική ή ένα συμπόσιο για να καθίσετε. Μερικές φορές αποδεικνύεται πλήρες χάος αντί για ένα όμορφο δωμάτιο.
 • Ελαφρύς φωτισμός. Λόγω του τι πολλά είδη και εκδόσεις των καθρεφτών δεν φαίνονται σε εσωτερικούς χώρους: για παράδειγμα, πέργκολα ή οβάλ καθρέφτες, παραλλαγές με στήριξη, υπαίθρια.
 • Συχνά στα διαμερίσματα μας εξαιρετικά άβολη διάταξη των διαμερισμάτων γενικά και το σχεδιασμό των διαδρόμων ειδικότερα. Μερικές φορές είναι δύσκολο να βρείτε ένα μέρος για να κρεμάσετε έναν καθρέφτη.
 • Δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα για να υλοποιήσετε τις ιδέες σας, όπως θα έπρεπε να φαίνεται το όμορφο ντεκόρ της αίθουσας. Θέλω ακριβά φωτιστικά, έναν καθρέφτη σε πλαίσιο wenge και εξαιρετικές πόρτες και διακοσμούμε το εσωτερικό με όμορφα ράφια.

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, ένας σωστά επιλεγμένος καθρέφτης στον τοίχο σε μια μπαγκέτα ή ένα τραπέζι μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Μπορεί να είναι τόσο φθηνή και κομψή, να επεκτείνει οπτικά το διάδρομο, και να εισάγεται στις πόρτες του υπουργικού συμβουλίου, για παράδειγμα, και δεν λαμβάνει καμία θέση. Επομένως, πρέπει να δώσετε προσοχή στην επιλογή ενός κατάλληλου καθρέφτη. Και, αν διακοσμήσετε σωστά το ντεκόρ - επιλέξτε το σωστό φωτισμό, κρεμάστε όμορφους λαμπτήρες, διακοσμήστε την πόρτα του Wenge, χαριτωμένη πέργκολα - θα σας ευχαριστήσει με μια ανανεωμένη και κομψή εμφάνιση του διαδρόμου.

Στενό καθρέφτη μπροστά από την πόρτα εισόδου στο πράσινο διάδρομο
Μεγάλη καθρέφτη ντουλάπα στο διάδρομο
Οριζόντια κάτοπτρα στο πλαίσιο στο διάδρομο
Αρκετοί καθρέφτες στο υπνοδωμάτιο
Μικρό στρογγυλό καθρέφτη στο διάδρομο

Μικρό στρογγυλό καθρέφτη στο διάδρομο

Καθρέφτης σε ένα μαύρο πλαίσιο στο διάδρομο

Καθρέφτης με διακόσμηση στο διάδρομο

Καθρέφτης σε ξύλινο πλαίσιο στο διάδρομο

Προσόψεως καθρέφτη στο διάδρομο

Ποιος είναι ο σκοπός του καθρέφτη στο διάδρομο;

Ας εξετάσουμε ποια είναι τα κύρια λειτουργικά φορτία που βαρύνουν έναν καθρέφτη που βρίσκεται στο πρώτο δωμάτιο ενός διαμερίσματος ή ενός σπιτιού:

 • Ο καθρέφτης πλήρους μήκους, που βρίσκεται απέναντι από την μπροστινή πόρτα, προσφέρει μια αξιοπρεπή θέα στους ιδιοκτήτες του, υποδεικνύοντας σε αυτές τις ατέλειες του κοστούμι πριν φύγουν από το σπίτι.
 • Ο καθρέφτης στο διάδρομο σε ένα κομψό πλαίσιο, για παράδειγμα από wenge ή μπαγκέτα, χρησιμεύει ως κομψό στοιχείο του εσωτερικού. Το λευκό διάδρομο επωφελείται ιδιαίτερα από αυτό.
 • Οι παραλλαγές με καθρέφτη βοηθούν στην επέκταση του δωματίου, αν ο διάδρομος είναι μικρός, λόγω μιας οπτικής αύξησης του χώρου δύο φορές.
 • Ο σχεδιασμός με καθρέφτη φέρνει περισσότερο φως στο διάδρομο. Πλήρης σχεδιασμός φωτός είναι αυτό που συμβαίνει όταν χρησιμοποιείτε αυτό το έπιπλο.
Κάθετος καθρέφτης στο διάδρομο
Καθρέφτης στο διάδρομο σε ξύλινο πλαίσιο
Ένας στενός καθρέφτης σε ένα μαύρο πλαίσιο κοντά στην πόρτα εισόδου στο διάδρομο
Γύρος καθρέφτης σε ένα ευρύ πλαίσιο στο διάδρομο
Καθρέψτε σε πλήρη ανάπτυξη σε ένα λευκό διάδρομο
Καθρέφτης ενσωματωμένος στο μαύρο ντουλάπι στο διάδρομο

Καθρέφτης στο διάδρομο

1

Στρογγυλό καθρέφτη στο διάδρομο

Τετράγωνο καθρέφτη στο διάδρομο

Διαστάσεις κάτοπτρων

Πώς να πλοηγηθείτε στην ποικιλία των καθρεφτών που προσφέρονται από τα καταστήματα. Συμβουλές:

 • Καθρέφτης "πλήρους μήκους", αρθρωτός, τοίχος ή πέργκολα, συνιστάται να αγοράσετε σε περίπτωση που είστε εξαιρετικά σημαντικοί πριν φύγετε από το σπίτι για να είστε πεπεισμένοι για την άψογη εφαρμογή του επιλεγμένου συνόλου ρούχων. Εάν η εργασία παρέχει έναν αυστηρό κώδικα ενδυμασίας ή ακριβώς όπως ντύσιμο, κομψή και αρμονική εμφάνιση, τότε χωρίς ένα τέτοιο μοντέλο είναι απαραίτητο. Θα πρέπει να είναι μεγάλο, να έχει επιπλέον φωτισμό, να το κρεμάσει καλύτερα μπροστά από την μπροστινή πόρτα. Ιδέες, όπου υπάρχει ένα κομψό παλτό με ράφια, κομψά άνετα έπιπλα, ένα πλήρες τραπέζι, λυχνίες που φωτίζουν το σκοτεινό διάδρομο, θα είναι επίσης χρήσιμες για εσάς.
 • Εάν κρεμάτε έναν καθρέφτη σε ένα μεσαίο πλαίσιο (περίπου 1,5 μέτρα) ή υψηλότερο, μπορεί να τεντώσει οπτικά το δωμάτιο κατακόρυφα, κάνοντας το ανώτατο όριο υψηλότερο. Φαίνεται ωραίο αν το διάδρομο είναι λευκό.
 • Εάν προτιμάτε κομψή κομψότητα, επιλέξτε έναν μικρό αρθρωτό καθρέφτη για το διάδρομο απέναντι από την πόρτα, στον οποίο μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας γύρω από τη μέση. Κατά κανόνα, τέτοια μοντέλα είναι όμορφα διακοσμημένα με διάφορα ντεκόρ, είναι πλαστά, ξύλινα, σκαλισμένα. Μπορούν να αποτελέσουν ένα εξαιρετικό στοιχείο του εσωτερικού χώρου του διαδρόμου, όπως μια κομψή κρεμάστρα και κομψές λάμπες. Συχνά κατασκευάζονται με πρόσθετο φωτισμό, το οποίο δίνει στο δωμάτιο μια ζεστασιά. Ένας τέτοιος καθρέφτης στο διάδρομο κατά μήκος του φενγκ σούι θα διακοσμήσει κάθε δωμάτιο.
 • Αν δεν υπάρχει καμία επιθυμία να διαθέσετε ξεχωριστό χώρο για έναν καθρέφτη στον τοίχο ή το πάτωμα, τότε οι ιδέες σχεδίασης προτείνουν να αγοράσετε ένα ντουλάπι με γυάλινες πόρτες - εν όλω ή εν μέρει. Μπορείτε επίσης να βάλετε ένα ντουλάπι με λειτουργικά ράφια.

Τώρα στα καταστήματα επίπλων μπορείτε να επιλέξετε ένα μοντέλο ο
ποιουδήποτε μεγέθους, τύπου και τιμής. Υπάρχει στο πλαίσιο του wenge, μπαγκέτα, τουαλέτα, πέργκολα, πρόσθετος φωτισμός και κάθε διακόσμηση. Μπορείτε να επιλέξετε τοίχο, αρθρωτό, δάπεδο ή ενσωματωμένες επιλογές ακόμα και περιστρεφόμενο σχεδιασμό. Τα τελευταία είναι ενδιαφέροντα επειδή μπορούν να περιστραφούν υπό τη γωνία που απαιτείται αυτή τη στιγμή.

Ένας μικρός ορθογώνιος καθρέφτης στο διάδρομο
Λευκή ντουλάπα με καθρέφτη στο διάδρομο

Λευκή ντουλάπα με καθρέφτη στο διάδρομο
Σύνθετο καθρέφτη στο διάδρομο των μικρών καθρεφτών
Mirrored πόρτα ντουλάπι στο διάδρομο
Μεγάλο καθρέφτη στο μπάνιο
Ένας μικρός ορθογώνιος καθρέφτης σε ένα φωτεινό διάδρομο

Καθρέφτης στο διάδρομο σε στιλ αρτ νουβό

Καθρέφτης στην πόρτα στο διάδρομο

Καθρέφτης δαπέδου στο διάδρομο

Σχεδιασμός για προθάλαμο

Σύμφωνα με το στυλ στο οποίο διατηρείται ολόκληρο το διάδρομο ή ο διάδρομος, ποια έπιπλα αξίζει, τη θέση του και πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο μοντέλο. Hi-tech είναι, ροκοκό ή απλά μια συνηθισμένη αίθουσα χωρίς αξιώσεις. Στην τελευταία περίπτωση, θα ήταν παράλογο να μοιάζουμε με ένα γεμάτο μεγάλο μπαρόκ τραπεζάκι με σκαλισμένα μπούκλες. Ένα καλύτερο ταιριάζει απλό λευκό μοντέλο χωρίς διακοσμητικά στοιχεία, λακωνική επιλογή.

Τύπος καθρέπτη:

 • Γύρω. Βρίσκεται σε καλή θέση σε ένα μικρό διάδρομο.
 • Οβάλ. Φαίνεται υπέροχο σε ένα αρκετά ευρύχωρο δωμάτιο. Μπορεί να είναι πολύ κομψό και να χρησιμεύει ως κομψό στοιχείο του εσωτερικού. Το επαρκές ύψος θα επεκτείνει τον στενό διάδρομο, ειδικά εάν βρίσκεται απέναντι από την μπροστινή πόρτα.
 • Ένας τετράγωνος τοίχος ή ένας αρθρωτός καθρέφτης σε μια μπαγκέτα είναι εκπληκτικά κατάλληλος για ένα μινιμαλιστικό στυλ, και αν κάποιος ζει σε ένα διαμέρισμα. Σε πλήρη ανάπτυξη, τέτοιες επιλογές δεν υπάρχουν. Ορισμένες ιδέες συνιστάται να διακοσμήσετε το διάδρομο και δύο μικρούς τετράγωνους καθρέφτες. Ο λευκός διάδρομος θα συνδυάζεται τέλεια με αυτή τη μορφή.
 • Ορθογώνιο σχήμα - ένα κλασικό. Κατάλληλο για κάθε δωμάτιο, φαίνεται υπέροχο. Σε αυτή την περίπτωση, η κρεμάστρα, η διακόσμηση πόρτας και τα έπιπλα θα πρέπει επίσης να είναι κλασικά, για παράδειγμα, από το wenge.
 • Οι σκαλιστές πέργκολες θα πρέπει να επιλέγονται με προσοχή. Μεγάλος κίνδυνος να μην ταιριάζει στο περιβάλλον υπόβαθρο του διαδρόμου. Επομένως, εάν μια τέτοια φόρμα δεν προβλέπεται από την ατομική σας σχεδίαση, είναι προτιμότερο να μην αναλαμβάνετε κινδύνους και να σταματήσετε σε μια απλούστερη έκδοση. Απαιτεί ειδικό φωτισμό.
 • Υπάρχουν μοντέλα με τη μορφή αρκετών λωρίδων - ίσια ή κυματιστά. Καλή εμφάνιση μόνο σε ευρύχωρους διαδρόμους. Ένας μικρός διάδρομος και ελαφρύς φωτισμός - ένα ακατάλληλο υπόβαθρο γι 'αυτούς. Στον καθρέφτη, μπορείτε να επιλέξετε ένα όμορφο πλαίσιο ή να το εγκαταστήσετε χωρίς αυτό.
Μεγάλη καθρέφτη ντουλάπα στο διάδρομο
Κάθετος κεκλιμένος καθρέπτης σε ένα ασημένιο πλαίσιο στο διάδρομο
Καθρέφτης σε ασημένιο πλαίσιο στο διάδρομο
Ορθογώνιος καθρέφτης στο κίτρινο πλαίσιο στο διάδρομο
Στρογγυλό καθρέφτη σε στενό διάδρομο

Κοίλο καθρέφτη στο διάδρομο

Οπίσθιος καθρέφτης στο διάδρομο

Καθρέφτης στο διάδρομο

Η χρήση ενός καθρέφτη στο διάδρομο για το σχεδιασμό

 • Το μοντέλο σε πλήρη ανάπτυξη φαίνεται υπέροχο στο διάδρομο επίσης επειδή δεν «βαθμολογεί» και δεν κάνει το εσωτερικό χειρότερο. Πάντα ιδέες με καθρέφτες επεκτείνουν το χώρο, δίνοντάς του ελαφρότητα και ευελιξία. Το λευκό διάδρομο θα γίνει ακόμα πιο ανοιχτό και πιο καθαρό.
 • Ο σωστά επιλεγμένος καθρέφτης στον τοίχο στο πλαίσιο ή η μπαγκέτα, τοποθετημένος απέναντι από την πόρτα, μπορεί να κάνει το δωμάτιο κομψό, να προσθέσει σε αυτό την κομψότητα και την κομψότητα.
 • Ο καθρέφτης στο εσωτερικό του διαδρόμου μπορεί να κρύψει ελαττώματα και ελαττώματα στους τοίχους.
 • Εάν μικρές στενές δέσμες φωτός από το σαλόνι ή την κουζίνα πέφτουν στον καθρέφτη στο διάδρομο και στον τοίχο γύρω από το ξενοδοχείο, τότε ο διάδρομος θα φωτιστεί από μια άλλη πρόσθετη φυσική πηγή φωτός, χαρίζοντάς του απαλότητα και διαφάνεια.
Δύο καθρέφτες στο διάδρομο - είναι πολύ βολικό για μια μεγάλη οικογένεια
Καθρέφτης σε σκοτεινό πλαίσιο για φωτεινό διάδρομο
Αρχικό καθρέφτη πλήρους μήκους στο διάδρομο
Ντουλάπα καθρέφτη στο διάδρομο
Σύνθετο κάτοπτρο στρογγυλών στοιχείων στο διάδρομο

Καθρέφτης στο διάδρομο σε στυλ ρετρό

Καθρέφτης στο σκαλιστό πλαίσιο στο διάδρομο

Καθρέπτης ηλικίας στο διάδρομο

Με οπίσθιο φωτισμό

Εάν ο διάδρομος σας είναι σκοτεινός ή απλώς θέλετε να το κάνετε πιο άνετο, ελαφρύ και μεγάλο, επιλέξτε έναν καθρέφτη ή έναν καθρέφτη με ειδικό οπίσθιο φωτισμό. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα:

 • Δεδομένου ότι οι περισσότεροι από τους διαδρόμους μας στερούνται παράθυρα, κάνουν χωρίς φυσικό φωτισμό. Και μια λάμπα οροφής δεν είναι σε θέση να λύσει το πρόβλημα. Ως εκ τούτου, ενσωματωμένα μοντέλα, στα οποία το σχήμα πλήρους ύψους με φωτισμό μπορεί να γίνει μια θαυμάσια λύση στο πρόβλημα του σκοταδιού. Φως έπιπλα, κομψή κρεμάστρα, σωστό φωτισμό, θέση απέναντι από την πόρτα θα βοηθήσει επίσης.
 • Τις περισσότερες φορές αυτές οι επιλογές έχουν μια πολύ όμορφη διακόσμηση, και από μόνα τους θα γίνει ένα κομψό στοιχείο του εσωτερικού.
 • Κατά κάποιο τρόπο, προσθέτουν μυθοπλασία και μαγεία στο διάστημα. Ο αντίκτυπός τους μπορεί να συγκριθεί με την επίδραση των κεριών. Ο οπίσθιος φωτισμός έχει πολύ μαλακή, ζεστή, διάχυτη λάμψη.
 • Σε ένα μικρό διάδρομο, οι ιδέες με αυτόν τον οπίσθιο φωτισμό θα κάνουν το διάδρομο μεγαλύτερο και πιο άνετο.
Όμορφος καθρέφτης με φωτισμό στο διάδρομο
Καθρέφτης με φωτισμό και ντουλάπα καθρέφτη στο διάδρομο
Περιστρέψτε τον καθρέφτη σε σφυρήλατη βάση
Όμορφη διακόσμηση του καθρέφτη με ειδώλια και ένα δέντρο
Πολυτελές κλασικό καθρέφτη στο διάδρομο
Καθρέφτης σε ένα μοτίβο πλαίσιο στο διάδρομο
Ορθογώνιος καθρέφτης σε λευκό σκαλιστό πλαίσιο στο διάδρομο
Ένας μικρός καθρέφτης σε σφυρήλατο πλαίσιο στο διάδρομο
Κομψό στρογγυλό καθρέφτη σε χρυσό πλαίσιο στο διάδρομο
Αρχαία έπιπλα που με καθρέφτη στο διάδρομο

Καθρέφτης στον τοίχο στο διάδρομο

Φωτισμένο καθρέφτη στο διάδρομο

Καθρέφτης στο χρυσό πλαίσιο στο διάδρομο

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 62 = 72