Κάνοντας δώρα στις 23 Φεβρουαρίου με δικά μας χέρια: μερικές εξαιρετικές ιδέες (72 φωτογραφίες)

Στη Ρωσία και σε ορισμένες άλλες χώρες στις 23 Φεβρουαρίου, εκπρόσωποι του ισχυρού μισού της ανθρωπότητας θα δεχτούν συγχαρητήρια. Πολλές γυναίκες συνήθως δεν επιλέγουν μακρά ένα δώρο και χέρι μερικά χρήσιμα πράγματα: thermos? μέσα για το ξύρισμα, μια κούπα, κάλτσες. Για εκείνους που θέλουν πραγματικά να ευχαριστήσουν έναν αγαπημένο τους, είναι καλύτερο να απομακρυνθεί από αυτή τη βαρετή παράδοση και να κάνει ένα δώρο στον άνδρα με τα χέρια του. Αυτό θα πάρει περισσότερο χρόνο, αλλά το δώρο θα αποδειχθεί μοναδικό και πραγματικά ειλικρινές.

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου, hands-on αξεσουάρ

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με τα χέρια τους το αλκοόλ

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με το δικό του στρατό του χεριού

Δώρα για τον Φεβρουάριο, 23η χειρόγραφο σημειωματάριο

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με το δικό σας χέρι βραχιόλι

Συγχαρητήρια σε συναδέλφους και φίλους

Πολλά από τα κορίτσια να αρνηθεί την ιδέα να κάνει ένα δώρο με τα χέρια σας για την Ημέρα του Υπερασπιστή της Πατρίδας, επειδή νομίζουν ότι θα γελοίοι, όπως hack ενός παιδιού, αλλά αυτό είναι παραπλανητικό. Αν αγοράσετε καλές διακοσμητικές ύλες, σκεφτείτε τις λεπτομέρειες, τότε μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πολύ δημιουργικό δώρο που δεν θα είναι χειρότερο από ένα πράγμα από το κατάστημα.

Στους συναδέλφους εργασίας στις 23 Φεβρουαρίου μπορούν να γίνουν πρωτότυπες κούπες. Για να γίνει αυτό, αγοράστε συνηθισμένους κύκλους ενός χρώματος κίτρινο, κόκκινο ή ανοιχτό πράσινο. Στη συνέχεια, εκτυπώστε από το Διαδίκτυο ένα εξώφυλλο "διάσημων" μουστάρδων - Hercule Poirot ή Salvador Dali. Και έπειτα μέσα από το stencil τραβήξτε στην κορυφή της κούπα ένα τέτοιο μουστάκι στην κούπα με ένα ειδικό μαρκαδόρο, το οποίο δεν διαγράφεται. Όταν ένας άνθρωπος πίνει από αυτό, αυτά τα ζωγραφισμένα μουστάκια θα βρίσκονται στο επίπεδο της μύτης του. Είναι σημαντικό να μην παίζετε.

Αστεία δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου, τα χέρια σας καλύτερα να μαγειρεύουν για φίλους ή συναδέλφους από ένα τμήμα. Ο σεφ πρέπει να δώσει κάτι πιο συντηρητικό - ένα μπουκάλι κρασί ή ουίσκι.

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με τη δική του χάρτινη κούπα με μουστάκι

Μια άλλη πρωτότυπη έκδοση του δώρου με τα δικά σας χέρια για έναν συνάδελφο είναι ένας ξύλινος κάτοχος βιβλίων. Είναι απαραίτητο να τραβήξετε δύο ξύλινα μπλοκ και να τα χτυπήσετε με τα νύχια. Όχι κάθε κορίτσι θα αντιμετωπίσει ένα τέτοιο έργο, αλλά αν αποφασίσετε να κάνετε δώρα στις 23 Φεβρουαρίου με τα χέρια σας πραγματικά από την καρδιά, θα πρέπει να προσπαθήσετε. Μετά το χτύπημα των ράβδων, θα πρέπει να διακοσμηθούν με έναν πρωτότυπο τρόπο. Μπορεί να βαφτεί ένα χρώμα από ακρυλικό χρώμα και από τις δύο πλευρές, και έβαλε την περιοχή φιγούρα του αεροσκάφους, ιστορικά αυτοκίνητα και μέταλλο στρατιώτη - ένα τέλειο δώρο για έναν στρατιώτη. Άνδρες που αγαπούν τη θάλασσα και ταξιδεύουν, αυτή η ξύλινη γωνιά μπορεί να βαφτεί σε σκούρο μπλε χρώμα και να επικολληθεί με κοχύλια ή εικόνες με ιστιοφόρα.

1

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με τα χέρια σας από τον καφέ

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου

Δώρα για τον Φεβρουάριο, 23 με χέρια από γλυκά

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με το χέρι τους

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου

Συγχαρητήρια στον πατέρα και τον σύζυγο

Μαζί με τα παιδιά πρέπει να βρει χρόνο και να κάνει δώρα στον Πάπα στις 23 Φεβρουαρίου με
τα χέρια του. Έτσι, ακόμη και ένα μικρό παιδί μπορεί να αφήσει εκτυπώσεις της στυλό του σε μια κούπα ή ένα μπλουζάκι για τον μπαμπά. Είναι πολύ σημαντικό να βρούμε μια καλή ακρυλική βαφή που δεν βγαίνει από το ύφασμα ή το κεραμικό υπό την επίδραση του νερού και του ατμού.

Δώρα για τον Φεβρουάριο, 23

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με τα χέρια τους από γλυκά και σοκολάτα

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου, καλάθι με τα χέρια σας

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με το πορτοφόλι σας

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με τα χέρια τους από χαρτί kraft

Με τα μεγαλύτερα παιδιά, μπορείτε να κάνετε ασυνήθιστα δώρα στις 23 Φεβρουαρίου. Για παράδειγμα, για να βρουν τον Πάπα στο ντουλάπι μια παλιά γραβάτα, που έχει εδώ και πολύ καιρό, και να συντομεύσει το περνώντας σε ένα μεταλλικό δακτύλιο για κλειδιά, απαλά γραβάτα. Γίνεται λοιπόν η αρχική αλυσίδα κλειδιών στα πλήκτρα.

Δώρα για τον Φεβρουάριο, 23 με τα χέρια από το τσόχα

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με τα χέρια σας ένα βάζο

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με τη δική σας φωτογραφική μηχανή

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με τα χέρια σου μπάλα ποδοσφαίρου

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με τα χέρια σου γραβάτα

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με τη δική τους χέρια γιρλάντα

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου δικά μπισκότα τζίντζερ

Ένα παιδί πατέρα και παππού στις 23 Φεβρουαρίου μπορεί να κάνει μια πρωτότυπη κάρτα. Εδώ, η φαντασία δεν περιορίζει τίποτα και μπορείτε να συνειδητοποιήσετε την πιο ενδιαφέρουσα ιδέα. Ένα μικρότερο παιδί μπορεί να κάνει μια κάρτα με μια εφαρμογή. Φύλλο A4 φορές στο μισό και μέσα και έξω, επικολλήστε σε οποιαδήποτε στοιχεία: αυτοκίνητο, δεξαμενή, σπίτι. Ακόμη και η απλούστερη κάρτα που έκανε το παιδί μόνο του, για τον πάπα θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη.

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με δερμάτινη θήκη

Κάνοντας δώρα στις 23 Φεβρουαρίου με δικά μας χέρια: μερικές εξαιρετικές ιδέες (72 φωτογραφίες)

Δώρα για τον Φεβρουάριο, 23 χέρια από ένα δέντρο

Δώρα για τον Φεβρουάριο, 23η τα χέρια ξύλινα

Ο μπαμπάς και ο σύζυγός της, ο οποίος εργάζεται στο γραφείο, μπορείτε να φτιάξετε μια κάρτα στις 23 Φεβρουαρίου με τα χέρια σας με τη μορφή ενός πουκάμισου με γραβάτα. Για να γίνει αυτό, πρέπει να πάρετε ένα φύλλο χαρτιού του ίδιου χρώματος, διπλώστε το στο μισό, έτσι ώστε η πτυχή να είναι στα αριστερά. Στη συνέχεια, από την κορυφή στις πλευρές κάντε δύο εγκοπές και διπλώστε το περιλαίμιο από το χαρτί. Από ένα φύλλο άλλου χρώματος, μπορείτε να κόψετε μια γραβάτα, να τραβήξετε λωρίδες πάνω της και να την επικολλήσετε στο πουκάμισο. Μέσα σε μια τέτοια κάρτα, ένα παιδί μπορεί να γράψει μια επιστολή συγχαρητηρίων στον πατέρα ή να σχεδιάσει ένα σχέδιο.

Εάν ο μπαμπάς είναι ένας άπληστος αυτοκινητιστής, μπορεί να φτιάξει μια ταχυδρομική κάρτα στις 23 Φεβρουαρίου με τα χέρια του με τη μορφή γραφομηχανής. Υπάρχουν πολλές επιλογές για την κατασκευή μιας τέτοιας κάρτας. Το κύριο πρ
άγμα είναι να το κόψουμε ώστε το μηχάνημα να ανοίγει στη μέση. Στο εσωτερικό, μπορείτε να βάλετε μια καρδιά με ένα συγχαρητήριο.

Οι αρχικές ογκώδεις κάρτες στις 23 Φεβρουαρίου φαίνονται υπέροχα. Το κάνουμε χρησιμοποιώντας ένα πρότυπο που μπορεί να μεταφορτωθεί στο Internet. Βρείτε ένα πρότυπο με ένα θεματικό σχέδιο: αυτοκίνητα, δεξαμενές, αεροπλάνα, ήρωες μαχητών. Το πρότυπο τυπώνεται σε κόκκινο και λευκό χαρτί, κόβεται διακεκομμένες γραμμές και κολλάει μαζί. Κάνετε μια καρτ ποστάλ στις 23 Φεβρουαρίου με τα χέρια του σε αυτό το μοτίβο το παιδί θα είναι σε θέση να το κάνει ο ίδιος. Αυτό το έργο σίγουρα θα τον φέρει μακριά για μια ώρα, ή ακόμα περισσότερο. Μπορείτε να βρείτε και να εφαρμόσετε μια ποικιλία από ιδέες για τις κάρτες, και μπορείτε να βρείτε κάτι νέο με το μωρό. Το κύριο πράγμα είναι ότι μια τέτοια καρτ ποστάλ έγινε με μια ψυχή, και τότε σίγουρα θα ήθελε τον μπαμπά.

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου, χειροποίητο σετ ξυρίσματος

Δώρα για τον Φεβρουάριο του 23ου αιώνα τα χέρια μπουκέτο από κάλτσες

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με τα χέρια σας από χαρτί

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με τα δικά τους τσάι

Δώρα για αγαπημένους

Κορίτσια που σχεδιάζουν να δώσουν τα αγαπημένα τους πρακτικά δώρα, μπορείτε να φτιάξετε ένα μπουκέτο κάλτσες. Αγοράστε τόσο μονοφωνικές όσο και αστείες κάλτσες με λαμπερές εκτυπώσεις, κυλήστε το καθένα σε μια σπείρα έτσι ώστε να μοιάζουν με τριαντάφυλλο. Οι κάλτσες είναι στριμωγμένες έτσι ώστε να συνδέονται με ξύλινα μακριά σουβλάκια και τα τελειωμένα "λουλούδια" είναι τυλιγμένα σε κυματοειδές χαρτί μπλε, πράσινου ή μοβ. Το μπουκέτο πρέπει να είναι κολλημένο με μια κορδέλα και να εισάγετε κάποια λακωνική διακόσμηση: μια ξύλινη καρδιά ή μια εικόνα του αυτοκινήτου σε ένα μακρύ ράφι.

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου, χειροποίητο κιτ για παπούτσια

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου, τα χέρια τους είναι ασυνήθιστα

Δώρα για τον Φεβρουάριο, 23ο χέρι πρωτότυπα

Δώρα για τον Φεβρουάριο, 23ο χέρι ο πατέρας

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου, τα χέρια αρχική καρτ-ποστάλ

Δώρα για τον Φεβρουάριο, 23

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με τα δικά τους μπισκότα με τη μορφή στρατιωτικού εξοπλισμού

Κορίτσια που αγαπούν να μαγειρέψουν, μπορείτε να συνειδητοποιήσετε τις "νόστιμες" ιδέες για δώρα στις 23 Φεβρουαρίου. Ψήνετε τα μπισκότα άμμου ή τζίντζερ με τη μορφή αυτοκινήτων, αεροπλάνων ή αριθμών 2 και 3. Σήμερα, οποιαδήποτε φόρμα μπορεί να παραγγελθεί στο Διαδίκτυο. Το κυριότερο είναι ότι τα μπισκότα είναι επίπεδη και επίπεδη. Όταν στεγνώνει, το χρωματίζετε με ένα χρωματισμένο βερνίκι πρωτεϊνών. Ειδικές χρωστικές πωλούνται σε οποιοδήποτε κατάστημα ζαχαροπλαστικής.

Δώρα για τον Φεβρουάριο, 23η που άρεσαν τα χέρια

Δώρα για τον Φεβρουάριο, 23η τα χέρια του αυτοκινήτου από γλυκά

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου δικά τους μηχανήματα χειρός

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με τη δική σας μοτοσυκλέτα

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου, τα χέριατων ανδρών

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με τα χέρια της στο σύζυγό της

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με το δικό τους σαπούνι χεριών

Στις 23 Φεβρουαρίου αγαπημένη μπορεί κανείς να συλλέξει ένα νόστιμο καλάθι. Αγοράστε τσάι, καφέ, πικρή σοκολάτα, μαρμελάδα, αλκοόλ, ξηρούς καρπούς και ξηρούς καρπούς. Όλα αυτά μπορούν να παραμείνουν στα πακέτα του εργοστασίου, ή μπορείτε να παραγγείλετε τσάντες με την επιγραφή: "αγαπημένος σύζυγος", "ο ήρωάς μου", "ο καλύτερος μπαμπάς". Αναδιπλώστε σε αυτά τα πακέτα όλα τα καλούδια και τα παρουσιάστε σε ένα μεγάλο καλάθι με πλώρη. Ένα δώρο για τον σύζυγο της 23ης Φεβρουαρίου μπορεί να είναι φθηνό. Προετοιμάστε τον ένα πρωινό πρωινό: τα αυγά τηγανίζονται σε μορφές καρδιάς, κόβονται μήλα, μπανάνες και καρότα, επίσης με τη μορφή καρδιάς και φέρνουν το πρωινό σε αυτόν στο κρεβάτι. Αυτή θα είναι η καλύτερη αρχή για τις διακοπές.

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με τα δικά σας μπισκότα χεριών

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με τα δικά σας χέρια γλυκά

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με τα χέρια τους suhpayek

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με τα δικά σας κέικ χεριών

Μια καλή επιλογή για ένα ρομαντικό δώρο θα είναι μαξιλάρια με κοινές φωτογραφίες. Σήμερα κατασκευάζονται από πολλές εταιρείες που ειδικεύονται σε αναμνηστικά. Τα μαξιλάρια δεν είναι τόσο γρήγορα, ώστε να τα παραγγείλετε καλύτερα στις αρχές Φεβρουαρίου. Και μπορείτε να κάνετε κύβο με τις κοινόχρηστες φωτογραφίες σας. Στο κατάστημα για τη δημιουργικότητα, θα πρέπει να βρείτε ένα μικρό ξύλινο κύβο και να κολλήσετε μια φωτογραφία με την αγαπημένη σας από κάθε πλευρά. Είναι απλό και πρωτότυπο. Ένα τέτοιο δώρο που μπορεί να κρατήσει ο άνθρωπος σας στο γραφείο στην επιφάνεια εργασίας σας.

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με τα χέρια τους

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με τα χέρια σας μαξιλάρια

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με τα χέρια τους είναι χρήσιμα

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με τα χέρια σας μια πετσέτα

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με τα δικά σας πορτοφόλια

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με τα χέρια τους τον τροχό των γλυκών

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με δική σας καρδιά χέρια

Εάν θέλετε να κάνετε ένα δώρο σε έναν φίλο στις 23 Φεβρουαρίου με τα χέρια σας, αξίζει να πάρετε μερικές από αυτές τις ιδέες για υπηρεσία. Ένας φίλος μπορεί επίσης να παραδώσει ένα μπουκέτο κάλτσες, ένα κουτί με ένα μπισκότο στο σπίτι ή ένα καλάθι με καφέ και τσάι.

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με τα δικά του χέρια

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με τα χέρια σοκολάτας τους

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με τα δικά τους χέρια φαγώσιμα

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με τα δικά σας χέρια γλυκά

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με το δικό σας πουλόβερ χέρια

Δώρα για τη δική σας δεξαμενή

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με τα χέρια τους παντόφλες

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου, τα δικά τους χέρια θέμα

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με τα χέρια σας κατασκευασμένα από ύφασμα

Στο Διαδίκτυο σήμερα, ένας τεράστιος αριθμός των master κλάδων στην κατασκευή ανθοδέσμες ανθοδέσμες, κάρτες, αναμνηστικά, όλα τα είδη ψησίματος. Όσοι δεν είναι σίγουροι για τα ταλέντα τους μπορούν να διατάξουν την πραγματοποίηση των ιδεών τους σε κάθε είδους στούντιο που κάνουν διαφορετικά αναμνηστικά.

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με τη δική σας διακόσμηση χεριών

Δώρα για τον Φεβρουάριο, 23η τη συσκευασία των χεριών

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με τα χέρια τους το ελικόπτερο

Δώρα για τον Φεβρουάριο, 23η τα χέρια πλέκονται

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με τα χέρια τους αστεία

Δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με τα δικά σας χέρια μανικετόκουμπα

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

61 − = 56