Διακόσμηση τραπεζιών και χώρων για παιδιά: κάνουν τις διακοπές πιο φωτεινές! (52 εικόνες)

Τα παιδιά έχουν ιδιαίτερη στάση απέναντι στις διακοπές. Είναι ευτυχείς να συμμετάσχουν τόσο στον εορτασμό όσο και στη διαδικασία προετοιμασίας για αυτό. Μερικές φορές δημιουργούν μια θετική διάθεση και μια ατμόσφαιρα χαράς και ευτυχίας.

Κάνοντας ένα γλυκό μπαρ σε πάρτι για παιδιά
Εγγραφή των παιδικών διακοπών σε λευκό χρώμα

Διακόσμηση παιδικού εορταστικού πίνακα με χαρτί

Παιδικό Candy Bar

Διακόσμηση παιδικού εορταστικού πίνακα με λουλούδια

Παιδική εορταστική διακόσμηση τραπέζι

Διακόσμηση ενός εορταστικού πίνακα για ένα κορίτσι

Όποια και αν είναι η επερχόμενη εκδήλωση, τα παιδιά πρέπει να διαθέσουν έναν προσωπικό χώρο. Το να μοιράζεις ένα τραπέζι και τα γλυκά με τους συνομηλίκους είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από το να είσαι σε μια εταιρεία άγνωστων ενηλίκων.

Όμορφη διακόσμηση του τραπέζι των παιδιών βοηθά όχι μόνο να αυξήσει τη διάθεση ακόμη και των πιο λυπημένων παιδιών, αλλά και να τα συσσωρεύσει, για να κάνει μια ομάδα.

Σχεδιασμός παιδικού τραπέζι σε τυρκουάζ χρώμα

Στολίδια από χαρτί για παιδικές διακοπές

Διακόσμηση παιδικού εορταστικού πίνακα με μονόκερες

Διακόσμηση ενός εορταστικού πίνακα παιδιών σε μοβ

1

Διακόσμηση του εορταστικού πίνακα των παιδιών με σημαίες

Διακόσμηση παιδικού γιορτή για 1 έτος

Διακόσμηση της γιορτής των παιδιών σε μπλε χρώμα

Στολίδι του παιδικού πίνακα διακοπών Hello Kitty

Διακόσμηση παιδικού εορταστικού πίνακα με κλόουν

Η πραγματοποίηση μιας τόσο σημαντικής αποστολής όπως η σχεδίαση ενός εορταστικού πίνακα για παιδιά μπορεί να πραγματοποιηθεί από οποιονδήποτε ενήλικα. Εάν γνωρίζετε καλά τι σας αρέσουν τα παιδιά σας, έχετε μια άγρια ​​φαντασία και είστε συνηθισμένοι να σκέφτεστε έξω από το κουτί - μην καλέσετε έναν ειδικό, κάντε μια διακόσμηση με τα δικά σας χέρια. Σε όλους εσείς θα αποδειχθεί!

Διακόσμηση παιδικού τραπέζι σε μοβ

Οι διακοπές έρχονται σε μας

Ο σχεδιασμός του παιδικού πίνακα δεν πρέπει να αποτελεί ανεξάρτητο μέρος του εορταστικού χώρου της αίθουσας, αλλά η συνέχιση της. Με απλά λόγια, προτού προχωρήσετε στη διακόσμηση της τραπεζαρίας για παιδιά, εξετάστε προσεκτικά το θέμα της διακόσμησης του δωματίου. Το πρώτο βήμα για τη δημιουργία μιας εορταστικής διάθεσης είναι να επιλέξετε ένα κατάλληλο θέμα. Θα πρέπει να αντιστοιχεί στην ηλικία των προσκεκλημένων επισκεπτών και στα συμφέροντα του ατόμου γενεθλίων.

Δημιουργία παιδικού τραπέζι στο θέμα"Формулы-1"
Κάνοντας παιδικό τραπέζι στο θέμα των ηρώων

Διακόσμηση του εορταστικού πίνακα των παιδιών στο χώρο

Διακόσμηση ενός εορταστικού πίνακα για παιδιά με καραμέλα

Διακόσμηση παιδικού εορταστικού καλοκαιριού

Διακόσμηση παιδικού εορταστικού πίνακα για ένα αγόρι

Διακόσμηση του εορταστικού πίνακα των παιδιών του νέου έτους

Διακόσμηση παιδικού εορταστικού πίνακα για το Πάσχα

Διακόσμηση παιδικού εορταστικού πίνακα στο θέμα ενός αράχνη

Διακόσμηση ενός πάρτι

Δεν υπάρχουν ιδέες για τη διακόσμηση ενός τραπέζι για πάρτι γενεθλίων για παιδιά; Εμπνευστείτε από ταινίες κινουμένων σχεδίων, παραμύθια ή παιχνίδια στον υπολογιστή. Ακολουθούν ορισμένες συστάσεις για την επιλογή διακόσμησης για τον εορτασμό των αγαπημένων σας παιδιών:

  • Τα γενέθλια των κοριτσιών δεν πρέπει να πραγματοποιούνται χωρίς πριγκίπισσες της Disney, barbies, νεράιδες και άλλους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων. Τα αγόρια αγαπούν τους υπερήρους, τους μετασχηματιστές και τα αυτοκίνητα. Εάν υπάρχουν πιο μικρά παιδιά κατά τη γιορτή, μπορείτε να κανονίσετε μια πειρατική παράσταση, μια επίδειξη φυσαλίδων και παραστάσεων κλόουν. Προχωρώντας από το επιλεγμένο θέμα, γεννιούνται ιδέες για διακόσμηση πίνακα.
  • Η γιορτή των παιδιών μπορεί να οργανωθεί στην ύπαιθρο. Επιλέξτε ένα κατάλληλο μέρος στον κήπο και διακοσμήστε τα δέντρα με γιρλάντες, μπαλόνια, κορδέλες και χαρτοπετσέτες. Τέτοιες διακοπές για παιδιά θα το θυμούνται όλοι οι επισκέπτες!
  • Ποιο παιδί δεν συμπαθεί τα μπαλόνια; Μπορούν να διογκωθεί με ήλιο και να αυξήσει το ανώτατο όριο πάνω από τον πίνακα για να κάνει μια παγίδα για τις μπάλες, οι οποίες μπορούν να απελευθερωθούν κατά τη στιγμή της πίτας, τους δένουν σε μια καρέκλα ή να διακοσμήσει μια τραπεζαρία με μπουκέτα από λουλούδια από μπαλόνια. Να είστε προετοιμασμένοι για το γεγονός ότι στο τέλος του βράδυ θα αρχίσει να ακούγεται "bah-bahi", δυνατές κραυγές τρόμου και ευχαρίστησης. Αν οι διακοπές σας θα είναι ως ενήλικες, ο αέρας μπορεί να ερεθίσει τη σφαγή των αυτιών τους, έτσι ώστε ένα σταθερό χαρακτηριστικό της γέννησης του παιδιού μπορούν να εξαλειφθούν με την αντικατάστασή του με pom-poms από πλαστικές σακούλες ή κυματοειδές χαρτί.
  • Πάνω από το τραπέζι, μπορείτε να κλείσετε τις δικές σας γιρλάντες από χαρτόνι, έγχρωμο χαρτί ή κομμάτια υφάσματος. Μπορούν επίσης να διαθέτουν μια ζώνη για παιχνίδια, έτσι ώστε η ψυχαγωγία των παιδιών να μην εμποδίζει τους ενήλικες να απολαμβάνουν τις διακοπές.
  • Η εξυπηρέτηση του παιδικού τραπεζιού την ημέρα της γέννησης μπορεί να συμπληρωθεί με χαρούμενα καπέλα, μύτες κλόουν, περούκες ή μάσκες. Κάθε παιδί, έχοντας βρει τη θέση του, θα βάλει ένα εορταστικό χαρακτηριστικό και χαρούμενα και θερμά συγχαίρει το παιδί σας για την επέτειο.
  • Κάθε θέση πρέπει να αντιστοιχιστεί σε ένα συγκεκριμένο άτομο. Για πιάτα, τοποθετήστε πινακίδες ή απλώστε τις κατάλληλες χαρτοπετσέτες. Μια πολύ καλή ιδέα θα ήταν να τοποθετήσει στο τραπέζι όμορφες κάρτες με μαρκαδόρους, όπου τα παιδιά θα είναι σε θέση όχι μόνο να υπογράψουν τα ονόματά τους, αλλά και να αφήσει μερικά καλά λόγια για τα γενέθλια.
  • Η ρύθμιση πίνακα μπορεί να γίνει πιο πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα, εάν τη χωρίσετε σε μια ζώνη κοριτσιών και μια ζώνη αγοριών. Στη συνέχεια, το μισό από το τραπέζι μπορεί να διακοσμηθεί με "βάναυση" αρσενική διακόσμηση, και το άλλο - όμορφα ροζ τόξα και πόνυ. Από την εγγραφή αυτή είναι δυνατή η σκέψη και τα παιχνίδια για παιδιά, έχοντας διοργανώσει μεταξύ αγοριών και μικρών κοριτσιών διάφορες μάχες και διαγωνισμούς.
Δημιουργία ενός παιδικού πίνακα για αποκριές
Δημιουργία παιδικού τραπέζι στο χώρο του stylistics
Κάνοντας ένα παιδικό τραπέζι με κόκκινο χρώμα

Συστάσεις για τη σωστή διακόσμηση του πίνακα

Όταν ξεκινάτε να βάζετε το παιδικό τραπέζι, θυμηθείτε το κύριο πράγμα: η ασφάλεια των μωρών είναι πάνω απ 'όλα! Τα παιδιά είναι υπερβολικά ενεργά και η παρουσία δυνητικά επικίνδυνων αντικειμένων στο τραπέζι μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο τραυματισμού και εγκαυμάτων.

Εξετάστε το δωμάτιο όπου θα πραγματοποιηθούν οι διακοπές. Στο δωμάτιο μιας μικρής περιοχής δεν είναι σκόπιμο να εγκαταστήσετε ένα τεράστιο τραπέζι, είναι προτιμότερο να πάρει περισσότερο χώρο για παιχνίδια και χορούς. Τοποθετήστε το μακριά από το χώρο της ψυχαγωγίας, αλλιώς τα παιδιά μπορεί να αγγίξει αιχμηρές γωνίες και καρέκλες, η οποία συνεπάγεται αναπόφευκτα τη δημιουργία μώλωπες και γρατζουνιές.

Επιτραπέζια σκεύη για διακοσμήσεις διακοπών για παιδιά
Σχεδιασμός παιδικών διακοπών στο στυλ του Χάρι Πότερ

Διακόσμηση του εορταστικού πίνακα των παιδιών σε θέματα πειρατών

Όταν η περιοχή του δωματίου δεν επιτρέπει την πραγματοποίηση γιορτής πλήρους κλίμακας, αξίζει να εξεταστεί το τραπέζι μπουφέ για τα γενέθλια. Για μια μεγάλη τούρτα γενεθλίων, πάρτε ένα ξεχωριστό χώρο.

Η διεξαγωγή εορτασμού στο σκοτάδι απαιτεί την ύπαρξη φωτισμού ποιότητας στο δωμάτιο. Συμπληρώστε το εσωτερικό με γιρλάντες και αντανακλαστικές μπάλες και το βράδυ μπορείτε να οργανώσετε μια ντίσκο.

Το τραπεζομάντιλο στο τραπέζι είναι σταθερότερο. Ένα παιδί που έχει διαλέξει μπορεί να τραβήξει όλα τα πιάτα μέχρι το πάτωμα.

Κάνοντας τις διακοπές των παιδιών στη φύση
Διακόσμηση παιδικών διακοπών σε ροζ χρώμα

Διακόσμηση του εορταστικού πίνακα των παιδιών με κέικ

Διακόσμηση των γιορτινών επιτραπέζιων σκευών για παιδιά

Διακόσμηση του εορταστικού πίνακα των παιδιών των πολύχρωμων

Διακόσμηση ρετρό πίνακα διακοπών για παιδιά

Διακόσμηση του εορταστικού τραπέζι των παιδιών ροζ

Διακόσμηση παιδικού γιορτινό τραπέζι στον κήπο

Διακόσμηση του εορταστικού πίνακα των παιδιών με μπάλες

Μην χρησιμοποιείτε αντικείμενα που είναι επικίνδυνα για τραύματα για ένα τραπέζι με μπουφέ. Μην βάζετε καμμένα κεριά στο τραπέζι, αποκλείστε από το μενού τα προϊόντα που πρέπει να κοπούν με ένα μαχαίρι.

Επιλέξτε το τραπεζομάντιλο σοβαρά. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε για τη διακόσμηση παιδικών πετσετών που απεικονίζουν χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων - αυτό θα αποσπά την προσοχή από φωτεινά πιάτα.

Αν δεν ξέρετε πώς να διακοσμήσετε το χώρο της τραπεζαρίας το πιο ενδιαφέρον και πρωτότυπο τρόπο, μπορούμε να μοιραστούμε την ίδια ιδέα: ως τραπεζομάντιλο, χρησιμοποιήστε ένα ειδικό χαρτί στο οποίο τα παιδιά σας να σχεδιάσετε και να γράψετε ιερέα συγχαρητήρια.

Εγγραφή παιδικών διακοπών στο θέμα της Μικρής Γοργόνας
Κάνοντας διακοπές για παιδιά με μπαλόνια

Σκουπίζει

Η παλέτα χρωμάτων αυτού του αμετάβλητου χαρακτηριστικού πίνακα θα πρέπει να επιλέγεται με βάση τις αποχρώσεις του τραπεζομάντιλου ή του πετσετέ. Συνήθως, τα παιδιά δεν χρησιμοποιούν χαρτοπετσέτες, γι αυτό συνιστάται να χρησιμοποιείτε παραλλαγές χαρτιού. Υπάρχουν πολλές ιδέες σχεδίου σερβιέτας, η πιο δημοφιλής επιλογή είναι να κόψετε τα ζώα ή τα ψάρια από αυτά ή να κάνετε τα origami.

Διακόσμηση γλυκού τραπεζίου σε παιδικό πάρτι
Διακόσμηση παιδικού τραπέζι με κουκουβάγιες

Επιτραπέζια

Τα φωτεινά πιάτα μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στο σύνολο του ντεκόρ για το τραπέζι. Αν σκοπεύετε να περάσετε τις διακοπές σας στη φύση, πάρτε ένα πικνίκ πολύχρωμο πλαστικό ή χαρτόνι πιάτα μίας χρήσης, χρωματιστές πιρούνια και κουτάλια. Η γιορτή στο δωμάτιο δεν θα ανεχτεί μια τέτοια γειτονιά, οπότε για ένα γλυκό τραπέζι στο συμβάν είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε γυάλινες συσκευές με μια εικόνα των αγαπημένων σας ήρωων.

Ποτά, που χύνεται σε γυαλιά, θα φαίνονται μη ελκυστικά, χωρίς καλαμάκια και διακοσμητικές ομπρέλες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κομμάτια φρούτων, φραουλών, πλαστικών ή σιλικόνης με αστεία ζώα. Τα απλά γυάλινα γυαλιά μπορούν να τυλιχτούν σε σατέν κορδέλες, κολλητά τόξα και πεταλούδες από χάντρες ή χάντρες.

Διακόσμηση ενός εορταστικού παιδικού πίνακα
Θεματική διακόσμηση παιδικού πίνακα σε διακοπές

Επιλέξτε ένα ντεκόρ ανάλογα με τις διακοπές

Όλοι γνωρίζουν πώς να οργανώσουν ένα παιδικό τραπέζι για το νέο έτος. Εδώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία του Άγιου Βασίλη, Χριστουγεννιάτικα καραμέλα, Χριστουγεννιάτικα δέντρα κλαδιά. Μανταρίνια, πετσέτες με τη μορφή κάλτσες για δώρα, νιφάδες χιονιού - όλα αυτά είναι κατάλληλα στη διακόσμηση του πίνακα της Πρωτοχρονιάς.

Εγγραφή των παιδικών διακοπών στο θέμα του Winnie the Pooh

Διακόσμηση του εορταστικού πίνακα για τα κέικ των παιδιών

Διακόσμηση εορταστικό πίνακα τραπεζιού των παιδιών

Για τα γενέθλια, είναι καλύτερο να παραγγείλετε στοιχεία ηλικίας που μπορούν να κολληθούν σε ράβδους και να τα διακοσμήσετε με βάζα γλυκών και σοκολάτας. Διακοσμήστε το τραπέζι με κλαδιά φρούτων, ανθοδέσμες καραμελών και ακόμη και τα αγαπημένα σας παιχνίδια για γενέθλια. Για παράδειγμα, ως πλάκα για γλυκά μπορεί να χρησιμεύσει ως το σώμα ενός φορτηγού, και σε ένα καλάθι μπορεί να βάλει ένα canapé των καρπών. Μην φοβάστε να πειραματιστείτε, οποιαδήποτε μη τυποποιημένη λύση θα γίνει αντιληπτή από τα παιδιά με χαρά και έκπληξη.

Φωτεινή σχεδίαση του εορταστικού πίνακα των παιδιών

Όμορφο φαγητό - μια υπόσχεση της απρεπής όρεξης!

Εάν σε ένα τραπέζι ενηλίκων τα πάντα πρέπει να διατηρούνται και κομψά, τότε στην παιδική τραπεζαρία υπάρχει μια ταραχή των χρωμάτων και των μορφών. Από φρούτα μπορείτε να κάνετε αστεία ζώα, από ρύζι ή πουρέ για να χτίσετε σπίτια και πύργους, σαλάτες για να διακοσμήσετε με τη μορφή ψαριών και άλλων θαλάσσιων ζωών. Το καραμέλα μπορεί να παρουσιαστεί με τη μορφή λουλουδιών σε ένα μεγάλο μπουκέτο από έγχρωμο χαρτί ή χαρτόνι. Με την ευκαιρία, επικεντρωθείτε σε σάντουιτς, κανάτες και τάρτες. Τα παιδιά συνήθως δεν τους αρέσει να κάθονται καιρό στο τραπέζι, έτσι είναι καλύτερο να βάλει αυτά τα γεύματα που μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας, τρώτε γρήγορα και να τρέ
ξει μακριά μαζί τους και πάλι στο χώρο της ψυχαγωγίας.

Παιδικό εορταστικό τραπέζι
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

18 + = 28