Σχεδιασμός εσωτερικού χώρου κουζίνας 9 τ.μ.

Φωτογραφία εσωτερικών χώρων κουζίνας με εμβαδόν 9 (εννέα) τετραγωνικών μέτρων

Κουζίνα με εμβαδόν 9 τ.μ. παραδοσιακά θεωρείται αρκετά ευρύχωρο, για να ενσωματώνει τις πιο τολμηρές φαντασίες.

Πράγματι, με την κατάλληλη χωροθέτηση, όλες οι απαραίτητες συσκευές, ένας ευρύχωρος χώρος εργασίας και μια άνετη γωνιά τραπεζαρίας είναι εύκολα τοποθετημένα εδώ. Και ο σωστά σχεδιασμένος σχεδιασμός και ακολουθώντας τις έννοιες στυλ θα μετατρέψει την κουζίνα σας σε ένα νησί άνεσης, άνεσης και ομορφιάς.

Πώς να ξεκινήσετε την επισκευή της κουζίνας, τι να ψάξετε και ποιο ύφος θα είναι πιο ελκυστικό; Προσφέρουμε μια επιλογή συμβουλών από ειδικούς στον τομέα της επισκευής και του σχεδιασμού.

Επέκταση του χώρου

Εάν έχετε μια μεγάλη οικογένεια ή θέλετε να λάβετε επισκέπτες, τότε 9 τετραγωνικά. μπορεί να είναι ανεπαρκής. Σε αυτή την περίπτωση, στο πρώτο στάδιο της επισκευής αξίζει να σκεφτούμε την αύξηση της περιοχής.

Οι σχεδιαστές προσφέρουν διάφορους τρόπους που θα επεκτείνουν το χώρο σας.

Οπτική επέκταση του χώρου

Σχεδιασμός εσωτερικού χώρου κουζίνας 9 τ.μ.

1 Επιλέξτε ελαφριές και ουδέτερες αποχρώσεις. Αυτά τα χρώματα σπρώχνουν οπτικά τους τοίχους και η λευκή οροφή φαίνεται να είναι πολύ υψηλότερη από, για παράδειγμα, το γάλα ή το μπεζ. Νιώστε ελεύθεροι να "ντύσετε" τους τοίχους σε ανοιχτά χρώματα, αλλά για το δάπεδο, αντίθετα, μπορείτε να επιλέξετε πλούσιες σκούρες αποχρώσεις για να αυξήσετε την αντίθεση.

Σχεδιασμός εσωτερικού χώρου κουζίνας 9 τ.μ.

Στη φωτογραφία η κουζίνα είναι 9 τ.μ. με μια ψευδοροφή εξοπλισμένη με κηλίδες γύρω από την περίμετρο. Πάνω από το τραπέζι, παρέχεται πρόσθετος φωτισμός από τη λάμπα.

2 Φωτισμός - ο πιο αξιόπιστος βοηθός σας. Όσο πιο φυσικές και τεχνητές πηγές φωτός υπάρχουν, τόσο πιο ευρύχωρο θα είναι η κουζίνα:

 • Για το παράθυρο, είναι απαραίτητο να επιλέξετε διαφανείς κουρτίνες που δεν παρεμβαίνουν στη διείσδυση του ηλιακού φωτός.
 • Τα αναρτημένα εξαρτήματα δεν χρειάζεται να τοποθετούνται αποκλειστικά στο κέντρο.
 • Μπορείτε να διακρίνετε την τραπεζαρία κρεμώντας έναν πολυελαίμονα πάνω από το τραπέζι και τονίζοντας την περιοχή εργασίας τοποθετώντας έναν αριθμό λαμπτήρων πάνω από αυτό.
 • Και μην ξεχνάτε τον ενσωματωμένο φωτισμό! Φωτεινές κόγχες και ράφια, μια σειρά από χωνευτά φωτιστικά πάνω από την ποδιά εργασίας, LED φως της Γάζας, που τροφοδοτούνται στην κορυφή των γραφείων - αυτά είναι μερικά απλά κόλπα που θα προσθέσει στην κουζίνα σας σωστά εύρος και το βάθος.

Σχεδιασμός εσωτερικού χώρου κουζίνας 9 τ.μ.

3 Υπάρχει ένα σχέδιο τέχνασμα - Όσο πιο ελεύθερος είναι ο όροφος, τόσο πιο ευρύχωρο είναι το δωμάτιο. Για παράδειγμα, καλά, αν τα κάτω ντουλάπια είναι στα πόδια, τραπεζαρία - στο ένα πόδι και όχι το 4-ε, και χωρίς κουβέρτες ή χαλιά κομμάτια!

Σχεδιασμός εσωτερικού χώρου κουζίνας 9 τ.μ.

4 Η αφθονία των σχεδίων και των ελαστικών σχεδίων και κάνει το δωμάτιο οπτικά πιο κοντά.

 • Αντί της ζωγραφισμένα ταπετσαρία είναι καλύτερα να επιλέξετε ταπετσαρία με ένα σχέδιο ανακούφισης, αλλά σε χλωμούς τόνους. Το ίδιο ισχύει και για τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα - το πιο αδύνατο και λακωνικό το μοτίβο, τόσο το καλύτερο. Για το σχεδιασμό παραθύρων, οι κοντές κουρτίνες ή οι περσίδες είναι οι πλέον κατάλληλες.
 • Εάν δεν θέλετε να αρνηθείτε τα σχέδια, τότε επιλέξτε ταπετσαρίες με μεγάλη εκτύπωση στο στυλ γραφικών. Μια τέτοια ταπετσαρία μπορεί να τραβήξει ένα μέρος του τοίχου κοντά στο τραπέζι.
 • Το ίδιο ισχύει για πλακάκια για τοίχους και δάπεδα - αντί για μωσαϊκό είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε πλακάκια μεγάλου μεγέθους. Και δεν το θέτουν με τους συνήθεις τρόπους, αλλά, για παράδειγμα, στη διαγώνια ή τις σκάλες.

Σχεδιασμός εσωτερικού χώρου κουζίνας 9 τ.μ.

5 Έπιπλα. Διαφανής έπιπλα φαίνεται λιγότερο περίπλοκη, έτσι θα πρέπει να επιλέξετε ένα τραπέζι με γυάλινη επιφάνεια, τα μέτωπα υπουργικό συμβούλιο - με διαφανείς πόρτες, και να πάρει την ποδιά ή για να το θέσουμε skinali κεραμίδια καθρέφτη.

Σχεδιασμός εσωτερικού χώρου κουζίνας 9 τ.μ.

6ο Οικιακές συσκευές. Φυσικά, αν σε μια έκταση 9 τ.μ. τοποθετήστε όλες τις διαθέσιμες οικιακές συσκευές, τότε ο ελεύθερος χώρος μπορεί να παραμείνει μικρός.

Αν έχετε ξεχωριστό φούρνο, ψησταριά, καφετιέρα, επεξεργαστή τροφίμων, φούρνο μικροκυμάτων και αυτόματο πλυντήριο, είναι καλύτερο να παραγγείλετε ένα ειδικό κάθετο ράφι όπου όλα όσα χρειάζεστε είναι εύκολα προσαρμόσιμα. Η ενσωματωμένη τεχνολογία θα λύσει το πρόβλημα της έλλειψης χώρου.

Πραγματική επέκταση του χώρου

Αυτές οι μέθοδοι απαιτούν πρόσθετες επενδύσεις, καθώς θα πρέπει να αναμορφώσουν το χώρο σε βάρος των παρακείμενων χώρων.

  Σχεδιασμός εσωτερικού χώρου κουζίνας 9 τ.μ.

  Στη φωτογραφία υπάρχει ένα εσωτερικό κουζίνα χωρίς πόρτα εισόδου. Αυτό το σχέδιο σας επιτρέπει να επεκτείνετε το χώρο και να το κάνετε πιο ευρύχωρο.

 1. 1 Αφαιρούμε την μπροστινή πόρτα. Απλώς "τρώει" χώρο. Στην είσοδο, είναι καλύτερο να δημιουργήσετε ένα τόξο - όχι τετράγωνο, αλλά ημικυκλικό, ωοειδές ή να δημιουργηθεί ένα αρχικό σχήμα για το άνοιγμα. Σε γενικές γραμμές, όσο πιο ομαλές, ημικυκλικές γραμμές, τόσο λιγότερο το εσωτερικό είναι υπερφορτωμένο.

  Για να προσθέσετε ψευδαισθήσεις του χώρου, συνιστάται να διακοσμήσετε τους τοίχους και το δάπεδο στην κουζίνα και στον παρακείμενο διάδρομο με τον ίδιο τρόπο. Αυτό συνδυάζει οπτικά τα δωμάτια, και η κουζίνα θα φαίνεται πιο ευρύχωρη.

 2. Σχεδιασμός εσωτερικού χώρου κουζίνας 9 τ.μ.

  Στη φωτογραφία, μια καλή λύση είναι ο μετρητής ράβδων στο περβάζι παραθύρου.

 3. 2 Μπορείτε να συνδυάσετε την κουζίνα με ένα μπαλκόνι. Φυσικά, εάν το μπαλκόνι είναι προ-καλυμμένο και μονωμένο.

  Στο μπαλκόνι μπορείτε να βγάλετε μία από τις ζώνες - χώρο εργασίας ή τραπεζαρία.

  Η πρώτη επιλογή - πιο περίπλοκη, καθώς θα πρέπει να τραβήξει αγωγούς φυσικού αερίου και νερού. Αλλά για να οργανώσετε μια τραπεζαρία στο μπαλκόνι δεν είναι ένα πρόβλημα, ειδικά αφού τραπεζαρία, θαυμάζοντας την θέα από τα παράθυρα, είναι πολύ πιο ευχάριστη.

  Μια άλλη επιλογή: οργανώστε χώρο αποθήκευσης στο μπαλκόνι: εγκαταστήστε μια ενσωματωμένη ντουλάπα, τοποθετήστε συρτάρια και ράφια για να αποθηκεύσετε φαγητό. Θα δείτε πώς να "ξεφορτωθεί" αμέσως την κουζίνα σας.

 4. Σχεδιασμός εσωτερικού χώρου κουζίνας 9 τ.μ.

  Το συνδυασμένο σαλόνι-κουζίνα είναι επίσης μια εξαιρετική λύση για την επέκταση του χώρου.

 5. 3 Ο συνδυασμός κουζίνας και σαλόνι είναι η πιο ριζοσπαστική μέθοδος, αλλά και η πιο σύνθετη.
 • Πρώτον, μια τέτοια ενοποίηση είναι αδύνατη εάν έχετε έναν τοίχο που φέρει την κουζίνα και το σαλόνι και δεν μπορεί να σπάσει.
 • Δεύτερον, για την κουζίνα, σε συνδυασμό με το σαλόνι πρέπει να επιλέξετε το ίδιο στυλ σχεδιασμού, διαφορετικά θα επιτύχετε το αντίθετο αποτέλεσμα.
 • Τρίτον, είναι απαραίτητο να περάσετε σε μια ισχυρή κουκούλα, ώστε να μην ερεθίσουν το νοικοκυριό με γεύσεις κουζίνας.
 • Αλλά αυτή η διάταξη στούντιο λύει αμέσως το πρόβλημα με την έλλειψη χώρου στην κουζίνα.

Κλασικά στυλ εσωτερικού χώρου

Σχεδιασμός εσωτερικού χώρου κουζίνας 9 τ.μ.

Δεν υπάρχει καθολικός τύπος που να υπολογίζει ποιο ύφος για τη διακόσμηση της κουζίνας θεωρείται ιδανικό.

Σχεδιασμός εσωτερικού χώρου κουζίνας 9 τ.μ.

Κάθε στυλ έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του, που θα τριπλασιάσουν ένα άτομο και κατηγορηματικά δεν ταιριάζουν στο άλλο. Αλλά υπάρχουν τόσα πολλά στυλ στο σχεδιασμό που, σίγουρα, θα υπάρχει ένα που θα σας ταιριάζει από κάθε άποψη.

Σχεδιασμός εσωτερικού χώρου κουζίνας 9 τ.μ.

Παρόμοιες απαιτήσεις επιβάλλονται από άλλα κλασικά στυλ: φυσικά υλικά, διακριτική αλλά ακριβή διακόσμηση, συμμετρία στη διάταξη και κλίμακα παστέλ. Και για να αναδημιουργήσετε αυτή ή αυτή την κατεύθυνση θα βοηθήσει ντεκόρ.

Σχεδιασμός εσωτερικού χώρου κουζίνας 9 τ.μ.

Για όλη τη φινέτσα, την κομψότητα και την πολυτέλεια, τα κλασικά στυλ έχουν ένα σημαντικό μειονέκτημα - είναι δαπανηρά να εκτελεστούν.

Από την άλλη πλευρά, στην κουζίνα σε 9 πλατεία. m μπορεί να μην έχει αρκετό χώρο - έτσι θα πρέπει να περιοριστεί σε ένα ορισμένο σύνολο επίπλων, η οποία μπορεί να επηρεάσει την τοποθέτηση των χώρων αποθήκευσης.

Σχεδιασμός εσωτερικού χώρου κουζίνας 9 τ.μ.

Εξετάστε τα πιο δημοφιλή και προσπαθήστε να επισημάνετε τα κύρια χαρακτηριστικά κάθε στυλ.

Αγγλικό στιλ - η γοητεία του ομίχλης Albion

Σχεδιασμός εσωτερικού χώρου κουζίνας 9 τ.μ.

Το αγγλικό στυλ είναι η επιλογή συντηρητικών ανθρώπων που προτιμούν έναν συνδυασμό σταθερότητας, πολυτελούς συγκράτησης και αισθητικής άνεσης.

Σχεδιασμός εσωτερικού χώρου κουζίνας 9 τ.μ.

 • Παλέτα: παστέλ και βαθιές αποχρώσεις καφέ, πράσινου και μουστάρδας.
 • Η διάταξη βασίζεται στη συμμετρία. Τα ίδια ντουλάπια είναι εγκατεστημένα και στις δύο πλευρές του πάγκου εργασίας. Το σχήμα της τραπεζαρίας είναι κατά προτίμηση στρογγυλό ή ωοειδές.

  Έπιπλα - από συμπαγές ξύλο, ακριβό, αξιοσέβαστο, συχνά με τεχνητά γηρασμένες επιφάνειες, με περίτεχνα γλυπτά και πλούσια αξεσουάρ. Ιδιαίτερα καλό σ 'αυτό το στυλ είναι οι ανώτεροι καναπέδες επίπλων από ξυλόγλυπτο ξύλο και λαβές χύτευσης.

 • Βασικά μοτίβα: λωρίδα, κελί, εραλδική.
 • Τίποτα μοντέρνο δεν πρέπει να παραμείνει στο προσκήνιο: πρέπει να εγκαταλείψετε το νεροχύτη από ανοξείδωτο χάλυβα, τα φώτα σημείων, και όλη η τεχνολογία καλύτερο κρύβεται πίσω από τις κωφούς προσόψεις.
 • Διακόσμηση: το στυλ των πορσελάνινων, ορειχάλκου ή χάλκινων σκευών, ο σχεδιασμός των κουρτινών - με λαμπρέκινες και βούρτσες, ψάθινα γλάστρες και κλασικό κρύσταλλο πολυέλαιο.

Σχεδιασμός εσωτερικού χώρου κουζίνας 9 τ.μ.

Μεσογειακό στυλ: η αναπνοή της θάλασσας στην κουζίνα σας

Σχεδιασμός εσωτερικού χώρου κουζίνας 9 τ.μ.

Μεσογειακό ύφος απορρόφησε τα καλύτερα μοτίβα της Γαλλικής Ριβιέρα, της Αιγύπτου, της Τυνησίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας. Αυτό το στυλ δε δέχεται φανταστική πολυτέλεια και λαμπερή κομψότητα. Τα κυριότερα πλεονεκτήματα του είναι ο λακωνισμός, η απείθεια και η καλή ποιότητα.

Σχεδιασμός εσωτερικού χώρου κουζίνας 9 τ.μ.

 • Διάταξη. Η κύρια θέση στη μεσογειακή κουζίνα έχει ανατεθεί στην τραπεζαρία, ενώ ολόκληρος ο χώρος εργασίας βρίσκεται σε μία γωνιά.
 • Χρώματα: πλούσιες φυσικές αποχρώσεις - το χρώμα της θάλασσας, άμμος και πλούσια βλάστηση: μπλε, τυρκουάζ, μπλε, σμαράγδι, κίτρινο λεμόνι, φράουλα, πορτοκάλι, φιστίκι, φούξια.
 • Τελειώστε: ευπρόσδεκτο πλινθοδομή, κονίαμα με υφή, μωσαϊκό, απομιμήσεις τοιχογραφιών. Για το δάπεδο - γρανίτη, ψαμμίτη, μάρμαρο ή απομίμηση τερακότα από φυσική πέτρα. Η ποδιά εκτίθεται με κεραμίδια, προσθέτοντας ηλικιωμένους: scuffs, ανομοιόμορφα άκρα, το αποτέλεσμα της "σπάσιμο".
 • Έπιπλα - συχνά μαζικές, ογκώδεις, αλλά λακωνικές μορφές. Το στυλ του μωσαϊκού πάγκου τονίζεται, ένα τεράστιο μπουφέ με διαφανείς πόρτες, ανοιχτά ξύλινα ράφια, διακοσμημένα με γλυπτά, μεταλλικές καρέκλες με δεμένα τακάκια. Ιδανικά ταιριάζει στην τάση των επίπλων στυλ από το μπαστούνι.

Σκανδιναβικό στιλ - Νορμανδική ηρεμία

Σχεδιασμός εσωτερικού χώρου κουζίνας 9 τ.μ.

Το σκανδιναβικό στυλ για την κουζίνα είναι παρόμοιο με τη Μεσόγειο - η ίδια συντομία, επιμέλεια και συγκράτηση. Και είναι σκανδιναβική πολλοί σχεδιαστές θεωρούν ιδανικό για μια κουζίνα 9 τ.μ.

Πρώτον, για αυτό το στυλ χαρακτηρίζεται από μια πληθώρα ανοιχτόχρωμων χρωμάτων: μπεζ, γαλακτώδες, ματ λευκό. Οι προσόψεις κωφού επίπλου δημιουργούν την ψευδαίσθηση ενός συμπαγούς τοίχου.

Το ελάχιστο των εξαρτημάτων και η μέγιστη λειτουργικότητα - αυτά είναι τα διακριτικά χαρακτηριστικά των επίπλων για σκανδιναβικό στιλ.

Σχεδιασμός εσωτερικού χώρου κουζίνας 9 τ.μ.

Τα διακριτικά χαρακτηριστικά του νορμανδικού στυλ είναι επίσης η αφθονία του φωτισμού, πολλά υφάσματα από φυσικά υφάσματα (μαξιλάρια σε καρέκλες, χαρτοπετσέτες, κουρτίνες, τραπεζομάντιλα, καλύμματα). Εάν το σχέδιο είναι κάτι με χαμηλό βασικό μοτίβο λουλουδιών ή ένα παραδοσιακό κλουβί.

Σχεδιασμός εσωτερικού χώρου κουζίνας 9 τ.μ.

Σκανδιναβικό στυλ αγαπά πολλά σπιτάκια. Έτσι, αν είστε λάτρης της αναπαραγωγής στο σπίτι τους κάκτους, ορχιδέες, ή να έχουν μια πολυτελή συλλογή από γεράνια και βιολέτες - το σκανδιναβικό στυλ που δημιουργήθηκε μόνο για σας.

Σχεδιασμός εσωτερικού χώρου κουζίνας 9 τ.μ.

Μοντέρνα στυλ

Μοντέρνα στυλ - η επιλογή ανθρώπων που είναι δυναμικοί, ενεργοί, που προτιμούν τη λειτουργικότητα και μια φωτεινή εικόνα. Για κουζίνα 9 τ.μ. τα μοντέρνα στυλ είναι μια εξαιρετική επιλογή, αφού σας επιτρέπουν να χειρίζεστε πιο ελεύθερα την τοποθέτηση των οικιακών συσκευών και η καθαρή χωροθέτηση δίνει στο δωμάτιο ένα ολοκληρωμένο φινίρισμα.

Υψηλής τεχνολογίας - υψηλή τεχνολογία για την άνεσή σας

Κάποιος μπορεί να καλέσει στυλ υψηλής τεχνολογίας χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά και κρύο, αλλά αυτό το είδος της κουζίνας θα φαίνεται πάντα κομψό και σχετικό.

Σχεδιασμός εσωτερικού χώρου κουζίνας 9 τ.μ.

Σχεδιασμός εσωτερικού χώρου κουζίνας 9 τ.μ.

Σχεδιασμός εσωτερικού χώρου κουζίνας 9 τ.μ.

Κύρια χαρακτηριστικά:

 • μια αφθονία από γυαλί και ανοξείδωτο χάλυβα. Έτσι στην κουζίνα υπάρχει ένα μέρος για ανοξείδωτο πλύσιμο, και για πολλές σιδηροτροχιές, και για μεταλλικά πλακίδια.
 • Προτεινόμενα χρώματα επίπλων: γυαλιστερό λευκό και μεταλλικό. Τα ένθετα έγχρωμα χρώματα είναι κατάλληλα.
 • Επιφάνειες εργασίας - από corian, χάλυβα ή άλλα σύνθετα υλικά. Συνδυάστε καλά με την ιδέα των ράφια από ύαλο και των πλαστικών επίπλων. Αν θέλετε να προσθέσετε μια κουζίνα με διαφάνεια και ελαφρότητα - επιλέξτε καρέκλες από διαφανές πλαστικό και επιφάνεια από γυαλί.
 • Η αφθονία του μετάλλου αραιώνεται με ξύλο ή πέτρα: για ένα πάτωμα είναι δυνατόν να επιλέξετε ένα laminate ή ένα πέτρωμα, για τους τοίχους - ένα κεραμίδι.
 • Ως διακόσμηση χρησιμοποιούνται συχνά μικρές οικιακές συσκευές και γυάλινα σκεύη.

Loft μίγμα της αρχαιότητας και της καινοτομίας

Σχεδιασμός εσωτερικού χώρου κουζίνας 9 τ.μ.

Loft - μια επιλογή από δημιουργικές φύσεις, οι οποίοι αρνούνται εύκολα από τους γενικά αποδεκτούς κανόνες και δεν δέχονται περιορισμούς. Η κουζίνα σε σοφίτα είναι ευρύχωρη, ασυνήθιστη και ενδιαφέρουσα.

Σχεδιασμός εσωτερικού χώρου κουζίνας 9 τ.μ.

Εδώ είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που μπορούν να υλοποιηθούν σε μια κουζίνα 9 τ.μ:

 • Ανοιχτό σχέδιο. Το στυλ σοφίτας είναι ιδανικό για κουζίνα σε συνδυασμό με μπαλκόνι, καθιστικό ή τραπεζαρία. Όσο λιγότερα τείχη και χωρίσματα, τόσο το καλύτερο.
 • Τελειώστε - σκόπιμα τραχύ, με ένα άγγιγμα της «βιομηχανικότητας»: τοιχοποιία, σκυρόδεμα, τραχύ σοβά, εκτεθειμένοι χυτοσίδηροι. Τα ανώτατα όρια είναι συχνά διακοσμημένα με τεράστιες δοκούς.
 • Windows - μεγάλες, χωρίς καμπύλες κουρτίνες ή κουρτίνες. Είναι καλύτερα να αφήνετε παράθυρα χωρίς κουρτίνες καθόλου. Σε ακραίες περιπτώσεις, μπορείτε να αφήσετε κάτι ελαφρύ και διαφανές.
 • Τεχνική - όλα σε θέαμα: μπορεί να είναι μια φανταχτερή εστία, υπερσύγχρονη τηλεόραση, φούρνο ή ψυγείο.
 • Έπιπλα - Οποιαδήποτε, αλλά θα τονιστεί καλύτερα από το συνδυασμό ρετρό και καινοτομία. Για παράδειγμα, μια ρετρό καρέκλα μπορεί να συνυπάρχει με μια μοντέρνα γυάλινη τράπεζα, τα μοντέρνα ντουλάπια από ανοξείδωτο χάλυβα ή γυαλισμένο γυαλί είναι καλά τοποθετημένα πίσω από τις πόρτες του ντουλαπιού αντίκες.
 • Παλέτα - Μούφες. Loft αρέσει επιφυλακτικές αποχρώσεις του καφέ, γκρι, ματ λευκό.

Το αποτέλεσμα είναι μια κουζίνα με ιστορικό και βιομηχανικό πνεύμα, που της δίνει μια ιδιαίτερη γοητεία.

Σχεδιασμός εσωτερικού χώρου κουζίνας 9 τ.μ.

Στο εσωτερικό της κουζίνας 9 τ.μ. m φαίνεται μινιμαλισμός με την "στειρότητα" του, φωτεινή ποπ τέχνη ή οποιοδήποτε άλλο σύγχρονο ύφος. Η βασική συμβουλή των σχεδιαστών είναι να ορίσουν με σαφήνεια το στυλ του εσωτερικού. Και θα υπαγορεύσει την επιλογή του χρώματος, των επίπλων και των αξεσουάρ.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

1 + 1 =