Πώς να εξοπλίσει την κουζίνα των 11 τ.μ.

Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας 11 τ.μ.

Η κουζίνα με επιφάνεια 11 τετραγωνικών μέτρων θεωρείται παραδοσιακά αρκετά μεγάλη. Σε κάθε περίπτωση, εδώ μπορείτε να κανονίσετε όλες τις απαραίτητες οικιακές συσκευές, να διακοσμήσετε ένα ευρύχωρο χώρο εργασίας και θα υπάρχει ακόμα χώρος για μια άνετη τραπεζαρία.

Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες αυτής της κουζίνας θα πρέπει να συμμορφώνονται με ορισμένους κανόνες εργονομίας και σχεδίασης, έτσι ώστε το δωμάτιο να είναι αρκετά λειτουργικό και πιο βολικό.

κουζίνα 11 τετραγωνικών μέτρων. m

Η ευκολία είναι το κύριο κριτήριο για κάθε κουζίνα

Στα καλά εγχειρίδια για το σχεδιασμό, δίνονται οι ακριβείς διαστάσεις κάθε επιπλώσεως, οι οποίες υπολογίζονται για τον μέσο άνθρωπο. Αλλά για να σχεδιάσετε το εσωτερικό σχέδιο της κουζίνας είναι 11 τ.μ. ακολουθεί, λαμβάνοντας υπόψη τις μεμονωμένες παραμέτρους των ιδιοκτητών - την ανάπτυξη, το βάρος, την επιδερμίδα.

Ο καλύτερος τρόπος πλοήγησης είναι:

 • Τα επάνω ντουλάπια είναι εγκατεστημένα έτσι ώστε ο ιδιοκτήτης να φτάσει στο ράφι με το χέρι της. Εάν τα ανώτερα ράφια παραμένουν μη διαθέσιμα, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι λαμβάνετε ένα δίκαιο ποσό "νεκρού ζώνης". Βήμα σκάλας για 11 τ.μ. είναι άβολα να εγκαταστήσετε, αλλά δεν πηδάτε πολύ γρήγορα με καρέκλες.
  Δώστε προσοχή στα ερμάρια με ενσωματωμένους ανελκυστήρες. Αυτές οι έξυπνες συσκευές σάς επιτρέπουν να κατεβαίνετε ελεύθερα τα ανώτατα ράφια και ακόμη και να αλλάζετε τις θέσεις τους με τα χαμηλότερα.
 • Πώς να εξοπλίσει την κουζίνα των 11 τ.μ.

 • Το ύψος του πάγκου ορίζεται ως εξής: λυγίστε τον βραχίονα στον αγκώνα με ορθή γωνία. Το επιθυμητό ύψος της επιφάνειας εργασίας θα είναι περίπου 10-15 cm κάτω.
 • Πώς να εξοπλίσει την κουζίνα των 11 τ.μ.

 • Νεροχύτη πρόσφατα στη γωνία συχνά. Πράγματι, δεδομένου ότι καταλαμβάνει λιγότερο χώρο, εξοικονομώντας χώρο. Αλλά λάβετε υπόψη σας ότι εάν είστε άτομο διαστάσεων, θα είναι ενοχλητικό να πλένετε τα πιάτα. Σε αυτή την περίπτωση, είναι επιθυμητό η γωνία με την οποία πρόκειται να τοποθετηθεί ο νεροχύτης είναι λοξοτμημένη. Εάν η γωνία παραμένει ευθεία, είναι προτιμότερο να τοποθετήσετε το νεροχύτη λίγο πλευρικά, στέλνοντας ένα στεγνωτήριο πιάτων στη γωνία.
 • Πώς να εξοπλίσει την κουζίνα των 11 τ.μ.

 • Το πιο επικίνδυνο στην κουζίνα είναι οι ανοιχτές πόρτες των ανώτερων ντουλαπιών. Κατά συνέπεια, συνιστάται να μην αγοράσει έπιπλα με αρθρωτές πόρτες και συρόμενες ή ανύψωσης, το οποίο άνοιξε ως ένα ρολό-παραθυρόφυλλα.
 • Πώς να εξοπλίσει την κουζίνα των 11 τ.μ.

 • Προσέξτε ότι το κουτί κουζίνας σας έχει φορτίο. Αυτά τα συρτάρια μπορεί να είναι μεγάλη ακόμα και 5 cm, αλλά βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθετείται μια ποικιλία από πράγματα της κουζίνας, όπως τα μπαχαρικά, μαχαιροπήρουνα, πετσέτες, ποτήρια. Επιπλέον, το φορτίο απλώς αναγκαία εάν απαιτείται μόνωση, για παράδειγμα, μεταξύ των γειτονικών τοιχωμάτων του ψυγείο, πλυντήριο ρούχων και φούρνο.

Πώς να εξοπλίσει την κουζίνα των 11 τ.μ.

Πώς να εξοπλίσει την κουζίνα των 11 τ.μ.

Η διάταξη με το κιβώτιο

Στα τυπικά σπίτια υπάρχουν συχνά κουζίνες, όπου ένα από τα τείχη έχει μια μη ελκυστική γωνία - υπάρχει ένα κουτί εξαερισμού. Δεν μπορεί να αφαιρεθεί, αλλά μπορείτε να νικήσετε στο εσωτερικό έτσι ώστε το κουτί να γίνει ένα πλήρως λειτουργικό μέρος της κουζίνας σας ή να το κρύψετε, καθιστώντας το ένα διακοσμητικό στοιχείο.

Πώς να εξοπλίσει την κουζίνα των 11 τ.μ.

Όλα εξαρτώνται από το τμήμα του κουτιού που βρίσκεται.

Ακολουθούν μερικές επιλογές:

 1. 1Αγοράστε έπιπλα κατόπιν παραγγελίας. Σε αυτή την περίπτωση, οι θυρίδες θα είναι στενά δίπλα στα τοιχώματα του κιβωτίου και στις δύο πλευρές, οπτικά θα γίνει λιγότερο αισθητή. Ειδικά αν τελειώσει με τον ίδιο τρόπο όπως και οι γειτονικοί τοίχοι.
 2. Πώς να εξοπλίσει την κουζίνα των 11 τ.μ.

 3. 2 Αν το κουτί βρίσκεται κοντά στην είσοδο και δίπλα από την επιφάνεια εργασίας της κουζίνας, μπορείτε να συνεχίσετε την επιφάνεια εργασίας και το κιβώτιο. Θα είναι ουσιαστικά στενότερο, αλλά μια τέτοια γραμμή θα ενώσει χώρο. Στο στενό μέρος κοντά στο κουτί μπορούν να τοποθετηθούν ανοιχτά ράφια, και μια στενή επιφάνεια τραπεζιών θα χρησιμεύσει ως ένα εξαιρετικό μέρος για τη διευθέτηση των αξεσουάρ.
 4. Πώς να εξοπλίσει την κουζίνα των 11 τ.μ.

 5. 3 Κοντά στο κουτί μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα μικρό τραπέζι και να οργανώσετε μια τραπεζαρία εδώ. Σε αυτή την περίπτωση, η προεξοχή στον τοίχο χρησιμεύει ως αντικείμενο της διαίρεσης ζωνών.
 6. Πώς να εξοπλίσει την κουζίνα των 11 τ.μ.

 7. 4 Μπορείτε να κρεμάσετε την τηλεόραση στον τοίχο του κουτιού και αντί του τραπεζιού να ρυθμίσετε το ράφι ράβδων. Και ο χώρος διαρκεί λιγότερο, και το κουτί είναι λιγότερο αισθητό.
 8. Πώς να εξοπλίσει την κουζίνα των 11 τ.μ.

 9. 5Εάν έχετε μια κουζίνα διακοσμημένη σε ένα από τα κλασικά στυλ, τότε το προεξέχον μέρος του κιβωτίου μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα εξαιρετικό μέρος για να εγκαταστήσετε ένα ψεύτικο τζάκι.
 10. Πώς να εξοπλίσει την κουζίνα των 11 τ.μ.

Σε κάθε περίπτωση, μην αφήνετε αυτό το μέρος της κουζίνας χωρίς φινίρισμα. Στο τέλος, μπορείτε πάντα να κρεμάσετε φωτογραφίες, φωτογραφίες, σχιστόλιθο για την καταγραφή συνταγών. Το κύριο πράγμα είναι ότι ο σχεδιασμός ταιριάζει στο στυλ του εσωτερικού σχεδιασμού.

Δημοφιλή σχέδια

Η διάταξη της κουζίνας περιλαμβάνει τη διάταξη της μονάδας κουζίνας και τη διάταξη της τραπεζαρίας. Ανάλογα με το σχήμα του δωματίου, από όπου βρίσκεται το παράθυρο και η μπροστινή πόρτα, επιλέξτε τον τύπο του σχεδιασμού.

Τα πιο δημοφιλή είναι τα εξής:

 • Ενιαία σειρά. Ιδανικό για μια στενή, επιμήκη κουζίνα. Σε αυτή την περίπτωση, όλα τα ντουλάπια και η πλάκα εργασίας καταλαμβάνουν ένα τοίχο και το τραπέζι τοποθετείται είτε στο τέλος του δωματίου είτε κοντά στον αντίθετο τοίχο.
 • κουζίνα11 πλατεία. m με διάταξη μονής σειράς

 • Γωνιακό - την πιο βέλτιστη παραλλαγή της επίπλωσης. Επιτρέπει τη χρήση ενός τείχους με παράθυρο. Έτσι, κοντά στο παράθυρο μπορείτε να κανονίσετε ένα νεροχύτη, εστία. Και μπορείτε να χτίσετε ακριβώς ένα περβάζι παραθύρου - έχετε ένα καλό "πρόσθετο" στην επιφάνεια εργασίας.
 • Πώς να εξοπλίσει την κουζίνα των 11 τ.μ.

 • Με τη χερσόνησο. Για δωμάτιο 11 τ.μ. Ο ρόλος της χερσονήσου μπορεί να παίξει ένα μπαρ. Θα αντικαταστήσει εύκολα το τραπέζι. Εάν δεν θέλετε να αρνηθείτε από ένα πλήρες τραπεζάκι, ο μετρητής μπαρ θα χρησιμεύσει ως διαιρέτης των ζωνών τέλεια.
 • Πώς να εξοπλίσει την κουζίνα των 11 τ.μ.

 • Σχήματος U - Ιδανικό για μια τετράγωνη κουζίνα. Τα έπιπλα είναι τοποθετημένα κατά μήκος τριών τοίχων και η τραπεζαρία έχει βγει στη μέση. Εάν δεν υπάρχει καμία επιθυμία να δημιουργηθεί ένα νησί ή ένα τραπέζι στη μέση, μπορείτε να κλείσετε την περίμετρο της κουζίνας με ένα μετρητή μπαρ.

Πώς να εξοπλίσει την κουζίνα των 11 τ.μ.

Το στυλ του εσωτερικού για την κουζίνα είναι 11 τ.μ. μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε. Υπάρχει εξαιρετική διαμονή σε ένα κλασικό στη λακωνική πολυτέλεια και την αυστηρότητα του, επιτηδευμένο μπαρόκ ή ρομαντικά Shabby-chic.

Πώς να εξοπλίσει την κουζίνα των 11 τ.μ.

Αυτή η περιοχή είναι ιδανική για εσωτερική διακόσμηση στο στυλ του μινιμαλισμού, σοφίτα ή μοντέρνα. Το επιλεγμένο στυλ υπαγορεύει την επιλογή χρωμάτων για τοίχους και έπιπλα και την επιλογή υλικών φινιρίσματος.

Πώς να εξοπλίσει την κουζίνα των 11 τ.μ.

Η βασική κατάσταση κάθε κουζίνας είναι η ευκολία και η λειτουργικότητα. Ελπίζουμε ότι οι συμβουλές μας θα σας βοηθήσουν να εξοπλίσετε σωστά την κουζίνα σας.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 65 = 71