Κουζίνα με μπαρ πρωινού συνδυασμένη με καθιστικό

Κουζίνα με μπαρ σε συνδυασμό με σαλόνι - 50 εσωτερικούς χώρους

Κάθε άτομο προσπαθεί να κάνει το σπίτι του όσο το δυνατόν πιο άνετο, κομψό και στοχαστικό.

Σήμερα, κανένας δεν εκπλήσσεται από τον επανασχεδιασμό, ο οποίος επιτρέπει να αλλάξει δραστικά τις διαστάσεις των χώρων, μετατρέποντας ακόμη και ένα μικρό τυποποιημένο διαμέρισμα σε ένα αξιοσέβαστο ελίτ διαμέρισμα.

Η κουζίνα με ένα μπαρ σε συνδυασμό με το σαλόνι, οι παραλλαγές της οποίας παρουσιάζονται στη φωτογραφία, είναι ένα ζωντανό παράδειγμα της μη τριβής της σχεδιαστικής προσέγγισης.

Κουζίνα με μπαρ πρωινού συνδυασμένη με καθιστικό

Εξετάστε πώς η λύση αυτή μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα εσωτερικά στυλ.

Στυλ σοφίτας

Το Loft κέρδισε πρόσφατα τη δημοτικότητά του στους σύγχρονους εσωτερικούς χώρους. Μπορεί να αναγνωριστεί από ένα λεπτό συνδυασμό νεωτερικότητας και κλασικών, πρακτικότητας και χώρου.

Εάν το σπίτι σας έχει ψηλά ταβάνια, μπορείτε να προχωρήσετε με ασφάλεια στην υλοποίηση της δικής σας ιδέας. Συνδυάζοντας δύο δωμάτια, μην ξεχάσετε να επισημάνετε τις λειτουργικές περιοχές.

Κουζίνα με μπαρ πρωινού συνδυασμένη με καθιστικό

Οι σωστά τοποθετημένες διακοσμητικές δοκούς οροφής μπορούν εύκολα να αντεπεξέλθουν στην εργασία και να χωρέσουν σαφώς στο συγκεκριμένο στυλ.

Η κύρια έμφαση πρέπει να δοθεί στα παράθυρα, αφήνοντάς τα όσο το δυνατόν πιο ανοικτά. Για σκίαση, μπορούν να χρησιμοποιηθούν συμπαγείς ρολά. Αφήστε ένα τοίχο να μη διαμορφωθεί ή να προσομοιώνει τοιχοποιία πάνω του.

Κουζίνα με μπαρ πρωινού συνδυασμένη με καθιστικό

Είναι επιθυμητό να συλλαμβάνει τόσο την κουζίνα όσο και το σαλόνι. Στην ιδανική περίπτωση, αν είναι ένας τοίχος στον οποίο βρίσκεται το παράθυρο. Κάτω από αυτό μπορείτε να χτίσετε μια επιφάνεια εργασίας, περνώντας ομαλά σε έναν κατακόρυφα μετρητή ράβδων.

Βάλτε σε αυτό ένα πρωτότυπο γυάλινο περίπτερο, ένα μπολ φρούτων, μια βάση για μπουκάλια κρασιού.

Κουζίνα με μπαρ πρωινού συνδυασμένη με καθιστικό

Κάτω από τον ίδιο τοίχο, αλλά στον χώρο καθιστικού, τοποθετήστε έναν ευρύχωρο καναπέ και ένα μικρό τραπεζάκι καφέ. Η περιοχή του παραθύρου της αίθουσας δεν αξίζει να διακοσμήσετε με βαριές κουρτίνες.
Αφήστε το να ανοίξει ή χρησιμοποιήστε ελαφρείς, διαφανείς κουρτίνες.

Για οπτικό διαχωρισμό Χρησιμοποιήστε επίσης έναν ικανό συνδυασμό πηγών φωτός:

 • φώτα στο χώρο του μαγειρέματος.
 • κρέμονται πολυέλαιοι χαμηλής οροφής πάνω από το τραπέζι και το μπαρ.
 • Τύπος γραφείου λαμπτήρων στην περιοχή αναψυχής.

Μια ολόκληρη εικόνα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια πλήρη εικόνα του πάτωμα. Δώστε προσοχή στο σκοτεινό φύλλο που μιμείται το φυσικό ξύλο.

Κουζίνα με μπαρ πρωινού συνδυασμένη με καθιστικό

Καρέκλες για τραπεζαρία και ράφι ράβδων επιλέγουν το ίδιο, καλύτερα απλά ξύλινα. Η απουσία βερνικιού και βαφής θα τα κάνει ιδανικά για αυτή την κατεύθυνση σχεδιασμού.

Ως διακοσμητικά στοιχεία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σύγχρονες αφίσες σε βιομηχανικά θέματα, μεγάλα ρολόγια τοίχου, ογκομετρικά γράμματα κλπ.

Κουζίνα με μπαρ πρωινού συνδυασμένη με καθιστικό

Μέρος του τοίχου, μπορείτε να επικολλήσετε πάνω ταπετσαρία κιμωλία, γράφοντας τις συνταγές, μενού για την ημέρα, τα μηνύματα στα μέλη των οικογενειών τους, και ούτω καθεξής. Πήγαινε για τη δική σας φαντασία και θα σας πω κάποια μη τετριμμένη λύσεις σε στυλ σοφίτας.

Απλό, μοντέρνο, όμορφο

Θέλετε να δημιουργήσετε από μια μικρή κουζίνα και όχι πολύ ευρύχωρο καθιστικό εκπληκτικό αντικείμενο σχεδιασμού; Η επιλογή σας είναι ένα σύνθετο μινιμαλισμό και art deco.

Κουζίνα με μπαρ πρωινού συνδυασμένη με καθιστικό

Οι σωστά επιλεγμένες αποχρώσεις του λευκού, του μαύρου, του γκρι και του μπεζ θα τοποθετούν αποτελεσματικά τους τόνους και θα δημιουργούν ένα ενιαίο αρμονικό χώρο.

Κοιτάξτε αυτό που μοιάζει με τη φωτογραφία μια τέτοια κουζίνα με ένα μετρητή μπαρ, σε συνδυασμό με το σαλόνι: μοντέρνα, εξαιρετική, αναντίστοιχη. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς, αλλά όλα αυτά μπορούν να υλοποιηθούν σε δύο δωδεκάδες τετραγωνικά μέτρα συνολικής έκτασης.

Κουζίνα με μπαρ πρωινού συνδυασμένη με καθιστικό

Για να αναδημιουργήσετε κάτι τέτοιο και στο σπίτι, το πρώτο πράγμα που πρέπει να δώσετε προσοχή είναι να διαθέσετε κατάλληλα λειτουργικές περιοχές.

Η κουζίνα και η αίθουσα χωρίζονται από έναν πάγκο μπαρ, ο τόνος, το σχήμα και το ύφος του οποίου είναι πανομοιότυπο με αυτό που υπάρχει στα περιγράμματα του σετ επίπλων.

Κουζίνα με μπαρ πρωινού συνδυασμένη με καθιστικό

Για να υποστηρίξει τον οπτικό χωρισμό του δωματίου θα βοηθήσει και αρμόδιο σχεδιασμό του δαπέδου: φωτιστικά πλακάκια στην κουζίνα και laminate ή μια σειρά από ξύλο με παρόμοια σκιά και την υφή στην αίθουσα.

Εάν αρνηθείτε από το συνηθισμένο τραπέζι, αντικαταστήστε το με ένα ευρύ μπαρ, μπορείτε όχι μόνο να τονίσετε αποτελεσματικά το δεδομένο μοντέρνο στυλ, αλλά και να κάνετε τον χώρο πιο εργονομικό και βολικό.

Κουζίνα με μπαρ πρωινού συνδυασμένη με καθιστικό

Η μοναδικότητα του εσωτερικού θα συμπληρώνεται με απλές λευκές προσόψεις, σε αντίθεση με τη μαύρη επιφάνεια εργασίας του χώρου εργασίας και τον πάγκο μπαρ, καθώς και τα ψηλά σκαμπό μπαρ.

Ένας τέτοιος λακωνικός σχεδιασμός μπορεί εύκολα να διαφοροποιηθεί χάρη:

 • μια ποδιά καθρέφτη με ένα μη θειικό μοτίβο.
 • Τοποθέτηση παρόμοιων παρεμβυσμάτων καθρέπτη στις προσόψεις του ακουστικού.
 • ζωντανά λουλούδια σε αγγεία και γλάστρες.
 • σε πολλά φωτεινά αντικείμενα διακόσμησης.

Κουζίνα με μπαρ πρωινού συνδυασμένη με καθιστικό

Παρατηρώντας την ενότητα του χρώματος και της υφής, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αρμονικό εσωτερικό σε ένα μοντέρνο στυλ.

Μεσογειακή ευκολία

Το μεσογειακό στιλ είναι εύκολο, λακωνικό, μοναδική οικιακή ζεστασιά και άνεση. Έχει ανοιχτό γκρι-λευκό-μπλε χρώματα, μια αφθονία των φυσικών υλικών, με λίγες φωτεινές προφορές.

Κουζίνα με μπαρ πρωινού συνδυασμένη με καθιστικό

Αποφασίζοντας να συνδυάσετε την κουζίνα και το σαλόνι, μπορείτε:

 • να δημιουργήσετε ένα πιο ευρύχωρο δωμάτιο.
 • να οργανώσετε έναν άνετο χώρο εργασίας.
 • παρέχει ένα πλήρες τραπέζι?
 • Τοποθετήστε την τηλεόραση έτσι ώστε να είναι άνετη η παρακολούθηση, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στο δωμάτιο.

Για το μεσογειακό ύφος, μια εξαιρετική λύση θα είναι μια μεγάλη ορθογώνια καμάρα που θα χρησιμεύσει ως ένας διαχωριστής του οπτικού χώρου.

Κουζίνα με μπαρ πρωινού συνδυασμένη με καθιστικό

Προσθέστε στο κάτω μέρος του μια μπάρα μετρητή ορθογωνίου σχήματος - και θα έχετε όχι μόνο ένα κομψό εσωτερικό αλλά και μία ακόμα επιφάνεια εργασίας.

Σε αυτό θα είναι δυνατό να κανονιστεί breadbox, καφετιέρα, τσαγιέρα, βάζο με φρούτα ή μπισκότα. Επίσης, θα γίνει ένα βολικό περίπτερο για ένα φορητό υπολογιστή. Αμέσως μετά μπορείτε να βάλετε έναν άνετο καναπέ.

Κουζίνα με μπαρ πρωινού συνδυασμένη με καθιστικό

Καταργήστε το πρωτεύον χρώμα. Οι φωτεινές γυαλιστερές προσόψεις των ακουστικών φαίνεται απλώς μη πρακτικές με την πρώτη ματιά, αλλά κατά τη διαδικασία λειτουργίας θα δείτε ότι δεν είναι τόσο μολυσμένες.

Το λευκό χρώμα εναρμονίζεται αποτελεσματικά με όλες τις αποχρώσεις, επιτρέποντας άφθονο πειραματισμό. Οι πάγκοι της κουζίνας, του τραπεζαριού και του μπαρ είναι κατασκευασμένοι από χρώμα "γραφίτη" από τεχνητή πέτρα και ένα κεραμικό γρανίτη με την ίδια σκιά τοποθετείται στο πάτωμα.

Κουζίνα με μπαρ πρωινού συνδυασμένη με καθιστικό

Όλα αυτά θα συμπληρωθούν αποτελεσματικά από τη μεταλλική λάμψη των βαλβίδων, των οικιακών συσκευών, των στυλό. Η πολυπλοκότητα του μεσογειακού στυλ θα τονιστεί από την ποδιά εργασίας, που δημιουργήθηκε από μικρά πλακάκια γκρίζου-μπλε χρώματος.

Συνδυάστε το εσωτερικό του δωματίου θα βοηθήσει τα στοιχεία διακόσμησης που ταιριάζουν στα όρια μιας δεδομένης κατεύθυνσης σχεδιασμού.

Κουζίνα με μπαρ πρωινού συνδυασμένη με καθιστικό

Μπορούν να υπάρχουν μικρές αφίσες πάνω σε ένα τραπέζι με θέμα τη θάλασσα, ανοιχτά ράφια με λευκά πιάτα, βαμμένα αγγεία με αποξηραμένα λουλούδια και ζωντανές ανθοδέσμες, διαφανείς κουρτίνες, κλπ.

Σκανδιναβική λειτουργικότητα και ηρεμία

Εάν προτιμάτε τα φυσικά υλικά, την οικιακή άνεση και την υψηλή λειτουργικότητα των γύρω αντικειμένων, εξετάστε προσεκτικά το σκανδιναβικό στυλ.

Κουζίνα με μπαρ πρωινού συνδυασμένη με καθιστικό

Συνδυάζοντας την κουζίνα με το σαλόνι, μπορείτε να εξοπλίσετε την τραπεζαρία απευθείας στη διασταύρωση αυτών των δωματίων, χρησιμοποιώντας ένα ευρύ μπαρ σε αντίθεση με το τραπέζι.

Χάρη σε αυτή τη λύση, θα δώσετε μια σαφή οπτική ζώνη, επισημαίνοντας την περιοχή για μαγείρεμα, τραπεζαρία και χώρο ξεκούρασης.

Κουζίνα με μπαρ πρωινού συνδυασμένη με καθιστικό

Επιλέγοντας σωστά τα υλικά και το σχεδιασμό του δωματίου, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εξαιρετικό και λειτουργικό εσωτερικό, μελετημένο σε μικρά κομμάτια.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές, που μπορεί εύκολα να πραγματοποιηθεί στην πράξη, συνδυάζοντας την κουζίνα και την αίθουσα και διακοσμώντας το δημιουργημένο δωμάτιο σε σκανδιναβικό στυλ:

 • ο πάγκος της περιοχής εργασίας και ο πάγκος μπαρ εξοπλίζουν ένα επίπεδο, επιλέγοντας ως υλικό μια σειρά φυσικού ξύλου.
 • να εγκαταλείψουν τα επάνω ντουλάπια υπέρ των ανοικτών ράφια, τοποθετώντας κύπελλα, γυαλιά, διακοσμητικά στοιχεία πάνω τους,
 • το ύψος του ψυγείου, το μολύβι και τα ράφια στην κουζίνα και στο σαλόνι θα πρέπει να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο, πράγμα που θα επιτρέψει τη δημιουργία μιας οπτικής σύνδεσης.
 • προσόψεις ακουστικά επιλέξτε ελαφριές αποχρώσεις: λευκό, γάλα, κρέμα, γκρι?
 • Τοποθετήστε ένα μπαρ κάτω από το μπαρ και διακοσμήστε τον τοίχο πάνω από αυτό με ένα πρωτότυπο ξύλινο πλαίσιο.

Ουσιαστικά τονίζουμε ότι η χωροθέτηση θα βοηθήσει στην αντίθεση του σεξ. Μαύρο κεραμικό πλακάκι χώρο εργασίας είναι πολύ σημαντική για το ιστορικό του δαπέδου της αίθουσας, με επένδυση από ελαφρύ φύλλο, που θυμίζει λευκασμένο ξύλο.

Κουζίνα με μπαρ πρωινού συνδυασμένη με καθιστικό

Καθώς τα διακοσμητικά στοιχεία, τα αυθεντικά δοχεία αποθήκευσης, τα αγγεία, τα κιβώτια με μπαχαρικά ταιριάζουν. Στο εσωτερικό δεν φαίνεται πολύ μονότονη, επιλέξτε μερικά φωτεινά αντικείμενα. Κατάλληλα και τα πράγματα που γίνονται με τα χέρια τους.

Κουζίνα με μπαρ πρωινού συνδυασμένη με καθιστικό

Μοντέρνος νεοκλασικισμός

Από ένα μικρό διαμέρισμα ενός δωματίου μπορείτε να πάρετε ένα άνετο υπνοδωμάτιο, μελέτη, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και καθιστικό.

Κουζίνα με μπαρ πρωινού συνδυασμένη με καθιστικό

Είναι απαραίτητο να σκεφτείτε λεπτομερώς κάθε νόημα, να φροντίσετε για τη σωστή τοποθέτηση κάθε εσωτερικού θέματος.

Οι ενσωματωμένες οικιακές συσκευές θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χώρο. Ένας φούρνος μικροκυμάτων και ένας φούρνος μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα μολύβι, τοποθετώντας το ένα πάνω στο άλλο.

Κουζίνα με μπαρ πρωινού συνδυασμένη με καθιστικό

Κάντε την αντίθεση της κουζίνας: σκούρο κάτω μέρος και φως κορυφή. Τα ντουλάπια της άνω σειράς δεν οδηγούν μέχρι την οροφή. Αυτό θα αυξήσει οπτικά το ύψος του δωματίου και θα κάνει το μικρό δωμάτιο πιο ευρύχωρο.

Επιλέξτε το χώρο της κουζίνας μπορεί να χρησιμοποιεί ένα κουτί οροφής, που βρίσκεται κατά μήκος της περιμέτρου και είναι εξοπλισμένο με προβολείς.

Κουζίνα με μπαρ πρωινού συνδυασμένη με καθιστικό

Η γωνιακή σειρά επίπλων θα αφήσει δύο τοίχους δωρεάν, επιτρέποντάς σας να τοποθετήσετε στη γωνία ένα ξύλινο τραπέζι με μαλακές καρέκλες.

Για κάθε ζώνη, επιλέξτε τις συσκευές φωτισμού: πολυέλαιοι, κηλίδες, απλούς τοίχους κλπ. Ο κεντρικός χώρος για χαλάρωση θα είναι ένας μεγάλος γωνιακός καναπές.

Σταματήστε την επιλογή στα ορθοπεδικά μοντέλα, παρέχοντας έναν άνετο και πλήρη ύπνο. Το μπαρ βρίσκεται πάνω από το εγκληματικό του μέρος και θα γίνει ένα πλήρες γραφείο.

Κουζίνα με μπαρ πρωινού συνδυασμένη με καθιστικό

Σε αυτό θα είναι δυνατή η τοποθέτηση του φορητού υπολογιστή ή της οθόνης του σταθερού υπολογιστή, έχοντας αποκρύψει το μπλοκ συστήματος στην παρεχόμενη θέση κάτω από ένα τραπέζι. Όλα τα έπιπλα θα πρέπει να συνδυάζουν τον λακωνισμό και την απλότητα των μορφών, την έλλειψη στοιχείων όγκου.

Μπορείτε να τονίσετε τον νεοκλασικισμό κολλώντας τους τοίχους σε ταπετσαρίες διαφορετικών αποχρώσεων, εξαίρετα μη συνηθισμένα αγγεία, κεριά, κορνίζες φωτογραφιών και άλλο μη-ασήμαντο ντεκόρ.

Κουζίνα με μπαρ πρωινού συνδυασμένη με καθιστικό

Όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία, μια σύγχρονη κουζίνα με πρωινό μπαρ σε συνδυασμό με το σαλόνι δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο να κερδίσει σε ελεύθερο χώρο, αλλά και να δημιουργήσει κομψά σχέδια σε μια ποικιλία εσωτερικών χώρων, δίνοντας έμφαση στα γούστα και τις προτιμήσεις των ιδιοκτητών σπιτιού.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 79 = 85